UDFLUGTER I VIETNAM

Se rejser til Vietnam

Har du kun et par dage i Hanoi, er det en rigtig god ide at bestille dine udflugter hjemmefra, så du ikke spilder unødvendig tid på at finde ud af hvor du skal booke, hvem du kan regne med og hvor du får en god pris og samtidigt et godt product.

Her er et lille udsnit af de udflugter vi tilbyder i Hanoi og vi har mange flere. Vi har både halvdags, heldags og aften udflugter, så finder du ikke lige den du kunne tænke dig, så spørg endeligt, vi har den sikkert. Alle priser er baseret på min 2 personer.

Nedenstående er korte beskrivelser af turene, forespørg gerne om mere fyldestgørende programmer.

HALVDAGS UDFLUGTER I HANOI

Good Morning Hanoi – Pris pr person, dkk 495,-
Start dagen som de lokale, oplev Hanois autentiske kultur når byen vågner. Besøg et travlt morgenmarked, nyde en omgang nudler på et populær gadekøkken og dyrk Tai Chi eller Tango med de lokale ved Hoan Kiem søen.

Hanoi Morning Hideaway – Pris pr peron, dkk 665,-
I vandre igennem de mindre kendte dele af Hanois gamle kvarter og lære om Hanois historie. Få et bedre kendskab til de lokale og til deres kærlighed til Vietnam, dets historie og dets kultur. Oplev musik fra traditionelle vietnamesiske instrumenter og få en fornemmelse af byens rige og livlige kultur.

Hanois opland på cykel – Pris pr person, dkk 650,-
Tag på en spændende cykeltur, der udforsker Hanois spektakulære omgivende landskaber. Oplev keramik landsbyer og frodige rismarker ved bredden af den røde flod.

Hanoi Street Food tur – Pris pr person, dkk 440,-
Forkæl smagsløgene og sæt gang i sanserne på denne halvdags Hanoi street food tur. Udforsk byens bedste street food og eksotiske delikatesser sammen med en lokal foodie. Besøg markeder fyldt med friske råvarer, prøv lokale snacks og nyd en skål nudler sammen med de lokale Hanoians.

Charmerende og historiske Hanoi – Pris pr person, dkk 275,-
Oplev de monumenter, markeder og kvarterer, der gør Hanoi så speciel. Tilbring en halv dag med at vandrer rundt med en lokal guide og udforsk den gamle bydel, den ikoniske One Pillar Pagoda og få en smagsprøve på vietnams indviklede historie i litteratur templet og ved Ho Chi Minhs Mausolæum.

Hanoi Street Food tur med food blogger – Pris pr person. dkk 1825,-
Forkæl dig selv med den bedste lokale mad, Hanoi har at byde på med en lidenskabelig lokal madekspert. I vandre igennem de skjulte gyder af Hanoi, i søgen på lækre regionale delikatesser og eksotiske snacks. Udover de velsmagende godbidder, giver turen et godt indblik i den vibrerende, autentiske livsstil hos det vietnamesiske folk.

Hanoi Home cooking class med Chef Ai – Pris pr person, dkk 920,-
Deltag i en praktisk madlavningsklasse med den charmerende Ms Ai, en berømt lokal kok. Start på det lokale ferskmarked, hvor I køber ingredienser til dagens retter og tag derefter til køkkenet i kokken Ai’s familiehjem. Lær at forberede autentiske nordvietnamesiske retter og slut af med at nyde frugten af jeres anstrengelser, med en dejlig frokost.

Cooking class på Hanoi Cooking Center – Pris pr person, dkk 720,-
Tilbring en formiddag med at udforske Vietnams kulinariske kultur på et interaktivt kursus på Hanoi Cooking Center. Sammen med en lokal kok, udforsker I eksotiske lokale markeder og forberede autentiske vietnamesiske retter i en sjov, afslappet atmosfære. Slå dig efterfølgende ned og nyd et mindeværdigt måltid, inden du vender hjem med en bog fyldt med traditionelle opskrifter.

Cooking class på Anh Tuyet Restaurant – Pris pr person, dkk 785,-
Deltag i et praktisk madlavningskursus med den charmerende Ms Tuyet, en berømt lokal kok. Start på det lokale ferskmarked, hvor I køber ingredienser til dagens retter og tag derefter til Ms Tuyets familiehjem. Lær at forberede autentiske nordvietnamesiske retter og slut af med at nyde frugten af jeres anstrengelser, med en dejlig frokost.

Street Food tur med lokale Chef – Pris pr person, dkk 780,-
Hanoi er et sandt overflødighedshorn når det gælder det vietnamesisk køkken og er særligt velegnet street food ture. Tag på et spændende kulinarisk eventyr med en lokal Chef, der kender alt til Hanoianernes traditionelle madkultur og spisevaner. Lær om hvilke ingredienser, der skaber den unikke smag af disse retter og hvordan de passer ind i den lokale kultur.

