Thailands bedste wellness, helse og spa retreats

Sundhed og wellness resorts kan være intet mindre end transformative. Disse resorts og retreats, findes overalt i Thailand, fra Chiang Mais bjergrige regnskov til de afsondrede strande på Koh Samui og Koh Phangan. De har alle en åndelig og holistisk tilgang, som ikke bør være en overraskelse i et hovedsagelig buddhistiske land, der også er verdens top medicinske og wellness turisme destination. Kombinere det med økonomisk overkommelighed, så er Thailand uden tvivl et af de bedste steder i verden at genopdage sit bedste selv.

Nogle gange er det umuligt at sige nej til dessert. Du ved, du burde ikke, men nogle gange er den lækre ostekage virkeligt tiltrængt oven på en hård og anstrengende dag. Heldigvis handler det moderne liv om at gøre alt med moderation, nyde sig selv, men glem ikke at arbejde de giftstoffer ud senere.

kamalaya samui

Detox kan være stressende og trættende, især når man forsøger at jonglere arbejde samtidig. Så en af de bedste måder at opretholde en god mental og fysisk balance og genoplade batterierne på, er at tage væk for en tid, trække stikket ud og nyde livet på et dejligt sundsheds og wellness resort eller retreat. Det er ganske nemt nu om dage, hvor der er et bredt udvalg af resorts og kurbade, der alle er gearet til at hjælpe folk med at nå deres sundhedsmål igennem detox, yoga, økologisk mad og meget mere. Det er godt og effektivt for sindet, kroppen og helbredet.

Heldigvis er Thailand verdenskendt for at have nogle af de bedste wellness og spa resorts i verden. Herunder har vi sammensat en lille liste over Thailands mest fremragende wellness og spa resorfts, for at hjælpe dig med at planlægge dit næste sjælerensende og kropsstyrkende wellness og spa ophold.

chiva som

Chiva-Som International Health Resort – Hua Hin

Chiva-Som er et førsteklasses luksuriøst feriested, smukt beliggende ved stranden, i en 7 hektar stor tropiske have, som kombinerer international standard wellness programmer med traditionel thailandsk gæstfrihed med en unik og holistisk tilgang til næring af sind, krop og sjæl. Igennem de sidste 15 år har det været et af ​​de førende destinations helse og wellness spas i verden, og det er blevet udnævnt til en af verdens top sundheds og wellness resorts af Luxury Magazine de sidste syv år i træk.

Anerkendt som et af verdens førende helse og wellness resorts, har Chiva-Som siden åbningen i 1995 budt velkommen til Hollywood berømtheder og erhvervs personligheder, såsom Kate Moss, Hugh Grant, Elle Macpherson og Liz Hurley.

Chiva-Som’s naturopaths og holistiske praktiserende specialister er de bedste i branchen og de skaber detox-programmer, der er skræddersyet til gæsternes individuelle behov. Det er en heftig opgave, da de tilbyder over 200 forskellige behandlinger og deres pakker spænder fra de strengeste systems udrensninger til mere normale helse og spa behandlinger. Et af deres andre tilbud, er daglige madlavningskurser, hvor gæsterne lærer sunde opskrifter, der omfatter friske råvarer fra Chiva-Soms højtbelønnede økologiske have.

En vifte af holistiske behandlinger giver dig chancen for at bringe dit sind, krop og ånd i balance. Celle vitalitet fremmer cellulær sundhed hos dem, der er i remission efter kræft, naturlig fornyelse hjælper med at finde din selvbevidsthed og indre fred. Andre af deres mange behandlings tilbud er personlig detox, bæredygtigt vægttab, yoga og æstetiske spa behandlinger.

