UDFLUGTER I THAILAND

Se rejser til THAILAND

Udflugter fra Bangkok

Har du kun et par dage i Bangkok, er det en rigtig god ide at bestille dine udflugter hjemmefra, så du ikke spilder unødvendig tid på at finde ud af hvor du skal booke, hvem du kan regne med og hvor du får en god pris og samtidigt et godt product.

Her er et lille udsnit af de udflugter vi tilbyder i Bangkok og vi har mange flere. Vi har både halvdags, heldags og aften udflugter, så finder du ikke lige den du kunne tænke dig, så spørg endeligt, vi har den sikkert. Prisene er baseret på min 2 personer.

Nedenstående er korte beskrivelser af turene, forespørg gerne om mere fyldestgørende programmer.

Halvdags ture

Risbarge Cruise på Chao Praya (AT)
Vi tror, at dette er en af Sydøstasiens mest unikke ture. Efter en spændende tur med” lokal “speedbåd, igennem nogle af de lokale kanaler som ofte kun er knap ti meter på tværs, vil du blive overført til vores komfortabelt konverteret rispram til en afslappet tur tilbage mod byen. Der er ubegrænsede gratis drinks,  typiske thailandske frugt og snacks

Daglig afgang 13.30 – 18.30
Pris pr person, dkk 295,-

Cykeltur rundt i China Town (AT)
Denne cykeltur giver en et fascinerende indblik i daglidagen i et Bangkoks ældste etniske kvarterer. I kommer forbi nogle af de mere populære af Bangkoks landemærker, så som Chinatown, Wat Arun og Royal Barge Museum, men I udforsker også nogle af de lokale kvarterer og ser nogle af de mindre kendte seværdigheder, som man ikke finder på nogle turist kort.

I starter med at udforske det travle Chinatown, før I krydser Chao Phraya floden og kommer forbi nogle af de mindre besøgte templer og steder i det mere rolige Thonburi. I cykler langs rolige mindre veje og standser ved lokale markeder, Princess Mother Memorial Park og museum og andre mindre kendte templer, samt smager på en lokal thailandsk dessert.

Daglig afgang: 08.00 – 12.30
Pris pr person, dkk 350,-

Bangkoks slum, et spændende indblik ind i en anden verden (AT)
En helt ny og mindeværdig rejse til de skjulte slumkvartere i Bangkok. Klong Toey området er det ældste og største slumkvarter i Bangkok. De fleste slum samfund består hovedsagligt af indvandrere fra det nordøstlige Thailand, som kom til Bangkok for at finde job. Som du går gennem de smalle stræder, vil du opdage, at de fleste nu har de grundlæggende faciliteter såsom el, gas og nogle få moderne bekvemmeligheder.

Vi besøger også Duang Prateep instituttet, hvis primære fokus har været at hjælpe de fattige i byerne, med særlig vægt på udvikling af lokalsamfundet og på at give børnene i områderne bedre kår og muligheder. Her vil du få mulighed for at møde børnene og opleve lidt af deres hverdag.

Denne øjenåbnende oplevelse er en man ikke skal gå glip af, og den sigter imod at imødegå det negative billede af slumkvarterer og øge forståelse og empati. For hver kunde bliver der doneret THB 250 til Duang Prateep Foundation.

Afgang hver onsdag: 08.30 – 12.00 (undtagen på helligdage).

Pris pr person på fælles tur, dkk 425,-
Pris pr person på privat tur, dkk 495,-

Damnoen Saduak flydende marked (AT)
Det mest berømte af alle thailands flydende markeder er det i Damnoen Saduak, omkring 110 kilometer vest for Bangkok. En tur til dette thailandske fænomen er som at rejse tilbage til det gamle Siam kongedømme, hvor farverige klædte handlende padler langs de smalle kanaler.

Det flydende marked er et ideelt sted, at se den gamle stil og traditionelle måde at sælge og købe frugt, grøntsager og andet fra små både. I vil også kunne se traditionelle thailandske huse, og opleve hverdagen hos lokalbefolkningen. Markedet summer af aktivitet og er et godt sted at shoppe. I vil også besøge Maeklong togmarkedet eller Rom Hoop Talks (paraply markedet).

Afgang hver man, ons, fre, lør og søndag: 07.30 – 12.30
Pris pr person, dkk 495,-

Cykeltur i Bangkoks Grønne Hjerte (BB)
Denne tur må du IKKE snyde dig selv for!! På to hjul bliver du blandt andet guidet ad smalle gyder i ”Little Chinatown”, igennem Klong Toey markedet og slumkvarterer for til sidst at slutte af med en sjov udfordring af balanceevnen på de smalle stier over klongerne (kanalerne).

På cykelturen kommer du bag facaden af Bangkok og oplever områder af millionbyen, som kun få rejsende finder frem til. På to hjul bliver du blandt andet guidet ad smalle gyder i ”Little Chinatown”, igennem Khlong Toey markedet og slumkvarterer samt, afslutningsvis, med en sjov udfordring af balanceevnen på de smalle stier over klongerne (kanalerne) i Phra Pradaeng, der også kaldes ”Bangkoks lunger”.

I mødes ved udgangspunktet for dagens fantastiske cykeltur kl. 07.30. Efter at I har fået tilpasset jeres cykel, hopper I på cyklerne og cykler væk fra de store traffikerede veje og ind igennem det livlige Klong Toey markedet. Her faldbydes året rundt et farverigt miks af thailandske og kinesiske varer, og du vil blandt andet se imponerende pyramider af friske ananas og kaglende kyllinger i bambusbure.

Ruten fører os også igennem slumkvarterer, hvor du kan opleve bagsiden af millionbyen samt igennem ”Little Chinatown”, hvor børnene begejstret vinker og råber ”hello” efter det usædvanlige syn af udlændinge på cykeltur i Bangkok.

Når I og cyklerne har krydset floden i en lokal longtailbåd, kommer I over til ”Bangkoks Lunger”, hvor I cykler rundt på de smalle cementstier, der er bygget på pæle i klongerne (kanalerne) og udgør et omfattende stisystem. Her er højhusene erstattet med palmer og traffikstøjen med fuglesang, en helt anden side af Bangkok, end den de fleste rejsende oplever.

I er tilbage ved jeres udgangspunkt omkring kl 13.00, hvorefter I kan tage tilbage til hotellet eller fortsætte på egen hånd.

Afgang dagligt: 08.00 og 13.00
Pris pr person, dkk 350,-

Historiske Bangrak streetfood og kultur (BF)
Dagens 3-4 timers kulinariske tur igennem Bangrak, giver dig mulighed for at blive en thailandsk madekspert på et par timer. Turen kombinere lækre lokale smagsprøver med anderledes sightseeing, det er en lækker og sjov måde at opleve Bangkok på, som en lokal.

På turen vil I opleve mom and pop madkultur, opleve de lokale thailandske gastronomiske traditioner, krydse floden som en lokal, for at smage den bedste nordøstlige thaimad, støtte lokalsamfundet på en unik og underholdende måde og lære at mestre kunsten at bestille mad fra gadekøkkener. Bangrak kvarteret er berømt blandt lokale for sine forskellige lokale smagsoplevelser.

Området er en sand smeltedigel, hvor du kan finde thailandske delikatesser fra forskellige regioner og etniske grupper. I vil møde de lokale restaurantsejere, prøve deres generations gamle opskrifter og besøge fascinerende lokale attraktioner.  I mødes på Saphan Taksin BTS Station og slutter af ved Surasak BTS station.

Afgang dagligt undtaget søndag: 09.30 – 13.00 og 14.00 – 17.30
Pris pr person, dkk 375,-

Bangkok med Rickshaw og til fods (BB)
På denne tur vil I opleve bangkok bag facaden og besøge steder man kun kan nå til fods. Besøg et typisk lokalt tempel, slumkvarterer, tag en tur med longtail båd over Chao Phraya floden og udforsk en jungle af banan, mango, papaya og kokosnødder. Efter en dejlig thailandsk frokost, fortsætter I med en “Samlor” (thailandsk rickshaw eller “cykeltaxi”) igennem den grønneste del af Bangkok.

Afgang dagligt: 10.00 – 14.30
Pris pr person, dkk 545,-

Tuk Tuk Tur – Det Unikke Bangkok (SA)
Et af de første billeder på nethinden når man tænker på Thailand er den verdensberømte Tuk Tuk. Det er meget få besøgende i millionbyen Bangkok der vil være Tuk Tuk oplevelsen foruden. Hvorfor så ikke kombinere det med at se nogle af Bangkoks mest eksotiske områder og samtidig få en oplevelse ud af transporten.

Hop med på Tuk Tuk turen og få Bangkoks herligheder serveret på en perlerække. Kort fortalt vil du opleve Bangkok både fra floden, fra det hektiske gadeniveau med dets farverige markeder og lidt foroven med nogle fantastiske udsigter. Sidst men ikke mindst får du det næsten kaotiske Bangkok tæt ind på kroppen på en sjov måde – vel at mærke under ordnede forhold hvor man ikke skal tænke på om man bliver snydt af Tuk Tuk chaufføren eller om man bliver kørt det rigtige sted hen.

Afgang dagligt: 08.00 – 13.00
Pris pr person, dkk 550,-

Cooking with Poo & friends
I dag venter endnu en stor oplevelse. I mødes kl. 08.00 ved Emporium suites, hvorfra dagens kulinariske eventyr starter. Herfra kører I til Klong Toeys ferskmarkede og udforsker de mange boder, hvor I vil lære om de forskellige produkter og ingredienser i Thai madlavning. Herfra tager I til Khun Poo’s madlavningsskole.

Khun Saiyuud Diwong, bedre kendt som Poo (kort for “Chompoo” eller rose æble), har levet hele sit liv i Klong Toey, det største slum kvarter i Bangkok. I mange år ernærede Poo, sig med at sælge mad til de lokale, men i slutningen af ​​2007, da prisen på ris i Thailand blev fordoblet, kunne hun ikke længere få det til at løbe rundt.

En af Poo’s naboer og kunder var Anji Barker, en australier, der arbejdede for Urban Neighbors of Hope og som havde boet i slummen i mange år, hørte om Poo’s situation og sammen med nogle venner støttede hun Khun Poo, således at hun kunne starte sit eget madlavningskursus.

I ca. 10 år har Khun Poo’s madlavningsskole i Klong Toey, nu budt turister såvel som lokale beboere velkommen og lært dem at lave autentisk Thai mad. Hun er en bemærkelsesværdig rollemodel for succes og positivitet, i et ofte stærkt og komplekst landskab af fattigdom og modgang og har oplært mange af de lokale.

Fra sin beskedne begyndelse i det forreste rum af Khun Poo’s hus og uden nogle engelsk færdigheder, er hendes initiativet vokset til en meget succesfuld madlavningskole. Khun Poo og hendes voksende hold af lokale, har siden hen mestret det engelske sprog, og i dag kan de byde velkommen til hold på op til 12 personer, seks dage om ugen.

Khun Poo har også fået sig internationale venner, som f.eks Jamie Oliver, som hun har lært at lave autentisk Thai mad og man kan se hende kokkerere sammen med Jamie Oliver på youtube og Jamies Food Channel.

Nu skal I selv prøve kræfter med thailandsk madlavning. Med hjælp og vejledning af kokken forbereder I forskellige thai retter. Efter at I har tilberedt et forhåbentligt dejligt og velsmagende måltid, sætter I jer ned og nyder frugten af jeres arbejde. Efter en dag på rige oplevelser kan I tage tilbage til hotellet eller fortsætte på egen hånd.

Afgang dagligt: 08.30 – 13.00
Pris pr person, dkk 425,-

Cooking class på Amitas madlavnings skole (EX)
Lær om ingredienserne og hemmelighederne i det thailandske cousine med en kulinarisk ekspert på Amita Thai Cooking Class, en privat kulinarisk skole med en charmerende beliggenhed ved vandet. Begynd med en guidet tur i urtehaven, for at lære om de aromatiske ingredienser, der almindeligvis anvendes i thailandsk madlavning. Din instruktør vil demonstrere forskellige færdigheder og metoder, inden I giver jer i kast med den praktisk del og skal afprøve dine kulinariske færdigheder.

I bliver hentet på hotellet kl. 08:00. Efter en dejlig bådtur, ankommer I til skolen og til en varm velkomst af jeres instruktør. Efter en kort introduktion går I rundt i den økologiske have, for at lære om thailandske urter. Vælg nogle af de friske, aromatiske urter, der senere skal benyttes i jeres retter.

Herefter får I en introduktion og madlavnings demonstration, hvorefter I selv skal igang med at lave jeres egne kulinariske mesterværker, under instruktørens kyndige vejledning. Til frokost, nyder I frugterne af jeres arbejde i den thailandske pavillon midt i den smukke have. Efter frokost modtager I et sæt madopskrifter og tager tilbage imod Bangkok. I er tilbage på hotellet om eftermiddagen.

Afgang dagligt: 08.00 – 15.00
Pris pr person, dkk 925,-

Cooking class på Blue Elephant (EX)
I bliver hentet på hotellet kl. 08.00 og skal i dag lære at lave thai mad på thailands bedste og mest berømt madlavnings institutter, Blue Elephant Cooking School.

I bliver mødt af en kok fra Blue Elephant Cooking School, som tager jer med på et af bangkoks mange morgenmarkeder for en introduktion til den thailandsk madkultur. Her udforsker I den mange spændende boder og lære om de forskellige råvarer, krydderier, urter og grøntsager, der benyttes i thai madlavning. Sammen med kokken vælger I dagens friske ingredienser, som I senere vil bruge på jeres madlavnings kursus.

Tilbage på Blue Elephant Cooking School får I en indsigtsfuld introduktion til det thailandske køkken, samt en opskriftsbog. Herefter giver kokken jer en demonstration i forberedelsesmetoderne, med detaljerede kommentarer til hele madlavnings processen. Så er det tid til at I selv skal prøve kræfter med thailandsk madlavning. På en individuel madlavningsstation skal I ved hjælp af de opskrifter og teknikker, som kokken demonstrerer, forberede et udvalg af thai retter. Kokken og hans assistenter vil være til rådighed for at hjælpe eller rådgive jer.

Efter at I har tilberedt et forhåbentligt dejligt og velsmagende måltid, sætter I jer ned og nyder frugten af jeres arbejde. I siger farvel til Blue Elephant teamet og med smagsløg bombarderet af delikate smagsoplevelser og maven fuld af autentiske hjemmelavede thailandske retter, samt en bedre forståelse af og indsigt i det traditionelle thailandske køkken, tager I tilbage til hotellet, hvor I er omkring kl 13.00.

Afgang dagligt: 08.00 – 13.00
Pris pr person, dkk 1395,-

Heldags udflugter

Khao Yai National Park (AT) 
Oplev Khao Yai National Park til fods, parkens mere end 2.000 kvadratkilometer er dækket af tropisk skov, stedsegrøn skov og græsarealer og har mere end 50 km naturstier og utallige vandfald, så som Haew Narok og Haew Suwat, den berømte 20 meter høje vandfald fra Leonardo Di Caprios film ‘The Beach.’ Parken er hjemsted for en række dyr som gibbon og macaque aber, bjørne, vilde elefanters og sambar hjorte.

