Oplev det autentiske Thailand på en unik husbåd safari

Tag på et helt unikt eventyr i den smukke Kanchanaburi provins og oplev det autentiske Thailand, på en meget anderledes, men helt fantastisk måde. Bo på en autentisk thailands husbåd i 5 dage, imens den langsomt sejler rundt og udforsker den smukke Khao Laem ø og alle de vidunderlige oplevelser der gemmer sig der.

husbaaden

Husbåden på Khao Laem Søen

Omkring 7 timers kørsel fra Bangkok i Kanchanaburi provinsen og op til den burmesiske grænse ligger den uberørte og meget smukke sø Khao Laem. Den kaldes også de 1.000 øers sø. Khao Laem er et billedskønt område med et væld af grønne øer strøet ud over søens blå overflade. Storslåede bjergformationer og tæt bevokset jungle danner rammen om den insisterende ro, en stilhed, som du ikke mindst mærker, når solen går ned og alt bliver kulsort – på nær den funklende stjernehimmel, som netop derfor virker tættere på, end du måske nogensinde har oplevet det før. Hele tiden er du omgivet af storslået natur, som du får rig mulighed for at komme helt tæt på. Undervejs kommer du blandt andet til at vandre i tæt jungle, sejle i kajak, besøge coconut island, bade under vandfald og sejle på bambus-tømmerflåde ned af en flod.

vaerelse

Værelse på hudbåden

Husbåden er bygget som en moderne udgave af de traditionelle thailandske husbåde, som lokalbefolkningen i dette område bor på. Husbåden er derfor helt i tråd med den lokale tradition og kultur, og du kan glæde dig til en særlig autentisk oplevelse. Husbåden skyder en sagte fart på 5-7 kilometer i timen, men det er dig, der bestemmer rytmen om bord. Uanset om du foretrækker at sidde i en solbeskinnet lænestol med en kølig øl/sodavand og nyde det fantastiske natursceneri glide forbi, eller du er til lidt mere aktivitet, får du dine behov opfyldt på denne eventyrlige tur. Tag en svømmetur, når du har lyst, grib en fiskestang og fang aftensmaden, eller sejl om kap med husbåden i en kajak.

Kun ganske få rejsende besøger dette område af Thailand, da kun er par rejsebureauer har tilladelse til at sejle rundt med husbåd på Khao Laem. Turen er også meget velegnet for familier med børn, da husbåden danner en tryg og behagelig base for de eventyrlige oplevelser.

bambus rafting

Bambus Rafting

Sæson
Turen kan gennemføres året rundt. Den bedste periode er fra november til februar, hvor det er tørt og temperaturen lavest – dagtemperaturen ligger omkring 30 grader. Fra marts til maj kan temperaturen være højere. I perioden maj til november er vejret noget omskifteligt, og der kan forekomme tropiske regnbyger

Man kan opleve dette fantastiske mini eventyr på vores Husbåd i Thailand og Tropeøer rundrejse

boern i sangkhlaburi

Børn i Sangkhlaburi