Firmarejser til Spanien

Varmt blod og kølig vin!

Et behageligt klima og en spændende kultur gør Spanien til et oplagt sted at afvikle firmaevents. Her findes masser af stemningsfyldte byer og mulighed for at lave et varieret program.

Der er rig mulighed for at udfolde sig i Spanien, både vejr-, kultur- og naturmæssigt, og vi har fundet et par oplagte steder nord for Barcelona ved Cadiz og i Granada i Andalusien.

Spanien opfylder til fulde vores målsætning om at kombinere kultur med spændende aktiviteter og gourmetoplevelser. Desuden har vi fast base i det nordlige Spanien en stor del af året og har masser af forslag og ideer til firmaevents.

Barcelona

Barcelona

Barcelona – den catalanske hovedstad

Den katalanske hovedstad Barcelona blæser alle sanser omkuld. Her finder du gigantiske markeder, hvor farver og dufte kæmper om alle dine sanser. Byen byder på bred boulevarde og små smalle gader, hvor man let mister orienteringen. Store kunstnere som Gaudi, Picasso, Miró har haft deres gang i byen, og sat sine tydelige aftryk på arkitekturen. Vi oplever byen på cykel og kommer gennem de mange kvartere fra Ramblaen til Barcelonetta. Ta´ på stranden, vinture i oplandet, vandring ved Monserat bjergene..mulighederne er uendelige mange.

Transport: Direkte fly til Barcelona ca. 3 timer


Granada

Granada

Sierra Nevada & Granada

Hvorfor nøjes når du kan få det hele med på en og samme tur? På denne tur bor vi i Granada der leder tankerne tilbage på 1001 nats eventyr, her mikses spansk kultur med den arabiske, med Alhambra paladsen som kronen på værket. Udover det arabiske palads ser vi også Generalifes smukke haver. Fra Granada kan du se Sierra Nevada hvis top er mere end 3000 meter, her kan vi tilføje 1-2 dage på ski, hvor du på en klar dag kan se Middelhavet, og hvorfor egentlig ikke slutte turen med en dukkert i havet? Hør mere om Granada

Transport: Direkte fly til Malaga ca 3 t. 50 min.


Dali

Dali

Pilgrimsruter, Cap du Creus & Dalí

Et par timer nord for Barcelona ligger Cap du Creus, et magisk område og ukendt for de fleste. Det var her Dalí arbejdede det meste af sit liv og fandt sin inspiration. Små hyggelige landsbyer som Cadarques og Port Llgat tryllebinder ved første øjekast. Baglandet byder på bjerge og pilgrimsruter, der bare venter på at blive erobret med vandrestøvler. Du finder øde bugter, der leder tankerne hen på Caribien og hvor snorkling og vandaktiviteter er i top. Hør mere om om dette unikke område.

Transport: Direkte fly til Barcelona ca. 3 timer.

Copyright © 2014 Culture Adventure aps - Strandgade 102 · 1401 København K · Tlf: +45 7610 0070 · Fax: +45 7610 0170
Pin It