Afgang man, ons, fredag: 06.30 – 18.00
Pris pr person, dkk 650,-

Flight of the Gibbon (AT)
Oplev skønhed, magi og eventyr i Thailands regnskov som aldrig før! Højt i trætoppene i den uberørt national park, vil du glider gennem junglens baldakin via en 3 km (1,8 miles) lang rute af udspændte wire zip-linier, naturskønne himmel broer og adrenalin-fremkaldende abseils. Undervejs vil vores veluddannede og sikkerhedbevidste Sky Rangers dele ud af deres viden om regnskovens flora og fauna, der har hjemme i dette ældgamle, biologisk mangfoldige eventyrland. Dette eventyr vil bestemt blive et af højdepunkterne på din rejse i Thailand.

Daglig afgang: 06.30 – 16.00 
Pris pr person, dkk 850,-

Klongtur og Grand Palace (SA)
Hvis der er en oplevelse man helst må gå glip af i Thailand, så er det en kanal tur i “longtail-båd” langs Bangkoks hundredvis af charmerende kanaler, som på thailandsk kaldes “klonger”. På denne udflugt kombinerer vi dette med et besøg i Grand Palace – som er et must-see!

I bliver hentet af guiden på jeres hotel allerede fra morgenstunden, og turen tager jer først til Thailands største attraktion nemlig Grand Palace. Wat Phra Kaeo og Det Store Palads (Grand Palace) er lige så meget Bangkok, som Eiffeltårnet er Paris og Frihedsgudinden New York.

Herefter går turen ned til den legendariske Chao Phraya flod som skærer tværs gennem Bangkok. Floden er stadig af vital betydning for transport og handel i Thailand, hvilket du vil opleve med det tilsyneladende kaos af store og små både, der utroligt nok ikke støder ind i hinanden på floden.

En del af Bangkoks skyline vil du se fra søsiden, før vi sejler ind i de snævre kanaler, og her kommer du til at se ind i folks simple dagligstuer – i pælehuse direkte i vandet, opleve postbuddet, købmanden og ikke mindst bageren der i båd besøger de lokale direkte ved døren (eller båden).

Du vil opleve en kulturel frodighed og et indblik i thaiernes levevis, som du ellers ikke vil møde mange steder. Og Bangkok vil unægtelig også gøre indtryk på en helt anden måde. Efter et par timer på kanalerne byder vi på en lokal thai frokost ved Chao Phraya floden.

Efter en dag på rige oplevelser bliver du kørt tilbage til dit hotel. Turens varighed er seks til syv timer, men kan aftales individuelt helt ligesom afhentningstidspunktet. Det anbefales dog at tage tidligt af sted, så udflugten i de varme eftermiddagstimer mindskes

Afgang: tirs og lørdag på fælles tur og hverdag på privat tur: 08.00 – 16.00

Pris pr person fælles tur, dkk 450,-
Pris pr person privat tur, dkk 595,-

Det virkelige Bangkok (SA) 
I bliver hentet på hotellet og kørt ned til floden. Her går I ombord i en longtailbåd og sejler afsted. En del af Bangkoks skyline vil du se fra søsiden, før I sejler igennem sluserne og op i de snævre kanaler. På klongerne vil du opleve en kulturel mangfoldighed og få et indblik i thaiernes levevis, som du ellers ikke vil møde mange steder. Tempoet er anderledes end i Bangkoks travle bymidte, kun et par kilometer herfra. Herude har folk tid og overskud til at vinke til de skøre turister, der har forvildet sig lidt væk fra centrum.

Hold øje med kæmpevaranerne, der dovent kravler rundt inde ved bredden. De kommer meget tæt på folks boliger og snupper gerne en puddelhund eller en høne, hvis de kan komme afsted med det. Børnene der vinkende kaster sig i vandet på den anden side af bredden, ved godt at varanerne er bange for mennesker. De ved også godt, at de tusindvis af store catfish der svømmer rundt i floden, ikke har en pløk i munden. Men det ser vildt ud, når 300 catfish kæmper om et halvt franskbrød.

Der gøres stop ved et helt almindeligt tempel, hvor du har mulighed for at få et lille indblik i hvordan thaierne bruger deres templer på en almindelig hverdag. Har du lyst til at sende et par bønner afsted på thaimanér, hjælper guiden meget gerne.

Ingen Thailandstur uden en tuk tuk tur. Derfor bliver den klassiske tuk tuk bindeleddet imellem kanalerne og togstationen. Det er altid en fornøjelse at få vind i håret i en tuk tuk. Har du børn med er det oplevelse nok i sig selv. Ungerne elsker at køre i tuk tuk.

Snart er I ombord på det næste højdepunkt, som er toget til Mahachai. Den lokale station, hvor vi starter, er beliggende i midten af et stort marked. Togturen starter i en tæt befolket del af Bangkok, tæt ved Chao Phraya floden. Når toget forlader stationen vil du opleve, at det næsten er som at køre gennem de lokales køkkener og stuer.

På vejen vil du se Bangkoks skyline blive mindre og mindre, indtil du er omgivet af rismarker, palmer og huse på pæle. Toget holder en del gange ved de mange velfriserede småstationer, som stationsforstanderne gør meget ud af skal fremstå pæne.

Sidste stop er en noget speciel oplevelse, da toget simpelthen kører direkte ind i markedet, som samtidig er stationen. De sælgende har inden toget kommer, klogeligt fjernet deres grønsagsboder, der ellers står på skinnerne. En øvelse de skal igennem mange gange om dagen når toget kommer.

Stig helst ud til venstre, stiger du ud til høje er du i midten af det, der allermest ligner en slagtehal. Her ligger grisehoveder, kyllingehjerter og døde, som levende fisk i skøn forsamling og lugten er derefter. Hele området omkring stationen og området ned til havnen er ét stort marked, faktisk det største fisk og skaldyr marked i Thailand.

Det er faldbydes fisk i alle størrelser og selvom man måske ikke lige er til fisk, er der masser af folkeliv at opleve. Guiden vil helt sikkert give smagsprøver på lokalt producerede varer, for de der er lækkersultne. Frokosten indtages i rolige omgivelse med en behagelig brise og udsigt over flod- og havneområdet. Kan du lide fisk, er du kommet til en klasserestaurant. Kan du ikke, er der naturligvis andet på menuen.

Verdens måske billigste færgetur på fem minutter, til en pris af 60 øre pr. mand, bringer os til den anden side af floden, hvor et par cykelrickshaw venter. Igen er det bare om at læne sig tilbage og nyde turen, mens du bliver cyklet rundt i lokalområdet. En rigtig hyggelig tur, hvor du blandt andet passerer flere kinesiske templer.

Det er igen en fem minutters sejltur tilbage, hvorfra der ikke er lang tid til toget kører tilbage imod Bangkok. Der er forventet ankomst ved togstationen ved 16-17 tiden. Turen slutter ved skytrain stationen, hvor I bliver hentet og kørt til jeres hotel.

Afgang man og fredag på fælles tur og dagligt på privat tur: 08.00 – 16.00

Pris pr person fælles tur, dkk 495,-
Pris pr person privat tur, dkk 595,-

Unikke Bangkok med Tuk Tuk (SA)
I bliver hentet på hotellet og tager afsted på en fantastisk Tuk Tuk tur, der vil introducere jer til det unikke Bangkok og servere en perlerække af Bangkoks mere autentiske og ukendte herligheder på et sølvfad. Under turen vil I opleve Bangkok fra floden, det hektiske gadeniveau med dets farverige markeder og lidt foroven med en fantastiske udsigt.

I bliver hentet på jeres hotel kl 08.00 af jeres guide. Herefter hopper I på en offentlig flodbåd, der sejler jer op af den mægtige Chao Phraya flod til morgengryets tempel eller Wat Arun, som det hedder på Thai. Et meget smukt og specielt tempel, som er dekoreret med kinesisk glas og porcelæn. Udsigten til floden og Grand Palace er besøget værd i sig selv.

Herefter er der afgang i jeres egen private Tuk Tuk. I kører over en af Bangkoks smukke broer ”The Memorial Bridge” og gør kort ophold ved det Indiske marked Phahurat, før I fortsætter til det mest berømte blomster og grøntsags marked i Bangkok, Pak Klong Talad. Her er myriader af blomster i alle afskygninger og skal du have orkideer med tilbage til Danmark koster de her ingenting iforhold til andre steder.

Fortsæt gennem de små gangstier mellem de travle handlende, der dog altid har et smil på læberne. Oplev en overflod af krydderier og grøntsager, hvoraf I vil genkende nogle og andre vil I ikke ane eksisterede.

Efter markedet venter chaufføren og I kører til Golden Mount, som er et tempel beliggende i den gamle bydel og et af de mest imponerende bygningsværker i Bangkok. Guiden står klar med en flaske vand, før I begiver jer op ad de 318 trin. Det kan være en lun oplevelse, men den belønnes med en fantastisk udsigt over byen.

Fra Golden Mount skal I efter en kort køretur opleve Chinatown. Her efterlader I jeres Tuk Tuk for en stund, da gyderne i bydelen er så snævre, at det er svært at få køretøjer igennem. Chinatown er pulsernede travl og livlig, med farverige markeder, madboder, butikker, gaderestauranter, lokale handlende og trafik og man bliver konstant bombarderet af nye sanseindtryk.

Her handles med stort set alt. Krydderier, kjoler, knive, kasketter, amuletter, strømper, brændte kastanjer, nøgleringe, fisk, guld, sko og mad naturligvis. Chinatown har et hav af eksotiske restauranter både indendørs og udendørs.

Når trætheden og sulten melder sig melder sig, går I til udkanten af bydelen og efter en kort tur i jeres Tuk Tuk, nyder I en dejlig frokost på en meget hyggelig og rolig udendørs restaurant i toppen af et guesthouse beliggende ved floden. Et sted hvor ikke mange mennesker finder ned og samtidig et sted der har en fænomenal udsigt over Bangkok og livet på floden.

Efter frokosten kan I vælge at forsætte på egen hånd eller lad guiden hjælpe med at arrangere en taxi tilbage til hotellet.

Afgang tirs og lørdag på fælles tur og dagligt på privat tur: 08.00 – 16.00

Pris pr person fælles tur, dkk 525,-
Pris pr person privat tur, dkk 595,-

Elefantpasser for en dag (EX)
Dagen i dag byder på en kæmpe oplevelse. I skal spendere hele dagen sammen med de godmodige giganter, den asiatiske elafant, i dens naturlige omgivelser. I bliver hentet tidligt på jeres hotel og kører til Elephant World, hvor et mindeværdigt natur eventyr og en fantastisk elefant oplevelse venter.

Elephant World er et fristed for elefanter, de før har arbejdet med skovhugst, i turistindustrien eller som er blevet såret eller efterladt. Elephant World er smukt beliggende i et fredeligt naturligt junglelandskab i udkanten af ​​Kanchanaburi.

Ved ankomsten bliver I mødt af frivillige på Elephant World. Lær om elefanternes liv, situationen for mange thailandske elefanter og fristedets indsats for at redde disse mirakuløse væsner. De vil også give jer et indblik i forholdet imellem elefanterne og deres mahouts.

Så begynder eventyret virkelig. Mød elefanterne og deres mahouts og deltag i deres daglige rutine. I hjælper med til at forberede foder, samle mad i junglen, skære sukkerrør og bananer. Derefter skal I fodrer elefanterne, hvilket giver jer en unik mulighed for at komme helt tæt på de mægtige dyr og se deres utroligt smidige snabler i aktion.

I går tilbage til hovedlejren, for at spise en dejlig thai frokost. Derefter vender I tilbage til junglen, hvor elefanterne afventer deres eftermiddags bad. Hop i Kwai Yai-floden sammen med elefanterne, og hjælpe til med at give dem en god skrubbe tur. Herefter fører I dem ind i junglen til deres overnatnings sted og siger farvel. I går tilbage igennem junglen til hovedlejren

Afgang dagligt: 08.00 – 18.00
Pris pr person, dkk 1695,-

Ayuthaya cruise med Grand Pearl (AT)
På denne tur vil I opleve Ayutthayas rige historiske og arkitektoniske arv, så som Bang Pa-In sommer paladset og ruinerne fra det 14. og 16. århundrede. Derefter går I ombord på den luksuriøse Grand Pearl for at cruise retur til Bangkok. En fantastisk frokostbuffet og den fascinerende natur langs brederne af Chao Phraya floden fuldender den mindeværdige oplevelse.

Afgang dagligt: 07.30 – 17.00
Pris pr person, dkk 450,-

River Kwai, dødens jernbane og Erawan vandfaldene (SA)       
Guide og bil er klar på jeres hotel kl 07.00 om morgenen. Efter en god køretur er vi ude af Bangkok og de smukke og frodige landbrugsområder begynder at vise sig. Vi er ved at være i Kanchanaburi.  Her starter vi med at besøge den allierede krigskirkegård fra 2. verdenskrig hvor knap 6.900 allierede fanger ligger begravet. Herunder en enkelt dansker. Vi gør samtidigt ophold ved Thai Burma museum, der giver et fint indblik i det historiske.

Der fortsættes i longtailbåd til den verdensberømte “Broen over floden Kwai”, hvor det er tid til at gå over broen og bare nyde stemningen i området ved broen. Selvfølgelig er en togtur på den originale “Dødens Jernbane” inkluderet i denne tur – et meget sigende navn for den jernebane som kostede ca 100.000 frivillige asiatiske arbejdere og 12.000 krigsfanger livet under konstruktionen. En tiltrængt frokost er i vente ved ankomst til Wang Po station.

En køretur senere er vi ved Erawan vandfaldet, som er et meget smukt vandfald i syv niveauer. Det kræver lidt benarbejde at nå alle syv niveauer, men tag badetøjet med, da det er muligt at tage sig en dukkert flere steder på vej op. Vi kører mod Bangkok igen ved 16.00 tiden. Dagens indtryk samt solen og badeturene er nok til at de fleste sover det meste af vejen tilbage til Bangkok.

Afgang dagligt: 07.00 – 19.00
Pris pr person, dkk 960,-

Aften udflugter

Dinner cruise med Loy Nova 
Tag på et dejligt dinner cruise på Chao Praya floden og nyd en dejlig middag imens I oplever Bangkoks fantastiske skyline fra fra vandsiden. I sejler med en antik teaktræspram (rice barge), der for små 80 år siden transporterede ris på Thailands floder og som nu er bygget om til en spændende flydende restaurant, hvor maden serveres under stjernehimlen, mens du nyder Bangkok fra flodsiden.

Afgang dagligt: 18.00 – 20.00 / 20.00 – 22.00
Pris pr person, dkk 395,-

Dinner cruise med Horizon
Horizon Dinner Cruise er en oplevelse, som man bør unde sig selv, når man er i Bangkok. Stævn ud på Chao Phrayah floden og nyd en lækker buffet, bestående af internationale retter og thai retter. Det 5 stjernede Shangri-La Hotel, som står bag cruiset, er garant for at kvaliteten er i top. Nyd din Sushi imens du sejler forbi Grand Palace og spis kam-muslinger med udsyn til “morgengryets tempel” Wat Arun.

På Horizon, kan man vælge at sidde udendørs eller indendørs på Horizon. Uanset hvor du sidder er musikken afdæmpet på dette cruise. Modsat en del andre dinner cruises, lægges der vægt på ro og kvalitet. Der findes billigere dinner cruises, men fra et Horizon cruise går man ikke skuffet fra borde. Efter jeres fantastiske dinner cruise, kan I tage tilbage til hotellet eller fortsætte på egen hånd.