HELDAGS UDFLUGTER I HANOI

Oplev Hanoi som en lokal – Pris pr person, dkk 550,-
Oplev Hanoi som de lokale, tag væk fra de kendte turistruter og tilbring morgenen i en forstad, der er fyldt med lokalt liv og atmosfære. Udforsk lokale markeder, vandre gennem smalle gyder, nyd kaffe med de lokale og en dejlig frokost hos en lokal familie.

Perfume pagoden – Pris pr person, dkk 725,-
Udforsk eventyrlige landskaber og helligdomme på denne spændende dagstur. Rejs igennem det naturskønne Red River Delta og nyd en sejltur i lokal robåd ned ad Yen floden. Nyd den fantstiske udsigt over kalkstensbjerge og frodige rismarker, inden du slutter dig til de lokale pilgrimsrejsende ved Parfume Pagoden.

En dag i historisk og charmerende Hanoi – Pris pr person, dkk 725,-
Oplev Hanois historiske og kulturelle vidundere. Se det smukke litteraturtempel, den ikoniske One Pillar Pagoda, Ho Chi Minhs mausoleum og meget mere. Få en dosis af lokal kultur med en tur igennem det travle Old Quarter og slut af med det berømte vanddukketeater.

Hoa Lu & Tam Coc (Halong på land) – Pris pr person, dkk 825,-
Dyk dybere ned i Vietnams fortid på denne maleriske dagstur til Ninh Binh provinsen. Udforsk de atmosfæriske ruiner af Hoa Lu, Vietnams gamle hovedstad, før du tager en naturskøn sejltur med lokal Sampan igennem fantastiske kalkstensbjerge også kaldet Halong på land.

AFTENTURE I HANOI

Hanois gader og street food, aften tur – Pris pr person, dkk 480,-
Vandre igennem Hanoi’s labyrint af smalle gyder og gader og udforsk nogle af verdens bedste lokale spisesteder. På denne aftentur skal I prøve en række vietnamesiske retter fra dampende nudler til søde desserter. Gnid albuer med de lokale, imens du udforsker Hanois kulinariske kultur.

Night Out in Hanoi – Pris pr person, dkk 550,-
Udfordre sanserne med en aften i Hanoi. Oplev Hanoi om aftenen, som en lokal og nyd et måltid som rigtige lokale, smag på specielle cocktails, Hanoi street food style.

Hanoi Night Moves – Pris pr person, dkk 810,-
På aftenens spændende eventyr udforsker I Hanoi’s gader fra en bagsædet af en Vespa. Kør forbi belyste landemærker, langs bredden af den røde flod og udforsk de skjulte steder i hovedstaden. Slut aftenen af med de lokale på en populær bar.

Privat middag med en af Vietnams Celebrity Chefs – Pris pr person, dkk 1250,-
For mad og kultur elskere, vil denne aften besøg hos en berømthed vietnamesisk Chef være en kulinarisk opdagelse som ingen andre. Oplev en dejlig traditionel Hanoiansk familie stil middag, lær at lave et traditionelt fælles måltid og få indsigt i hvordan man spiser som en Hanoianer.

Middag i privat hjem i Hanoi – Pris pr person, dkk 610,-
Tilbring en aften i en families hjem, hør historier og lær om deres liv i hovedstaden. Spis traditionelle retter tilberedt af jeres værter og nyd den autentiske smag af et hjemmelavet vietnamesisk måltid.

Har du kun et par dage i Hue, er det en rigtig god ide at bestille dine udflugter hjemmefra, så du ikke spilder unødvendig tid på at finde ud af hvor du skal booke, hvem du kan regne med og hvor du får en god pris og samtidigt et godt product.

Her er et lille udsnit af de udflugter vi tilbyder i Hue og vi har mange flere. Vi har både halvdags, heldags og aften udflugter, så finder du ikke lige den du kunne tænke dig, så spørg endeligt, vi har den sikkert. Alle priser er baseret på min 2 personer.

Nedenstående er korte beskrivelser af turene, forespørg gerne om mere fyldestgørende programmer.

HALVDAGS UDFLUGTER I HUE

Hues højdepunkter – Pris pr person, dkk 495,-
Få en introduktion til Hues bemærkelsesværdige historie, kultur og naturlige skønhed. Oplev det Imperiale Citadel, den rolige ‘gamle by’ og de majestætiske kejsergrave og få en dosis af lokalt liv på et lokalt marked.

Livet ved lagunen og frokost med lokal familie – Pris pr person, dkk 640,-
Udforsk det lokale liv, mød lokale fiskere i en charmerende landsby og oplev deres daglige aktiviteter. Se hvordan de fanger fisk i den nærliggende lagune og nyd den betagende udsigt i et hjørne af Vietnam, sjældent besøgt af turister.

