The Anam

Casper

The Anam

The Anam er et helt fantastisk 5 stjernet resort med en perfekt balance imellem moderne luksus og hyggelig indokinesisk charme. Det ligger omgivet at tropiske haver på en smuk privat strand ud til den idylliske og rolige Cam Ranh bugt.

Udover 5 restauranter, de luksuriøse swimmingpools og det fantastiske Anam Spa (med ti behandlingsrum og udendørs granitjacuzzier), byder resortet på et utal af facilitetere og aktiviteter, så som damprum, sauna, beachvolley, badminton, fitnesscenter, turdesk, børneklub, 3D biograf, putting green, tennis, dykning og snorkling, kajaksejlads, yoga, madlavningskursus.

Værelserne, suiterne og villaerne variere i størrelse og har en fantastisk udsigt over havet, frodige haver og resortets mange swimmingpools. For dem, der ønsker at opleve et ekstra strejf af elegance og luksus, har syvogtyve af villaerne separate stuer med deres egne private pools.

Alle villaer, værelser og suiter har Wi-Fi, aircondition, fladskærm, te og kaffe faciliteter, storslåede balkoner eller stor udendørs terrasse, smukke mosaikgulv, originale lokale kunstværker, der pryder væggene, signaturblå og gule stænk af farve og en atmosfære af kolonial charme og elegance. De overdådige marmorbadeværelse har nedsænket bad, rummeligt bruser og to håndvaske.

Se mere om stedet her….