Afgang dagligt: 19.30 – 21.30
Pris pr person, dkk 395,-

Dinner cruise med Supanniga (AT)
Supanniga Cruise er det seneste helt nye dinnercruise, helt unikt og anderledes fra andre dinner cruises. Det er giver et helt nyt perspektiv på Chao Phraya-floden og Bangkok. Bådens indretning afspejler Supannigas designfilosofi, med et komfortabelt og moderne interiør i harmoni med thailandsk kulturarv. Krydstogtet er den mest luksuriøse dinnercruise på floden og skibet har også hyggelige lounge sofaer, hvor I kan slappe af efter måltidet.

På Supanniga Cruise bliver I budt velkommen ombord med et køligt glas Taittinger Champagne og derefter skal I nyde en udsøgt og autentisk 6 retters thai middag, alt imens I nyder panoramaudsigt over floden. Efter jeres fantastiske dinner cruise kan I tage tilbage til hotellet eller fortsætte på egen hånd. Mødested River City Pier 1.

Afgang dagligt: 18.15 – 20.30  
Pris pr person, dkk 695,-

Street Food Tur i China Town (BF)
I mødes med jeres guide kl 18.00 på Hua Lamphong MRT station, hvor aftenens spændende china town food tur starter.

Yaowarat, Bangkoks Chinatown, er verdens mest berømte destination for gadekøkkener og favorit-spiseområdet blandt de lokale. På dette kulinariske afteneventyr introducerer vi dig til kulinariske  smagsoplevelser i Bangkoks 200 år gamle samfund, der er rigt på thai-kinesisk tradition & lækker mad.

Gennem rundturen udforsker og smager I på lokale delikatesser og specialiteter fra 7 berømte spisesteder, fra gadekøkkener til berømte thai-kinesiske restauranter.

Mellem hver smagsoplevelse får I et indblik bag kulissen i dette unikke kvarter, hvor I møder madmarkedets livlige personligheder, lytter til de mindeværdige historier og besøger religiøse og kulturelle vartegn. Jeres kulturelle og kulinariske eventyr i Chinatown slutter omkring kl 21.00, hvorefter I kan tage tilbage til hotellet eller forstætte på egen hånd.

Afgang tirs-søndag: 18.00 – 21.00
Pris pr person, dkk 395,-

Bangkok food tur med motorcykel (BF)
Dett er en anderledes og sjov tur med motorcykel igennem Bangkok. Undervejs besøger I bangkokianernes foretrukne spisesteder. Mærk spændingen og nyd omgivelserne, som I snor jer igennem Bangkok’s gader bag på en lokal motorcykel og stop på 5 lokale spisesteder og markeder, hvor lokalbefolkningen mødes, spiser og hænger ud.

Vores veluddannede motorcykelkører og foodtour guide vil tage jer rundt i downtown Bangkok’s, hvor I vil prøve en række thailandske after hours specialiteter, så som Thai stil stegt kylling, Thai hot pot, Khao Soi (Nordthailandsk kokoskarry suppe med nudler), grillet fisk og skaldyr.

I slutter af på et af Bangkoks mest populære vintage nattemarkeder, Talad Rod Fai. Markedet er hjemsted for madboder med streetfood, tøj, souvenirs og selvfølgelig vores yndlings bar med en smuk udsigt over markedet. Det er en fantastisk måde at opleve de lokale Bangkok, væk fra turist områderne og opleve den autentiske lokale livsstil. Mødested Sam Yan MRT station

Afgang tors-søn: 18.30 – 23.00
Pris pr person, dkk 675,-

One Night in Bangkok (EX)
Igennem tiderne er der lavet både sange og film om en aften i Bangkok. Det er en legendarisk by med uendelige muligheder, og denne aften vil I opleve et par af højdepunkterne. I aften skal I opleve lidt af Bangkoks legendariske natteliv. I mødes kl.  og tager med offentlig transport til byens centrum, hvorfra I tager en kort gåtur til et smukt designer hotel. Her går I direkte i baren, hvor I kan nyde en dejlig cocktail og den smukke solnedgang.

Siddende højt over byen og med en fantastisk udsigt over byen, er baren det ultimative sted at slappe af om aftenen. Herefter hopper I ombord i en lokal tuk-tuk eller taxi for en kort tur til forretningskvarteret. Gemt imellem kontorbygningerne ligger et af ​​byens mest berømte kulinariske områder.

På ægte bangkokiansk maner, skal I spise som lokalbefolkningen. I sætter jer ved et gadekøkken og får serveret en række traditionelle thailandske retter til middag. Nyd det lækre måltid, imens I nyder den livlige atmosfære i byens centrum. Efter at have drukket og spist, er det tid til at opleve det thailandske folks anden yndlingsaktivitet, shopping!

I tager med Skytrain og køre til kanten af ​​Chao Phraya floden, hvor I fortsæt med flodbåd til Asiatique Night Market. Her er masser af boder, butikker, restauranter, barer, musik og enda et pariserhjul. her kan I nyde den lokale underholdning og floden lys om aftenen. Omkring kl. 22.00 kan I vælge at tage tilbage til hotellet, blive eller fortsætte i Bangkok’s legendariske natteliv.

Afgang dagligt: 17.00 – 22.00
Pris pr person, dkk 650,-

Thai middag og traditionel dans på Sala Rim Naam (EX/AT)
I blive hentet på hoteller omkring kl. 18.45 og kørt til Oriental Hotel ved floden. Herfra bliver I sejlet til den anden side af floden, hvor Sala Rim Naam, Oriental Hotels Thai restaurant ligger. Den er indrettet i en smukt dekoreret thailandsk pavillon, der stammer fra det nordlige Thailand og byder på en kulinarisk og kulturel oplevelse. Udover en overdådig middag skal I også opleve en opvisning i traditionelle thai danse. Overnatning på Chatrium Riverside

NB: Der er dresscode på restauranten. Man bør klæde sig elegant; bukser, skjorte, bluse, top, kjole, nederdel, pæne sko. Shorts, t-shirts, sandaler er ikke tilladt.

Afgang dagligt: 19.30 – 22.00
Pris pr person, dkk 995,-

Middag i den royale villa (EX)
I bliver hentet kl. 18.00 og tager med luksus privat speedbåd op af Chao Phraya-floden til Chakrabongse Villa. Som en oase ved floden, i det historiske Bangkok, blev den italienske Chakrabongse Villa bygget af prins Chakrabongse, som et pusterum og tilflugtsted fra hans officielle liv i paladset og villaen tilhører nu hans barnebarn Narisa. Den charmerende villa og smukke have afspejler historien om den kongelige familie, thailandsk kunst, mad og kultur. Oplev den fredfyldte og privilegerede livsstil af en svunden æra, imens I nyder en velkomstdrink.

Derefter skal I nyde et luksuriøst måltid af autentiske royale retter, tilberedt ud fra originale familieopskrifter fra det kongelige køkken. Nyd dette fantastiske og eksklusive måltid, imens I velsignes med en spektakulær udsigt over floden fra terrassen. Efter middagen kører I til Rattanakosin Island og gør et kort stop ved Wat Pho, for at nyde den glitrende chedis om natten, før I vender tilbage til hotellet for en god nats søvn.

Afgang dagligt: 19.30 – 22.00
Pris pr person, dkk 1995,-

NB: Der er dresscode på restauranten. Man bør klæde sig elegant; bukser, skjorte, bluse, top, kjole, nederdel, pæne sko. Shorts, t-shirts, sandaler er ikke tilladt.

Middag på Sra Bua by KiinKiin (AT)
I bliver hentet på hotellet omkring kl. 18.00 og bliver kørt til Sra Bua af KiinKin, den eneste thailandske restaurant i verden med en Michelin-stjerne. Aftenens 8 retters middag er en sand kulinariske oplevelse og I vil opleve Thailands rige kulinariske arv på en af bangkoks bedste restauranter. Konceptet bag Sra Bua af KiinKin er udviklet af Henrik Yde-Andersen fra Kiin Kiin i København.

Chef Chayawee inviterer gæster til at nyde en ekstraordinær kulinarisk præstation af velkendte thai ingredienser og traditionelle thailandske retter med en moderne fortolkning, fremstillet ved hjælp af globale madlavningsteknikker. Denne unikke menu er en blanding af ​​forskellige smagsoplevelser fra det traditionelle thailandsk køkken med et moderne twist. Efter en uforglemmelig kulinarisk oplevelse, kan I vælge at udforske bangkoks natteliv på egen hånd eller tage tilbage til hotellet.

Afgang dagligt: 18.30 – 22.00
Pris pr person, dkk 1195,-

NB: Der er dresscode på restauranten. Man bør klæde sig elegant; bukser, skjorte, bluse, top, kjole, nederdel, pæne sko. Shorts, t-shirts, sandaler er ikke tilladt.

Glowing Bangkok (EX)
Bangkok er en by, der virkelig kommer til live efter mørkets frembrud. Tilbring aftenen med at udforske de pulserende gader og rolige templer med en lokal guide og få et andet perspektiv af hovedstaden. I bliver hentet kl. 16:30 på hotellet og tager med Skytrain eller Tuk Tuk til den centrale mole, hvorfra I fortsætter med longtailbåd op af Chao Phraya floden til Wat Arun templet.

Oplev hvordan lysene over Bangkok tændes i huse, bygninger og templer. I står af ved Wat Arun molen og tilbringer lidt tid med at snuse rundt, inden I tager en anden færge til en lokal mole. Her vandre I gennem det lokale marked til Riva Arun, hvor I nyder en kølende cocktail.

Herefter fortsætter I til den fremragende Supanniga Tha Tien Restaurant, dejligt beliggende på bredden af ​​floden Chao Phraya, med en fantastisk udsigt over floden og det majestætiske Wat Arun tempel, der glitrer i det fjerne. Har skal I nyde en lækker, traditionel thailandsk middag. Efter middagen går I en tur forbi Wat Phos tempelområde, for at nyde skønheden af den glitrende chedi om natten.

Herefter hopper I på en Tuk Tuk og kører igennem byens historiske kvarter for et besøg til Pak Klong Talad. Et af landets største fersk markeder, som er travlt døgnet rundt med grossister og lokale handlende. Her er myriader af blomster i alle afskygninger og skal du have orkideer med tilbage til Danmark koster de her ingenting iforhold til andre steder.

Fortsæt gennem de små gangstier mellem de travle handlende, der dog altid har et smil på læberne. Oplev en overflod af krydderier og grøntsager, hvoraf I vil genkende nogle og andre vil I ikke ane eksisterede. Denne uforglemmelige aftentur slutter omkring kl. 21.30 og I kan vælge at fortsætte på egen hånd eller tage tilbage til hotellet.

Afgang dagligt: 16.30 – 21.30
Pris pr person, dkk 1150,-

Udflugter fra Hua Hin

Har du kun et par dage i Hua Hin, er det en rigtig god ide at bestille dine udflugter hjemmefra, så du ikke spilder unødvendig tid på at finde ud af hvor du skal booke, hvem du kan regne med og hvor du får en god pris og samtidigt et godt product.

Her er de udflugter vi tilbyder i Hua Hin. Nedenstående er korte beskrivelser af turene, forespørg gerne om mere fyldestgørende programmer. Prisene er baseret på min 2 personer.

Nedenstående er korte beskrivelser af turene, forespørg gerne om mere fyldestgørende programmer.

Oplev vilde elefanter i Kuiburi
Se vilde elefanter i KuiBuri Nationalpark. På denne minisafari er der næsten 100 % garanti for fantastisk dyreliv. Dyreoplevelsen er stor – og helt på dyrenes præmisser. I skal tæt på, men dog på respektfuld distance, opleve de store vilde asiatiske elefanter når de trasker langsomt ud fra skovbrynet, sætter store mængder bambus til livs eller tager sig et kølende mudderbad.

Pris pr person, dkk 985,-

Det Flydende Markede & Rose Garden
Få et indblik i hvordan hverdagslivet i Thailand kan udforme sig ved at tage med på denne heldagstur til Damnern Saduak Floating Market, som ligger ca. 110 km fra Bangkok og Hua Hin.

Udflugten starter med en afstressende tur gennem et traditionelt landskab til anløbsbroen, hvor der gås om bord på en “long tail boat”, også kaldet “James Bond både”, som sejler deltagerne til markedet.Det er et “flydende marked”, hvilket vil sige, at alle som udbyder varer, kommer i båd (såkaldte thailandske kanoer), fyldt med alle slags varer.

Her findes et stort udbud af frugt, grøntsager, kød og søde sager. De padler forsigtigt frem gennem kanalen.

I nærheden af markedet ligger Rose Garden, hvor der spises frokost på en restaurant ved floden. Derefter byder programmet på et “Thai Village Show” med sang, dans og elefantopvisning.

Pris pr person, dkk 870,-

Snorkel tur til Koh Talu
Kombiner afslappende feriedage i Hua Hin på fastlandet med et ophold på den helt uberørte og naturskønne lille ø, Koh Talu i Den Thailandske Golf. På det hyggelige øko-resort er der 100% fokus på at bevare naturen og de uspolerede omgivelser. Med afgang forholdvist tidligt om morgenen fra dit hotel kører vi det knap 2½ times kørsel. Syd fra Hua Hin finder man det idylliske uberørte område Bangsapan Noi. Fra stranden stiger vi ombord i en speedbåd, som tager os knap 20 min væk fra fastlandet til den privatejede bounty ø Koh Talu.

Øen er kendt for dens smukke koreller og er absolut en af området bedste steder at snorkle og dykke. I løbet af dagen vil der to gange være mulighed for at sejle med ud til Koh Talu øens allerbedste snorkelområder med speedbåd og dykke direkte fra båden. Der vil også være mulighed for at slappe af på den pragtfulde strand. Skal du prøve snorkling i Hua Hin er Koh Talu den oplagte destination. Dykning med flasker kan arrangeres for en merpris. Ønsker i at dykke skal vi vide jeres højde, vægt og skostørrelse.

Inkluderet i prisen: Retur transport mellem hotel og Koh Talu, Lunch, Snorkel udstyr. Venligst vær opmærksom på at der vil være et tillæg på 50 kr per person ved opsamling i Cha Am eller i Pranburi / Pak Nam Pran områder samt områder langt væk fra hovedvejen såsom området omkring Black Mountain og lignende

Pris pr person, dkk 640,-

Pala-U Vandfald og elefanter
Pala-U vandfaldet er en del af Kaeng Krachan National Park, som ligger ca. 60 km vest for Hua Hin, tæt på grænsen til Myanmar. Kaeng Krachan National Park blev grundlagt 1981 som det 28. Nationalpark i Thailand. Med sine 2,914.70 kvadratkilometer er dette den største nationalpark i landet.

Vandfaldet er med sine 16 niveauer et af Thailands største og beliggende i en regnskov, som er over tusind år gammel og har et dyreliv helt i særklasse. Efter opsamling på dit hotel kl. 09.00 går turen mod Thailands største nationalpark Kaeng Krachang, hvor det smukke Pala U vandfaldet ligger. På vejen dertil laver vi  et stop ved en af området mange ananas plantager.

Man kan ikke komme op til vandfaldet uden af gå det sidste stykke. Ruten som er ganske overkommelig tager en op til det nederste at det ialt 16 niveauer som det imponerende Pala U vandet udgøre.

Desværre er det ikke muligt komme helt til det øverste niveau, men det er muligt at komme op til det tredje, hvor man kan svømme i vandfaldet, nyde den imponerende regnskov, fodre fiskene, eller hvis man er heldig få en glimt at de mange sommerfugle som Pala U er kendt for.

