REJSER TIL CUBA

Se rejser

CUBA

Få lande i verden er så unikke som øen Cuba i det caribiske hav. Her er det ikke den vestlige verdens overdådighed, der sætter dagsordenen, men derimod øens egen rytme, som ikke er forandret meget, siden Fidel Castro overtog styret for fem årtier siden.

Som turist vil du møde en ø og et land, hvor lokalbefolkningen er smilende, imødekommende og nysgerrige. Cubanerne vil meget gerne i snak med turister, for udlændinge er en god kilde til oplysninger ude fra den store verden. Til gengæld kan cubanerne fortælle dig om deres egne traditioner og skikke – fra sukkerrør, rom og cigarer til deres største lidenskab – dans og musik. En cubaner er født med rytme i blodet, og på hver en restaurant, plads eller tankstation står et lille band og spiller inciterende salsamusik.

Du kan opleve Cuba med os på en af vores faste ture, og her kan du vælge mellem klassiske rundrejser på gode hoteller med høj komfort til aktive ture, hvor du cykler eller vandrer rundt på den smukke ø.

Alle vores ture kan forlænges med badeferie på en af Cuba´s mange dejlige strande, eller måske et salsa kursus inden turen igen går mod det kolde nord.

Er I en lille gruppe, forening eller firma der ønsker privat afgang til Cuba så ring på 76100070 og hør om mulighederne.

Image

3 GODE GRUNDE TIL AT BESØGE CUBA


1. Hovedstaden Havana
En tur til Cuba er som en tur tilbage i tiden. Flere har sammenlignet Havana med Barcelona – som det så ud for 50-60 år siden. Byen er både charmerende og spændende, og formår at præsentere besøgende med en god vibe fra de mange musiksteder og små cafeer. Vi tager dig med til den charmerende hovedstad, hvor du blandt andet kan opleve Plaza De Armas, revolutionsmuseet og katedralpladsen. Da du er i Cuba skal du selvfølgelig også se en af byens berømte cigarfabrikker, hvor du får indblik i hele processen. Herefter går turen til Havana Club Rum Museum, hvor der er smagsprøver på rom af højeste kaliber.

2. God musik alle vegne
Som tidligere nævnt kan du finde musik fra alle gadehjørner i Cuba. Der er tale om et folk, som har musik i årene. Fra morgenstund til nattens sene timer vil du blive svøbt i salsatoner fra trompeter, akustiske guitarer og congatrommer. Gør oplevelsen endnu bedre med en god cubansk cigar og en Mojito i hånden.

3. Cubanerne
Cubanerne er meget åbne omkring deres land, så stil endelig spørgsmål, hvis du kommer i snak med en af de utallige venlige cubanere, men husk også at besvare deres spørgsmål, for cubanerne er ofte interesserede i at høre om omverdenen. Livet på Cuba foregår på mange måder langsommere end vi er vant til hjemme i Danmark, og der er helt sikkert nogle ting, vi kan lære af dét. Når det kommer til stress og jag, har cubanerne ikke mange bekymringer. Deltag i ”people watching” og følg fra afstand med i cubanernes hverdag – du vil helst sikkert opleve en masse finurlige episoder.