Thailands bedste wellness, helse og spa retreats

Written by Flemming Andersen on . Posted in Uncategorized

Sundhed og wellness resorts kan være intet mindre end transformative. Disse resorts og retreats, findes overalt i Thailand, fra Chiang Mais bjergrige regnskov til de afsondrede strande på Koh Samui og Koh Phangan. De har alle en åndelig og holistisk tilgang, som ikke bør være en overraskelse i et hovedsagelig buddhistiske land, der også er verdens top medicinske og wellness turisme destination. Kombinere det med økonomisk overkommelighed, så er Thailand uden tvivl et af de bedste steder i verden at genopdage sit bedste selv.

Nogle gange er det umuligt at sige nej til dessert. Du ved, du burde ikke, men nogle gange er den lækre ostekage virkeligt tiltrængt oven på en hård og anstrengende dag. Heldigvis handler det moderne liv om at gøre alt med moderation, nyde sig selv, men glem ikke at arbejde de giftstoffer ud senere.

kamalaya samui

Detox kan være stressende og trættende, især når man forsøger at jonglere arbejde samtidig. Så en af de bedste måder at opretholde en god mental og fysisk balance og genoplade batterierne på, er at tage væk for en tid, trække stikket ud og nyde livet på et dejligt sundsheds og wellness resort eller retreat. Det er ganske nemt nu om dage, hvor der er et bredt udvalg af resorts og kurbade, der alle er gearet til at hjælpe folk med at nå deres sundhedsmål igennem detox, yoga, økologisk mad og meget mere. Det er godt og effektivt for sindet, kroppen og helbredet.

Heldigvis er Thailand verdenskendt for at have nogle af de bedste wellness og spa resorts i verden. Herunder har vi sammensat en lille liste over Thailands mest fremragende wellness og spa resorfts, for at hjælpe dig med at planlægge dit næste sjælerensende og kropsstyrkende wellness og spa ophold.

chiva som

Chiva-Som International Health Resort – Hua Hin

Chiva-Som er et førsteklasses luksuriøst feriested, smukt beliggende ved stranden, i en 7 hektar stor tropiske have, som kombinerer international standard wellness programmer med traditionel thailandsk gæstfrihed med en unik og holistisk tilgang til næring af sind, krop og sjæl. Igennem de sidste 15 år har det været et af ​​de førende destinations helse og wellness spas i verden, og det er blevet udnævnt til en af verdens top sundheds og wellness resorts af Luxury Magazine de sidste syv år i træk.

Anerkendt som et af verdens førende helse og wellness resorts, har Chiva-Som siden åbningen i 1995 budt velkommen til Hollywood berømtheder og erhvervs personligheder, såsom Kate Moss, Hugh Grant, Elle Macpherson og Liz Hurley.

Chiva-Som’s naturopaths og holistiske praktiserende specialister er de bedste i branchen og de skaber detox-programmer, der er skræddersyet til gæsternes individuelle behov. Det er en heftig opgave, da de tilbyder over 200 forskellige behandlinger og deres pakker spænder fra de strengeste systems udrensninger til mere normale helse og spa behandlinger. Et af deres andre tilbud, er daglige madlavningskurser, hvor gæsterne lærer sunde opskrifter, der omfatter friske råvarer fra Chiva-Soms højtbelønnede økologiske have.

En vifte af holistiske behandlinger giver dig chancen for at bringe dit sind, krop og ånd i balance. Celle vitalitet fremmer cellulær sundhed hos dem, der er i remission efter kræft, naturlig fornyelse hjælper med at finde din selvbevidsthed og indre fred. Andre af deres mange behandlings tilbud er personlig detox, bæredygtigt vægttab, yoga og æstetiske spa behandlinger.

Alle ophold starter med en sundheds-, wellness- og hud konsultation, samt en fysisk analyse med en professionel medarbejder, for at fastsætte dine mål, din nuværende sundhedstilstand og evne til at nå disse mål. Dine rådgivere vil hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit ophold, ved at udarbejde et personligt program for behandlinger og ydelser. Disse vil omfatte kost, motion, aktivitet, hvile og afslapning, fysiske lidelser, følelsesmæssige problemer og dit indre selv. De tilbyder alle gæster en total livsstilstransformation for at opnå velvære og forlænget levetid med et komplet udvalg af sundheds- og wellnessbehandlinger. Fokuset i deres programmer er personlig balancere og at forynge sind, krop og ånd. Alle Chiva-Soms programmer er tilpasset til din persons livsstil og forbedring igennem integrationen af ​​naturopatiske og konventionelle lægemidler.

pavana

The Pavana Chiang Mai Spa Resort – Chiang Mai

En time fra centrum af Chiang Mai, ligger Pavana Spa Resort Chiang Mai, hvis formål er at balancere krop og sind gennem de fem ting der har indflydelse på ens levetid, udrensning, diæt, træning, vejrtrækning og mentale sindstilstand. Pavana er kendt for sin blide faste, helse cocktails og sunde mad programmer, samt dets yoga og meditation pakker. Deres restaurant, Radiance, tilbyder et gourmet madlavningskursus, hvor man lære at lave sunde måltider, med friske frugter og grøntsager fra deres økologiske have. Vandring, cykling og løb er muligt på de stier, der løber rundt om de tropiske grunde.

Uanset om du søger et sundt wellness resort eller en fitness camp, så dækker Pavana Spa Resort begge sider af spektret. De tilbyder afslappende massage, yoga, jogging, svømning og andre krævende træningsprogrammer. Resortet har også sin egen økologiske have på 20 hektar, hvor der dyrkes op til 40 forskellige grøntsager og de har køer og ænder, der bidrager med kompost. Gæsterne opfordres til lære om økologisk landbrug, og måske endda tage nogle ideer sig med hjem.

the sanctuary

The Sanctuary Thailand – Koh Phangan

Lad ikke Koh Phangan’s party ø status narre dig, den holistiske side er levende og trives i bedste velgående på The Sanctuary. Dette er det ultimative lowkey “komme væk fra det hele” resort. Beliggende på en lille, fredelig strand i Haad Tien bugten på Koh Phangans østkyst, tilbyder The Sanctuary tilbyder en bred vifte at udrensnings-, fastings- og afgiftningsprogrammer. Ved ankomsten tage man en snak med personlaet om ens ønsker, helbreds tilstand og vil derud fra få en omfattende vejledning om resortet og deres behandlinger.

Resortets målsætning er at få din krop til at starte processen med afgiftning og helbredelse. Planlagte daglige urtetilskud og probiotika, lymfevandsjuice og en organisk kaffekolonisk udrensning, burde få dig på rigtige vej.

Sanctuary tilbyder en bred vifte af detox muligheder, herunder sunde menuer, udrensninger og meget mere. Dem, der ikke ønsker at forpligte sig til et program, kan vælge behandlinger løbende og imellemtiden nyde velsmagende vegetariske thailandske og indiske retter og genoplivende frugt smoothies.

Kamalaya Holistic Spa & Resort – Koh Samui

Kamalaya Koh Samui, er et prisbelønnet luksus wellness sanctuary og holistisk spa resort på den sydøstlige side af Koh Samui. I 2017 alene blev det omtalt i Forbes Magazine, det blev udråbt til et af verdens 6 bedste detox spas af Health and Fitness Travel, et af de ti bedste helse resorts i Thailand af Luxury Society Asia og modtog den amerikanske Condé Nast Traveler Magazines Gold List Award, årets spa destination award af Verdens Spa & Wellness Awards, bedste oversøiske sundheds & velvære award af Luxury Travel Magazines Gold List Awards og årets spa cuisine award af AsiaSpa Awards. På Kamalaya Wellness Sanctuary og Holistic Spa Resort integrerer de en bred vifte af orientalske og vestlige helbredende praksis, for at give dig en livsforandrende oplevelse og en livberigende sund ferie.

Erfarne udøvere og dedikerede fagfolk tilbyder en bred vifte af sundhedsbehandlinger, konsultationer, klasser og programmer, for at fremme den harmoniske udvikling af hele personen, såsom konsultationer og behandlinger i kinesisk medicin, naturopati, homøopati og ayurveda-behandlinger.

kamalaya samui

Med deres team af internationale naturopater, kan du skabe dit eget wellness program fra deres omfattende udvalg af holistisk medicin, helbredende terapier og spa behandlinger, såsom detox og foryngelse, balance og genopladning for stress og udbrændthed, vægt styring, søvnforbedring, følelsesmæssig balance, bio-resonans evalueringer, ernæringsanalyse, biologiske aldersvurderinger, hydroterapi med ozon urte damphule, sauna, varme og kolde svømmebassiner, boblebad, terapeutisk massage, lymfatisk dræning, traditionel thailandsk massage, Chi Nei Tsang (taoistisk abdominal massage) og personlig fitness træning, yoga, pilates, Chi Gong, Tai Chi og meditations klasser.

