MIN FIRMAREJSE

Se firmarejser

Min firmarejse

Hvad gør den perfekte firmarejse? uha det er et svært spørgsmål, og ligeså mange forskellige mennesker og firmaer der findes, ja ligeså mange svar er der sikkert på spørgsmålet. Vi har I rigtig rigtig mange år haft uendelig mange forskellige mennesker med på tur, fra musikere, studerende, erhvervsledere, reklamebranchen, squaredansere m.fl. alle med hver deres ønsker, med det til fælles at de skal have en fantastisk tur!

Vores holdning
Vi synes ikke bare I skal have en fantastisk tur, vi vil gøre vores bedste til at dette bliver turen som I snakker om mange år frem i tiden, og forhåbentlig ser jer igen på den næste tur. Vi vil først i tæt dialog med jer finde ud af, hvad de vigtigste ingredienser er for jer, og ud fra det vil vi helt sikkert have nogle anbefalinger som vi vil vende med jer. Hvis vi ikke mener vi kan løse opgaven tilfredsstillende, så siger vi det, og anbefaler gerne kollegaer.

Nedenstående har I nogle af vores holdninger til firmarejser og en guideline til nogle af de elementer I bør overveje i forbindelse med jeres tur.

Konference/Seminar
Mange af vores kunder kombinerer oplevelser og rejserne med møder og fagligt indhold, og hvorfor ikke gøre det til en oplevelse i sig selv at holde møder. Tid væk fra kontoret og nye omgivelser er ofte en fin inspirationskilde til at tænke nye tanker. Lad det være sagt, vi styrer så vidt muligt langt uden om de ”almindelige” kedelige møderum, hvis det er muligt. En bjerghytte, udsigt til en kælvende gletsjer eller måske opsatte telte midt i den svenske ødemark fungerer efter vores mening fint som rammer for et seminar.

Maden
Efter vores mening en vigtig del af enhver tur. Vi prøver så vidt muligt altid at give vores gæster flest mulige smagsoplevelser på turene, så de får oplevet det lokale køkken. Madlavningskurser indgår ofte som en del af vores ture, hvor du selv får lov at røre, smage og eksperimentere med de lokale råvarer. Ofte har vi egen kok med på tur, som står klar med aftensmaden, når vi kommer retur efter en dag med aktiviteter.

Aktiviteter
Ofte er deltagerne i en gruppe meget forskellige og har et forskelligt fysisk udgangspunkt og personlig grænse. Det er vigtigt at deltagerne ikke udsættes for aktiviteter der overskrider deres fysiske og psykiske grænse. Hvis vi er ude i aktiviteter som klatring, rafting eller lignende, er det altid muligt at sige fra, og vi vil oftest have et alternativ klar. Dermed ikke sagt, at vi ikke arbejder med at flytte grænser!

Programmet
Vi har altid en drejebog klar på jeres tur, så logistikken er på plads. Der er for den sag skyld ikke noget problem i at kombinere mange elementer på en og samme tur. Eksempelvis kan der være fagligt indhold den ene dag, virksomhedsbesøg, aktiviteter som rafting og bjergvandring , besøg i storby og efterfølgende spa…

Tid er penge
Ikke bare koster det noget at rejse af sted med sine kollegaer, ofte betyder det også at man helt eller delvist lukker virksomheden et par dage. Det er derfor vigtigt at tiden udnyttes optimalt når man er af sted. De fleste af vores destinationer er valgt ud fra at der er direkte flyforbindelser, og vi hurtigt kan komme i gang med oplevelserne når vi lander, og vigtigst af alt, at rejsemålet har masser at byde på hvad angår oplevelser, natur, storby, mad oplevelser.

Indkvartering
Her er der mange ting der spiller ind! Personligt går vi altid efter personlighed, frem for upersonlige konference hoteller. I vores verden burde man få stjerner for passion og venlighed frem for om 117 forskellige faciliteter forefindes på hotellet! På mange af vores hoteller kender vi folkene bag, har arbejdet sammen med dem i mange år, og ved at de vil hele vejen for at I får et godt ophold. Vi bruger alt fra teltcamp, vandrehjem, gamle skotske slotte til spahoteller, og det er ikke ualmindelig at vi laver en kombination på samme tur.

Budget
Fortæl os gerne hvad I har af ca. budget, så vil vi anbefale program og destinationer indenfor jeres rammer. En ting er sikkert, I kan altid forvente at vi siger vores ærlige mening, hvis vi ikke kan levere et program vi kan stå inde for indenfor jeres budget, og vi tænker gerne kreativt uanset budget… nødvendigvis er det ikke de dyre aktiviteter der også er de bedste oplevelser. Husk at jo før du bestiller rejsen, desto større sandsynlighed er der for at vi får billigste billetter og vores foretrukne hoteller.

Get local all over the world
Dette har været vores slogan siden 2001 og er stadig vores mantra. Vi vil så gerne have at I kommer hjem fra jeres rejse med en følelse af at I har været gæster i det land I har besøgt, fået en forståelse for de mennesker der lever der, og ikke mindst i endnu højere grad værdsætte den mangfoldige verden vi lever i!