Det lokale landliv og Tan My landsbyen på cykel – Pris pr person, dkk 530,-
Tag væk fra de normale turist ruter på en naturskøn cykeltur igennem Hue’s opland. Cykel igennem smukke rismarker, med bjerge i det fjerne og bugtende floder. Oplev charmerende landsbyer uberørt af tid og usædvanlige gravsteder med udførlige dekorationer og få en sluder med de venlige lokale.

Hue Insider – Pris pr person, dkk 470,-
Følg i kejsernes fodspor kejser og oplev en anden side af Hue. Tag med en loka Cyclo til en fredfyldt sø, hvor kejserne plejede at slappe af. Besøg Tay Loc markedt og fortsæt igennem landområder til en smuldrende gammel arena og et skovkloster, hvor kongerigets enukker ligger begravet, slut af med An Dinhs Palads og det royale antikvitets museum.

Hues gamle bydel på cykel – Pris pr person, dkk 890,-
Oplev den gamle bydel, små lokale vej og Hue fra et andet perspektiv på en spærndende cykeltur. Kør forbi håndværk landsbyer, helligdomme og pagoder. Mød lokale håndværkere, besøg traditionelle haver og kør langs Perfume floden.

The Garden Houses of Hue – Pris pr person, dkk 510,-
Tag væk fra de normale turistområder i Hue op oplev byens historiske gamle huse og ders smukke haver. Følg i kejserens fodspor imens du går igennem disse fredfyldte oaser. Lær om den engang mægtige kejserlige hof og oplev hvordan deres arv fortsætter med at påvirke det daglige liv i det moderne samfund.

Royal Cooking Class at a Garden House – Pris pr person, dkk 770,-
Dyk dybere ned i Hue’s rige madkultur med et madlavningskursus. Efter at have købt ingredienser på det lokale marked, tager I med jeres lokale kok til hendes families traditionelle hjem, beliggende i en smuk have. Lær om hemmelighederne bag Hue’s ‘Royal Cuisine’ og oplev husets antikke arvstykker, imens du forbereder en dejlig frokost.

HELDAGS UDFLUGTER I HUE

Rural Life Discovery in Hue by Vintage Vespa – Pris pr person, dkk 650,-
Hop bag på en vintage Vespa scooter og tag på en uforglemmelig tur igennem det naturskønne landskab omkring Hue. Oplev de små lokale veje, landbyer, lokale markeder, smukke rismarker, pagoder, overdækkede kapeller og kommunale huse. Besøge landsbyen Thanh Toan og opleve det lokale liv på landet.

En dag i Hue – Pris pr person, dkk 660,-
Dyk ned i den fascinerende historie og spektakulære skønhed i den tidligere hovedstad. Oplev det kejserlige citadel, den gamle arena og kejser gravene, og lær mere om det engang mægtige Nguyen dynasti. Besøg den ikoniske Thien Mu Pagoda og tage en cyclo tur igennem Hues lokale gader og stræder.

Hue DMZ tur – Pris pr person, dkk 850,-
Få indblik i Vietnams militærhistorie på en tur til vietnams DMZ. Rejs nord for Hue og besøg de historiske underjordiske tunneler og bunkere, oplev hvor nogle af de mest berygtede kampe fandt sted og se krigsmonumenter og krigs efterladenskaber. Lyt til fortællinger fra krigens tid og få en ny respekt for det hårdføre og modstandsdygtige vietnamesiske folk.

Thanh Toan & Sinh Village – Pris pr person, dkk 475,-
Opleve en mere charmerende og mere autentisk side af Hue. Tag ind i landet til den overdækkede japanske bro (Thanh Toan) og udforsk de omkringliggende farverige landskaber. Stop i lokale landsbyer, se en hånværker, der fremstiller trækunst og papirblomster og returner til Hue med båd af den naturskønne Parfume flod.

Historic Thanh Toan Bridge and Phuoc Tich Village – Pris pr person, dkk 500,-
Dyk ned i Hue’s kulturarv. Tag til udkanten af byen for at se den bemærkelsesværdige overdækket bro. Oplev de utrolige færdigheder hos traditionelle bambusvævere. Besøg den gamle Phuoc Tich landsby, hvor du kan opleve historiske bygninger og livet på landet.

AFTENTURE I HUE

Hues gader og street food, aften tur – Pris pr person, dkk 775,-
Hop på en vintage Vespa til en uforglemmelig rundtur og oplev Hue om aftenene som en lokal. Kør igennem gaderne i den gamle kongeby, smag på Hues street food og oplev det historiske Citadel om aftenen.

Twilight over The Perfume River & Home Hosted Meal – Pris pr person, dkk 700,-
Oplev en side af Hue, som tursite meget sjældent ser. Tilbring en aften med at cruise rundt i byen på bagsædet af Vespa scooter. Stop og nyd den fantastiske udsigt fra toppen af Vong Canh Hill. Spis middage med en lokal familie og lær om deres daglige liv og de traditionelle retter og specialiteter som Hue er kendt for.

