Firmarejser til Sverige

Kano & Kajak i den Svenske Skærgård

Kano & Kajak i den Svenske Skærgård

Selv i de sydlige Sverige er der skærgårdsoplevelser, som let kan nås fra Danmark med kun nogle få timer i bus. I dette forslag sker indlogering i herskabelige omgivelser på Guö Värdshus beliggende direkte ud til skærgården nær Guövik, og på vandet venter store naturoplevelser i kajak.

Forslag til programmer
CD1_8402

Teambuilding øvelse i Skærgården

 

HIGHLIGHTS

  • Teambuilding med outdoor
   tema
  • Mountainbike, klatring eller havkajak
  • RIB Båd og GPS Adventure
  • Aftensmad over åben grill

3 dage – Adventure i Skærgården Tjärö

Der er rige muligheder for at afprøve kræfter med forskellige adventure discipliner i den smukke svenske skærgård. Vi har fundet et helt særligt skønt område, hvor der både er mulighed for udfordringer til vands, lands og på klipperne. Hvis I er ude efter de perfekte rammer for teambuilding og gode firmaoplevelser, så er dette en tur for jer der vil udfordres og have en fed tid sammen.

Vi bor på vandrehjem hvor der er hyggelige omgivelser til grill og fest om aftenen.

Under aktiviteterne kan nævnes:

 • Delt i 3 grupper kan alle komme rundt til 3 forskellige aktiviteter der alle giver en særlig oplevelse af den sydsvenske natur og skærgård: Havkajak, Mountainbike Klatring.
 • Sejling med RIB-båden for at opleve de 2 x 300 kh der giver garanti for sus i maven og masser af fart, når de lokale bådfører guider rundt i Skærgården.
 • Udfordrende GPS-løb hvor vinderholdet kåres under afslutningen.

Dette er den perfekte firmarejse, hvis I vil have en masse adventure aktiviteter og teambuilding kun 3 timer fra København.

Forslag til program:
Dag 1
: Ankomst i Skærgården ved Järnavik, teambuilding i det fri, og fælles aftensmad over åben grill
Dag 2: 3 x 2 1/2 times Havkajak, Mountainbiking eller Klatring i de smukke skov- og skærgårdsomgivelser
Dag 3: RIB båd og GPS Adventure der kører sideløbende med skarp konkurrence på fart og præcision

Transport: Transport med bus (ca. 3 timer fra København)
Pris:
Andre aktiviteter:

 

adventure, skærgård, kano

Adventure race i den Sydsvenske skov og skærgård

HIGHLIGHTS

  • Dræssine og Kano Adventure race
  • Dyst med bue- og pistolskydning
  • Sauna + vildmarksbad
  • Overnatning i restaurerede togvogne

3 dage – Firmarejse i Skærgården – Adventure Race

Denne tur byder også på helt specielle omgivelser i det sydsvenske. Gamle restaurerede togvogne der fungerer som vandrehjem midt ude i den sydsvenske skov. Vi har fokus på team-oplevelser og forskellige konkurrencer indenfor Adventure race genren som vi har testet og sær-udviklet i dette unikke område.
Der er fokus på samarbejde på tværs af gruppen, hvor 3 hold stilles over for forskellige aktiviteter der alle giver en særlig oplevelse af den sydsvenske natur. I mellem aktiviteterne er der fælles frokost, så der gennem dagen også er kontakt på tværs af grupperne. I alle aktiviteterne vil der være opgaver og konkurrence mellem de forskellige hold, som stræber mod at skabe fælles succeser og oplevelser.

Forslag til program:
Dag 1
: Afgang fra Kastrup i RIB Boat med fuld fart over Øresund til Landskrona. Transport til Glimminge og frokost ved ankomst. Teambuilding med pipe-line samarbejdsopgave.
Dag 2: Adventure Challenge i 3 grupper med MTB gennem skoven, dræssine transport og gps løb i de flotte naturomgivelser. Kaffe og hjemmelavede vafler i vildmarkscamp. Fest og fælles middagsforberedelse.
Dag 3: Bue- og pistolskydning hvor der dystes i hold. Frokost før afrejse og afgang med bus til Kastrup.

Transport: Metro og Bus (ca 2 timer fra København)
Pris:
Andre aktiviteter:

 

I den Svenske Skærgård

Kano i den svenske Skærgård

Skærgård & ”Ødemark”

Vores svenske naboer er beriget med en natur som vi misunder… heldigvis ligger det kun 2 times kørsel fra København! Vi tilbyder 1 til 3 dages programmer til Sverige, hvor vi tager udgangspunkt i naturen.

Selv betegner svenskerne området tæt ved Karlshamn som den sydligste svenske ødemark, og du finder da også masser af skærgårdsstemning, store søsystemer og dybe skove der gør det til den perfekte firma tur ”langt væk fra kontoret” Vi tilbyder kajak, MTB, klatring, adventure race, madlavning m.m.. Du kan bo på den lille klippeø Tjärö med de rødmalede huse, eller vi sætter teltlejr op dybt inde i skoven… du bestemmer!

Transport: Bus eller tog ca. 2 timer fra København


Copyright © 2014 Culture Adventure aps - Strandgade 102 · 1401 København K · Tlf: +45 7610 0070 · Fax: +45 7610 0170
Pin It