Centreret omkring en hule, der engang blev brugt til at meditere af buddhistiske munke, er essensen af Kamalayas udtrykt i navnet Lotus (Kamal) og (alaya), et gammelt symbol for væksten og udfoldelsen af ​​den menneskelige ånd . Kamalaya er designet til at være i harmoni naturen og de rummelige, luksuriøse værelser er omgivet af granitblokke, vandløb, træer og tropiske planter.

Kamalaya er et roligt helbredende spa resort, hvor du kan slappe af og nyde livet, samt deltage i inspirerende wellness programmer.

Atsumi Healing – Phuket

Dette resort på den sydlige spids af Phuket byder på en oplevelse, der både er drømmende og autentisk. Dagene starter med gingerte i den åbne frilufts yoga sal, og slutter med en traditionel thailandsk urtensauna. Udendørs gazebos er det perfekte tilflugtssted for lidt afslapning eller en eftermiddagslur. Spabehandlinger omfatter alt fra galvanisk ansigtsbehandling til anti-cellulitis kropsindpakninger, og detox-programmerne er fyldte med system-boosting goodies som wheatgrass shooters og probiotics. For dem, der er nysgerrige efter at lære mere om rå mad, er de fristende retter på Atsumis Raw Cafés menukort perfekte til omvende selv den stærkeste kødæder.

Dhara Dhevi – Chiang Mai

Dhara Dhevi’s femstjernede spa er arkitektonisk vidunder, måske det smukkeste af sin art i Thailand. Bygget som et palads i Mandalay, tog det håndværkerne 3 år at færdiggøre, takket være de udførlige motiver, der er decoreret på facaden. Behandlingsmenuen er lige så luksuriøs, som resortet med hjemmelavede bodyscrubs af ris og urter og antikke terapier med ayurvediske olier. Dhara Dhevi tilbyder endda Shirodhara, en spændende indiske traditionel teknik, hvor varm olie hældes på panden eller “det tredje øje” i en rolig, kontinuerlig strøm. Det siges at forbedre nervesystemets strømning af impulser, samtidig med at man fornemmer en følelse af at være centreret.

the spa koh chang

The Spa Koh Chang Resort – Koh Chang

Koh Chang mest hippe og trendy wellness resort handler om om forkælelse af den sundeste art. Deres store menu af detox juice og rå mad dækker alle ens ønsker og behov. Retterne på menuen er sammensat af lokalt dyrkede produkter, friske frugter og grøntsager fra det nærliggende Doi Kum Royal Project og skaldyr fra fiskerlandsbyen Salak Kok, der er endda sunde desserter. Giftstoffer har nul chance mod deres detox programmer og stedets signatur klippehytte, hvor man sveder giftstofferne, godt hjulpet af de sunde damp med 15 thailandske urter. Resortet kombinere detox behandlinger med stimulerende aktivitet, som for eksempel at udforske øen til fods og i kajak.

samahita retreat

Samahita Retreat – Koh Samui

Samahita er en af verdens førende resorts når det gælder yoga ferie. De tilbyder daglige sessioner, suppleret med detox og andre udrensning muligheder. Mange gæster kommer her som led i deres yogalæreruddannelse, imens de også udnytter spa menuen og den infrarøde sauna. Værelserne har et miljøvenligt design, herunder varmt vand produceret ved solenergi og et struktureret murværk, der minimerer tab af energi og lydforringelse. Uanset om det er med havudsigt eller privat balkon, er der ikke noget bedre sted at slappe af og nyde fred og ro.

absolut sanctuary

Absolute Sanctuary – Koh Samui

Absolute Sanctuary er et fantastisk, marokkansk-inspireret boutique wellness resort, et fantastisk tilflugtssted for dem, der søger en rejse tilbage til balance, foryngelse og en sund livsstil. Absolute Sanctuary fik tildelt “best value for weightloss award” af Conde Naste Traveler (2014) og deres yoga ferie programmer er for dem, der søger at være en i krop, sind og sjæl. Uanset om du er nybegynder eller en dedikeret praktiserende. Absolute Sanctuary som en del af Absolute You, hjælper dig med at forbedre din praksis, igennem deres mange forskellige yogaklasser, ekspertinstruktion og fuldt udstyrede studier. Med deres mange målrettede yoga-programmer er Absolute Sanctuary et af verdens top yoga retreats. Deres yoga sessionerne er en rejse ind i sindet, hvor du bruger åndedræt, visualisering og lejlighedsvis mantra til at bevæge dig mod en rolig og afslappet stilhedstilstand.

Absolute Sanctuary byder også på signatur detox programmer af tre, fem og syv dages varighed, der omfatter daglig lymfedræning, kolonhydroterapi, massage og mere. For dem der har brug for lidt mere hjælp, er der endda alternative terapier som Chi Nei Tsang (en dyb abdominal massage, som hjælper fordøjelsen) og holistisk Shiatsu. Resortet tilbyder også giganten over alle giganter af detoxes, “20 Day Detoxer’s Delight”, som inkluderer reiki sessioner, kropsindpakninger og scrubs, ubegrænset yoga og meget mere.

Orion healing center

Orion Healing Centre – Koh Phangan

Orion Healing Center er smukt beliggende midt i den smukke og foryngende natur ved Srithanu bugten på Koh Phangan. Med beroligende skvulpe lyde, kan du forkæle dig selv med detox, helbredende behandlinger, yoga og holistisk terapi, der er designet til at genskabe balance i dit sind, krop og sjæl og genoprette din naturlige følelse af sindsro og vitalitet.

Dette Detox Retreat har et thailandsk dampbad / sauna, to yoga salas og en overflod af høj kvalitet sund vegetarisk mad og frisk tropisk frugt, der serveres dagligt på Orion Café.

Udover at tilbyde nogle af de bedste yogaklasser i Thailand, er Orion Healing Center også et fremtrædende sundheds og wellness resort. De tilbyder en række fantastiske pakker, der kombinerer detox, yoga, sund mad og anden livsforbedrende holistisk behandlinger.

Deres erfarne vestlige terapeuter kombinerer metoder baseret på oldtidens orientalske og indiske viden med en blanding af moderne teknikker og holistisk kostkundskab for at skabe virkelig livsforandrende oplevelser. Disse unikke behandlinger vil harmonisere, balancere, justere og oplade din krop og genoplive dig fuldstændigt. De er specialiseret i at styrke folk med ​​helbredelsesformer, så som Reiki, CranioSacral Therapy, Chakra Balancing og Crystal Healing.

TRIA

TRIA Integrative Wellness – Bangkok

Midt i Bangkok i en privat enhed af Piyavate International Hospital, ligger TRIA Integrative Wellness. Det er designet som et femstjernet luksushotel med blanke og moderne faciliteter, et motionscenter, fitnesscenter, spa med en japansk onsen- og vitalitetspool, banket- og konferencelokaler og over 40 behandlingsrum. TRIA-holdet omfatter læger, naturopater, kiropraktorer, ernæringseksperter, akupunktører, hudlæger og fysioterapeuter. Forvent ikke, at det føles som et hospital – hvis du stopper på vej igennem lobbyen, kan du nyde lydene af en klassisk pianist.

Flere mindre almindelige intravenøse terapier udskiller TRIA fra andre behandlingsteder, så som chelationsterapi, som hjælper imod opbygning af tungmetaller i kroppen og IV infusionsterapi der hjælper dem, der mangler vigtige vitaminer og mineraler. Mindre invasive behandlinger omfatter homøopati, personlige tilskud, flydende pools og akupunktur. Du kan ikke overnattet på TRIA, men du kan tibringe en dag i et spa i verdensklasse og nyde godt af bodyscrubs, bodywraps og 12 forskellige massagetyper.

Balis bedste wellness og helse retreats

Written by Flemming Andersen on . Posted in Uncategorized

Intet indbyder til holistisk velvære og helbredelse mere end en fredelig lille paradis ø som Bali, med dens naturlige skønhed, spirituelle atmosfære, afslappede livsstil og ældgamle traditioner. Øens wellness resorts har det hele: vidunderlig natur, århundredes tradition og ældgammel visdom, som alt sammen øger ens fysiske og mentale tilstand.