Har du kun et par dage i Hoi An, er det en rigtig god ide at bestille dine udflugter hjemmefra, så du ikke spilder unødvendig tid på at finde ud af hvor du skal booke, hvem du kan regne med og hvor du får en god pris og samtidigt et godt product.

Her er et lille udsnit af de udflugter vi tilbyder i Hoi An og vi har mange flere. Vi har både halvdags, heldags og aften udflugter, så finder du ikke lige den du kunne tænke dig, så spørg endeligt, vi har den sikkert. Alle priser er baseret på min 2 personer.

Nedenstående er korte beskrivelser af turene, forespørg gerne om mere fyldestgørende programmer.

HALVDAGS UDFLUGTER FRA HOI AN

From farming to fishing – Pris pr person, dkk 595,-
Tag ud af byen og oplev de autentiske og charmerende landskab omkring Hoi An. Cykel igennem rismarker og forbi økologiske gårde, vink til de venlige landmænd og dovne vandbøffler, der ligger i deres mudderhuller. Hjælpe en lokal fisker, med at kaster deres net ud, og slappe af med et krydstogt gennem palme beklædte vandveje.

Hoi An City Tour – Pris pr person, dkk 320,-
Bliv fortryllet af de historiske underværker og den søvnige charme i den UNESCO fredede gamle bydel af Hoi An. Tilbring en halv dag med en lokal guide og udforsk den gamle bydel. Oplev tidligere købmandshuse, farverige kommunale haller, smalle gade foret med traditionelle huse og den ikoniske japanske overdækkede bro.

Hoi An countryside by vintage Vespa – Pris pr person, dkk 830,–
Tag væk fra den slagne vej på en spændende Vespa tur gennem Hoi Ans landskab. Få en smag på det autentiske vietnamesiske liv, imens du kører forbi gårde og landsbyer, og stop og få en sludder med de lokale. nyd de smukke landskaber, tag et selfie i en rismark og nyd en dejlig frokost midt i de smukke rismarker.

Half day at the market cooking class – Pris pr person, dkk 595,-
Denne halvdafs tur er mere end bare en madlavnings klasse, det er en ægte kulinarisk oplevelse. Gå på jagt efter friske ingredienser sammen med lokalbefolkningen på et travlt morgenmarked. Fortsæt til ‘Vy’s Market’ madlavnings skole, rul ærmerne op og lav traditionelt og autentisk vietnamesisk street food på et sjovt, interaktivt kursus.

Hoi An Cookery Class – Pris pr person, dkk 575,-
Denne madlavnings klasse på Red Bridge Cooking School er den perfekte introduktion til det vietnamesiske køkken. Efter at have købt ingredienser på Hoi Ans morgenmarked, tager I en båd langs Thu Bon floden til skolen, hvor I deltager i et praktisk madlavningskurs med en lokal kok.

Hoi An Street Food tour – Pris pr person, dkk 870,-
Oplev Hoi An som en foodie. Gå en tur igennem byens pulserende ferskmarked som en introduktion til byens kulinariske lækkerier. Så sæt dig ned til et imponerende udvalg af lokale delikatesser, lær om vietnamesisk skik og kultur, imens du prøver de velsmagende godbidder.

Hoi An Pho Cooking Class – Pris pr person, dkk 525,-
Forkæl smagsløgene og deltag i en lokal kok til at forberede pho, Vietnams ikoniske suppe, et kulinariske mesterstykke af aroma, smag og krydderier. Lær at lave risnudler fra bunden af, kog en aromatisk suppe og kombiner det hele i en dampende skål velsmagende pho. Dette sjove madlavningskursus, giver di ud over en dejlig frokost også en dybere indsigt i vietnamesisk kultur og madlavning.

My Son Tour – Pris pr person, dkk 450,-
Rejs tilbage i tiden på denne tur til My Sons Cham templer. Rejser ind i landet og gør et stop ved en gammel bronze støbnings landsby for at få et glimt af deres traditionelle livsstil. Fortsæt til My Son, hvor I kan opleve de smuldrende tårnruiner og lære det engang mægtige Cham kongerige.

Bonding Through Essential Oil – Pris pr person, dkk 630,-
Få en afslappende oplevelse med og mujligheden for bedre at forstår dit indre. På denne tur skal du lære alt om, hvordan naturlige æteriske og essentielle olier påvirker dit sind, din krop og din ånd. Prøv at mixe din egen personlig essential olie i en fredelige atmosfære og rolige omgivelser.

Tra Que Vegetable Village Hoi An – Pris pr person, dkk 585,-
Tilbring en formiddag med en lokale familie i den charmerende landsby Tra Que. Tag ud i oplandet til Hoi An og gå i marken med de lokale landmænd, chit-chat om deres liv, mens I hjælper til med deres daglige opgaver. Efter at have oparbejdet en appetit, hjælp jeres værtsfamilie med at tilberede en lækker frokost af traditionelle Hoi An retter.