Alle ophold starter med en sundheds-, wellness- og hud konsultation, samt en fysisk analyse med en professionel medarbejder, for at fastsætte dine mål, din nuværende sundhedstilstand og evne til at nå disse mål. Dine rådgivere vil hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit ophold, ved at udarbejde et personligt program for behandlinger og ydelser. Disse vil omfatte kost, motion, aktivitet, hvile og afslapning, fysiske lidelser, følelsesmæssige problemer og dit indre selv. De tilbyder alle gæster en total livsstilstransformation for at opnå velvære og forlænget levetid med et komplet udvalg af sundheds- og wellnessbehandlinger. Fokuset i deres programmer er personlig balancere og at forynge sind, krop og ånd. Alle Chiva-Soms programmer er tilpasset til din persons livsstil og forbedring igennem integrationen af ​​naturopatiske og konventionelle lægemidler.

pavana

The Pavana Chiang Mai Spa Resort – Chiang Mai

En time fra centrum af Chiang Mai, ligger Pavana Spa Resort Chiang Mai, hvis formål er at balancere krop og sind gennem de fem ting der har indflydelse på ens levetid, udrensning, diæt, træning, vejrtrækning og mentale sindstilstand. Pavana er kendt for sin blide faste, helse cocktails og sunde mad programmer, samt dets yoga og meditation pakker. Deres restaurant, Radiance, tilbyder et gourmet madlavningskursus, hvor man lære at lave sunde måltider, med friske frugter og grøntsager fra deres økologiske have. Vandring, cykling og løb er muligt på de stier, der løber rundt om de tropiske grunde.

Uanset om du søger et sundt wellness resort eller en fitness camp, så dækker Pavana Spa Resort begge sider af spektret. De tilbyder afslappende massage, yoga, jogging, svømning og andre krævende træningsprogrammer. Resortet har også sin egen økologiske have på 20 hektar, hvor der dyrkes op til 40 forskellige grøntsager og de har køer og ænder, der bidrager med kompost. Gæsterne opfordres til lære om økologisk landbrug, og måske endda tage nogle ideer sig med hjem.

the sanctuary

The Sanctuary Thailand – Koh Phangan

Lad ikke Koh Phangan’s party ø status narre dig, den holistiske side er levende og trives i bedste velgående på The Sanctuary. Dette er det ultimative lowkey “komme væk fra det hele” resort. Beliggende på en lille, fredelig strand i Haad Tien bugten på Koh Phangans østkyst, tilbyder The Sanctuary tilbyder en bred vifte at udrensnings-, fastings- og afgiftningsprogrammer. Ved ankomsten tage man en snak med personlaet om ens ønsker, helbreds tilstand og vil derud fra få en omfattende vejledning om resortet og deres behandlinger.

Resortets målsætning er at få din krop til at starte processen med afgiftning og helbredelse. Planlagte daglige urtetilskud og probiotika, lymfevandsjuice og en organisk kaffekolonisk udrensning, burde få dig på rigtige vej.

Sanctuary tilbyder en bred vifte af detox muligheder, herunder sunde menuer, udrensninger og meget mere. Dem, der ikke ønsker at forpligte sig til et program, kan vælge behandlinger løbende og imellemtiden nyde velsmagende vegetariske thailandske og indiske retter og genoplivende frugt smoothies.

Kamalaya Holistic Spa & Resort – Koh Samui

Kamalaya Koh Samui, er et prisbelønnet luksus wellness sanctuary og holistisk spa resort på den sydøstlige side af Koh Samui. I 2017 alene blev det omtalt i Forbes Magazine, det blev udråbt til et af verdens 6 bedste detox spas af Health and Fitness Travel, et af de ti bedste helse resorts i Thailand af Luxury Society Asia og modtog den amerikanske Condé Nast Traveler Magazines Gold List Award, årets spa destination award af Verdens Spa & Wellness Awards, bedste oversøiske sundheds & velvære award af Luxury Travel Magazines Gold List Awards og årets spa cuisine award af AsiaSpa Awards. På Kamalaya Wellness Sanctuary og Holistic Spa Resort integrerer de en bred vifte af orientalske og vestlige helbredende praksis, for at give dig en livsforandrende oplevelse og en livberigende sund ferie.

