FIRMAREJSER TIL SLOVENIEN

Se rejser

Slovenien

Dette er efter vores mening en af Europas bedst bevarede hemmeligheder! Vi har rejst landet tyndt og lavet masser af ture i dette smukke alpeland ved Adriater havet, så vi tør roligt sige at I får noget udover det sædvanlige i Slovenien!

Med sine beskedne 20.256 km² har landet en overskuelig størrelse, men rummer alligevel en mangfoldighed, som de fleste andre lande ville misunde. I nord ligger de Julianske Alper og Triglav Nationalpark, der er opkaldt efter Sloveniens højeste bjerg Mt. Triglav på 2.864 meter. I syd ligger små hyggelige Adriaterhavsbyer med cypresstræer og i øst vidtstrakte vinmarker og førsteklasses spahoteller.

Slovenien er et slaraffenland for firmarejser. På få dage er det muligt at kombinere smukke nationalparker i verdensklasse, rafte, besøge charmerende vingårde og besøge hovedstaden Ljubljana.

Det skriver kunderne:
“Næste firmatur kunne meget vel gå til Slovenien igen, det var en stor succes.” (Stig Juul – Comm2)

“Tusind tak for en fantastisk tur – Har fået et helt andet syn på Slovenien – der er jo ikke noget som fordomme vel ;)- Det var simpelthen fantastiske omgivelser.” (Louise – Multi-Support A/S)

VI ER LIGE NU VED AT OPDATERE VORES FIRMAREJSER TIL SLOVENIEN.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud.

Image