FIRMAREJSER TIL THAILAND

Se rejser

Thailand

Når I skal på firmatur eller afvikle et firma arrangment, hvorfor så ikke prøve noget nyt og anderledes. I Thailand er mulighederne uendelige, så her er alle forudsætningerne for at skabe den firmatur eller det firma arrangement, som alle vil tale om i de kommende år.

Thailand er meget tættere på end I tror, og prismæssigt meget overkommeligt, så om I ønsker en forlænget weekend, en mere krævende jungletur, natureventyr i national parker, lake safari, en kombination af oplevelser og afslapning eller teambuilding, så kan vi lave programmet der lige passer til jer og garanterer uforglemmelige oplevelser.

Vi kan afvikle firma arrangementer i hele Thailand, så det er kun fantasien der sætter grænser. Thailand byder på masser af eventyr, og vi tilpasser programmet til jeres budget og formål.

VI OPDATERER LIGE NU VORES FIRMAREJSER TIL THAILAND

Der er uendelige muligheder og måder at sammensætte spændende programmer på, så det kan selvfølgeligt rettes til og ændres i henhold til jeres ønsker og krav, både med hensyn til hotelvalg, indhold, varighed og rejsedatoer.

Image