Vi har udvalgt en række wellness resorts på Bali, som vi syntes er de bedste på Bali og som alle har en god placering på øen og tilbyder fantastiske behandlinger, wellness programmer og pakker og hvis ideologi er at fremme indre lykke, fysisk velværd og personlig komfort. Derudover giver de dig mulighed for at trække stikket ud, slappe af og dybest set ‘komme væk fra det hele’.

Mens andre nyder godt af den friske havbrise ved Bali’s smukke kyster, er nogle af disse resorts placeret i øens kølige, rolige og naturskønne højland, hvilket hjælper dig med at slappe af og genoprette den fysiske og mentale balance. De fleste af disse wellness resorts bruger forskellige holistiske tilgange til at inspirere dig til at omfavne sundhed, fitness og leve et bedre liv. De tilbyder yoga- og fitnessfaciliteter i verdensklasse, fantastiske kurbade kombineret med eksotiske behandlinger, der er inspireret af gamle helbredende traditioner, og masser af udendørs aktiviteter.

Fivelements Bali Retreat

Fivelements byder på et stort udvalg af wellness pakker og programmer, der tager udgang i balinesisk inspireret helbredelse og foryngende behandlinger samt afgiftning og introduktion til sunde kostvaner og anti-aging igennem sunde fødevarer og råvarer. Resortet har en rolig og rensende atmosfære, der er i harmoni med naturen, og støtter rygefri og alkoholfri ophold.

Ud over fantastisk og luksuriøs indkvartering tilbyder Fivelements programmer en helbredende wellness rejse på balinesisk vis, som afspejler balis ritualer, kultur og traditioner, ligegyldigt om man vælger foryngelsen, detox, kulinariske eller wellness pakker. Hver pakke har sin eget fokus, men alle er baseret på det formål at give dig en livsforvandlende oplevelse, der gør at du kan leve et afbalanceret og godt liv.

Zen Resort Bali

Zen er et wellness resort i nordlige Bali, der tilbyder wellness pakker designet til afslapning og foryngelse. Teamet på Zen Resort er vel bevandret i traditionelle og antikke helbredende praktikker fra hele verden, herunder kinesisk medicin, herbalisme, ayurveda m.fl., og skræddersyer gæstens behandligner i overensstemmelse deres individuelle behov. Det kan være alt fra vægttab og ayurvedisk inspirerede spa behandlinger til afstressnings øvelser, meditation og yoga, samt traditionelle balinesiske behandlinger.

De tilbyder også skræddersyede ture til nogle af de mindre udforskede åndelige attraktioner i det nordlige Bali. Som noget unikt, tilbyde de harmonisk dykning og snorkling, en holistiske oplevelse, der kombinere dykning og snorkling med yoga og meditation.

Bagus Jati Health & Well Being Retreat

Dette intime wellness resort ligger i den kølige bjerglandsby Sebatu i det centrale Bali. Resortet på et fem hektarer stort areal af frodig bjergskråning, med i otte deluxe spa villaer, der hver har deres egne private spa faciliteter. Der er også 10 superior villaer med en smuk udsigt til den tropiske skov. Udover yoga og meditation, tilbyder de også  en åndelig og spirituel rejse, der omfatter kultur og natur aktiviteter.

Floating Leaf Eco-Luxury Retreat Sukawati

Floating Leafs er dominerete af en smuk bambus yoga pavillon og ideologien bag resortets pakker er at ‘genstarte’ dit liv. Der er ingen daglige stress faktorere, mobiler og ipads, opholdet handler om at fordybe dig i naturen, dit fysiske og åndelige velværd, godt hjulpet på vej af aromaterapi ved poolen, yoga, massage og udflugter og madlavningskurser

COMO Uma Ubud

Under et ophold på Uma ved COMO, kan man deltage i engagerende wellness- og kulturaktiviteter, såsom daglige yoga-sessioner, inspirerende vandreture gennem rismarker, cykelture, tempelbesøg og workshops. Mere intensiv wellness programmer, der omfatter helse cuisine og detox, bliver specielt designet i forbindelse med deres søster resort, COMO Shambhala Estate

COMO Shambhala Estate

COMO Shambhala Estate i Ubud er specielt designet til afslapning og velvære. Der er forskellige former for wellness pakker indenfor fitness, damprum, reflexologi, krops terapi, massage terapi, ansigts behandelinger, yoga, meditation. På dette luksuriøse resort er fysisk og åndelig foryngelse, lige så naturligt, som at en dyb indånding. På Como Shambala Estate har de et team af eksperter i holistisk wellness, helse og sund cuisine, som kombinerer moderne videnskab med gamle helbredelses traditoner. Deres eksperter er alt fra fitness trænere, spa terapeuter og diætister, til yogalærere og erfarne terapeuter, som sikrer en personlig tilgang for at opnå optimale resultater. Under sit ophold bor man i smukke villaer eller suiter ud til den hellige Ayung flod, dybt inde i den frodige regnskov.

Spa Village Resort Tembok

Dette resort i det nordøstlige Bali, tilbyder programmer i sundt cuisine, foryngende spa-behandlinger, yoga, wellness workshops og naturlige sundhedspraksis. Der er også pakker til kvindelige rejsende, der rejser alene, med specielle yoga klasser og livsstils coaching, daglige måltider inkluderer grøn juice og frokost og middag med frisk kokosvand.

Beingsattvaa Vegetarian Retreat Villa Ubud

Beingsattvaa ligger i landsbyen Kendran, nær Ubud, omgivet af smuk naturen og har en fantastisk frugt og grøntsags hav. De tilbyder daglig yoga og meditation, balinesisk inspireret udrensning og massage, samt vegetariske retter til morgenmad, frokost og aftensmad.

Villa Flow Karangasem

Villa Flow er et holistiske wellness resort, der ligger på østkysten af Bali i landsbyen Seraya. Blandt deres wellness  pakker er en “flow detox”, der henvender sig til dem, der ønsker at give deres fordøjelsessystem en pause, men som ikke ønsker at faste. Programmet omfatter sund mad, juice, supper og frisk kokos, samt yogaklasser for at hjælpe cirkulation og helbredende spa behandlinger for at stimulere systemet og genoplive huden.

Desa Seni

Desa Seni ligger I en lille balinesisk og yder fuld service til sin gæster. Her kan man spise, drikke, dyrke yoga, få massage og lære om balinesisk og indonesisk kultur. Som gæst kan man fokusere på uddannelse, afslapning eller velvære, eller alle 3 ting på én gang. Eksperterne hos Desa Seni tilbyder private yoga og meditations sessioner eller man kan deltage i de normale klasser. Deres wellness pakke omfatter spa behandlinger, yogakurser, skønhedsritualer, antikke terapier og balinesiske rensningsritualer.

OMunity Bali

Hvis man ønsker en autentisk helbredelses og foryngelses oplevelser af balinesisk praksis og medicin, så besøg OMunity Bali. Det er bygget efter miljøvenlige metoder, som f.eks. Ingen plast, skadelige kemikalier og gødninger. OMunity går højt op i bæredygtig natur og bæredygtigt liv. I mellem yogaklasserne og wellness behandlingerne har man mulighed for at opleve lokalsamfundet, den lokale livstil og kultur.

Escape Haven

Dette wellness resort for kvinder sørger for at man vender hjem mere strålende, styrket og veltrænet. Man  kan tilmelde sig syv dage med sjov og helbredende aktiviteter, så som surfing, yoga, meditation, spa, detox, fitness og kulturelle aktiviteter. Escape Haven et nyt boutique og wellness resort, beliggende i Canggu, med pool og boblebade omgivet af en fantastisk natur, to floder, den smukke Echo Beach og frodige grønne områder.

Sukhavati Ayurvedic Retreat & Spa Mengwi

Sukhavati Ayurvedic Retreat & Spa er et intimt og elegant helse og wellnes resort, hvor fokus udelukkende er på dig. Stedet har otte fantastiske villaer beliggende midt imellem rismarker, jungle og en flod i den fredelige balinesiske landsby Bebengan. Feriestedet specialiserer sig i ayurvediske helbredende terapier for at rense og forynge kroppen og sindet, og personalet gør alt for at tilpasse dit ophold og dine behandlinger med dine ønsker og behov. Fra vægttab til afstressning, afgiftning og lindring af kroniske lidelser, så kan de designe et program til at hjælpe dig med at skabe et sundere og lykkeligere liv.