Healthy Cooking Class at an Organic Farm – Pris pr person, dkk 530,-
Tag en kort tur ud af Hoi An til en økologisk gård etableret af en ekspert inden for ernæring, med en brændende lidenskab for lokale produkter. Udforsk gården og udvælg jeres ingredienser til det kommende madlavningskursus. Deltage derefter i en privat madlavningsklasse og oplev skønheden af det vietnamesisk køkken.

Salute The Sun, Hoi An Sunrise or Sunset Yoga – Pris pr person dkk 395,-
Tag ind i det rolige landskab ved Hoi An og oplev en mindeværdig solopgang eller solnedgang. Deltag i en yogaklasse ledet af en internationalt uddannet instruktør. Stræk ud og mærk strømmen passere igennem asanas, omgivet af svajende palmer, frodige rismarker og den roligt passerende flod.

Wet Rice Cultivation Tour – Pris pr person, dkk 450,-
Træk buksebenene op, tag en sjov konehat på og gå i rismarken. Få et førstehånds indblik i risdyrkning på en sjov og interaktiv tur til landbrugsområderne uden for Hoi An. Afhængig af årstiden kan I prøve at pløje, rive, plante, høste og vande ris sammen med de lokale landmænd og se hvordan man dyrker den vigtigste af Asiens kulinariske ingredienser.

HELDAGS UDFLUGTER FRA HOI AN

Hoi An bicycle tour – Pris pr person, dkk 660,-
Hop på en cykel og oplev i et rolige tempo, livet og det smukke landskab i Hoi Ans omkringliggende landskab. Cykel igennem landsbyer, der hat bevaret deres gammeldags charme, se hvordan de lokale udfører traditionelle håndværk og mød den venlige lokalbefolkningen. Slut af med en naturskøn bådtur langs Thu Bon floden.

My Son and local life by Jeep – Pris pr person, dkk 760,-
Tag væk fra den slagne vej på en eventyrlig jeep tur igennem oplandet. Fra Hoi An kører I langs lokale landeveje til den gamle by My Son, hovedsæde for det engang mægtige Champa kongerige. Stop ofte og besøge charmerende landsbyer og tage billeder af de spektakulære rismarker.

Bho Hoong and Bo Tu villages by Jeep – Pris pr person, dkk 1360,-
Tag på en spøndende Jeep tur til det centrale Vietnams og oplev en fortryllende kultur og en enorm naturlig skønhed. Ved hjælp af en åben, fuldstændig renoveret amerikansk jeep, tager denne tur jer ind i baglandet, ad snoede lokale veje, igennem en smuk natur, bjergstamme landsbyer og teplantager.

Rural life, Bike, Basket Boats, Farms & Fields – Pris pr person, dkk 525,-
Tage på en uforglemmelig cykeltur ind i oplandet. Opdag ukendte regioner i Hoi An, med gamle templer, vandkokos skove og kommunale økologiske haver, hvor I kan give en hånd med med arbejdet. Lær at padle en traditionel kurvbåd og bliv belønnet med en lækker lokal frokost.

Cycling to Explore Local Life Along Thu Bon River – Pris pr person, dkk 630,-
Kør ud af Hoi An til Cua Dai flodmundingen for Thu Bon floden, “The Mother River”. Lær om hvordan floden har brødfødt de lokale igennem årtusinder. Besøg en lokal fishsauce brygger, det lokale markede. Sejl op ad floden til en landsby der laver måtter, hvilket også er udgangspunktet for jeres cykeltur. Hop på en cykel og kør langs floden, igennem lokale landsbyer og få indblik i det daglige liv langs floden.

Bana Hills og Golden Bridge – Pris pr person, dkk 1095,-
Tilbring dagen i en smuk bjergrig forlystelsespark. Oplev Linh Ung Pagoda og Golden Bridge. Nyd den kølige bjergluft og smukke udsigt og verdens længste og højeste gondoltur. Prøv sjove spil i Fantasy forlystelsesparken på toppen af Ba Na bjerget.

The Chilli Village Explorer by Pedal & Paddle – Pris pr person, dkk 660,-
Tilbring en dag med at opleve livet på landet i oplandet til Hoi An. På cykel skal du opleve den lokale befolkning, hverdagen på landet omkring landbyen Go Noi, som hovedsagelig lever af landbrug og tekstilvævning. Landsbyen er kendt for sin røde chilli og produktion af peanut olie. I sejler også en tur på Cao Tau floden til et lokalt hus, hvor I spiser frokost med familien.

Tur til Lang Co Lagunen – Pris pr person, dkk 860,-
Oplev det daglige liv hos en fiskers familie ved den spektakulære Lang Co lagune. Lær om traditionelle fisketeknikker på en lokal bådtur og snorkle ved en østersfarm. Nyd en lækker seafood frokost med dine værter på deres fiskestation på pæle midt i lagunen.