På vej tilbage mod Hua Hin stopper vi ved en elefantlejr hvor du får mulighed for at ridde 30 min på dette kæmpe dyr. Under hele turen følger mahutten (elefantføreren) selvfølgelig med. Efter trekkingen venter en kold forfriskning før turen går hjemover mod hotellet igen.

Pris pr person dkk 650,-

Det Flydende Marked og Petchaburi udflugt
En af udflugtens højdepunkter er det flydende marked. For at nå frem til markedet skal vi sejle med longtailbåd gennem kanalerne. Vi ”flyver” frem på de smalle kanaler mellem alle de små thailandske huse, som ligger ved kanalen.

Når vi er fremme, vrimler det med små både fyldt med kokospandekager, palmesukker, solhatte, souvenirer og meget mere. Køb eksotiske frugter, som du ikke troede fandtes! For eksempel pomelo, rambutan og durian.

Vi sætter herefter kursen mod en af Thailands ældste byer, Petchaburi. Efter frokosten stopper vi to gange ved seværdigheder, som er et ”must” for de, der besøger den smukke by.

Det majestætiske, gamle sommerpalads breder sig ud på toppen af bjerget, højt over byen, så alle kan beundre paladsets skønhed. I dag fungerer paladset som museum, men de thailandske konger Mongkut og Chulalongkorn brugte paladset i lange perioder i 1800-tallet. Dengang kom man op på bjerget og til paladset med hest eller elefant, men i dag tager vi tovbanen op ad bjergsiden.

Afslutningen på dagen bliver både harmonisk og storslået. Vi går de 100 trappetrin ned i grotten Khao Luang, og en underjordisk verden åbner sig for os. Grotten er fortryllende med sine drypstensformationer, buddhastatuer og sollyset, som skærer sig gennem grottens loft.

Udenfor leger aberne og kigger nysgerrigt efter os. Det kunne jo være, at vi havde noget spiseligt i lommen!

I løbet af eftermiddagen vender vi hjemad mod Hua Hin fyldt med nye oplevelser i rygsækken.

Pris pr person, dkk 870,-

Pala U Vandfald & Bjergstammer
Pala-U vandfaldet er en del af Kaeng Krachan National Park, som ligger ca. 60 km vest for Hua Hin, tæt på grænsen til Myanmar. Kaeng Krachan National Park blev grundlagt 1981 som det 28. Nationalpark i Thailand. Med sine 2.914,70 kvm. er dette den største nationalpark i landet.

Vandfaldet er med sine 16 niveauer et af Thailands største og beliggende i en regnskov, som er over tusind år gammel og har et dyreliv helt i særklasse. Efter opsamling på dit hotel kl. 09.00 går turen mod Thailands største nationalpark Kaeng Krachang hvor det smukke Pala U vandfaldet ligger. På vejen dertil laver vi  et stop ved en af områdets mange ananas plantager.

Man kan ikke komme op til vandfaldet uden af gå det sidste stykke. Ruten, som er ganske overkommelig, tager en op til det nederste at det ialt 16 niveauer som det imponerende Pala U vandet udgøre. Desværre er det ikke muligt komme helt til det øverste niveau, men det er muligt at komme op til det tredje, hvor man kan svømme i vandfaldet, nyde den imponerende regnskab, fodre fiskene, eller hvis man er heldig få en glimt at de mange sommerfugle som Pala U er kendt for.

Nær vandfaldet ligger landsbyen Karen. folkene her af af burmesiske oprindelse og landsbyens livsstil er fordybet i de gamle traditioner og disse mennesker har deres helt eget sprog. Som flygtninge lever de under meget fattige og primitive vilkår sammenlignet med de fleste thaier. Frokosten bliver serveret på en lokal thai restaurant i parken før turen elefanterne i Hua Hin bliver påbegyndt.

På vej tilbage mod Hua Hin kan vi mod merbetaling stoppe ved en elefantlejr, hvor du får mulighed for at ridde på dette kæmpedyr. Under hele turen fælger mahutten (elefantføreren) selvfølgelig med.

Efter trekkingen venter en kold forfriskning før turen går hjemover mod hotellet igen.

Pris pr person dkk 620,-

Wildlife Rescue & Elephant Refuge Center
Kunne du tænke dig at arbejde frivilligt på Wildlife Rescue Centre, men har ikke den nødvendige tid?
Kunne du tænke dig at prøve livet på Elephant Refuge og Education Centre for én dag?
Kunne du tænke dig at tilbringe tid med dyrene og lære deres historier?

Heldagsturen til Wildlife Rescue Center er designet til at give besøgende en chance for at lære om de reddede dyr, der lever på Wildlife Rescue Center og Elephant Refuge, se vores hundredvis af dyr, og komme tæt på vores elefanter på en måde på en god og personlig måde.

Program:
Omkring kl 0830 – 0900 bliver I hentet på jeres hotel og kørt til Wildlife Rescue Centre. Ved ankomsten får I en velkomstdrink og en introduktion til centeret og deres arbejde. I bliver derefter tildelt en dedikeret guide,  som giver jer en personlig rundvisning på Wildlife Rescue Centre. I kan se alle 400 reddede dyr, høre deres historier og forstå hvorfor de lever på centeret. I besøger også dyrehospitalet og ser dyrene der.

Omkring kl. 12 spiser I frokost sammen med de frivillige og har en for høre om deres arbejde på centeret. Efter frokost skal I selv deltage i det frivillige arbejde på Elephant Refuge og Education Centre. Her møder I elefanterne og lære om deres individuelle historier og personligheder. I lærer om de udfordringer elefanterne i Thailand står over for, og hvordan de udnyttes som turistattraktioner, bliver tvunget til at bære masser af mennesker og udføre tricks.

Derefter følge I elefanterne når de tager deres daglige bad og har mulighed for at fodre dem og hjælpe med at bade dem. Derefter vil I opleve hvordan dyrlægen og hans hold behandler en af ​​vores reddede elefanter, der stadig er ved at komme sig. Omkring kl. 15.00 er det tid til at tage afsked med centret. I bliver transporteret tilbage til jeres hotel.

Pris pr voksen, dkk 550,-

River Kwai, elefanter og Erawan vandfaldene
I bliver hentet på jeres hotel kl. 07.00 om morgenen. Efter en god køretur er vi ude af Bangkok / Hua Hin og det smukke og frodige landskab begynder at vise sig. Vi er ved at være i Kanchanaburi. Her starter vi med at besøge den allierede krigskirkegård fra 2. verdenskrig hvor knap 6.900 allierede fanger ligger begravet. Herunder en enkelt dansker. Vi gør samtidigt ophold ved Thai Burma museum, der giver et fint indblik i det historiske.

Vi fortsætter i longtailbåd til den verdensberømte “Broen over floden Kwai”, hvor det er tid til at gå over broen og bare nyde stemningen i området ved broen. Herefter er det tid til frokost på en lokal restaurant hvorefter vi skal stifte bekendskab med Thailands nationaldyr – nemlig elefanten. Og selvfølgelig skal vi ud at ride på de enorme, godmodige dyr. En oplevelse du ikke må snyde dig selv for.

Vi fortsætter stille og roligt ned af floden på en bambustømmerflåde gennem et stykke meget smukt landskab. Nyd vandets rislen, junglen på begge sider og en stilhed kun forstyrret af enkelte fuglefløjt. Erawan vandfaldet er et meget smukt vandfald i syv niveauer. Det kræver lidt benarbejde at nå alle syv niveauer, men tag badetøjet med, da det er muligt at tage sig en dukkert flere steder på vej op.

Afhængig af trafikken forvent at være tilbage i Bangkok/Hua Hin mellem kl. 19.00 og 20.00.

Pris pr person, dkk 1130,-

Bådtur med Siam Sea-Cret Cruise
På Siam Sea-Cret Cruise bådturen fra Hua Hin vil du blive hentet på dit hotel og kørt til Pranburi ca 25 km fra Hua Hin. Her stiger du ombord på båden, som har plads til 70 mennesker. På båden er der mulighed for at fiske, se de lyserøde delfiner eller blot slappe af på dækket eller i baren. Vi lægger til undervejs med mulighed for at springe direkte i den forfriskende Thailandske Golf.

Pris pr person, dkk 470,-

Venligst bemærk at der ikke er mulighed for at snorkle på denne tur.

Sam Roi Yod & Den Hemmelige Grotte
Sam Roi Yod National Park: “300 hundredebjergtoppe” (Sam Roi Yod) er en fascinerende område med kalkstensbjerge, grotter, strande, øer og sumpede vådområder, som er hjemsted for et stort udvalg af planter, fugle og nogle truede dyr. Mellem september og november, ankommer hundredevis af migrerende fugle fra Sibirien, Kina og Nordeuropa.

Parken ligger mellem Kuiburi og Pranburi ca 40 km nord for byen Prachuap Khiri Khan, og har et areal på 61.300 rai (ca. 9.808 hektar). Parken består er kalksten bjerge, stranden og øer. Sam Roi Yod blev officiel national park den 28. juni 1966 og har en bred vifte af plantearter og er hjemsted for mange vilde dyr. Sam Roi Yod National Park er efter sigende en af de bedste steder i Thailand for at observere vadefugle.

Udflugten starter fra Hua Hin klokken 9, hvor i kører ca 60-minutter syd gennem ananas plantager og Bang Pu fiskerlandsby.

Vi går fra en lokal fiskerbåd til en afsondret strand, som er udgangspunktet for en 30-minutter trek op til Phrayanakorn Cave. Her finder man den smukke ‘Sala’ (tronen) opført af Kong Rama V. Heldigvis er der et par naturlige ventilationshuller i taget af hulen, så sollys kan komme ind Og som giver grotten en magisk belysning.

I hulen finder man Phra Thinang Khuha Kharuhat en storslået pavillon bygget under den nuværende Kongens bedstefar – Kong Rama Vs regeringstid og et som officielt symbol på Prachuap Khiri Khan provinsen. Et imponerende syn som er hele trekket værd. Vi vender tilbage til stranden for at spise frokost i en lokal restaurant og slappe af før vi kører tilbage til dit hotel.

Pris pr person, dkk 660,-

Madlavnings kursus
Det thailandske køkken har gået sin sejrsgang verden over. Udover strandene, naturen og kulturen glæder de fleste thailandsrejsende sig til det fantastiske thai køkken.

Benyt muligheden mens du er i Thailand og tag med på kokkeskole i Hua Hin og få alle hemmelighederne bag de store smagsoplevelser – en familieoplevelse ud over det sædvanlige.

“Thai Cooking Course Hua Hin” har inviteret til thaimadlavning siden 1999 og har meget erfarne engelsktalende kokke tilknyttet.

Der er mulighed for at komme med alle ugens dage. Det foregår hver dag kl 09.00 til ca 13.30 – 14.00.

Du bliver hentet på dit hotel og kørt til det centrale Hua Hin, hvor dagen startes på det lokale marked, med udvælgelse af ingredienser der skal bruges i løbet af dagen.

Resten af tiden foregår på kokkeskolen. Der er fire forskellige retter hver dag og selvfølgelig sluttes der af med fællesspisning af tilberedte retter.

Dagens hold består af typisk 5-8 personer og max 15 personer. Private hold kan arrangeres.

Pris pr person, dkk 395,-

Udflugter fra Khao Lak

Har du kun et par dage i Khao Lak, er det en rigtig god ide at bestille dine udflugter hjemmefra, så du ikke spilder unødvendig tid på at finde ud af hvor du skal booke, hvem du kan regne med og hvor du får en god pris og samtidigt et godt product.

Her er et lille udsnit af de udflugter vi tilbyder i Khao Lak og vi har mange flere. Vi har både halvdags, heldags og aften udflugter, så finder du ikke lige den du kunne tænke dig, så spørg endeligt, vi har den sikkert. Prisene er baseret på min 2 personer.

Nedenstående er korte beskrivelser af turene, forespørg gerne om mere fyldestgørende programmer.

Halvdags ture

Madlavnings klasse (AT)
Start dagen med at besøge det lokale marked. Lær derefter kunsten bag thailandsk madlavning og frugtudskæring. Jeres professionelt uddannede kok, vil fortælle om et stort udvalg af ingredienser, urter og krydderier, som kombineret giver thailandsk mad, den er enestående, delikate og afbalanceret smag. Efter at I har tilberedt et antal thai retter, skal I nyde frugten af jeres arbejde og spise jeres egen retter til frokost.

Afgang: ons, tors og fredag: 08.00 – 14.00
Pris pr person, dkk 395,-

Bemærkning: turen kræver minimum 4 personer, check tilmelding på jeres ønskede dage.

Heldagsture

Mook Island & Kradan Island med speedbåd (AT)
Besøg den berømte Morakot Cave (Emerald Cave) på Mook Island. Svøm igennem en 80 meter lang tunnel ind til en fantastisk skjult lagune. Svøm og snorkle ved et smukt koralrev i det krystalklare lave vand ved Kradan Island. Slap af på stranden på Kradan Island. Spis en lækker frokost på “Paradise Lost Resort” midt i junglen på Kradan Island.

Afgang: på forespørgsel (15 Oct 19 – 15 May 20)
Prisen er på forespørgsels basis

Bemærkning: turen kræver minimum 14 personer, check tilmelding på jeres ønskede dage.

Khao Sok Discovery (AT)
Tag på eventyr i Khao Sok junglen, hvor I skal vandre igennem junglen og oplev junglens planter, blomster, sommerfugl, fugle, krybdyr osv. I går på naturstier, som giver indformationer omkring hvordan planterne bliver brugt, f.eks i medicin og madlavning. Derefter sejler I ned ad Sok floden i kano og kan studere junglen imens jeres guide paddler. Hold udkig efter fugle, pattedyr, insekter og nyde de smukke omgivelser. Slut turen af med at slappe af ved Rommanee Hot Spring.

Afgang: man, tors og søndag: 07.30 – 17.00
Pris pr person, dkk 670,-

Phang Nga bugten i havkajak (AT)
Oplev Phang Nga i havkajak. Udforsk gemte huler, ubeboede øer, øde strande og laguner. Besøg Panak & Hong Island, nogle af bugtens mest berømte og smukkeste øer. Lav et fotot stop ved James Bond island og nyd en dejlig frokostbuffet om bord.

Afgang: dagligt undtaget søndag imellem 1 maj – 31 okt: 08.30 – 20.00
Pris pr person. dkk 700,-

Hong Islands med Katamaran (AT)
Denne vidunderlige sejltur kombinerer 2 provinser – Phang Nag og Krabi. I sejler ud fra Phuket og stopper ved Laem Had for at svømme og slappe af på den hvide sandstrand. Derefter sejler I med kajak forbi unikke sandbakker og fiskelandsbyen og opleve deres alternativ måder at fiske på. Efter frokost, udforsker I Hong Island, der byder på krystal klart vand omgivet af kalkstensklipper og slapper af på den smukke strand. Derefter besøger I Pak Bia Island, som faktisk er to øer, forbundet af en smal sandstrand, som er oversvømmet under højvande.

Afgang: man, ons, fre og søndag 07.30 – 19.30
Pris pr person, dkk 860,-

Bemærkning: turen kræver minimum 10 personer, check tilmelding på jeres ønskede dage.

Koh Yao Noi med Katamaran (AT)
Denne ture fører jer igennem Phang Nga bugten til det smukke ø paradis Koh Yao Noi, hvor I vil opleve øens naturlige skønhed, livet hos de lokale og deres imødekommenhed. I udforsker øens smukke natur på cykel og oplever fyrretræer, landsbyer, frodige grønne rismarker på den ene side af jeres sti og en smuk udsigt over havet på den anden side. Få en dybere indsigt i livet hos de lokale fiskere og landmænd.