Cocoon Medical Spa Villa Seminyak

Den prisbelønnede kæde af Cocoon Medical Spas er kendt over hele verden for deres integrerende og resultatorienterede tilgang til anti-aging, sundhed og skønhed, der behandler hver patient holistisk med en kombination af moderne medicin og traditionel helbredende terapi. For første gang i Asien kan man nu nyde godt af deres højteknologiske medicinske spas midt i Bali’s naturlige skønhed med deres Body Balancing & Beauty Programmer. Disse intensive wellness programmer og programmer, ledes af højt kvalificerede og erfarne læger og sigter mod at tackle anti-aging, vægttab og velvære, for at efterlade dig med en følelse af at være genfødt, afbalanceret og forskønnet inden i og uden på.

Bali Vitality Detox Retreat Ubud

Fleksibilitet og frihed er nøgleordene for Bali Vitality Detox. Sammen med en sundheds specialist, udvælger du det program ud fra deres brede vifte af programmer, der passer dig bedste. Uanset om du vælger et 3-dages eller 30-dages program, er dit program personligt med en privat yogalærer, spa-terapeuter og din egen specialist der hjælper dig med detoxing, juice fast, meditation og motions planlægning. Dette traditionelle resort i balinesiske stil, er beliggende i den charmerende landsby Pejeng, kun 10 minutters kørsel til Ubud, med en maksimal kapacitet på 7 gæster, der sikrer din yderste komfort til enhver tid.

Thailands bedste snorkle steder

Written by Kasper on . Posted in Uncategorized

Mulighederne for god snorkling i Thailand er uendelige, det være sig fra stranden eller på en længere dagstur eller snorkle ture over flere dage. Thailand “Land of Smiles ‘har længe været anerkendt for sine smukke øer, billedskønne hvide sandstrande, og rige omkringliggende farvande, som alle er med til at gøre snorkling i Thailand til en virkelig episk oplevelse.

Den sydlige halvdel af landet er velsignet med kilometervis af fantastiske kystlinje, fra hotspots i golfen på den østlige side, til de fjerntliggende roligere afslappede øer i Andamanhavet mod vest. Det undersøiske liv er rigeligt og varieret, vejret næsten altid varmt og solrigt, og maden fantastisk. Denne perfekt tropiske cocktail af elementer, som gør Thailand til den perfekte destination for enhver snorkel entutiast.

Marine liv i Thailand
Snorkeling i Thailand beriger enhver besøgende med hele spektret af tropiske marine liv. Der er koraller i alle former og størrelser, hårde og bløde. De udgør et glimrende marinemiljø for de hundreder og tusinder af revfisk der lever i de omkringliggende farvande. Revene byder på en palet af farverigt marineliv, så som Angelfish, Parrotfish, Surgeonfish, Anemone fisk, Snapper og Barracuda. Revenes sundhed og tilstand sikres af deres afsides beliggenhed, især i Andamanhavet, men den ekstra indsats, der er nødvendig for at nå disse områder, er det hele værd.

Almindeligt snorkle ture fra Phuket og Khao Lak tager besøgende til områder, der frekventeres af nogle af giganterne i den undersøiske tropiske verden, herunder havskildpadder, leopard hajen, den majestætiske Manta Ray, de slanke white og blacktip revhajer, og den største af dem alle, hvalhajen. Hvert område er forskelligt, men alle imponere og begejstre de selv de mest garvede snorklere.

Koh Surin
Surin øerne bliver ofte overskygget af deres berømte nabo, Similan øerne. For snorklere har Surin øerne faktisk meget mere appel. De varme krystlaklare farvande, der omgiver øerne, byder på omfattende, lavvandede koralrev og økosystemer der vrimler med marine liv og Surin øerne er helt klart en af Thailand bedste snorkel destinationer, hvis ikke den bedste.

Koh Surin udgøres af to fjerntliggende øde øer i Andamanhavet og er omgivet af fantastiske koralrev. Revene ligger tæt på overfladen, hvilket gør dem fremragende til snorklere. Koh Surin er en fantastisk destination for den eventyr søgende rejsende, da man overnatter i telt i lejre drevet af marine parkens rangers og kan bade og snorkel fra morgen til aften (der er ikke meget andet at lave på disse øer). En af øerne har en lille Moken havsigøjner landsby, som man kan udforske.

Koh Bon
Koh Bon ligger imellem de berømte Similan øer og Koh tachai. Det er kendt lokalt som den midterste ø. Koh Bon adskiller sig dramatisk fra Similan øerne i topografi. Koh Bon er kendt for de hyppige observationer af og høje chancer for at se de yndefulde Manta Rays, og muligheden for at svømme med den venlige gigant, hvalhajen. Der er også mulighed for at se leopard hajer og en overflod af revfisk, herunder Barracuda, Trevally, og Batfish.

Koh Tachai
Koh tachai er den nordligste ø, før man når til Surin øerne og mindre besøgt end sin populære naboer og er derfor mere uforstyrret og øde. Ligesom Similan øerne, domineres den af store kampesten, tæt tropisk regnskov og omgives af et turkisblåt hav. Stranden på Koh Tachai er den smukkeste i hele Similan National Park. Der er lavvandede koralrev langs den østlige side af øen, med masser af marineliv. Det er virkeligt den perfekte vandlegeplads. Koh tachai er også en vigtig yngleplads for migrerende Manta Rays, som man undertiden kan opleve fra nordspidsen af øen.

Koh Similan
Similan øerne er verdens kendt, som et af verdens bedste dykkersteder, men man kan også udforske dem på liveaboard tur for snorklere. Similan øerne er sammensat af ni utroligt smukke øde øer med krystalklart vand og rigelige marine liv. Snorkle liveaboards udgår fra Khao Lak og der findes også endagsture til Similan øerne, men liveaboards er absolut den bedste og mest mindeværdige måde at udforske denne uberørt øgruppe på, samt at undgå de skarrene fra dagsturene.

Koh Lipe
Koh Lipe også kaldet Maldiverne i Thailand, er en smuk lille ø omgivet af koralrev. Du kan snorkle direkte fra stranden, men de bedste undersøiske landskaber venter dig ved de nærliggende øde øer, så som Koh Adang, med tomme strande og fantastiske koralrev og noget af den bedste snorkling i Thailand.

Koh Talu
Koh Talu er et af de bedste steder at snorkle i den thailandske golf. Øens omgives af koralrev, som er omhyggeligt beskyttet af øens ejer. Korallerne er sunde og vrimler med marine liv. Øen ligger 250 kilometer syd for Hua Hin, og den bedste måde at nyde snorklingen på øen er at bo på øens eneste resort, Koh Talu Island Resort. En anden mulighed er at bo på de nærliggende rolige strand ved Ban Krut eller Bang Saphan og så tage en endagstur til Koh Talu.

Koh Tao
Koh Tao har nogle gode og lavvandede koralrev, men den tunge trafik fra de mere end 50 dykke skoler har efterladt sit mærke på dem. Der er masser af muligheder for at snorkle direkte fra en af de mange strande og oplevelsen er god nybegyndere, men mere erfarne snorklere vil nok være en smule mindre begejstrede. Koh Tao, som betyder skildpadde øen, er også et af de bedste steder i Thailand at svømme med hvalhajer.

Koh Lao Liang
På Koh Lao Liang vil rejsende føle så tæt på naturen, som aldrig før. Den ukendte paradis ø er en af Thailands bedste snorkle destinationer, med hver farve af regnbuen repræsenteret af de mange fisk og koraller. Mens disse i sig selv er spektakulære, så er højdepunktet for mange mennesker chancen for at svømme med delfiner, som tit kan opleves så tæt på som 10 meter fra øens strande og ofte ses på bådture.

Med sin beliggenhed i Koh Patra Marine Park, vil den undersøiske flora og fauna efterlade dig målløs med undren og glæde over at marine parken er en af de mindst besøgte i Thailand, og denne kendsgerning kendetegnes af den perfekt tilstand af korallerne og overfloden af marineliv over det hele. Prøv at jagte en stime af fisk, eller bare flyde og nyde det spektakulære undersøiske drama, der udspiller sig foran dine øjne.

