Phu Chaisai Mountain Resort

FlemmingChiang Rai

Phu Chaisai Mountain Resort

Det fantastiske Phu Chaisai Mountain Resort ligger på en bjergskråning, 40 minutters kørsel nord for Chiang Rai og er omgivet af 800 hektar uspoleret og frodig subtropisk bjergskov og har en fantastisk udsigt over Mae Salong dalen og Doi Tung bjerget. Phu Chaisai er familieejet og designet af Sudavdee Kriangkrai, Thailands førende indretningsarkitekt. Med inspiration fra de maleriske Doi Mae Salong bjerge og den betagende udsigt over dalen, har hun omdannet de bambusklædte bakker til et fristed for trætte byboere, der længtes efter at blive genforenet med naturen og sig selv.

Resortet er en fredelig og spirituel oase, med et magisk bjergmiljø. Den friske bjergluft og udsigten fra den private terrasse over naturskønne bjerg og dal, gør at man hurtigt glemmer alt om hverdagens stress og jag. Denne perle af et resort har Wi-Fi, bjergspa, sauna, massage, restauranter, carpedam, infinitypool med udsigt over junglen og dalen, bar, tropisk have, te plantage, organisk grøntsagsfarm og frugthave.

Deres bambushytter er bygget i harmoni med naturen og er indrettet hovedsageligt af lokal bambus, uanset om det er senge, borde, stole, dørhåndtag og endda lysarmaturer. Der er ingen forstyrende tv eller alarmklokke, kun bjergenes og skovens lyder, samt aircondition, terrasse, tea og kaffe faciliteter, bad og toilet.

Af aktiviteter byder stedet på elefant interaktion, trekking, ridning, madlavnings kursus, bambus rafting og udflugter til f.eks Oolong te plantagen, en bjergstamme skole, Mae Fang National Park og hot springs, vandfald, Mae Salaong landsbyen, den gyldne trekant, opiums museet, Chiang Rai, det hvide tempel, Doi Tung bjerget, de smukke bjergområder omkring Chiang Saen, Mai Sai og Mae Salong.

Se mere om stedet her…