Erfarne udøvere og dedikerede fagfolk tilbyder en bred vifte af sundhedsbehandlinger, konsultationer, klasser og programmer, for at fremme den harmoniske udvikling af hele personen, såsom konsultationer og behandlinger i kinesisk medicin, naturopati, homøopati og ayurveda-behandlinger.

kamalaya samui

Med deres team af internationale naturopater, kan du skabe dit eget wellness program fra deres omfattende udvalg af holistisk medicin, helbredende terapier og spa behandlinger, såsom detox og foryngelse, balance og genopladning for stress og udbrændthed, vægt styring, søvnforbedring, følelsesmæssig balance, bio-resonans evalueringer, ernæringsanalyse, biologiske aldersvurderinger, hydroterapi med ozon urte damphule, sauna, varme og kolde svømmebassiner, boblebad, terapeutisk massage, lymfatisk dræning, traditionel thailandsk massage, Chi Nei Tsang (taoistisk abdominal massage) og personlig fitness træning, yoga, pilates, Chi Gong, Tai Chi og meditations klasser.

Centreret omkring en hule, der engang blev brugt til at meditere af buddhistiske munke, er essensen af Kamalayas udtrykt i navnet Lotus (Kamal) og (alaya), et gammelt symbol for væksten og udfoldelsen af ​​den menneskelige ånd . Kamalaya er designet til at være i harmoni naturen og de rummelige, luksuriøse værelser er omgivet af granitblokke, vandløb, træer og tropiske planter.

Kamalaya er et roligt helbredende spa resort, hvor du kan slappe af og nyde livet, samt deltage i inspirerende wellness programmer.

Atsumi Healing – Phuket

Dette resort på den sydlige spids af Phuket byder på en oplevelse, der både er drømmende og autentisk. Dagene starter med gingerte i den åbne frilufts yoga sal, og slutter med en traditionel thailandsk urtensauna. Udendørs gazebos er det perfekte tilflugtssted for lidt afslapning eller en eftermiddagslur. Spabehandlinger omfatter alt fra galvanisk ansigtsbehandling til anti-cellulitis kropsindpakninger, og detox-programmerne er fyldte med system-boosting goodies som wheatgrass shooters og probiotics. For dem, der er nysgerrige efter at lære mere om rå mad, er de fristende retter på Atsumis Raw Cafés menukort perfekte til omvende selv den stærkeste kødæder.

Dhara Dhevi – Chiang Mai

Dhara Dhevi’s femstjernede spa er arkitektonisk vidunder, måske det smukkeste af sin art i Thailand. Bygget som et palads i Mandalay, tog det håndværkerne 3 år at færdiggøre, takket være de udførlige motiver, der er decoreret på facaden. Behandlingsmenuen er lige så luksuriøs, som resortet med hjemmelavede bodyscrubs af ris og urter og antikke terapier med ayurvediske olier. Dhara Dhevi tilbyder endda Shirodhara, en spændende indiske traditionel teknik, hvor varm olie hældes på panden eller “det tredje øje” i en rolig, kontinuerlig strøm. Det siges at forbedre nervesystemets strømning af impulser, samtidig med at man fornemmer en følelse af at være centreret.

the spa koh chang

The Spa Koh Chang Resort – Koh Chang

Koh Chang mest hippe og trendy wellness resort handler om om forkælelse af den sundeste art. Deres store menu af detox juice og rå mad dækker alle ens ønsker og behov. Retterne på menuen er sammensat af lokalt dyrkede produkter, friske frugter og grøntsager fra det nærliggende Doi Kum Royal Project og skaldyr fra fiskerlandsbyen Salak Kok, der er endda sunde desserter. Giftstoffer har nul chance mod deres detox programmer og stedets signatur klippehytte, hvor man sveder giftstofferne, godt hjulpet af de sunde damp med 15 thailandske urter. Resortet kombinere detox behandlinger med stimulerende aktivitet, som for eksempel at udforske øen til fods og i kajak.

samahita retreat

Samahita Retreat – Koh Samui

Samahita er en af verdens førende resorts når det gælder yoga ferie. De tilbyder daglige sessioner, suppleret med detox og andre udrensning muligheder. Mange gæster kommer her som led i deres yogalæreruddannelse, imens de også udnytter spa menuen og den infrarøde sauna. Værelserne har et miljøvenligt design, herunder varmt vand produceret ved solenergi og et struktureret murværk, der minimerer tab af energi og lydforringelse. Uanset om det er med havudsigt eller privat balkon, er der ikke noget bedre sted at slappe af og nyde fred og ro.