Koh Rok
Koh Rok Nok og Koh Rok Nai ligger syd for Koh Lanta og vest for Koh Libong, Kradan og Muk i Andamanhavet. Øerne er hjemsted for en række helt fantastiske strande og en række strålende snorkling muligheder, der vil redefinere betydningen af paradis for dig. Farvestrålende koraller, havskildpadder, angelfish, ål, havslanger og anemonfiske er alle beboere af revene ved Koh Rok, og sandet er super fint og kridhvidt.

Koh Rok byder på en utrolig tæthed og mangfoldighed af marine liv, der til tider give en indtrykket af at havet næsten koger med fisk. Fusiliers, Trickerfish og Damselfish kan opleves i så store flokke at de dækker korallerne bag dem. Clownfish konkurrere med de bizarre Scorpionfish om ens opmærksomhed, skildpadder ses i overfladen for at trække vejret og Mandarinfish udfører deres parrings dans for øjnene af en. Marinelives her leverer non-stop overraskelser og med nogle af de fineste koraller i sydøst Asien, som baggrund.

Koh Phi Phi
Det undersøiske landskab omkring Phi Phi øerne er spektakulært. Udover farvestrålende fisk og koraller, har man en god chance for at se havskildpadder og endda hajer.

Koh Kradan
Denne lille øer er en af de smukkeste og mest uberørte perler i sydthailands eventyrlige øhav. Som en del af en national park har øen kun få overnatningsmuligheder. Koh Kradan har nogle af sydthailands hvideste strande og nogle gode koralrev. God snorkling er lige ud for stranden, på grund af det koralrev der omkrandser hele øen. Svøm ud til kanten af revet, hvor vandet bliver dybere og du vil opleve nogle smukke koraller og spændende fisk. Daglige ture til Koh Ma (snorkling), Koh Rok (snorkling), Koh Ngai (snorkling og afslapning på stranden) og Koh Mook (smaragd hulen). kan arrangeres.

Coral Island
Coral Island (Koh Hae) ligger 10 km syd for Phuket. Øen er omgivet af flerfarvede koralrev, deraf navnet Coral Island. Øen har to lange strækninger af hvid sandstrand med krystalklart vand med rigeligt af tropiske fisk og et par rolige bugter på den anden side. En kort tur over en lille bakke fører til en lille stille bugt med en smuk strand, et fremragende gemmested i løbet af dagen. Aktiviteter som dykning, bananbåd og parasailing er til rådighed på øen.

Racha Island
Racha Yai er berømt for sit krystalklare turkise vand. Denne rolige ø byder på nogle af de flotteste koralrev i området. Beliggende kun 20 km syd for Phuket kan snorklere nyde den sjældne mulighed at komme væk fra turist helvedet på Phuket og nyd en kvalitets dag med at udforske koralrevet og slappe af på de hvide sandstrande på denne smukke ø.

Det bedste tidspunkt at snorkel på i Thailand
Thailands klima er perfekt til vandbaserede aktiviteter. Snorkeling er muligt hele året rundt, med vandtemperaturer der normalt ligger på 28 grader celsius og opefter, og lignende lufttemperaturer. Det bedste tidspunkt at snorkel på i Andaman havet er fra oktober til april, og i Golfen er det fra maj til september.

Thailands ukendte øer og uberørte strande

Written by Kasper on . Posted in Uncategorized

thailand-beach

En hemmelig, uberørt og uspoleret øde ø eller en fjerntliggende, uopdaget og øde strand er noget de fleste rejsende drømmer om. I Thailand kan man få opfylde denne drøm, og endda overraskende nemt. Thailand har stadig øde øer og strande, som er blevet forvandlet til nationalparker og beskyttet imod den stigende udvikling. De giver en muligheden for at føle sig som Robinson Crusoe, dog uden at være skibbruden.

Her er en liste over de mest ukendte og uberørte af thailands øer og strande.

Koh Adang
Koh Adang har det hele, jungle, bjerge, lange smukke tomme strande, og fantastiske koralrev, med noget af den bedste snorkling i Thailand. Koh Adang ligger kun 15 minutter med longtail båd fra den populære paradis ø Koh Lipe.

Koh Andang har en parkranger station med en kantine, hvor man kan få normale thai måltider og en campingplads. Man kan overnatte i telt eller i komfortable hytter, der udlejes af parkens rangers. Det fantastiske koralrev begynder lige fra kysten og hvis du keder dig i din ensomhed, er Koh Lipe kun 15 minutter væk. Nærheden til Koh Lipe gør at Koh Adang føles mindre privat end Koh Tarutao, men Koh Adang er en perfekt ø for entusiastiske snorklere, der ikke er hardcore søgere af ensomhed.

koh-adang

Koh Rawi
Overfor Koh Adang, så byder Koh Rawi på et tilsvarende smukt landskab, dog på en marginalt mindre og fladere skala. Den er hjemsted for nogle af de mest utrolige og øde strande, med sand, der mere ligner sne og vand så klart og reflekterende, som i dine vildeste drømme. På Koh Rawi kan man slå lejr og sove i telt, ligesom på Koh Adang, er der ingen resorts og de fleste besøger den på en dagstur fra Koh Lipe.

Koh Tarutao
Tarutao blev erklæret for Thailands første marine nationalpark helt tilbage i 1974 og udgøres af 51 utrolige øer, med et utroligt marine liv, regnskov og koralrev. Der er to store grupper af øer i parken, Tarutao øgruppen og Adang-Rawi øgruppen.

Koh Tarutao er den største ø i parken og er dækket af bjerge og en utrolig jungle. Øen blev tidligere brugt som fængsel for politiske fanger og andre fanger (herunder sønnen af Rama VII).

Den nærliggende Koh Hin Ngam er hjemsted for nogle meget interessante sorte sten med. På Koh Tarutao kan man sove i telt på de lange og smukke afsondrede strande og vandre i junglen. Man behøver ikke at jage eller fiske for at spise. De parkrangers der bevogter øen opererer et par enkle restauranter, og de udlejer også simple bungalows.

Koh Tarutao er en isoleret ø, især hvis du vandre til øens mest fjerneste strande. Der er ikke noget nævneværdigt snorkling på Koh Tarutao, øen er dækket af jungle og ret vildt. Den 26 kilometer lange ø ligger tæt på grænsen til Malaysia, og man kan udforske de skovklædte interiør, opleve resterne af den gamle fangelejr eller bare slappe af på de fantastiske lange og tomme strande. Hos parkrangerne kan man leje kajakker og udforkse øen fra vandsiden. Det eneste der mangler er koralrev til snorkling.

koh tarutao

Koh Phetra Marine Park
Nord for Tarutao Marine Park ligger Mu Koh Phetra. Den er hjemsted for omkring 30 øer og hvoraf mange af øerne er rugested for forskellige beskyttede fugle arter. De fleste, der besøger Mu Koh Phetra gør det på som en del af en dykker eller snorkle tur, da øerne har et utroligt marineliv. Der er ingen overnatnings muligheder, bortset fra camping på den nærliggende Koh Lao Liang.

Koh Rok
Den lille Koh Rok har en af de smukkeste strande af alle de øde øer. Stranden er lang med blødt, kridhvidt pulversand og en frodig jungle, der begynder lige bag stranden. Øen er omgivet af koralrev og et godt sted at snorkle. Du kan besøge øen på en dagstur fra Koh Lanta eller tage på en campingtur med overnatning.

koh-rok

Koh Kho Khao
Koh Kho Khao, som ligger nord for Khao Lak er en rolig ø med herlige strande, en smuk natur, et farverigt fugleliv og fantastiske solnedgange. Her kan man leve i sit eget lille paradis og tager dagen, som den kommer. Her findes ingen store bølger eller overbefolkede strande. Langs den 18 km lange sandstrand kan man gå lange ture og eventuelt opleve havskildpadderne lægge æg på stranden.

Similan øerne
Similan øerne, er en utrolig smuk øgruppe på 11 øer ud for kysten af Phang Nga. Det er et af de bedste dykkersteder i hele verden og er unægtelig smuk, med turkisbåt vand og et utroligt rigt marineliv og smukke koralrev. Man kan ikke overnattet på øerne, men besøge dem på liveaboard ture eller dagsture fra Khao Lak og Phuket. Nogle enkelte steder er ikke tilgængelige for offentligheden på grund af revbevarelse, fredning og skildpadde bevaring.

similan

Surin øerne
Nord for Similan øerne, imod Myanmar, ligger en anden ø gruppe, Surin øerne. Disse fem øer er det bedste sted i Thailand at svømme med havskildpadder og byder på en utrolig naturlig skønhed. Gammel regnskov dominerer øernes indre og en bred vifte af dyreliv, herunder firben, aber og slanger og over 90 fuglearter, kalder øerne for deres hjem.