Afgang: tirs, tors og lørdag 08.00 – 18.30
Pris pr person, dkk 860,-

Bemærkning: turen kræver minimum 10 personer, check tilmelding på jeres ønskede dage.

Phang Nga bugten med speedbåd (AT)
Udforsk den smukke Phang Nga bugt med speedbåd. Besøg den verdensberømte “James Bond Island”, hvor man filmede “Manden med den gyldne pistol”. Udforsk skjulte huler og laguner i kajak. Sejl igennem mangrove sumpene i den nordlige ende af bugten, et uberørt naturreservat og besøg “Panyi landsbyen” en muslimsk havsigøjner landsby på pæle i havet.

Afgang: dagligt 04.45 – 18.30
Pris pr person, dkk 650,-

Bemærkning: turen kræver minimum 10 personer, check tilmelding på jeres ønskede dage.

Phi Phi øerne med speedbåd (AT)
Besøg Phi Phi-øerne og dets spektakulære kalkstenformationer med speedbåd. Oplev Phi Phi Don, Phi Phi Ley, vikinge grotten og Pileh lagunen, en spektakulær smaragdgrøn lagune omgivet af høje kalkstensklipper, en af verdens smukkeste naturlige swimmingpools. Oplev smukke bugter, dejlige ubeboede øer og hvide sandstrand, hvor I kan nyde at slappe af, svømme og snorkle i det krystalklare vand på smukke rev.

Afgang: dagligt 04.45 – 18.30
Pris pr person, dkk 650,-

Bemærkning: turen kræver minimum 10 personer, check tilmelding på jeres ønskede dage.

Similan Island med Speedbåd (AT)
Similan øerne er en fantastisk destination for familier, vandhunde og naturelskere, samt et af verdens 10 bedste dykker og snorklesteder. På turen besøger øerne Koh Miang, Koh Payu & Koh Ba Ngu, hvor I kan nyde de smukke hvide sandstrande og tag en dukkert i det krystalklare vand, snorkle og oplev fisk og koraller i alle regnbuens farver. I spiser frokost på øerne inden i sejler tilbage.

Daglig afgang: 07.15 – 18.00 (15. oktober – 15. maj)
Pris pr person, dkk 725,-

Bemærkning: turen kræver minimum 8 personer, check tilmelding på jeres ønskede dage.

Surin Island med speedbåd (AT)
Tag på en spændende speedbåd tur til Surin øerne. Oplev det farvestrålende marineliv omkring Surin øerne, et af de bedste snorkelsteder i Thailand. Besøg Moken Village, en havsigøjner landsby og oplev deres daglige liv. Surin øerne er et uspoleret tropisk paradis med skovklædte øer, omgivet af klart blåt vand, smukke koralrev, forskellige arter af fisk og med hvide sandstrande, det perfekte udgangspunkt for snorkling, svømning og afslapning.

Daglig afgang: 07.00 – 18.30 (15. oktober – 15. maj)
Pris pr person, dkk 740,-

Bemærkning: turen kræver minimum 8 personer, check tilmelding på jeres ønskede dage.

The Lost Amazon og den gamle by (AT)
Besøg det glemte “lille Amazon” den skjulte skov i Takuapa. Lyt til naturens lyde under det tunge jungletag af gigantiske Banyan træer. Flyd ned af “Klong Sung Nae” floden i kajak. Besøg den charmerende gamle by Takuapa. Oplev det thailandske folkes traditionelle liv, bygninger i gammel traditionel stil, små kaffebarer og de berømte tinminer.

Afgang: fre og søndag 08.30 – 18.00
Pris pr person, dkk 550,-

Udflugter fra Krabi

Har du kun et par dage i Krabi, er det en rigtig god ide at bestille dine udflugter hjemmefra, så du ikke spilder unødvendig tid på at finde ud af hvor du skal booke, hvem du kan regne med og hvor du får en god pris og samtidigt et godt product.

Her er et lille udsnit af de udflugter vi tilbyder i Krabi og vi har mange flere. Vi har både halvdags, heldags og aften udflugter, så finder du ikke lige den du kunne tænke dig, så spørg endeligt, vi har den sikkert. Prisene er baseret på min 2 personer.

Nedenstående er korte beskrivelser af turene, forespørg gerne om mere fyldestgørende programmer.

Halvdags ture

Ao Thalane natur reservat i Kajak (AT)
Udforsk krabis smukke og uberørte mangrove økosystem. Padl gennem bugter og dale, forbi huler og klipper. Der er ingen bedre måde at nyde naturen omkring uspolerede Krabi end i kajak
 
Daglig afgang: 08.30 – 13.00
Pris pr person, dkk 210,-

4 øer med speedbåd (AT)
Nyd en spændende øhop tur til tropiske hot spots i Krabis smukke øhav, så som Phra Nang grotten, Tub Island, Chicken Island og Poda Island. Nyd at svømme, snorkle, solbade og udforske området med sin overdådige variation af koraller, marineliv krystalklart vand. Nyd dagen på hvide pulver sandstrande, foret med kokospalmer.

Daglig afgang: 08.30 – 14.00
Pris pr person, dkk 310,-

Bemærkning: turen kræver minimum 4 personer, check tilmelding på jeres ønskede dage.

Krabi Local life (AT)
Tag sydpå til nogle af de ukendte steder, som ikke besøges af turister, besøg et lokalsamfund, hvor berømte cashewnødder fremstilles, besøg en lokal skole, tag med en longtail båd og nyd en 20 minutters sejltur igennem smukke sceneri. Hop på en “Samlor” et typisk lokalt transportmiddel og oplev det lokale liv på Klang Island. Nyd en lækker thailandsk frokost på en berømt lokal flydende restaurant. Tag med longtailbåd tilbage til Krabi by og vend tilbage til jeres hotel.

Afgang: man – torsdag: 09.00 – 14.00
Pris pr person, dkk 695,-

Heldags Ture

Bor Thor Sea Safari i kajak (AT)
En hel dag med mulighed for at udforske mangrovens økologi, padle i havet, opleve undersøiske huler og smukke laguner omgivet af regnskov, med et rige dyreliv. Undervejs også stop ved de gamle hulemalerier i Phi Hau Toe Cave.

Daglig afgang: 08.30 – 16.00
Pris pr person, dkk 460,-

Hong Island med Speedbåd (AT)
Hong Island er en fantastisk øde ø – det er kendt for sin betagende skønhed, lavvandede koralrev og fine sandstrande. I midten af ​​den halvcirkel formede ø ligger den hemmelige lagune, hvor du kan finde dig selv i et med naturen. Brug en hel dag på at svømme, snorkle, udforske øen eller slappe af ved en dejlig hvid sandstrand.
  
Daglig afgang: 08.30 – 15.00
Pris pr person, dkk 310,-

Øhop omkring Hong island med longtailbåd (AT)
Hong betyder “værelse” på Thai, hvilket fint bekriver øen med en smuk lagune, omkranset af høje karstklipper på alle sider. Med traditonel thailandsk Longtail båd, udforsker i Ao Nangs skærgård og Hong Island.

Hong island byder på eksotiske strande, krystalklart vand og frodig natur. Bag stranden er der en 800 meter lang natursti, med forskellige planter og træer, som Banyan træet, der spiller en central rolle i buddhismen. Hvis I er heldige, kan i se nogle sjældne fugle, der kun bor på disse øer.

På bagsiden af ​​Hong Island, der kun kan nås med båd, ligger den berømte Hong lagune, som engang var en gigantisk grotte, der efter mange tusinde år kollapsede og skabte lagunen. Her kan I svømme og nyde den smukke natur, fra tid til anden ses flagermus, der gemmer sig i lagunens mangroveområde. Herefter besøger I Pak Bia & Paradisøerne, hvor I kan nyde de smukke omgivelser.

En dejlig Thai frokost serveres på en af øerne. På strandmåtter, ved lave borde, nyder i en thailandsk buffet direkte på stranden. Under turen vil I have masser af tid til at snorkle, svømme, nyde omgivelserne og slappe af på de utrolige strande.

Afgang tirs og søndag: 09.00 – 16.30
Pris pr person, dkk 575,-

James Bond Island (AT)
Kør til Phang Nga provinsen og tag med en lokal longtailbåd gennem mangroveskove til James Bond Island, hvor den berømte James Bond film “manden med den gyldne pistol” blev optaget. Herfra kan du med kano udforske grotter og opleve de smukke stalaktitter og stalagmitter eller nyde at udforske det smukke område med en lokal longtail båd. Frokost serveres på en lokal restaurant på Panyee Island. Retur til molen og fortsætte til Suwan Khuha Monkey Cave Temple. Afslapning ved Loca vandfaldet før I vender tilbage til Krabi.

Daglig afgang: 09.00 – 17.00
Pris pr person, dkk 330,-

Khao Sok safari og elefant trek (AT)
Elefanter og regnskov -!.. Begge meget specielle, men desværre truede. Dette er en mulighed for at opleve dem mindst én gang i dit liv. Kør over regnskov dækkede bjerge til Khao Sok. Sejl i ned ad Sok floden i oppustelige kanoer. Passer kalkstensbjerge dækket af jungle vegetation langs bredden af ​​floden. Fugle og vilde aber bor i dette område, hvis landskab er nogle af det smukkeste i det sydlige Thailand, og hvilken bedre måde at se det på, end fra kano. Om eftermiddagen ankommer I til elefant lejren, hvor I udforsker jungle fra ryggen af en ​​elefant.

Daglig afgang: 08.30 – 17.00
Pris pr person, dkk 525,-

Krabis jungle, den blå lagune og varme kilder (AT)
Tag på eventyr til de 3 mest populære naturområder i Krabi. En perfekt blanding af natur, eventyr og kultur. Begynd dagen med at besøge Wat Tham Sua (Tiger Cave Temple), et af ​​de mest berømte klostre i det sydlige Thailand. Mød munkene og se, hvordan de bor omgivet af hulerne og smukke omgivelser.

Hvis I har mod på det, så gå op af de 1237 trin til toppen af tempelbjerget og opleve en af ​​de mest betagende udsigter i Thailand, med frodig skov, kalkstenbjerge og et azurblåt hav i alle retninger.

For de mindre energiske kan man slappe af og se på aberne, som lever omkring templet. Herefter fortsætter I til de tropiske lavlandskove i Khaopra Bangkhram. Skovene er hjemsted for sjældne fuglearter som Gurney’s Pitta, Rufous-Collared Kingfisher og Black Hornbill. Efter en kort gåtur gennem mangroveskov kommer I til den blå lagne og smaragd poolen, hvor I kan tage en forfriskende dukkert. I kan derefter slendre igennem den frodige jungle og svømme i krystalklart mineralberiget vand.

I spiser en dejlig Thai frokost på en lokal restaurant, hvorefter I besøger Wareeraksa Hot Springs. Her kan I nyd de naturlige damme med mineralholdigt vand der måler op til 42 grader Celsius. Det er naturlige vulkanske kilder, besøgt af mange thailændere, der kommer for at nyde kildernes varme vand, der antages at være gavnligt for helbredet, især huden.

Afgang: tirs, ons, tors, lør og søndag 08.00 – 17.00
Pris pr person, dkk 550,-

En dag i Krabi regnskov (AT)
En oplevelsesrig og sjov dag i Khao Nor Chu Chi National Park, hvor I kan beundre og værdsætte nogle af naturen vidundere. Tag på en vandretur ad skyggefulde træstier, gør stop ved ferskvands bassiner og varme naturlige kilder i skoven. Besøg Krabi berømte skov tempel Wat Tum Seua eller “Tiger Cave Temple”.

Daglig afgang: 09.00 – 16.00
Pris pr person, dkk 370,-

Phi Phi og Bambus øerne med Speedbåd (AT)
De fabelagtige Phi Phi øer ligger kun 45 minutter fra Krabi med speedbåd. Undevejs stopper I ved nogle af de mindre besøgte øer Bamboo Island og Hin Klang for at snorkle. I nyder en dejlig frokost i Tonsai bugten, hvor I kan svømme og solbade på stranden. Deereefter besøge I Maya Bay, den idylliske bugt, hvor filmen “The Beach” blev filmet. Slap og nyd den smukke strand eller at snorkle og svømme i den smukke lagune. På turen tilbage sejler I forbi Vikinge grotten, som indeholder gamle vægmalerier.
 
Daglig afgang: 09.00 – 16.00
Pris pr person, dkk 395,-

Wareerak Hot Springs Spa (AT)
Wareerak Hot Springs Spa ligger ved Klong Tom floden i det smukke Wareerak område, der i sig selv har en afslappende indvirkning på krop og sjæl. De helende varme kilder, majestætiske bjerge og plantager, er en sand sundheds og wellness oase med en atmosfære af ro og fred. Wareerak Hot Springs Spa en velkendt og anset institution inden for sundhed og wellness og byder på en glamurøs oplevelse. Forkæl dig selv med en uforglemmelig dagspa oplevelser

Deres spaprogrammer omfatter bl.a: Exfoliation med frisk organisk scrubs, Hydroterapiprogram i varme og kolde pools, urtebad, Thai yoga, Hals- og skuldermassage med urtebad, Thai massage og frokost.

Daglig afgang: 10.00 – 15.30
Pris pr person, dkk 760,-

Udflugter fra Phuket

Har du kun et par dage på Phuket, er det en rigtig god ide at bestille dine udflugter hjemmefra, så du ikke spilder unødvendig tid på at finde ud af hvor du skal booke, hvem du kan regne med og hvor du får en god pris og samtidigt et godt product.

Her er et lille udsnit af de udflugter vi tilbyder på Phuket og vi har mange flere. Vi har både halvdags, heldags og aften udflugter, så finder du ikke lige den du kunne tænke dig, så spørg endeligt, vi har den sikkert. Prisene er baseret på min 2 personer.

Nedenstående er korte beskrivelser af turene, forespørg gerne om mere fyldestgørende programmer.

Halvdags ture

Cykeltur rundt på Phuket (AT)
I tager på cykeltur i den nordøstlige del af Phuket Island, et område kendt for sine små, traditionelle thailandske landsbyer. Du vil også have mulighed for at besøge Phuket’s Gibbon Rehabilitation Center og se, hvordan man rehabiliterer gibbon aberne, med henblik på at genudsætte dem i regnskoven. Under turen kører I på små landeveje, jordveje og igennem kokosnødde, ananas og gummi plantager, samt over et par blide bakker.

Afgang man og torsdag: 08.00 – 13.30
Pris pr person, dkk 395,-

Jai Yen Yen (Rum distilleri tur) (AT)
Phuket har mange ukendte steder, der endnu ikke er opdaget, og dagens tur udforsker nogle af dem på en afslappet og sjovt måde. Vi besøger en lokal cashewnødde fabrik og smager på deres lokalt bryggede rom.  Vi besøger et udsigtspunkt, hvorfra der en fantastisk udsigt og nogle af de mest fantastiske solnedgange. Til sidst bliver i sejlet tilbage af Andamanens Perle.

Afgang man-lør: 14.30 – 19.30
Pris pr person, dkk 395,-

Flying Hanuman eventyr (AT)
Flying Hanuman er et øko-eventyr og Phuket’s Ultimate Jungle Experience. Turen byder på spændende trætops aktiviteter med minimal indvirkning på miljøet. Flyve via zipliner fra træ til træ i et uberørt område af Phukets jungle. ​​Flying Hanuman ligger i nærheden af ​​det velkendte Katu vandfald, omgivet skove og dyreliv på et 80.000 m2 stort naturområde.

