Om Culture Adventure

Livet er for kort til rejser uden indhold!

Om Culture Adventure

Culture Adventure så dagens lys i 2001 og er ejet af Kasper Foged Trojlsgaard med baggrund og passion i tilrettelæggelse af kulturrejser med et aktivt indhold. Ideen har fra starten været at bringe den rejsende tættere på oplevelserne, gerne med en skæv vinkel på tingene, og at yde en optimal personlig service.

Som firmanavnet antyder, er vores mål at forene kultur med oplevelser, hvor den rejsende selv bidrager aktivt til rejsens succes.

Vi er først tilfredse, når alle vores gæster kommer hjem inspireret og en smule klogere på den verden vi lever i.

Hver tur vi tilbyder har vi et specielt forhold til, og tilpasser specifikt til vores erfaringer omkring den gode oplevelse. Derfor lytter vi også meget til vores gæster og tilpasser løbende vores ture, så de altid er så opdaterede og friske som muligt.

Udover aktive rundrejser er en af vores store fokusområder firma og gruppe rejser. Det være sig rejser for firmaer, organisationer og foreninger. Her skaber vi simpelthen den ramme, der er nødvendig, for at firmaet/gruppen kan opnå det ønskede resultat med rejsen.

Se også vores arktiske rejser – >

Image

KASPER FOGED TROJLSGAARD

Ejer af Culture Adventure og Arctic Friend, sover nærmest med et atlas under hovedpuden. Har siden 1992 arbejdet med turplanlægning og guidet flere steder i verden. Har blandt andet rejst hele Pan American Highway fra Alaska til Chile (25.000 km), men vender dog altid tilbage til sit elskede Grønland. IATA-uddannet og går hele vejen i jagten på den autentiske oplevelse. Kasper elsker at tage på tur i sin kajak og er uddannet havkajakinstruktør.

Image

FLEMMING ESBERG ANDERSEN

Flemming har i over 25 år arbejdet professionelt i rejsebranchen, og han har rejst mere end selv den mest inkarnerede globetrotter. Flemmings hjerte banker for Asien, hvor han har boet i over 10 år, med fast base i Bangkok. Udover til dagligt at have ansvaret for alle vores ture, produkter og rejser til Asien, har han også arbejdet som rejseleder på rundrejser i Sydøstasien igennem de sidste mange år.

Flemming sætter en ære i at tilpasse det perfekte program til vores gæster, at give dem den autentiske oplevelse, så fortæl ham jeres ønsker, så får I et forslag krydret med hans personlige anbefalinger, og det er mange.

 

Image

CASPER DEVANTIER

Oprindeligt har Casper læst Idræt og Idrætspsykologi på Københavns Universitet, men det er ‘den store verden’, der har været Caspers arbejdsplads de seneste 6 år: Først som turleder på aktive rejser i Grønland og Afrika, og siden som chefredaktør på rejse- og adventuremagasinet Opdag Verden.

Caspers hjerte banker for det kolde nord og for Afrikas store smil og unikke dyreliv, og uanset om du vil køre hundeslæde i Diskobugten, dykke med hvalhajer eller bestige Kilimanjaro, så skal Casper nok hjælpe dig af sted.

Image

Hannah scott Olesen

Med en baggrund som cand.ling.merc i spansk har Hannah rejst rundt i flere Sydamerikanske lande samt været bosat i Spanien af flere omgange. På trods af kærligheden til det spanske sprog, endte hendes hjertebarn dog med at blive Grønland, hvor hun har tilbragt kortere og længere perioder af de sidste 10år af sit liv i en blanding af guide-, koordinator- og underviserjob. De sidste mange år har hun sideløbende med sit job på kontoret i København, også undervist lokale grønlandske studerende i kulturforståelse og service.

Går du og drømmer om eventyr i fx Cuba, Peru eller Grønland, vil Hannah med glæde guide dig videre og hjælpe dig med at skræddersy en rejse, som passer lige præcis til dine behov.

Image