Under havoverfladen findes omkring 200 arter af koraller og øerne er et fantastisk sted for dykkere. Den legendariske Richelieu Rock ligger lige i nærheden og snorklere kan komme tæt på havskildpadder ved Ao Tao.

En af øerne har en campingplads, der drives af de marine parkens rangers, den anden har en eksotisk landsby, som beboes af havsigøjnere fra Moken stammen. Mokens lever af havet, bevæger sig frit mellem de øde øer i Thailand og Myanmar. Her kan du opleve livet som havsigøjner, bo i telt og snorkle fra morgen til aften i det krystalklare hav.

surin

Koh Phayam
Koh Phayam er en vidunderlig lille ø på vestkysten af Thailand. Denne smukke ø er en uopdaget perle i Andamanhavet med lange hvide sandstrande, azurblåt hav, koralrev, bjerge, et rigt dyreliv, jungle og smukke solnedgange. Det er det perfekte sted at komme væk fra det hele. Øen er kun 10 km lang og 5 km bred med en befolkningen på omkring 500 mennesker. Her er kun få veje og kun motorcykler og cykel kører på øen. I den sydlige ende af øen ligger er en lille havsigøjner landsby.

koh-phayam

Koh Phra Tong
Koh Phra Thong er kendt som Golden Buddha øen og er bredt anerkendt, som den sidste af de store, uspolerede øer i Thailand.

Koh Phra Thong er et besøg værd, alene på grund af sit unikke landskab. I modsætning til Thailands andre øer, som ofte er frodig med skov og vegetation, så minder Phra Thong mere om den afrikanske savanne med dens klitter og lange græs. Dens strande er helt fantastisk, over 15 kilometer lange og helt fjernt fra alt. Svømning her er fremragende, takket være den buede bugt og med Koh Pling i svømme afstand.

Havskildpadder, koraller og fremragende fuglekikkeri tiltrækker natur og dyreliv interesserede til Koh Phra Thong. På trods af af øen er så stille og uudviklet, er der forskellige former for indkvartering i bungalows og på øko-resorts.

koh-phra-tong

Koh Lao Liang
Koh Lao Liang er en dejlig lille ø i Trang provinsen. Koh Lao Liang kombinerer fred og afslapning med verdensklasse adventure sport. Koh Lao Liang er en idyllisk paradis ø med tårnhøje kalksten klipper, rolige strande, pinligt rent sand og krystalklart vand. Dette er en forholdsvis ny og stadig helt uspoleret destination. Koh Lao Liang tilbyder en unik og økonomisk overkommelig back-to-natur tropisk strand øko-oplevelse. Der er kun et overnatningssted på øen, hvor man bor i telte på stranden. Selvom teltene er rimeligt komfortable, skal det understreges, at dette ikke er et luksus resort, men en unik, smuk og ren naturoplevelse.

koh-lao-liang

Koh Talu
Syd for Hua Hin ligger den helt uberørte og naturskønne lille ø, Koh Talu. På øens eneste resort, det hyggelige øko-resort er der 100% fokus på at bevare naturen og de uspolerede omgivelser. Øen er kendt for dens smukke koreller og er absolut en af området bedste steder at snorkle og dykke, samt en smuk strand.

Ban Krut
Dette kan komme som en overraskelse for mange, men afsondrede strande kan findes overraskende tæt på populære turistområder. Blot en times kørsel syd for Hua Hin begynder en 200 km lang stribe af eet uberørt Thailand, hvor du vil finde øde strande og maleriske lokale landsbyer. Små dejlige, fredelige lokale badebyer ligger på stribe, så som Prachuap Khiri Khan og Ban Krut.

Begge byer har lange og smukke strande lige unde for døren og hvis du er på udkig efter en virkelig øde strand, så leje en bil eller en motorcykel og kør til den fabelagtige Ban Berd strand ud for Ban Krut.

Khanom
En anden af Thailands afsondrede og ukendte og uberørt strande ligger ved Khanom. På de lange og pragtfulde strande ved Khanom, kan man ofte kun se sine egne fodspor.

Der er kun en håndfuld af hoteller på den ni kilometer lange og øde Nadan strand og de venlige lokale er endnu ikke spoleret af turisme. Landskabet er domineret af tropisk vegetation og kalkstens bjerge, der rejser sig mod himlen her og der. Khanom er også det enest sted i Thailand, hvor man kan opleve de lyserøde delfiner.

Forvent ikke at finde et bredt udvalg af butikker eller et livligt natteliv. Khanom har heldigvis nogle overraskende gode restauranter for sådan en ukendt destination.

Khanom er ideel for dem, der søger en fredelig badeferie og fornemmelsen af ” det rigtige Thailand”. Det førende hotel i Khanom er Aava Resort & Spa, en af Thailands bedst bevarede hotel hemmeligheder.

khanom

Koh Ra
Koh Ra er et ubebygget ø paradis i Andamanhavet og et beskyttet vildtreservat. Der er ikke nogen veje og absolut ingen pengeautomater, så dette er stdet hvor man virkelig kan komme væk fra det hele. Fuglekiggere vil være i paradis her. Den eneste indkvarteringsmulighed er camping.

Koh Chang
Dette er den anden Koh Chang – den mere støjsvage og mindre turistprægede, end den i den thailandske golf. Man kan kommer hertil via færge fra Ranong og kan krydse øen til fods. Manglen på transport bidrager til den rolige atmosfære og give en mulighed for total afslapning. Der er masser af skov og mørke sandstrande.

Der er et par resorts, samt en håndfuld restauranter og strandbarer. Der er også en lille landsby med en butik og internet café. Man kan tage på liveaboard ture til Similan og Surin øerne herfra.

koh-chang

Koh Siboya
Koh Siboya er en af de mindre kendte øer i Krabi-provinsen og relativt uopdaget af masseturismen. Der er kun tre resorts her, og de eneste måder at komme rundt på er med motorcykler eller til fods. Udover den stille smukke strand, kan Koh Siboya give dig et fascinerende indblik i det lokale liv i Thailand. Der er også muligheder for at leje kajak og udforske øen til vands.

Det tillokkende ved Koh Siboya er dens rolige beliggenhed, dog giver dette lidt ulemper. Der er ingen pengeautomater, kun en lille medicinsk klinik, ingen reelle restauranter eller apoteker. Adgang er heller ikke helt ligetil, fra Krabi, skal du tage en taxa eller songthaew fra Laem Hin eller Laem Kruat.

Koh Jum
Karakteristisk for Koh Jum er alt det, der ikke findes på øen. Ingen biler, ingen strandsælgere, ingen 7-Eleven, ingen asfalterede veje og næsten ingen turister. Til gengæld kan man værdsætte Koh Jum for sin afslappede og tilbagelænede stemning og lade det fredsommelige øliv oplsuge en – morgenmad, en spadseretur i det varme sand, en svømmetur i det lune hav, frokost, en siesta i hængekøjen, en smuk solnedgang og en kold Singha til aftensmaden under nattehimlen.

Koh Yao
Når man opholder sig på Koh Yao, kan man næsten opleve, at ens blodtryk falder, i det øjeblik man går i land på øens nordlige havn. Koh Yao består af to øer. Koh Yao Noi og Koh Yao Yai. Begge øer er hjemsted for maleriske naturscenerier, der kun ses få andre steder i Sydthailand.

Livet på Koh Yao leves tilbagetrukket og fredeligt, og turismen er endnu ikke særlig udbredt, så den traditionelle thailandske livsstil er så godt som uberørt. Udfyld feriedagene med aktiviteter som vandring, mountainbiking, kajaksejlads, fiskeri og udflugter til de nærliggende øer, eller fordriv tiden med at bade i det varme hav og læse en bog i skyggen af svajende palmer.

koh-yao

Coconut Island
Coconut Island, lokalt kaldet Koh Maphrao, er en lille ø ud for østkysten af Phuket, der nemt kan nåes fra “fastlandet”. Rejsende der er ivrige efter at forlade maniske Phuket bag sig, vil finde charme og skønhed her, en venlig lokalbefolkning af fiskere, mangrove skov og makakaber. Der er et par strande og et par resorts for dem, der ønsker at forlænge deres ophold. Ligesom Phuket, er øen bjergrig og der er mulighed for spændende vandreture.