AFTENTURE FRA HOI AN

Thu Bon River Sunset Cruise – Pris pr person, dkk 340,-
Se solen gå ned over Hoi An og slap af på et cruise af den naturskønne thu Bon flod. Oplev byens historiske gamle bygninger fra vandsiden, se lanterne lyse byen op og glid roligt forbi palmelunde og hyggelige familiehuse. Oplev fiskere, der checker deres net for fangst og tager en kort tur i en kurvbåd.

Hoi An Evening Street & Eat by Vintage Vespa – Pris pr person, dkk 820,-
Udforsk Hoi Ans gader og stræder fra bagsædet af en Vespa. Indsnus atmosfæren og gå ombord i den spændende og lækre street food. Få et helt nyt perspektiv af Vietnams kulinariske scene, væk fra de typiske turistområder og oplev det autentiske lokale vietnamesiske cousine. Fra snacks til skaldyr og søde desserter, skal I smage på det bedste af Hoi An.

Har du kun et par dage i Saigon, er det en rigtig god ide at bestille dine udflugter hjemmefra, så du ikke spilder unødvendig tid på at finde ud af hvor du skal booke, hvem du kan regne med og hvor du får en god pris og samtidigt et godt product.

Her er et lille udsnit af de udflugter vi tilbyder i Saigon og vi har mange flere. Vi har både halvdags, heldags og aften udflugter, så finder du ikke lige den du kunne tænke dig, så spørg endeligt, vi har den sikkert. Alle priser er baseret på min 2 personer,

Nedenstående er korte beskrivelser af turene, forespørg gerne om mere fyldestgørende programmer.

HALVDAGS UDFLUGTER FRA SAIGON

Thanh Da island cykeltur – Pris pr person, dkk 850,-
Hop på en cykel og kom lidt væk fra Ho Chi Minh City. Tilbring en dejlig morgen med at cykle omkring på den charmerende ø Thanh Da. Få indblik i det lokale liv og nyde de rolige flodlandskaber. Mød venlige fiskere og prøv frisk fangede fisk.

Morgen cruise og Ho Chi Minh bytur – Pris pr person, dkk 610,-
Udforsk en anden side af Ho Chi Minh City. Tag på et krydstogt langs floden i Saigon og beundre byens skyline og udforsk rolige kanaler, der oser af karakter og lokal liv. Efter morgenmad om bord, vender I tilbage til tørt land for en introduktion til byens historiske landemærker.

Cu Chi Tunnellerne – Pris pr person, dkk 375,-
Få et indblik i vietnamkrigens historie. På denne tur til Cu Chi Tunnelerne vil du vandre igennem junglen, som er fyldt med tegn og minder fra vietnamkrigen. Se de berømte tunneler og lær om hvordan Cu Chi beboerene fandt på geniale måder at overleve og andre utrolige historier om vietnamkrigen.

Ho Chi Minh bytur – Pris pr person, dkk 345,-
Oplev Ho Chi Minh Citys højdepunkter på denne halvdags byrundtur. Få et indblik i Vietnams militære fortid ved Genforenings paladset og krigsmuseet. Udforske kolonitidsbygninger og udsmykkede templer, for at få en bedre forståelse af den lokal kultur og levevis.

Ho Chi Minh bytur med Vintage Vespa (2 timer)– Pris pr person, dkk 700,-
På denne Vespa tur rundt i Ho Chi Minh City, oplever du byen fra en vietnamesers vinkel og du vil se meget mere af byen og meget andet end det du normalt ser på en guidet rundtur. Guiderne er alle saigonesere og ved præcis, hvor de sjove, skæve opleveler, ud over de normale seværdigheder er.

Good Morning Saigon – pris pr person, dkk 390,-
Vågn til lyden at en asiatisk storby der vågner og kommer til live. Udforsk Ho Chi Minh City i de tidlige morgentimer, når den summer med aktivitet. Se Tai Chi i parken, tag på markedet med de lokale handlende og spis morgenmad på en populær lokal restaurant.

Hidden Hems – Ho Chi Minh morgen vandretur – Pris pr person, dkk 275,-
Dyk ned under overfladen af Ho Chi Minh City på en vandretur, der giver indblik den pulserende hverdag i Vietnams kommercielle hovedstad. Med en lokal guide vandre I de lokale gader tynde og udforsker atmosfæriske markeder, smalle gyder der summer af liv, fredfyldte klostre og andre skjulte perler langt uden for den slagne turiststi.

Madlavningskursus i et privat hjem – Pris pr person, dkk 995-
Få et indblik i det normale daglige liv hos en vietnamesisk familie og nyde den autentisk smag af Ho Chi Minh City, med en madlavningsklasse i et familiehus. Tag væk fra den slagne vej med en lokal beboer og køb ingredienser på et lokalt ferskmarked. Fortsæt til familiens hus og lav en lækker frokost ved hjælp af autentiske opskrifter, som I derefter nyder med familien.

