Our Jungle House

CasperKhao Sok

Our Jungle House

Our Jungle House ligger midt i junglen med en smuk udsigt over floden, omgivet af regnskov og en utrolig bred vifte af dyreliv. Store Hornbill fugle og Gibbon aber, ses undertiden fra jeres træhytte. Hver træhytte har sin egen charme og karakteristika og er kølet af den åbne friske jungle luft og vifter, alt sammen i overensstemmelse med stedets øko etik.

Da I er omgivet af regnskov, er vejret som regel dejligt og køligt, så der er ingen behov for energiforbrugende klimaanlæg. Jeres træhytte er bygget af lokalt dyrket bambus, nipa palme-stråtag, og andre miljø skånsomme materialer. Stedet har lagt en stor omhu og stolthed i at sikre at alle hytter er bygget i harmoni med naturen og med respekt for det lokale miljø.

Jeres træhytte har varmt vand, vestlige stil toiletter, ventilatorer, myggenet og rent filtreret vand, sæbe, håndklæder, sengetæpper og lagner. Fra stedets åbne restaurant og bar, kan I nyde en fantastisk udsigt over junglen, imens I indtager et velsmagende måltid, en kølig forfriskning og snakker om dagens fantastiske oplevelser.

Se mere om stedet her …..