firma- og grupperejser

Se rejser

Skræddersyede firma- og grupperejser til hele verden

Har dine medarbejdere brug for en pause fra hverdagens stress og jag, eller skal de lykønskes efter et fantastisk år?

Mange virksomheder vælger firmarejser, som en belønning for et godt udført stykke arbejde, og det er der flere gode grunde til.

Vi har de sidste 12 år lavet firmaarrangementer på næsten alle kontinenter i verden. Vi gør en dyd ud af at facilitere virksomheden/organisationen/foreningen fra idé til afvikling og gennemførelse. På større arrangementer tager vi selv med og sørger for, at alt går, som det skal. Det kan f.eks. være i forbindelse med medarbejderudvikling, konferencer eller lignende. Vi har masser af færdigarrangerede ture, som er efterprøvet, og som vi ved har den ønskede effekt. Men vi kan også skræddersy en tur specifikt til netop jeres virksomhed og behov. Skriv eller ring allerede i dag og hør mere!

Image

INVESTÉR I DINE ANSATTE


Hvad end der er tale om afslapning på stranden, teambuilding i junglen eller sjov og ballade i sneklædte bjerge, har alle vores firmarejser nedenstående til fælles:

1. Du får udhvilede medarbejdere Nok den allervigtigste grund til at tage til udlandet med dine medarbejdere. Dette gælder især efter en hård periode i virksomheden, hvor der virkelig har været tryk på (højsæsoner som juletid og omkring store helligdage). En tur væk fra skrivebordet er noget som de fleste medarbejdere værdsætter, og de genopladte batterier vil være med til sparke din virksomhed i gang med det næste store projekt.

2. Dine medarbejdere føler sig mere værdsat Glade medarbejdere er noget, vi alle kan bruge. Når du belønner dine medarbejdere med en spændende tur, vil der ikke være nogen tvivl om, at deres arbejde er mere end værdsat. Hvor mange virksomheder vælger at belønne medarbejderne i form af julefrokoster, kan du tage skridtet videre og i stedet planlægge en fantastisk firmarejse til solrige Thailand, grønne Irland, eller noget helt tredje.

3. I vil alle få et tættere forhold til hinanden God kemi på arbejdspladsen er alfa og omega. For at medarbejderne skal føle sig tilpas og yde deres bedste, er det vigtigt at de holder af arbejdspladsen og deres kollegaer. En rejse med Gitte fra HR, Peter fra regnskabsafdelingen og Hanne fra marketing kan skabe en hyggelig og afslappet atmosfære, som vil være at finde i virksomheden i lang tid fremover. I forhold til på arbejdspladsen – hvor der er travlhed og mål der skal nås – handler ferier i større grad om at have det sjovt. På en firmarejse får alle mulighed for at kende hinanden bedre, og hvem ved? Måske får du et bedre indblik i, hvad dine medarbejdere er i stand til.