Saigons historiske landemærker og skjulte charme – Pris pr person, dkk 510,-
Oplev Ho Chi Minh Citys højdepunkter. Lær om Vietnams kulturelle fortid fra ældre saigoniske beboere og udforsk koloniale bygninger og skjulte hjørner, som eksemplificerer den lokale kultur og byens farverige arv.

Saigons kaffekultur og mad scene – Pris pr person, dkk 465,-
Oplev alt om kaffekulturen i Saigon, ved at udforske typiske morgenrutiner hos de lokale. Oplev travle gadeboder, smag på morgen snacks og nyd en aromatisk kop kaffe, før du lærer alt om professionele brygningsteknikker.

Oplev Saigons gemte gyder og stræder – Pris pr persom, dkk 280,-
Kom ind under huden på Ho Chi Minh City med en indsigtsfuld vandretur, der viser jer de forskellige sider af Vietnams kommercielle hovedstad. Sammen med en lokal guide udforsker I bagveje, atmosfæriske markeder, smalle gyder, der syder af liv, fredfyldte klostre og andre skjulte perler beliggende uden for den gængse turiststi.

Madlavnings kursus på Hoa Tuc Cooking School – Pris pr person, dkk 540,-
Det handler kun om mad på denne halvdags tur i Ho Chi Minh City. Start med at købe friske ingredienser på et travlt lokalt marked, og gå i køkkenet og start jeres madlavningskursus. Sammen med en lidenskabelig kok, forbereder og spis I en lækker vietnamesisk frokost, imens I lærer mere om den lokale madkultur.

Be A Vietnam Master Chef at Grain Studio – Pris pr person, dkk 495,-
Lær kunsten at lave vietnamesisk mad af de bedste! Deltag sammen med et team af ekspert foodies i et fabelagtig hands-on gastronomikursus. I et fuldt udstyret køkken forbereder I et traditionelt måltid og derefter sætte I jer ned for at smage de lækre gourmetretter.

Halv dags tur til en familiehave – Pris pr person. dkk 625,- (min 3 perssoner)
Tag ud af Ho Chi Minh City og nyd en familie dag på landet, hvor du deltager i familievenlige aktiviteter i en lokal have. Oplev livet som landmand og lav frokost sammen med jeres lokale værtsfamilie.

Landbrugs liv og madlavning i Cu Chi – Pris pr person, dkk 795,-
Berømt for sine tunneller, der gav tilflugt til Viet Cong under Vietnam krigen, har Cu Chi distriktet meget mere at tilbyder. Deltag i et sjovt madlavningskurs, i et lokalt undendørs køkken, midt imellem haver og gårde og lær om vietnamesisk kultur og madlavning.

HELDAGS UDFLUGTER FRA SAIGON

A dag i Ho Chi Minh City – Pris pr person, dkk 695,-
Oplev den autentiske, historiske side af Ho Chi Minh City. Besøg Chinatown for at opleve det lokale liv og udforske en unik udstilling om traditionel medicin, Besøg Jade kejserens pagode, Tan Dinh markedet, krigsmuseet eller det historiske museum. Tag på en gåtur igennem centrum forbi Præsidentpaladset, det gamle postkontor, Dong Khoi Street, Continental Hotel, operahuset og rådhuset og hvis der er tid til det, slutter I af ved Ben Thanh markedet.

En dag i Ben Tre – oplev det lokale liv i Mekong deltaet – Pris pr person, dkk 1230,-
Udforsk bagvejene og de spændende vandveje i Ben Tre provinsen, dybt i hjertet af Mekong Deltaet. Besøg autentiske lokale hjem, mød den venlige lokalbefolkning og smag på det traditionelle køkken og få et bedre indblik i den autentiske kultur i Mekong Deltaet.

En dag ved Cu Chi Tunnellerne & i Ho Chi Minh City – Pris pr person, dkk 710,-
Oplev det bedste af Ho Chi Minh City og dens omgivelser. Kør igennem landdistrikterne til Cu Chi-tunnelerne for at lære om Vietnams krigstid, de lokales overlevelsesevne og opfindsomhed. Efter at I har besøgt de berømte Cu Chi tunneller, tage I tilbage til Ho Chi minh City og kigger nærmere på byens centrum med besøg på den historiske genforeningshal og andre ikoniske vartegn.

En dag i Ben Tre – Pris pr person, dkk 625,-
Kom væk fra de sædvanlige turiststeder og få et dybtgående indblik livet i Mekong deltaet. Oplev Ben Tre provinsen og udforske dens frugtplantage, kokoslund og hundredvis af små øer. Tag med båd og hestevogn og fordyb dig i delta’s rige kultur.

Ben Tre i dybden – Pris pr person, dkk 750,-
Tag væk fra de sædvanlige turiststeder og få et dybtgående indblik i livet i Mekong deltaet. Tag til Ben Tre provinsen og udforske dens frugtplantager og kokosnødelunde. Kør igennem landområder og oplev den skjulte charme i Ben Tre, chat med lokalbefolkningen og observer deres livsstil.

