TEAM BUILDING

Se firmarejser
Image Image Image Image Image

Vi er klar over, at begrebet Team Building efterhånden er lidt slidt, og måske istedet burde kaldes Team Udvikling eller noget helt andet. Ikke desto mindre er det stadig dét, mange forbinder med medarbejder og lederudvikling.

På vores firmarejser arbejder vi ud fra devisen om at:

  • alle organisationer og personer har et mér-potentiale, som kan frigøres
  • gode resultater bliver skabt i balancen mellem høj trivsel og høj effektivitet
  • indsats og resultater hænger sammen proportionelt
  • udvikling skabes udenfor vores comfortzone/status quo

Teamudvikling af højt ydende teams
Ønsket om et velfungerende og højt ydende team hænger ofte sammen med troen på, at vi kan opnå mere sammen end hver for sig. I en verden i konstant forandring, forandres også teamets forudsætninger og sammensætning. Uanset om der er tale om en ledergruppe, en hel virksomhed eller et elitesportshold, er udvikling af teamet derfor en forudsætning for at kunne skabe vedvarende gode resultater.

Teamudvikling skal give mening
Teamudvikling skal give langt mere end blot en god oplevelse – teamudvikling skal give nye teamfærdigheder! Derfor skal der være et helt klart mål for teamudviklingen, og det skal hænge tæt sammen med organisationens målsætninger, strategi og værdier….ellers er det jo bare noget vi leger. Derfor fokuserer vi på, at den erhvervede læring, under hele forløbet, bliver sat i forhold til dagligdagen hjemme i organisationen – det sker igennem grundig feedback, refleksion og struktureret implementering.

Teamudviklingsforløb
Vi laver teamudviklingsforløb for ledergrupper, elitesportshold og virksomheder som helhed og formålene kan være vinderkultur, adfærdstræning, værdiimplementering, fastlæggelse af fælles holdning, kulturforstærkning, ledertræning mm. Vores instruktører er nøje udvalgt og kommer med baggrunde som tidligere eller nuværende professionelle sportsfolk, ledere i Forsvaret eller erhvervsledere. Alle med solid erfaring i at præstere som en del af et team.