Koh Lon
Koh Lon er en af de større øer ud for kysten af Phuket, men er stadig bemærkelsesværdigt mere stille og rolig. De lokale er venlige, muslimske landsbyboere og udforskning af øen kan ske i form af lejede scootere eller cykler. Der er et par smukke strande, forskellig form for indkvartering og muligheder for vandsport, herunder kajak og kitesurfing.

Koh Han
Koh Han er også kendt som Coral Island, og det er det, den er mest kendt for, samt smukke Banana Beach, som er en kort speedbåd tur væk fra Chalong Bay på Phuket. Øen er lige syd for Koh Lon. En del af øen er marine park, og der er masser af muligheder for vandsport her, herunder svømning, parasailing, snorkling og dykning. Der er også bananbåd for de eventyrlystne.

Koh Racha
Syd for Koh Han ligger de øer i Koh Racha Yai og Koh Racha Noi. Med deres utrolige krystalklare vand og hvide sandstrande, er dette et godt sted for dykning og snorkling. Koh Racha Yai er den mest tilgængelige ø. Det er mere stille her end på Coral Island og et perfekt sted for dem, der søger efter ro og naturlige skønhed. Der er et par resorts, bungalows og en lille landsby.

koh-racha

Koh Khai Nok
Imellem Phuket og Koh Yai ligger Koh Khai Nui og Koh Khai Nok. Khai Nok er den største af de to, og generelt den mere besøgte, selv om den stadig er meget lille. Den største grund til at komme her er de herlige hvide sandstrande og de utrolige omkringliggende farvande med tropiske fisk, der holder til tæt ved kysten. En nærliggende dykkerbutik udlejer udstyr og giver lektioner i dykning og snorkling.

Koh Panyee
Koh Panyee eller Panyi er en lille ø i den nordlige del af Phang Nga bugten. Den er oversået med klipper og sten og hjemsted for en såkaldt flydende landsby; dvs. en landsby bygget på pæle i de omkringliggende lavvandede farvande. Der er ikke nogen hoteller her, men der er masser af restauranter og håndværk butikker for folk på dagsture fra Phuket eller fastlandet.

Befolkningen består af 360 familier og landsbyen er oprindeligt bygget af indonesiske fisker i slutningen af det 18. århundrede. Bortset fra turisme, er fiskeri den største industri.

Koh Mook
På Koh Mook er hovedattraktionen stranden, men også den flotte smaragdgrotte. Gennem årtusinder har regnen lavet et dybt hul i en af kalkstensklipperne og derved lavet en grotte med det smukkeste dybgrønne vand som man kan svømme ind i via en tunnel fra havet. På Koh Mook er der mange skønne bungalows på stranden. Man kan tage et dykkercertifikat eller bare slappe af med en bog i en hængekøje. Aftenerne er vidunderlige, på stranden bliver der serveret frisk skaldyr.

koh-mook

Koh Bulon Lae
Den lille Koh Bulon Lee (også stavet Ko Bulone) er en af Thailands hemmelige øer. Selv de fleste thailændere har aldrig hørt om øen, som ligger i Andamanhavet imellem Trang øerne og Ko Tarutao Marine Park.

Der er ingen biler på denne rolige ø, og alt er inden for gåafstand. Øen har en smuk, hvid sandstrand, et par stenede bugter, en fiskerby, nogle plantager og en lille smule af jungle.

Man kan bo i bungalows lige ved havet, midt i et paradis lignende landskab. Stranden er lang og hvid, og et par knudrede drivtømmer stammer er det eneste, der ligger på stranden og i horisonten kan man skimte bizarre kalkstens formationer, der stiger op fra havet.

koh-bulon-lae

Koh Ngai
Koh Ngai (også stavet Koh Hai) er alt, hvad man forventet sig af en paradis ø. Koh Ngai stiger op af havet, som en jungle beklædte stejl bakke, foret med palmer, og en smuke lang sandstrand. Havet er så turkisblåt at det kunne være et maleri og den blå horisont er oversået med små, bizarre kalkstensøer.

Man kniber sig i armen og tror næsten ikke sine egne øjne, når man kommer sejlende til Koh Ngai. En næsten ubeboet og uberørt, kridhvid strand, der vitterlig ligner drømmen om paradis. Allerede ved ankomsten fornemmer man, at både kroppen og sindet skal helt ned i gear, for her er ikke andet end ren og skær tropisk skønhed.

Der er ingen biler, ikke engang en motorcykel på Koh Ngai. En enkelt, robust jungle sti krydser øen og tager dig til endnu mere afsondrede strande.

Ud over sin naturlige skønhed er Koh Ngai også usædvanligt stilfuld. De fleste af øens få resorts er i boutique-stil, og de falder godt ind i det naturlige miljø. Fra havet bemærker men næsten ikke deres palme overdækkede hytter.

koh-ngai

Koh Kradan
Denne lille ø er en af de smukkeste og mest uberørte perler i sydthailands eventyrlige øhav. Som en del af en national park har øen kun få overnatningsmuligheder. Koh Kradan har nogle af sydthailands hvideste strande og nogle af thailands bedste koralrev.

koh-kradan

Koh Sukorn
Koh Sukon er en anden af de dejlige off-the-beaten-track øer, som Trang provinsen har en overflod af. Den er hjemsted for et meget lille antal af resorts og fem strande, hvoraf de bedste ligger på den vestlige kyst af øen. Livet er simpelt her og Koh Sukon vil appellere til dem der ønsker at opleve det rigtige Thailand. Øen har en befolkning på omkring 3.000 mennesker, hvoraf mange er muslimer, der arbejder inden for den kokos og gummiindustri, der trives på øen.

koh-sukorn

Koh Libong
Koh Libong er den største ø ud for Trang og hjemsted for charmerende fiskerlandsbyer, herlig natur og gyldne sandstrande. Øens interiør er en blanding af jungle, mangrove og endda savanne. Nogle af Koh Libong højdepunkter inkluderer Batu Mountain, ferskvands damme, Tohsae vandfaldet, Libong National Park, Bad Beach og et udsigtspunkt, hvorfra man kan være heldig at få øje på nogle af de sky dugonger (søkøer).

koh-libong

Koh Kood & Koh Mak
Koh Kut og Koh Mak er der hvor man skal tage hen, hvis man vil lidt væk fra det hele, slappe af, have fred og ro og opleve lange smukke uberørte sandstrande. Koh Kood er den største af de to øer og har en del vidunderlige strande med krystalklart vand. I midten af øen er der masser af kokos og gummi plantager og ud over at slappe af på stranden, kan man snorkle på smukke koralrev, kører øen rundt på motorcykel, besøge den lokale skole, fiskerlandsbyen, fiske, dykke eller besøge de nærliggende øer.

Koh Mak er en ideel for besøgende, der nyder et roligt miljø uspoleret af masse tourisme. Iblandt 10.000 palmetræer, er der et tempel, tre fiskerlandsbyer, gummi plantager, to ubeboede strande, en skole, et marked og enkelte butikker. Koh Mak er det perfekte sted at slappe af, berolige dit sind og lindre dine sanser.

Pak tasken med bøger, for her er først og fremmest langstrakte, gyldne og smukke sandstrand med svajende palmer. Øerne er ikke vanvittigt store, derfor er Koh Kut og Koh Mak for dem, der vil være på badeferie, snorkle, dykker, opleve små lokale ø-samfund, fiske eller sejle i havkajak.

koh-kood

Koh Wai
Koh Wai er en lille ø ud for den sydlige kyst af Koh Chang, der er betydeligt mere stille end på de andre store øer i Trat gruppen. Dette er et sandt back to basics paradis på Wai, der er ingen veje og ingen hæveautomater. Ønsker du at komme væk fra det hele? Så tag til Koh Wai. Mange besøger Koh Wai på en dagstur fra Koh Chang takket være manglen på bekvemmeligheder og den generelt lave standard af indkvartering, men for dem der søger et mere grundlæggende ø ophold, er Koh Wai stedet, med sine øde, smukke, maleriske strande og den smukke udsigt over bjergene på Koh Chang.

koh-wai

Palawan – En lille bid af paradis

Written by Kasper on . Posted in Nyheder

Det flydende hotel på El Nido

Det flydende hotel på El Nido

“At rejse er at leve” sagde en velkendt dansker engang. En anden stor dansker sagde ”Eventyret venter den, som forstår at gribe det.” og så sandt som det er sagt, er det udsagn der gennemsyrer alle vores rejser og valg af destinationer.

