FIRMAREJSER TIL SARAJEVO

Se rejser

Sarajevo

Leder I efter ‘nye steder’ i Europa? Ja, så er I på rette spor. Tag til Sarajevo i Bosnien-Herzegovina. Lige uden for den smukke, charmerende Sarajavo udfolde sig noget af Europas smukkeste natur, hvor de store oplevelser står i kø for at blive udforsket: vandring i de skønne bjerge, rafting, hyggelige bjerghytter, kajak, mountainbike mv.

Bosnien-Herzegovina er en af Europas bedst bevarede hemmeligheder, og hovedstaden Sarajevo er én af de mest historisk interessante og varierede byer i Europa, hvor I kan får en masse kulturelle rejseoplevelser. Inden for en times afstand af Sarajevo kan man stå på ski eller vandre i bjergerne, og naturen er helt ubegribelig.

Her finder du de perfekte rammer, uanset om I leder efter en aktiv rejse, teambuilding eller en spændende kulturel rejse. Fælles er, at du får rigtig meget for pengene i nogle unikke oplevelser.

Det skriver tidsskrifterne om Bosnien-Herzegovina:
– ”I skæringspunktet mellem to store imperier, det østrig-ungarske og osmanniske, befinder Sarajevo sig. Byen byder på stor historisk rigdom. Med sine floder og bjerge anses den for det kommende østeuropæiske centrum for eventyrere” (ifølge britiske ’The Telegraph’ den 5. februar 2014).
– 
Lonely Planet har Sarajevo, som en af ​​de ti bedste byer at besøge i 2010.

VI OPDATERER LIGE NU VORES FIRMATURE TIL SARAJEVO.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud.

Image