REJSER TIL MALAYSIA

Se rejser

Malaysia

Malaysia er et utroligt spændende land med en farverig historie, store natur rigdomme og en multietnisk befolkning, der lever sammen i harmoni. Oplev verdens ældste regnskov, Sydøstasiens højeste bjerg, hvide sandstrande, frodige tropiske jungler, fascinerende stammer og levende marineliv. Oplev hovedjægernes langhuse, teplantager i bjergene, havskildpadder der lægger æg på stranden, orangutanger i junglen og farverige koralrev.

Malaysia har det hele, lækker mad, byer med hollandsk og engelsk arktiektur, brusende vandfald, templer, varme kilder, national parker, en perlerække af smukke paradisøer og lange hvide sandstrande.

VI OPDATERER LIGE NU VORES REJSER TIL MALAYSIA, HVILKET ER GRUNDEN TIL DET MANGLENDE LAYOUT PÅ VORES REJSER. VI FORVENTER DE ER KLAR HURTIGST MULIGT, ELLERS KONTAKT OS GERNE FOR YDERLIGERE INFORMATION.

Alle vores rundrejser er ment som forslag og inspiration, det er individuelle skræddersyede rundrejser, der alle er yderst fleksible og kan ændres, forlænges og forkortes, hotellerne kan skiftes ud, op og nedgraderes og I kan fravælge eller tilvælge udflugter. Målet er at sammensætte jeres rejse således at den opfylder alle jeres drømme og ønsker.

Image