Vi forsøger altid at finde nye destinationer, nye måder at se gamle destinationer på og bringe vores kunder de unikke oplevelser, som ikke nødvendigvis udgøres af 5 stjernet indkvartering, men af 5 stjernede unikke og uforglemmelige oplevelser, uspolerede naturskatte og attraktioner, et rigt dyreliv, interaktion med den lokale befolkningen, uforfalskede og autentiske indblik i landets sande sjæl, identitet, religion, skikke og kultur og ikke mindst det lokale cuisine, på en autentisk og unik måde.

Alle vores rejser udspringer af en lyst til at dele ud af vores egne erfaringer og af de specielle oplevelser, der venter dem, som opsøger eventyret, tør tage væk fra alfarvej og som med åbent sind og hjerte rejser for at opleve, udforske og lære om ny kulture, skikke og folkeslag.

Øde strand på El Nido

Øde strand på El Nido

Vores verden er stor, forunderlig, vidunderlig og mere tilgængelig end nogensiden før og mange af de tilbageværende unikke og uspolerede destinationer skal opleves, imens de stadig har deres autentiske, uforstyrede og uspolerede sjæl intakt.

Palawan på Filippinerne, verdens bedste ø i 2015, ifølge rejsemagasinet Conde Nast Traveler, er et af disse steder og El Nido en af perlerne i dette uovertrufne ørige.

Udsigt over El Nido

Udsigt over El Nido

Den betagende og uspolerede natur, de øde og smukke strande, de uberørte paradis øer, azurblå laguner og farverige koralrev der vrimler med marineliv, er hovedgrunden til at besøge El Nido. De uberørte farvande omkring El Nido tilbyder smukke koralrev og lange øde sandstrande og man kan udforske de mere end 50 øde kalkstens øer, skulte strande, laguner, vige, bugter og huler i Bacuit bugten med kajak eller lokal udriggerbåd.

Helicopter Island ved El Nido på Palawan

Helicopter Island ved El Nido på Palawan

På landjorden tilbyder El Nido klipper, bjerge, jungle og vandfald. Området er et sand paradis for natur elskere og de eneste beslutninger man står overfor, når man slår øjnene op, er om man skal tilbringe dagen i en kajak, under vandet med dykkermaske, i en udriggerbåd på øhop eller på en natursti igennem junglen, der fører en til skjulte vandfald eller toppen af klipperne som omkrandser El Nido, hvorfra man har det smukkeste udsyn over hele Bacuit bugten.

Vi kan nu med glæde tilbyde en helt ny og unik måde at opleve dette fantastiske naturvidunder på. Med udgangspunkt i hjertet af den legendariske og endnu uspolerede Bacuit bugt omkring El Nido, starter en opdagelsesrejse og et eventyr til hemmelige steder, hvor ingen andre kommer og de mere velkendte og berømte steder, når ingen andre er der …

Det flydende hotel på El Nido

Det flydende hotel på El Nido

Hver dag er et nyt eventyr med vores rustikke og autentiske hotelbåd.

Som før nævnt, tager man til El Nido for at opleve den fantastiske natur, strandene og øerne i Bacuit bugten og dyrelivet over og under overfladen af det azur blå hav, så istedet for at overnatte på dyre resorts og så alligevel hver dag tage på udflugter, hvilket men selvfølgeligt stadig kan, så kan vi nu tilbyde et vidunderligt alternative, hvor man lever og bor midt i selve attraktionen og hver nat går til køjs under bugtens stjernetæppe og hver dag vågner op til bølgernes skvulpen, fot at udforske ubeboede paradis øer, øde strande og skjulte laguner, med en bred vifte af aktiviteter undervejs, såsom snorkling, trekking i junglen, hule udforskning, fiskeri, kajaksejlads, udspring fra klipper, solbadning, og mere…

Det flydende hotel på El Nido

Det flydende hotel på El Nido

Efter en vidunderlig dag fuld af eventyr, kan man læne sig tilbage og beundre den magiske solnedgang, imens man nyder en forfriskende cocktail og en lækker buffet af friske lokale råvarer og delikatesser, tilberedt af skibets kok og hans team.

Når man går til køjs, kan man vælge imellem sin behagelige køje eller en hængekøje på dækket under den klare stjernehimmel og ligegyldigt hvad man vælger, så er det intet som at sove på en båd …

Det flydende hotel på El Nido

Det flydende hotel på El Nido

Island Cruiser II er en lokal Bangka båd tilpassede og omdannet til et flydende hotel, der kan rumme op til 12 gæster i enkle, men meget komfortable og rene køjer.

Båden cruiser konstant rundt i bugten, men hver dag forlader en båd El Nido for at bringe passagerer ud til der hvor båden nu ligger den dag. Ved ankomsten til båden, bliver man budt velkommen af ​deres yderst professionelle besætning, der er dedikerede til at gøre hvert sekund i brugten til en fantastiek oplevelse

Snake Island El Nido på Palawan

Snake Island El Nido på Palawan

Hver dag bringer ny oplevelser og man bliver konstant forbløffet over de smukke kalkstens formationer og øer, dækket i tropsik vegetation, der rejser sig op ad det azurblå hav. Man dykker i et af de klareste have i verden, hvilket belejligt nok, aldrig kommer under 25 grader. Man svømmer og snorkler over ​​farverige koraller og er vidne til en mangfoldighed af marine liv kun set på Filippinerne.

El Nido bugten er simpelthen et must, et sted man skal opleve mindst en gang i livet og vores unikke cruise tilbyder den helt rigtige og unik måde at opleve og nyde dette vidundere på.

Øde strand El Nido

Øde strand El Nido

Hver køje er udstyret med en komfortabel dobbelt madras 4 tommer tyk og premium kvalitet sengetøj (lagner og håndklæder inkluderet).

Alle måltiderer serveres som en buffet med et bredt udvalg af retter og mulighed for enhver form for kost, vegetar osv. Produkterne består at friske lokale råvarer, der leveres dagligt til båden, direktet fra fiskerens båd eller det lokale marked

Uanset om du ønsker at prøve nogle lokale og traditionelle retter, så som Adobo eller kinilaw, eller har lyst til at nyde vestlig mad, vil den meget erfarne kok og hans team sørge for at der altid venter dig noget lækkert i dagens buffet.

Snacks er tilgængelig 24 timer i døgnet, så som toast, kiks, marmelade, te, kaffe og vand.

Baren er velassorteret med sodavand, juice og alkohol, der bliver forvandlet til velsmagende og farverige cocktails efter eget valg, øl og vin kan også bestilles.

En øde strand på El Nido

En øde strand på El Nido

Besætningen ombord er meget professionel og sikkerheden har højeste prioritet. Hvert medlem af besætningen har udover deres store maritime erfaring, gennemgået en førstehjælps uddannelse. Sports og aktivitets manageren er altid ombord og til rådighed og vil sørge for at jeres oplevelser ombord er nogle I vil huske for evigt!

I kajak ved El Nido

I kajak ved El Nido

Bådens aktiviteter omfatter:

 • Snorkling (udstyr og vejledning inkluderet)
 • Ture til og udforskning af øde øer (2 gange om dagen)
 • Fiskeudstyr
 • 4 dobbelt havkajakker til rådighed
 • Spil (kort, skak, terninger, brætspil)
 • Bolde og strand tennis udstyr
 • Bøger

Ekstra aktiviteter (imod betaling):

 • Bar
 • Massage
 • Wakeboard
 • Romantisk middage på stranden
 • Dykning og prøvedyknings kursus
 • Luksus seafood middag
 • Babysitter
 • Fyrværkeri
 • Og mere … efter anmodning
Lagune ved El Nido

Lagune ved El Nido

Dette utrolige eventyr er perfekt for individuelle rejsende, par og familier og båden kan også lejes til private formål, teambuilding ture eller ad hoc grupper

Cruisets længe bestemmer man selv, man kan tage lige så mange dage man har lyst til, vi anbefaler 5 dage og turen kan kombineres med ophold på fastlandet.

Se en af vores rejser, hvor ophold på det flydende hotel indgår her…….

Big Lagoon El Nido

Big Lagoon El Nido

Copyright © 2014 Culture Adventure aps - Strandgade 102 · 1401 København K · Tlf: +45 7610 0070 · Fax: +45 7610 0170
Pin It