Daglig afgang: 07.00 – 11.30 / 09.00 – 13.30 / 12.00 – 16.30 / 14.00 – 18.30
Pris pr person, dkk 630,-

Oplev Phuket på ATV (AT)
2 timer. I starter turen med en sikkerhedsinstruktion og programorientering. Herefter kører I langs mudrede jungle stier for at opleve planter, gummitræer og uspolerede skjulte strand. I fortsætter jeres ture igennem junglen og mangrove skove. Det er en fantastiske tur, hvor man oplever naturen, får adrenalinen til at pumpe og oplever den lokale levevis. Tilbage ved jeres udgangspunkt venter kolde håndklæder og forfriskninger i form at kolde drikkevarer og friske frugter.

Daglig afgang: 08.00 – 12.00 / 11.00 – 15.00 / 14.00 – 18.00
Pris pr person, dkk 625,-

Oplev Phang Nga på ATV (AT)
3 timer. I starter turen med en sikkerhedsinstruktion og programorientering. Herefter kører I langs stier igennem fantastiske omgivelser, lokale gårde, plantager, jungle og floder. Stop ved et vandfald og tag en dukkert, med efterfølgende snacks og drinks. Tilbage ved jeres udgangspunkt serveres kolde drikkevarer, friske frugter og sandwich.

Afgang man, ons og fredag: 08.00 – 15.00
Pris pr person, dkk 895,-

Street Food Tour (EX)
Dagens tur starter kl. 07.00. Dyk ned i den thailandsk street food kultur, smag på lækkerier fra det berømt thailandsk køkken. Tilbring morgenen med at udforske sidegader med madboder, som har været familieejede igennem generationer og få en snak med nogle af disse ejere.

Start med en dim sum morgenmad og skyld den ned med en kop lokalt dyrket kaffe. Besøg en lokal butik, der sælger khao kaeng, thailandsk mad serveret på bakker. Besøg en bod med karry paste og lær om deres forskellige anvendelser. Fortsæt til den gamle bydel og smag på malaysisk inspireret roti og kinesisk  Hokkien nudler.

Lær om oprindelsen af ​​disse specialiteter, som blev introduceret af indvandrere i det 19. århundrede. Slut dagen af med at smage på typiske sydthailandske snacks, så som thailandske pandekager og eksotiske tropiske frugter.

Daglig afgang: kl. 07.00
Pris pr person, dkk 595,-

Phuket Elephant Sanctuary (TH)
Nyd en magisk morgen sammen med rehabiliterede elefanter i Phuket Elephant Sanctuary. Dette naturskønne stykke af paradis er et fristed og hjem for både elefanter og andet dyreliv. ”En morgen med elefanterne” (09.30 – 13.00) er en lærerig, informativ og inspirerernde oplevelse, der åbner dine øjne omkring elefanternes liv og situation i Thailand.

Efter en smuk køretur igennem smukke naturområde, plantager og lokal landsbyer, ankommer I til Phuket Elephant Sanctuary. Smukt beliggende i junglen med små damme, søer, åbne marker og skrænter hvor elefanterne kan boltre sig og nyde deres otium i deres naturlige element.

Besøget starter ved “Tree Top Reception and Observation Platform”, hvor I ser en præsentations og informationsvideo, som forberedelse på jeres møde med elefanterne. Videoen giver jer samtidig en bedre forståelse af, hvorfor det er så vigtigt at beskytte elefanterne.

Herefter er det tid til at fodre elefanterne. Imens elefanterne nyder deres agurker, æbler, ananas og bananer vil guiden fortælle om elefanternes baggrund.

Når I har fodret elefanterne, følger I dem ind i junglen, hvor I kan betragte og beundre elefanterne imens de bader og leger i søen.

Førsteprioriteten er altid elefanternes velbefindende. Derfor tilbydes hverken rideture på elefanterne, badning med elefanterne eller selfies hvor man ligger på elefanterne. Højrystede grupper tillades heller ikke.

Efter jeres utrolige møde med den godmodige thailandske elefant, kan I nyde en frokost med drikkevarer, samt kaffe og te.

”En eftermiddag med elefanterne” (13.30 – 17.00) med samme program og er også muligt.

Daglig afgang
Pris pr person, dkk 725,-

Chalong Bay Distillery Experience (EX)
Sluk tørsten på denne Chalong Bay Rum destilleri tur. Lær alt om processen med at lave rom, få indsigt i populære cocktails og nyd de finere noter i romen.

Daglig afgang
Pris pr person, dkk 1795,-

Madlavning klasse på Blue Elephant Phuket (EX)
Du bliver afhentet kl. 08.00 eller 12.30. Start din thailandske kulinariske rejse med et besøg på Phillips morgenmarked, hvor I køber ingredienserne til jeres madlavning klasse på Blue Elephant Cooking School, det kongelige thailandske køkken.

Efter et morgenmarkedet vil jeres instruktør forklare de kunstfærdige kulinariske teknikker og demonstrere rettern, en skål ad gangen. Derefter begynder I at tilberede en række populære retter, under kyndig vejledning af en professionel thailandsk kok. I slutter af af med at nyde frugten af jeres anstrengelser, med et dejligt måltid i Blue Elephants dejlige restaurant, bestående af jeres egne retter, samt andre thailandske retter.

Daglig afgang
Pris pr person, dkk 1295,-

Heldags Ture

Madlavnings klasse (AT)
Jeres madlavnings kursus starter med en introduktion til thailandske ingredienser, et besøg på det lokale marked, hvorefter I skal lære at tilberede et bredt udvalg af lækre thailandske retter, under kyndig vejledning af professionelle instruktører. Hvert kursus er designet som et endags kursus, hvor man kan vælge det kurser, man er særligt interesseret i. Kurser er ikke kun for kødelskere, men henvender sig også til vegetarer med en substitution af mockkød og friske grøntsager.

Kurset foregår i en hyggelig og sjov atmosfære, tilsat thailandsk gæstfrihed og en betagende udsigt til bjerge og sandstranden på Siray Island.

Afgang: dagligt undtaget onsdag 07.30 – 16.30
Pris pr person, dkk 590,-

Bemærkning: turen kræver minimum 4 personer, check tilmelding på jeres ønskede dage.

Hong Islands med Katamaran (AT)
Denne vidunderlige sejltur kombinerer 2 provinser – Phang Nag og Krabi. I sejler ud fra Phuket og stopper ved Laem Had for at svømme og slappe af på den hvide sandstrand. Derefter sejler I med kajak forbi unikke sandbakker og fiskelandsbyen og opleve deres alternativ måder at fiske på. Efter frokost, udforsker I Hong Island, der byder på krystal klart vand omgivet af kalkstensklipper og slapper af på den smukke strand. Derefter besøger I Pak Bia Island, som faktisk er to øer, forbundet af en smal sandstrand, som er oversvømmet under højvande.

Afgang: man, ons, fre og søndag 08.00 – 18.30
Pris pr person, dkk 860,-

Bemærkning: turen kræver minimum 10 personer, check tilmelding på jeres ønskede dage.

Phang Nga cruise med June Bahtra (AT)
Tag på et vidunderligt cruise med den traditionelle junke June Bahtra. Nyd at cruise igennem den fortryllende og betagende Phang Nga bugt. Udforsk James Bond Island, et mangrove deltaet og grotte og en havsigøjner landsby med longtailbåd. Nyd en lækker thailandsk frokostbuffet om bord, og brug eftermiddagen på at slappe af, solbade og svømme.

Afgang: tirs og torsdag 09.00 – 16.30
Pris pr person, dkk 850,-

Bemærkning: turen kræver minimum 6 personer, check tilmelding på jeres ønskede dage.

Phang Nga bugten med speedbåd (AT)
Udforsk den smukke Phang Nga bugt med speedbåd. Besøg den verdensberømte “James Bond Island”, hvor man filmede “Manden med den gyldne pistol”. Udforsk skjulte huler og laguner i kajak. Sejl igennem mangrove sumpene i den nordlige ende af bugten, et uberørt naturreservat og besøg “Panyi landsbyen” en muslimsk havsigøjner landsby på pæle i havet.

Afgang: dagligt 05.30 – 17.30
Pris pr person, dkk 650,-

Bemærkning: turen kræver minimum 10 personer, check tilmelding på jeres ønskede dage.

Phi Phi øerne med speedbåd (AT)
Besøg Phi Phi-øerne og dets spektakulære kalkstenformationer med speedbåd. Oplev Phi Phi Don, Phi Phi Ley, vikinge grotten og Pileh lagunen, en spektakulær smaragdgrøn lagune omgivet af høje kalkstensklipper, en af verdens smukkeste naturlige swimmingpools. Oplev smukke bugter, dejlige ubeboede øer og hvide sandstrand, hvor I kan nyde at slappe af, svømme og snorkle i det krystalklare vand på smukke rev.

Afgang: dagligt 05.30 – 17.30
Pris pr person, dkk 650,-

Bemærkning: turen kræver minimum 10 personer, check tilmelding på jeres ønskede dage.

Phi Phi øerne med Katamaran (AT)
Phi Phi øerne er almindeligt anset for at være blandt de smukkeste ø i verden. Start jeres eventyr med at udforske Phi Phis undersøiske verden. Nyd at svømme og snorkle blandt de farverige fisk og smukke koralrev ved Monkey Beach. Nyd skønheden af Camel Rock og Nui bugten, imens du cruiser til Tonsai bugten, hvor en dejlig frokost, bestående at thailandske og internationale retter, venter jer på en lokal restaurant.

Efter frokost, har I til at slappe af og vandre rundt i landsbyen, før I fortsætter jeres cruise til den smukke Piley lagune og vikinge grotte på Phi Phi Leh. Her får I tid til at svømme og snorkle eller bare slappe af på stranden eller bådens dæk.

Afgang: dagligt 08.00 – 18.30
Pris pr person, dkk 860,-

Bemærkning: turen kræver minimum 10 personer, check tilmelding på jeres ønskede dage.

Rok øerne med speedbåd (AT)
Besøg søsterøerne Rok Nok & Rok Nai med speedbåd. De to øer ligger med strande der vender imod hinanden og tilbyder noget af de bedste snorkling i området. I har masser af tid til at svømme og snorkle eller bare slappe af på stranden. Nyd en lækker thailandsk buffet frokost på stranden og gør et stop ved Haa øen på vejen tilbage, Haa er en øgruppe med 5 øer med et fantastisk klart vand, uberørte koraller og farverigt marineliv.

Afgang: tirs, tors og lørdag (nov – maj) 05.30 – 18.30
Pris pr person, dkk 780,-

Bemærkning: turen kræver minimum 12 personer, check tilmelding på jeres ønskede dage.

Koh Yao Noi med Katamaran (AT)
Denne ture fører jer igennem Phang Nga bugten til det smukke ø paradis Koh Yao Noi, hvor I vil opleve øens naturlige skønhed, livet hos de lokale og deres imødekommenhed. I udforsker øens smukke natur på cykel og oplever fyrretræer, landsbyer, frodige grønne rismarker på den ene side af jeres sti og en smuk udsigt over havet på den anden side. Få en dybere indsigt i livet hos de lokale fiskere og landmænd.

Afgang: tirs, tors og lørdag 08.00 – 18.30
Pris pr person, dkk 860,-

Bemærkning: turen kræver minimum 10 personer, check tilmelding på jeres ønskede dage.

Game fishing og trolling
Som en af verdens bedste fiskeredestinationer tilbyder Phuket spændende muligheder for at opleve spændingen ved fiskespil i et tropisk paradis. Raya eller Racha Islands tilbyder et stort udvalg af smukke koralrev og fisk, der aldrig undlader at ophidse besøgende, der er interesserede i det spændende liv hos havet. Raya Islands ligger 20 km fra Phuket fastlandet, og er populære blandt fiskere, der rejser til øen for at opleve sjov og udfordringer ved spilfiskeri. Vi driver fuldt udstyrede fiskerbåde ud til øerne, hvor du kan tage en dag fisketur i Andamanhavet.

Afgang: mandag, ons og fre kl. 0730-1730
Pris pr person, dkk 500,-

Bemærkning: turen kræver minimum 10 personer, check tilmelding på jeres ønskede dage.

Khao Sok Discovery (AT)
Tag på eventyr i Khao Sok junglen, hvor I skal vandre igennem junglen og oplev junglens planter, blomster, sommerfugl, fugle, krybdyr osv. I går på naturstier, som giver indformationer omkring hvordan planterne bliver brugt, f.eks i medicin og madlavning. Derefter sejler I ned ad Sok floden i kano og kan studere junglen imens jeres guide paddler. Hold udkig efter fugle, pattedyr, insekter og nyde de smukke omgivelser. Slut turen af med at slappe af ved Rommanee Hot Spring.

Afgang man, tors og søndag: 07.00 – 19.00
Pris pr person, dkk 670,-

Mook Island & Kradan Island med speedbåd (AT)
Besøg den berømte Morakot Cave (Emerald Cave) på Mook Island. Svøm igennem en 80 meter lang tunnel ind til en fantastisk skjult lagune. Svøm og snorkle ved et smukt koralrev i det krystalklare lave vand ved Kradan Island. Slap af på stranden på Kradan Island. Spis en lækker frokost på “Paradise Lost Resort” midt i junglen på Kradan Island.

Afgang: på forespørgsel (15 okt 19 – 15 maj 20)
Prisen er på forespørgsels basis

Bemærkning: turen kræver minimum 14 personer, check tilmelding på jeres ønskede dage.

Similan Island med Speedbåd (AT)
Similan øerne er en fantastisk destination for familier, vandhunde og naturelskere, samt et af verdens 10 bedste dykker og snorklesteder. På turen besøger øerne Koh Miang, Koh Payu & Koh Ba Ngu, hvor I kan nyde de smukke hvide sandstrande og tag en dukkert i det krystalklare vand, snorkle og oplev fisk og koraller i alle regnbuens farver. I spiser frokost på øerne inden i sejler tilbage.

Daglig afgang: 06.15 – 19.30 (15. oktober – 15. maj)
Pris pr person, dkk 725,-

Bemærkning: turen kræver minimum 8 personer, check tilmelding på jeres ønskede dage.

Surin Island med speedbåd (AT)
Tag på en spændende speedbåd tur til Surin øerne. Oplev det farvestrålende marineliv omkring Surin øerne, et af de bedste snorkelsteder i Thailand. Besøg Moken Village, en havsigøjner landsby og oplev deres daglige liv. Surin øerne er et uspoleret tropisk paradis med skovklædte øer, omgivet af klart blåt vand, smukke koralrev, forskellige arter af fisk og med hvide sandstrande, det perfekte udgangspunkt for snorkling, svømning og afslapning.

Afgang dagligt: 06.15 – 19.30 (15. oktober – 15. maj)
Pris pr person, dkk 740,-

Bemærkning: turen kræver minimum 8 personer, check tilmelding på jeres ønskede dage.

I havkajak under stjernerne (AT)
Oplev Phang Nga bugten uberørte skønhed om dagen og om natten. Udforsk de smukke kalkstensklipper, huler, bugter og øde øer i Phang Nga bugten i havkajak. Efter afhentning på jeres hotel, sejler I afsted med eskortbåden, hvor der serveres en lækker thailandsk frokost om bord.