Cruise til Can Gio Mangrove Forest – Pris pr person, dkk 795,-
Udforsk et af Vietnams mest varierede naturområder. Tag på en sejltur fra Ho Chi Minh City til Can Gio Mangrove Forest og udforsk den frodige jungle i dette UNESCO biosfærereservat. Tag dybere ind i skoven og se aber, krokodiller og mere på Vam Sat Wildlife Sanctuary.

En dag i Cai Be – Pris pr person, dkk 940,-
Oplev bemærkelsesværdige Cai Be. Tag på cruise de mange bifloder i Mekong deltaet, gå igennem tropiske frugt haver og besøg nogle af de lokale industrier. Vær gæst i en lokal families hus til en uforglemmelig lokal frokost, den perfekte afslutning på en fabelagtig dag i Mekong deltaet.

Øhop i sydvietnam – Pris pr person, dkk 1280,-
Udforsk den smukke paradis ø med båd. Oplev de smukke landskaber og strande, imens du observerer de lokale fiskere. Stop ved et par øer for at snorkle og opleve det utrolige marine liv.

AFTEN UDFLUGTER I SAIGON

En aften i operaen – Pris pr person, dkk 550,-
Nyd en uforglemmelig aften i det historiske Saigon operahus. Oplev en fantastisk blanding af akrobatik, moderne dans, tilsat traditionelle vietnamesiske elementer. Efter det timelange AO Show kan I tage en gåtur og opleve Saigon om aftenen.

Sunset cruise på Saigon floden med speedboat – Pris pr person, dkk 575,-
Oplev en stille og yndefuld solnedgang over Ho Chi Minh City fra vandsidenmed på en dejlig speedbåds tur. Sejle ned af Saigon floden og oplev kontrasterne imellem byens moderne skyline og flodens traditionelle livsstil. Se når solen kaster sine sidste stråler over vandet og belyser byen og dens omgivelser.

Dinner cruise i Ho Chi Minh City – Pris pr person, dkk 460,-
Bonsai dinner cruise, er en flydende restaurant, der byder på en vietnamesisk madoplevelse og er den perfekte måde at nyde atmosfæren langs Saigon floden. Krydstogtskibet har to dæk med plads til op til 200 gæster og byder på et moderne cuisine, inspireret af krydderier og smag, som findes i den indokinesiske region. Der vil være underholdning i løbet af jeres 2-timers krydstogt.

Evening Street Eats & Local Touch – Pris pr person, dkk 425,-
Nyd en autentisk aften i Ho Chi Minh City. Med en lidenskabelig lokal foodie vandre I gennem skjulte gade, på udkig efter de bedste gadekøkkener i Saigon. I prøver regionale delikatesser og specialiteter, blander jer med lokalbefolkningen og slutter aftenen af på en café for en smag på livet i storbyen.

Night Out with Craft Beer Tasting – Pris pr person, dkk 970,-
Kast dig ud i Saigons natteliv og blomstrende microbryggede øl kultur på en bagsædet af en Vespa. Mød lokalbefolkningen, imens du nyder lokalt brygget øl, cider og gourmet tapas.

Familie middag i Ho Chi Minh City – Pris pr person, dkk 715,-
Dyk ned i den lokal kultur og spis middag i en lokal families hjem i Ho Chi Minh City. Brug tiden på at snakke med værterne, lære om deres levevis, kultur og traditioner. Nyd et hjemmelavet vietnamesisk måltid, bestående af regionale specialiteter og nyd oplevelsen, af at spise som en rigtig lokal.

Sunset Cruise & Food tur med Citroen 2CV – Pris pr person, dkk 1260,-
Oplev et roligt og yndefuldt Ho Chi Minh City. Nyd solnedgangen på en speedboat tur. Cruise langs Saigon-floden, og se kontrasterne imellem byens moderne skyline og flodens traditionelle livsstil, før du fortsætter med aftenens eventyr i Saigon i en Citroen 2CV. Smag på regionale delikatesser, bland dig med de lokale og se nogle af de berømte seværdigheder, sammen med lokale områder, der ikke normalt besøges af turister.

Saigon’s Secret Street Food tur – Pris pr person, dkk 430,-
Tag med en lokal kok på et spændende eventyr for at opdage Saigons kulinariske hemmeligheder. Kør igennem den pulserende storby på bagsiden af en motorcykel, stop og gnid albuer med lokalbefolkningen på markederne, spis nudler på travle gadeboder og oplev byens rige gastronomiske traditioner.

Ho Chi Minh Street Food tur med Vespa – Pris pr person, dkk 995,-
Efter solen er gået, hopper I på en Vespa og dykke ned i Ho Chi Minh Citys pulserende kulinariske scene. Zoom gennem byens gader og udforsk de travle madboder, der serverer autentiske vietnamesiske retter. Gnid albuer med lokalbefolkningen, imens du spiser og drikker.