absolut sanctuary

Absolute Sanctuary – Koh Samui

Absolute Sanctuary er et fantastisk, marokkansk-inspireret boutique wellness resort, et fantastisk tilflugtssted for dem, der søger en rejse tilbage til balance, foryngelse og en sund livsstil. Absolute Sanctuary fik tildelt “best value for weightloss award” af Conde Naste Traveler (2014) og deres yoga ferie programmer er for dem, der søger at være en i krop, sind og sjæl. Uanset om du er nybegynder eller en dedikeret praktiserende. Absolute Sanctuary som en del af Absolute You, hjælper dig med at forbedre din praksis, igennem deres mange forskellige yogaklasser, ekspertinstruktion og fuldt udstyrede studier. Med deres mange målrettede yoga-programmer er Absolute Sanctuary et af verdens top yoga retreats. Deres yoga sessionerne er en rejse ind i sindet, hvor du bruger åndedræt, visualisering og lejlighedsvis mantra til at bevæge dig mod en rolig og afslappet stilhedstilstand.

Absolute Sanctuary byder også på signatur detox programmer af tre, fem og syv dages varighed, der omfatter daglig lymfedræning, kolonhydroterapi, massage og mere. For dem der har brug for lidt mere hjælp, er der endda alternative terapier som Chi Nei Tsang (en dyb abdominal massage, som hjælper fordøjelsen) og holistisk Shiatsu. Resortet tilbyder også giganten over alle giganter af detoxes, “20 Day Detoxer’s Delight”, som inkluderer reiki sessioner, kropsindpakninger og scrubs, ubegrænset yoga og meget mere.

Orion healing center

Orion Healing Centre – Koh Phangan

Orion Healing Center er smukt beliggende midt i den smukke og foryngende natur ved Srithanu bugten på Koh Phangan. Med beroligende skvulpe lyde, kan du forkæle dig selv med detox, helbredende behandlinger, yoga og holistisk terapi, der er designet til at genskabe balance i dit sind, krop og sjæl og genoprette din naturlige følelse af sindsro og vitalitet.

Dette Detox Retreat har et thailandsk dampbad / sauna, to yoga salas og en overflod af høj kvalitet sund vegetarisk mad og frisk tropisk frugt, der serveres dagligt på Orion Café.

Udover at tilbyde nogle af de bedste yogaklasser i Thailand, er Orion Healing Center også et fremtrædende sundheds og wellness resort. De tilbyder en række fantastiske pakker, der kombinerer detox, yoga, sund mad og anden livsforbedrende holistisk behandlinger.

Deres erfarne vestlige terapeuter kombinerer metoder baseret på oldtidens orientalske og indiske viden med en blanding af moderne teknikker og holistisk kostkundskab for at skabe virkelig livsforandrende oplevelser. Disse unikke behandlinger vil harmonisere, balancere, justere og oplade din krop og genoplive dig fuldstændigt. De er specialiseret i at styrke folk med ​​helbredelsesformer, så som Reiki, CranioSacral Therapy, Chakra Balancing og Crystal Healing.

TRIA

TRIA Integrative Wellness – Bangkok

Midt i Bangkok i en privat enhed af Piyavate International Hospital, ligger TRIA Integrative Wellness. Det er designet som et femstjernet luksushotel med blanke og moderne faciliteter, et motionscenter, fitnesscenter, spa med en japansk onsen- og vitalitetspool, banket- og konferencelokaler og over 40 behandlingsrum. TRIA-holdet omfatter læger, naturopater, kiropraktorer, ernæringseksperter, akupunktører, hudlæger og fysioterapeuter. Forvent ikke, at det føles som et hospital – hvis du stopper på vej igennem lobbyen, kan du nyde lydene af en klassisk pianist.

Flere mindre almindelige intravenøse terapier udskiller TRIA fra andre behandlingsteder, så som chelationsterapi, som hjælper imod opbygning af tungmetaller i kroppen og IV infusionsterapi der hjælper dem, der mangler vigtige vitaminer og mineraler. Mindre invasive behandlinger omfatter homøopati, personlige tilskud, flydende pools og akupunktur. Du kan ikke overnattet på TRIA, men du kan tibringe en dag i et spa i verdensklasse og nyde godt af bodyscrubs, bodywraps og 12 forskellige massagetyper.