I tilbringer eftermiddagen med at udforske havgrotterne og kalkstensøerne, med jeres guide, der roligt padler forbi lavtliggende huler fyldt med flagermus kolonier og kæmpestalaktitter i afsides hongs. En hong er en lagune omgivet på alle sider ved tårnhøje klipper. Slut dagen af med en lækker thailandsk seafood buffet under stjernerne. (National geographic Adventure “World’s Top 50 Adventures”)

Daglig afgang: 12.30 – 21.00
Pris pr person, dkk 790,-

Racha Island med speedbåd (AT)
Oplev den smukke og uberørte ø Koh Racha. Slap af på den smukke sandstrand i Patok bugten. Udforsk det fantastiske marineliv ved Ao Ter og Siam Bugten. Spis frokost på en lokal restaurant på øen.

Afgang dagligt: 08.00 – 17.30
Pris pr person, dkk 295,-

Phang Nga bugten i havkajak (AT)
Oplev Phang Nga i havkajak. Udforsk gemte huler, ubeboede øer, øde strande og laguner. Besøg Panak & Hong Island, nogle af bugtens mest berømte og smukkeste øer. Lav et fotot stop ved James Bond island og nyd en dejlig frokostbuffet om bord.

Afgang dagligt undtaget søndag imellem 1 maj – 31 okt: 09.30 – 19,00
Pris pr person, dkk 700,-

Coral Island med speedbåd (AT)
Nyd en dag på den skønne Coral Island (Koh Hey). Slap af på den dejlige sandstrand, snorkle og svøm i det turkisbæå hav. Øen byder også på aktiviteter som dykning, parasailing og bananbåd. I spiser frokost på øens restaurant.

Afgang dagligt: 08.00 – 16.00
Pris pr person, dkk 250,-

Aftenture

Mad og kultur på Phuket (AT)
Lær om Phuket’s kulinariske kulturarv og madscene på denne aftentur i Phukets gamle bydel. Første stop er ved Saphan Hin, en offentlig park beliggende ved havet i enden af ​​Phuket Road. Sapan Hin er en rekreative park for både lokale og turister, med masser af street food boder, hvor familer, venner og par kommer for at have picnic på græsplænen langs kysten. Prøv en bred vifte af lokale snacks og specialiteter, som Hor Mok (Thai Curried Fish Custard), grillet kyllinge pølser og forskellige slags kødboller på spyd.

Du kan få dem grillet, stegt eller dampet, afhængigt af de madvogne, du stopper ved. Du kan også prøve forskellige variationer af thai salater, stegte insekter eller Chao Kuay (sorte gelédrinks). Næste stop er ved Sapan Hin Chinese Shrine med navnet “Gan Tian Geng”, et af ​​de vigtige kinesiske templer under den vegetariske festival. Prøv nogle gamle traditionelle retter, som O-Tao, stegt østers eller skaldyr dyppet i æg, mel, bønnespirer og tarorod. Lave et par stop mere og prøv de lækre Roti pandekager & nogle desserter.

Afgang dagligt: 17.00 – 22.00
Pris pr person, dkk 615,-

Udflugter fra Chiang Mai

Har du kun et par dage i Chiang Mai, er det en rigtig god ide at bestille dine udflugter hjemmefra, så du ikke spilder unødvendig tid på at finde ud af hvor du skal booke, hvem du kan regne med og hvor du får en god pris og samtidigt et godt product.

Her er et lille udsnit af de udflugter vi tilbyder i Chiang Mai og vi har mange flere. Vi har både halvdags, heldags og aften udflugter, så finder du ikke lige den du kunne tænke dig, så spørg endeligt, vi har den sikkert. Prisene er baseret på min 2 personer.

Nedenstående er korte beskrivelser af turene, forespørg gerne om mere fyldestgørende programmer.

Halvdags ture

Colors of Chiang Mai cykeltur (BB)
Den nordlige hovedastad Chiang Mai, også kendt som ¨Rose of the North¨, har bevaret sin tilokkende charme og tiltrækningskraft, den har haft på rejsende i århundreder. Under dagens cykeltur vil I lære mere om chiang mais rige kultur og historie.

I cykler ad stille og rolige landeveje og passerer den historiske Wiang Kum Kam, der blev grundlagt i 1286 af Kong Mengrai. Det var hovedstaden i Lanna-imperiet over en periode på kun 10 år. I besøger templet og ruinerne, der går århundreder tilbage.

Næste stop er ved et lokalt tempel, hvor jeres guide fortæller om templet og om buddhisme generelt. Dernæst besøger I McKean rehabiliteringscenter, en tidligere spedalsk koloni, totalt afskåret fra omverdenen, men nu om dage er det et rehabiliteringscenter for mennesker med mange slags fysiske handicap.

I fortsætter jeres cykeltur og stopper ved en folkeskole, hvoraf de fleste studerende kommer fra områdets bjergstammer. Det gamle Lanna rige producerede noget af de fineste keramik, der nogensinde er blevet lavet og den nordlige region er stadig det største centrum for thailands keramikindustri. På et lille værksted ser I hvordan håndværkerne fremstille forskellige former for keramik ved håndkraft.

I cykler videre langs Ping floden, alt imens I indånder den lokale atmosfære, der gør Chiang Mai området så specielt. I stopper ved et lokalt bageri, hvor I kan nyde en lækker sød bolle, imens I ser dem fremstille mange andre forskellige produkter. I cykler videre til et lokalt marked, hvor I får mulighed for at smage på nogle af de eksotiske frugter og lokale snacks.

Under jeres cykeltur stopper I hver time for et kort hvile og en drikkepause. Halvvejs igennem turen spiser I et typisk nordthailandsk måltid, Khao Soy Kai (kylling i karry nudelsuppe) på en lokal restaurant.

På denne spændende og sjove cykeltur oplever I de ukendte steder i Chiang Mai, hvor de gamle traditioner fortsætter med at leve videre. I er tilbage på jeres hotel omkring kl 13.00

Afgang dagligt 08.00 – 12.00 & 13.00 – 17.00
Pris pr person, dkk 395,-

Smag på nordthailand og vandring i den gamle by (CFT)
Kongeriget Lanna blev grundladt for ca. 700 år siden. Siden da er madkulturen langsomt blevet udviklet til det, der i dag kaldes det nordthailandske køkken. På denne 4 timers kulturvandring igennem den gamle bydel Chiang Mai, vil I ikke kun opleve Chiang Mai historiske og arkitektoniske charme, men også dykke ned i dens gastronomiske skattekiste.

På denne ikke-så-typiske tur, starter I med at vandre igennem den gamle bydels charmerende markeder, hvor I kan opleve alle de eksotiske ingredienser og krydderier, der bruges i den nordthailandske madlavning. I smager på forskellige nordthailandske specialiteter, tilberedt af nogle af de bedste lokale kokke i byen, såsom nordthailandsk pølse, karry nudler og chili dips.

Undervejs kommer I også forbi nogle storslåede templer, hvor I måske får chancen for at chatte med buddhistiske munke og lære om buddhismen generelt og i dagligdagen i særdeleshed.

Under turen besøger I 6 forskellige spisesteder og smager på mere end 10 forskellige nordthailandske specialiteter og I slutter af med eftermiddagste og traditionel thailandsk dessert, inden I tager tilbage til jeres hotel, hvor I er omkring kl. 14.00.

Afgang dagligt 10.00 – 14.00
Pris pr person, dkk 440,-

Madlavnings kursus
I bliver hentet kl. 09.00 og tager afsted for at lære om hemmelighederne bag thailands berømte retter på Pantawan Cooking School, som ligger syd for byens centrum i et traditionelt teaktræshus. Her mødes I med den lokale kok og efter en kort introduktion til dagens program, kører I ud til et nærliggende marked.

Det farverige og livlige marked, har en overflod af boder, der bugner af eksotiske urter og krydderier. I lærer mere om de forskellige krydderier og urter og om deres anvendelser og under besøget introducerer kokken jer til lokale leverandører og forklarer om thailands madkultur.

Bevæbnet med et grundlæggende kendskab til det thailandske køkken og dets ingredienser, vender I tilbage til Pantawan Cooking School og begynde at lave mad. Der bliver hakket grøntsager, tilberedt krydrede saucer og lækre thairetter. Gennem hele kurset vil kokken dele ud af sin store viden og tilbyde tip til hvordan I kan forberede de samme retter derhjemme.

Efter en sjov og lærerig madlavnings lektion, sætter I jer til bords og nyder den delikate og komplekse smag af hjemmelavede thairetter og frugten af jeres anstrengelser. I vender tilbage til hotellet med fuld mave og en bedre forståelse af Chiang Mai’s madkultur. I er tilbage på hotellet omkring kl. 14.00

Afgang dagligt 09.00 – 13.30 & 16.00 – 20.30
Pris pr person, dkk 425,-

Chiang Mais templer & Doi Suthep (AT)
I forlader Chiang Mai og kører op ad den bugtede vej til det storslåede Wat Doi Suthep tempel. Beliggende på toppen af et skovklædt bjerg med en vidunderlig udsigt over byen nedenfor, huser dette Chiang Mai mest hellige tempel (3.280 ft.) et væld af Buddha-billeder, murmalerier og buddhistisk kunst. Bestig den 306 trin lange Naga trappe for at nå templet. Når I vender tilbage til byen, skal I besøge de to vigtigste templer – Wat Chedi Luang, “The Great Stupa’s Temple” beliggende i den gamle del af byen. Fortsæt derefter til Wat Phan Tao, et gammelt tempel, kendt for sin udsøgte ordineringshall (Wihan) i Lanna stil, der er lavet af teaktræ og en af de få, der er tilbage af sin art i Chiang Mai. Det sidste stop foregår på byens største marked – Talat Warorot.

Afgang dagligt 08.30 – 12.00 & 13.00 – 17.00
Pris pr person, dkk 375,-

Insiderens Chiang Mai med Vespa (AT)
Oplev den eksotiske kultur, og udforsk de mere afsides og skjulte områder på denne fascinerende dagstur med Vespas. Fra den ikoniske Tha Phae port kører I gennem en labyrint af smalle gader i den gamle by, inden et smukt landskab åbner sig omkring os på snoede skovklædte veje. I når derefter et idyllisk bakketop med en Buddha statue og en fantastisk udsigt over det smukke landskab, hvor vi beundrer de maleriske omgivelser og absorberer den traditionelle kultur. Tilbage på jeres Vespas, kører I ned af bakke for at besøge kunsthåndværkere i en bohemsk håndværksby. Dernæst skifter I tempo og tager del i den daglige travlhed på ef at Chiang Mai mest berømte markeder, hvor I smager på eksotiske lokale råvarer og opsluges af den kaotiske thailandske markedsoplevelse og dens skikke. Endelig besøger I Thailands mest imponerende tempel, hvorefter I nyder en let lokal frokost.

Afgang dagligt 08.00 – 12.00 & 13.00 – 16.00
Pris pr person, dkk 540,-

Heldags ture

Vespa tur i oplandet (AT)
I blive hentet på hoteller omkring kl 08.00 af en rutineret guide på Vespa og forlader storbyens stress og jag ad utroligt smukke bjergveje, der snor sig igennem det fantastiske skovklædte højland, der omgiver byen. I kører igennem den ikoniske Tha Phae byport og forlader byen for at opleve skønheden og kulturen i det nordthailandske landskab. Selve kørerturen er et højdpunkt i sig selv og under turen har I en fantastisk udsigt fra bagsædet af jeres Vespa, over smukke landskaber, marker, landsbyer og bjerge.

I stopper undervejs for at smage på lokale frugter og kommer til en traditionelt thailandske farm, hvor I skal opleve deres ældgamle landbrugsteknikker.

Dybt inde i skoven møder I en flok elefanter i et fredeligt elefantreservat, inden I spiser en velsmagende lokal frokost, i en frodig tropiske blomsterhaver, der drives af The Royal Project, der støtter thailandske etniske minoriteter.

Efter frokost fortsætter I jeres eventyr, igennem smukke landområder til en idyllisk bakketop, hvor vi I kan beundre en Buddha statue og nyde den fantastisk panoramaudsigt over byen og bjergene. I er tilbage på jeres hotel omkring kl 16.00.

Afgang dagligt 08.00 – 16.00
Pris pr person, dkk 725,-

Kørselv Tuk Tuk eventyr (AT)
I bliver hentet på hotellet og kørt til jeres samlingspunkt i Mae Wang dalen. Efter en kort introduktion, begynder jeres kørselstræning. Har I ikke lyst til at prøve kræfter med at køre en Tuk Tuk, får I en chauffør. En Tuk Tuk er ikke svær at køre og så snart alle føler sig trygge bag rattet, tager I afsted ud på de små snoede landeveje, igennem landområder og lokale landsbyer og tempelområder. Guiden kører I den foreste Tuk Tuk og der laves masser af stop undervejs, så I kan få et godt indblik af det lokale liv på landet.

Efter nogle timer på vejen, ankommer I til et elefant fristed og efter en introduktion, kan I hjælpe mahoutterne (elefantførerne) med at fodre elefanterne. Herefter spiser I en lokal frokost og går med mahoutterne og deres elefanter ned til floden, hvor I kan hjælpe med at vaske og bade elefanterne. En fantastisk oplevelse for både gæster og elefanter.

Efter denne fantastisk interaktion med den asiatiske elefant, fortsættei I eventyret på bambusflåder, som I stille og roligt flyder ned af floden på. Tilbage på landjorden igen, fortsætter I jeres Tuk Tuk kørsel og efter en times tid er I tilbage ved jeres udgangspunkt. Herfra bliver I kørt tilbage til jeres hotel I Chiang Mai, hvor I ankommer omkring kl. 18.00.

Afgang dagligt 08.30 – 17.00
Pris pr person, dkk 1295,-

Flight of the Gibbon (AT)
Oplev skønheden, magien og eventyret i den smukkeste regnskov i hele Thailand. I glider på ziplines imellem 33 forskellige platformstationer, 3 hængende himmelbroer og ned af 2 abseiltove, der i alt strækker sig over 5 km og fører jer igennem forskellige lag af regnskovens trætoppe.I suser fra træ til træ igennem den spektakulær regnskov, imens I indsnuser duften, lydene og det omkringværende dyreliv. Dette er et ekstremt eventyr som ingen andre på kloden!

Afgang dagligt 08.00 – 15.00
Pris pr person, dkk 925,-

Sejltur på Mae Ping floden og Kao Soi hos lokal farmer (AT)
Kør ud af byen og tage en dajlig afslappet sejltur på Ping floden. Nyd de stadigt skiftende scenerier langs floden, som I sejler igennem landdistrikterne. Stop ved en lokal landmand og se hvordan de dyrker jasminris og en række forskellige urter til brug både i medicin og madlavning. Nyd en snack af frisk frugt og nyd en forfriskende drik af citrongræs og andre urter. I smager på en kendt lokal ret, Kao Soi, en krydret karrysuppe med nudler, før I begiver jer tilbage.

Afgang dagligt 09.00 – 16.00
Pris pr person, dkk 195,-

Aften ture

Chiang Mai night discovery (CFT)
I bliver hentet kl. 17.00 og tager afsted for at nyde en aften i byen og opleve de åndelige traditioner og den rige kulturarv, der gør Chiang Mai så speciel. I starter med at besøg et lokalt tempel ved solnedgang. Se på imens munkene samles til aftenbøn og slut jer til de lokale der tænder røgelse og stearinlys, i håb om at det bringer dem held og lykke.

