firma- og grupperejser

Se rejser

Skræddersyede firma- og grupperejser til hele verden

Er I en gruppe eller firma der skal afsted på tur, så kan I trygt lægge opgaven i vores hænder! Vi har siden 2001 lavet masser af grupperejser til fjerne afkroge af verdenen. Hos Culture Adventure oplever du et passioneret hold med stor lokalkendskab og erfaring i afvikling af jeres program. 

Udover vores hovedkontor i Det Arktiske Hus i København, har vi også medarbejder i Bangkok, og har turvirksomhed i Grønland.

Vi sætter en ære i at vise jer de steder I ikke selv ville have fundet, og I kan trække på vores kæmpe netværk verden over af gode samarbejdspartnere, som vi står 100% inde for. Er I et firma der skal afsted og kombinere det faglige med oplevelser, så sørger vi for inspirerende steder til det faglige, og vi kan også kombinere oplevelser med team træning. 

Fortæl lidt om jeres ønsker, og forventninger, så vil I får vores anbefalinger og konkrekte forslag til jeres tur. 

Skriv eller ring allerede i dag og hør mere!

Image

Hvorfor culture Adventure & arctic friend?


Vi brænder for at lave rejser der gør en forskel, og vores arbejde er samtidig vores passion. Vores hold består af professionelle og erfarne medarbejdere der bruger en stor del af tiden i "marken" og selv guider og afvikler vores arrangementer, så det er din garanti for at vi ved hvad der fungerer, og vigtigere hvad der ikke gør. 

Vores forslag under firma rejser er eksempler og kan laves i et hav af variationer.  Hos os er to rejser aldrig ens, så hvordan skal din grupperejse se ud?

1. Erfaring tæller Vi blev etableret i 2001 og har sendt tusindvis af rejsende afsted gennem årene. Vores hold af dygtige medarbejder har mange års erfaring i at lave rejser, og vi specialisere os i en række rejsemål. Det tager mange år at bygge et netværk op af rigtige samarbejdspartnere, og derfor står vi også 100% inde for de mennesker I møder undervejs.

2. Tryghed Vi sætter en ære i at alt klapper når I er på tur, og vores mange år erfaring gør at I kan læne jer trygt tilbage når I er afsted. Vi kender destinationerne og folkene på stedet. Vi er selvfølgelig også med i Rejsegarantifonden og har registreting 2025. 

3. Ærlighed I vil altid få vores ærlige svar! Hvis vi ikke mener vi kan levere et produkt vi kan stå inde for, så siger vi hellere nej til opgaven, og vigtigere kommer med vores bud på hvad der skal til for at det bliver en succes. Vi henviser hellere til en af vores kollegaer i branchen, hvis vi ikke selv føler vi kan løfte opgaven. 

4. Kreative og personlige Vi har prøvet lidt af hvert gennem årene, fra længere slædeekspeditioner med ledelsesgrupper i Grønland, til koncertturné for Symfoniorkestre, teambuilding i Sverige, firma skiture i Alperne, mad & vin ture i Italien og meget mere! Vi elsker når vi kan give turen et strejf af eventyr, gøre det personligt, og vi involverer altid lokale så meget som muligt. 

5. Kun det bedste
Vi kender vigtigheden af at dine kollegaer, eller medrejsende skal have den allerbedste oplevelse, derfor tilbyder vi også kun de bedste steder. Vi har brugt meget tid på at researche og lære destinationerne at kende, og de folk vi arbejder sammen med, så derfor tør vi også godt love at du får det bedste hos os! Vi vælger destinationer ud fra kvalitet, oplevelser, natur, seværdigheder, det lokale køkken, og kun de allerbedste steder klare skærene.

Kontakt os allerede idag for en snak om din næste grupperejse, så laver vi et uforpligtende tilbud.