Et godt råd, bestil rejsen i god tid.

Efteråret er godt igang og det er det perfekte tidspunkt til at tænke på næste års ferie, specielt sommer og juleferie. Hvis I planlægger ferien i god tid, betyder det at I også får de billigste priser. Flybilletter kan generelt bookes 10-11 måneder i forvejen og dem der er tidligst ude får de billigeste priser, de bedste ruter og bedste forbindelser.

På hver flyafgang, er der imellem 30-40 forskellige priser og dem der kan bestemme sig i god tid får de billigste. Jo tættere I kommer på afrejsetidspunktet, jo mere fyldte er flyene og jo dyrere er billetterne og mange oplever hvert år at de må undlade eller udsætte f.eks juleferien fordi de begynder at tænke på den 2 mdr før og på det tidspunkt ligger billetterne, f.eks til Asian, så imellem 10.000 – 15.000 for de billigest og tit med flere mellemlandinger og lange ventetider og få valgmuligheder hvad angår flyselskab og rejsetidspunkt, man må simpelt hen tage hvad der er eller blive hjemme.

Så hvis I har muligheden for det, så bestil jeres flybilletter i god tid og spar penge, selve landarrangementet kan I få på plads senere.

Vær også opmærksom på at i vores sommerferie periode er det lavsæson i Asian, hvilket betyder at priserne på hoteller er meget lave i forhold til resten af året, så der kan man også sparre gode penge eller få bedre strandard hoteller for de samme penge.

Så bestil rejsen allerede nu og spar penge, som I så kan forsøde tilværelsen med på rejsen, istedet for på flybilletten. Det er surt at blive hjemme eller betale det dobbelte for det samme flysæde, fordi I er for sent ude.

Med venlig hilsen
Culture Adventure