Efter denne uforglemmelige oplevelse er det tid til middag. I tager igennem de belyste bygader til 137 Pillars House, en af Chiang Mai’s bedste restauranter. Her kommer I ind i en utrolig gårdhave, der er inspireret af gamle kinesiske boliger. I disse atmosfæriske omgivelser kan I nyde en middag med udsøgte retter fra det thailandske køkken.

Efter en uforglemmelig middage, slutter I aftenen af med en tur på det berømte Warorot marked. Det hektiske og sansebombarderende marked er travlt fra tidlig morgen til sen aften og er et vigtigt samlingspunkt i det lokale liv. Udforske markedet, der bugner af boder med mad, krydderier, grøntsager, frugter, blomster og meget andet og nyd den livlige atmosfære. Prøv thailandske desserter fra en populær gadesælger, der giver en sød afslutning på en fortryllende aften.

Afgang dagligt 17.00 – 21.00
Pris pr person, dkk 575,-

Dinnercruise på Ping floden
aftenen skal på et dejligt dinner cruise på Mae Ping floden. Her kan I nyde en lækker thailandsk middag og den romantiske magi af Chiang Mai om aftenen, imens i langsomt sejler ned af floden

Afgang dagligt 18.30 – 20.00
Pris pr person, dkk 250,-

Middag og kulturshow på Hmong Hilltribe Lodge (AT)
Besøg Hmong Hilltribe Lodge og nyd en dejlig grillmiddag bestående af thailandske og internationale retter i romantiske omgivelser 850 meter over havets overflade. Oplev et kulturshow udført af Hmong bjerstammen. Programmet er unikt i Chiang Mai og et must for turister, der ønsker at se et autentisk bjergstammeshow, nyde det dejlige landskab og det behagelige klima og mødet med Hmong stammen.

Afgang dagligt 17.30 – 21.00
Pris pr person, dkk 740,-

Aften foodtur med scooter (CFT)
Omkring kl 18.00 bliver I hentet på hoteller af jeres guide på motorcykel og tager afsted på aftenens madeventyr. I kommer til at opleve specielt udvalgte lokale restauranter og kvarterer, der ligger langt væk fra de normale turiststeder og som kun de lokale kender og frekventerer, på grund af deres gode mad og atmosfære og ikke på grund af at de er nævnt på tripadvisor eller i en guidebog.

Bag på en motorcykel, bliver I sikkert fragtet rundt af jeres professionale motorcykelguider og kan uden bekymring opleve den magiske atmosfære i Chiang Mai om aftenen. Forestil jer denne smukke historiske by oplyst imod den mørke nattehimmel og hvor spændende det vil være at udforske de små gader og ukendte gyder bag på en motorcykel.

Chiang Mais lokale madscene om aftenen er meget forskellige fra den om dagen. Kun lokale madeksperter som os, kender de bedste spisesteder og restauranter, hvor du virkeligt kan opleve det ægte traditionelle nordthailandske køkkens delikatesser, thailandske-kinesiske retter med et lokalt twist, det moderne thailandske køkken og thailandske artisan øl (craft beer).

Under turen vil I opleve et blandet udvalg af spisesteder, hvilket giver jer mulighed for at prøve forskellige af de lokales favorit retter og cuisiner, så som nordthailandske pølser, chilipastaer, friske grøntsager, svinekød med sprød kant, ris og special sovs og Thai BBQ Hot Pot. Imellem de forskellige madsteder, laver vi lidt sightseeing, for at give jeres maver tid til at fordøje og har plads til de næste stop.

Afgang dagligt 18.00 – 22.30
Pris pr person, dkk 695,-

Khantoke middag og kulturelt show (AT)
Om aftenen skal I opleve en traditionel Khantoke middag. Khantoke er navnet på de runde bakker, hvorpå de traditionelle nordthailandske retter serveres og under middagen vil I opleve et kulturelt danseshow, der præsentere den traditionelle nordthailandske Lanna kultur. Denne har udviklet sig gennem århundreder, og meget af det, I vil være vidne til her, er tidløst.

Mange af danserne blev skabt igennem de sidste 150 år, den seneste i 1957, men de har alle deres oprindelse i lokale traditionelle danse, der er meget ældre. Efter middagen og showet bliver I kørt tilbage til jeres hotel.

Afgang dagligt 19.15 – 22.15
Pris pr person, dkk 325,-

Udflugter fra Chiang Rai

Har du kun et par dage i Chiang Rai, er det en rigtig god ide at bestille dine udflugter hjemmefra, så du ikke spilder unødvendig tid på at finde ud af hvor du skal booke, hvem du kan regne med og hvor du får en god pris og samtidigt et godt product.

Her er et lille udsnit af de udflugter vi tilbyder i Chiang Rai og vi har mange flere. Vi har både halvdags, heldags og aften udflugter, så finder du ikke lige den du kunne tænke dig, så spørg endeligt, vi har den sikkert. Prisene er baseret på min 2 personer.

Nedenstående er korte beskrivelser af turene, forespørg gerne om mere fyldestgørende programmer.

Halvdags ture

Bytur i Chiang Rai (AT)
Besøg Wat Rong Khun, også kendt som “Det Hvide Tempel”. Templet er et levende projekt af kunstneren Chalermchai Kositpipat og har en fin blanding af traditionel buddhistisk kunst med moderne temaer og er dekoreret med små stykker glas. Besøg derefter Wat Phra Sing, der huser en kopi af Phra Sing Buddha, et meget helligt billede, da originalen blev fjernet fra Chiang Mai’s Wat Phra Singh og Wat Phra Keow, som i det 13. århundrede husede den berømte og hellige smaragd Buddha, som nu har hjemme i Grand palace i Bangkok. Returner til hotellet i Trishaw.

Afgang dagligt 08.00 – 12.00 & 13.30 – 17.00
Pris pr person, dkk 595,-

Den gyldne trekant og bjergstammer (AT)
Tag en bådtur nedstrøms til Chiang Saen og fortsæt med minibus igennem naturskønne landskaber for at besøge Baan Kiew Karn, en White Hmong stammelandsby beliggende på en bakketop. Besøg et udsigtspunk ved Wat Phra Thatt Phu Kao ved den gyldne trekant og gør stop ved Ban Sob Ruak Village, der ligger langs Mekong floden, inden I vender tilbage til hotellet.

Afgang dagligt 08.00 – 12.00 & 13.30 – 17.00
Pris pr person, dkk 660,-

Heldags ture

Bådtur til den gyldne trekant, Chiang Saen & Chiang Khong (AT)
Tag en bådtur nedstrøms til Chiang Saen. Fortsæt med minibus langs Mekong floden for at besøge Baan Had Pai, A Tai Lue, en Lahu stammelandsby, kendt for sine fine vævning. Spis frokost på en lokal restaurant i Chiang Khong. Derefter besøger I Baan Kiew Karn, en White Hmong stamme landsby, samt udsigtspunktet ved den gyldne trekant, før I tager tilbage til hotellet.

Afgang dagligt 08.30 – 16.30
Pris pr person, dkk 875,-

Mae Salong & Mae Sai tur (AT)
Kør til Doi Mae Salong bjerget, hvor I besøger Akha, Yao og Lisu bjergstamme landsbyer. Spis frokost på en lokal restaurant. Besøg derefter fiskehulen og Mae Sai, det nordligste punkt i Thailand på den thailandske burmesiske grænse. Besøg et lokalt marked, før I vender tilbage til hotellet.

Afgang dagligt 08.30 – 16.30
Pris pr person, dkk 625,-

Aften ture

Aften Tuk Tuk tur i Chiang Rai (AT)
Tag med på en unik Tuk Tuk tur, hvor I vil opleve den autentiske side af Chiang Rai. I blive hentet på hotellet og kører afsted, først passerer I Kong Mengrai monumentet, til minde om kongen, der grundlagde Chiang Rai i 1262. Dernæst kommer I forbi det gyldne klokketårn, bygget i 2008 af Chalermchai Kositpipat, kunstneren der er udtænkt og byggede Det Hvide Tempel. for at ære Hans Majestet Konge Bhumibhol Adulyadej.

Dernæst besøger I det lokale ferskmarked og det berømte natmarked i Chiang Rai. Under vejs vil jeres guide fortælle om kulturen og historien omkring Chiang Rai, porten til den mytiske gyldne trekant. Derefter vender I tilbage til jeres hotel.

Afgang dagligt 19.00 – 22.00
Pris pr person, dkk 430,-

Udflugter fra Koh Samui

Har du kun et par dage på koh Samui, er det en rigtig god ide at bestille dine udflugter hjemmefra, så du ikke spilder unødvendig tid på at finde ud af hvor du skal booke, hvem du kan regne med og hvor du får en god pris og samtidigt et godt product.

Her er et lille udsnit af de udflugter vi tilbyder på Koh Samui og vi har mange flere. Vi har både halvdags, heldags og aften udflugter, så finder du ikke lige den du kunne tænke dig, så spørg endeligt, vi har den sikkert. Prisene er baseret på min 2 personer.

Nedenstående er korte beskrivelser af turene, forespørg gerne om mere fyldestgørende programmer.

Halvdags ture

Ørundtur (AT)
Udforsk den smukke kyst, det frodige landskab og oplev lokale højdepunkter på denne halvdags rundtur på Koh Samui. Besøg tre berømte udsmykkede templer, en fantastisk klippe (Hin Tar, Hin Yai). Lad Koh udsigtpunkt og slap af ved Namuang vandfaldet. Før I vender tilbage til hotellets tager I en kort gåtur rundt i natorns havneby.

Afgang dagligt 09.30 – 12.00
Pris pr person, dkk 225,-

Samui Elefant hjem (AT)
“Samui Elephant Home” blev bygget for at hjælpe, pleje og bevare elefanter med det formål at give elefanten et beskyttende hjem og hjælpe elefanter på lang sigt, med at blive genudsat i dens naturlige habitat og med at øge antallet af asiatiske elefanter i Thailand. Derudover giver projektet også muligheder for almindelige mennesker kan lære om elefanter på nært hold og derved oplyste kan deltage debatten om elefanter. I vil lære om elefanternes levevis, samt få mulighed for at deltage i den daglige pleje af elefanterne.

Afgang dagligt 09.00 – 12.00 & 14.00 – 17.00
Pris pr person, dkk 650,-

Snorkling på Koh Tan (AT)
Tag afsted med lokal longtailbåd for at snorkle og og slappe af ved Koh Tan, en relativt lille, stort set øde ø, der er kendt for sine udsøgte koraller og et eksotisk marineliv. Gigantiske muslinger, viftekoraller og en lang række marineliv lever i og omkring de beskyttede koralrev.

Afgang man, ons & fredag 13.45 – 17.45
Pris pr person, dkk 325,-

Zipline eventyr (AT)
På dette utrolige jungleeventyr skal I flyve igennem den frodige jungle på Koh Samui. Dusinvis af zipliner, abseiling og gangbroer i trætoppene venter på at blive erobret. Nyde den spektakulære udsigt til fossende vandfald, uberørt jungle og det omkringliggende øhav. Hver gruppe har maksimalt ti deltagere og vil blive ledet af mindst to professionelt uddannede og certificerede instruktører. Der serveres snacks, frugt og drikke, før hele gruppen føres til en obligatorisk zipline introduktion. Herefter går I op til den første platform, og dit adrenalineventyr begynder. Højt over Samui’s jungle vil du opleve en sjov zipline-tur, du virkelig aldrig vil glemme.

Afgang dagligt 10.00 – 12.30, 13.00 – 15.30 & 15.00 – 17.30
Pris pr person, dkk 460,-

Heldags ture

Ang Thong marine national park og øer med speedbåd (AT)
Besøg den utroligt smukke Angthong Marine National Park, der dækker ca. 250 kvadratkilometer. Oplev jungleklædte øer, klipper omgivet af klare søer, inkluderer Mae Koh, som har en smuk strand og en saltvandssø kaldet Thale Nai. I spiser frokost på Koh Paluay, hvorefter I kan svømme, snorkle, sejle i kano eller bare slappe af på den uberørte hvide sandstrand.

Afgang dagligt 07.30 – 17.00
Pris pr person, dkk 395,-

Jungle discovery tur (AT)
I starter turen med at besøge Wat Phra Yai og Wat Plai Leam templerne. Herefter gør I stop ved en lokale gummiplantage for at se, hvordan man tapper gummi. Herefter går I ind til Namuang vandfald. I spiser en lækker frokost perveres i den lokale restaurant med udsigt over havet og kokosplantagen. Stop ved den magiske have på en lokale restaurant, imens I nyder den smukke udsigt over Koh Samui. Fortsæt til Wat Tee Pangkorn templet, hvor I kan se en gigantisk gylden Buddha statue og vende derefter tilbage til hotellet.

Afgang dagligt 09.00 – 17.00
Pris pr person, dkk 325,-

Koh Phangan frokost cruise (AT)
Tag på et dejligt cruise med en autentisk sejlbåd til Koh Phangan og oplev det klare vand, nogle af de bedste snorklesteder i hele området og smukke hvide sandstrande. Brug tiden på at svømme, snorkle og besøg en strand med et vandfald (afhængigt af vejret) og nyd en dejlig brunch ombord på båden.

Afgang ons & søndag 11.00 – 17.00
Pris pr person, dkk 630,-

Bådtur til Koh Tao & Koh Nang Yuan (AT)
Besøg Koh Tao og Koh Nang Yuan på en heldags bådtur. Koh Nang Yuan består af tre små øer, forbundet af en sandbanke. Her kan I snorkle i klart vand og opleve fisk og koraller. Herefter tager I videre til Koh Tao, hvor I spiser frokost på stranden og efterfølgende kan I svømme, snorkle, solbade eller bare slappe af.

Afgang ons & søndag 07.30 – 17.00
Pris pr person, dkk 395,-

Aften ture

Eventyrlig middag (AT)
Forbered dig på en middagsoplevelse af de store. Tag langt væk fra de sædvanlige turistområder. Med jeep kører I til bjergtoppene i Samuis jungle. Sæt jer ned, slap af og nyd den betagende panoramaudsigt over Samui, det omkringliggende øhav og de maleriske øer. Nyd solendgangen og en traditionel BBQ buffet med en række lækre thailandske favoritter.

Afgang dagligt 18.00 – 22.00
Pris pr person, dkk 300,-

Go Local (AT)
Spis som de lokale og oplev en typisk thailandsk aften med en meget speciel traditionel thailandske middag. I starter med at besøge et unikt lille aftenmarked, der ligger lige ud til havet. Bagefter tager I op til det højeste punkt i Chaweng, til den gyldne Chedi, hvorfra I har en storslået udsigt over hele det nordlige Samui og Chaweng bugten. Nyd den naturskønne udsigt og spektakulære solnedgang. Herefter tager I til et af det mest populære spisesteder for de lokale. Her skal I opleve en typisk “Moo Kha Ta” en lækker lokal Thailandsk Hot Pot & BBQ. Under kyndig vejledning af jeres guide, kan I prøve en række nye og lækre retter, bestående af forskellige slags kød, skaldyr og sushi.

Afgang ons og lørdag 17.00 – 22.00
Pris pr person, dkk 375,-

Red Baron sunset dinner cruise (AT)
Hop ombord på den røde baron, en traditionel junke og nyd det smukke farvand der omgiver Koh Samui, på et romantisk dinner cruise. Sejl afsted I tide til at se solnedgangen inden I sætter jer til bords for at nyde en lækker middag.

Afgang man, ons og fredag 16.30 – 19.30
Pris pr person, dkk 540,-