Et eventyr midt i jungle

Dybt inde i skoven ligger der et magisk sted, det lyder som starten på et eventyr og det er det også. Efter at have boet 8 år i Thailand, er der ikke mange specielle steder, som dette, der får mit hjerte til at slå hurtigere. Hintok River Camp i Kanchanaburi provinsen, ved River Kwai er en perle, som de fleste heldigvis ikke kender til, det er et lille sted inde midt i jungle, beliggende ved Kwai floden, hvor man overnatter i luksus telte under stjernerne, med alle de bekvemmeligheder man nu ønsker, som moderne rejsende. Det magiske ved Hintok River Camp er stemningen, hyggen, junglens lyde, det knitrende bål, flodens rislen, cicaderne, atmosfæren, det unikke ved at være et med naturen midt i naturen.

Hintok River Camp

Hintok River Camp

Med sin placering midt i junglen, ved Kwai floden, tæt ved Hellfire Pass og grænsen til Myanmar, byder Hintok River Camp på mere end blot et unikt og dejlig sted at overnatte, det er også et fantastisk udgangspunkt for udflugter til lokale minoritets landsbyer, broen over floden Kwai, dødens jernbane, lava grotter, vandfald, Erawan og Saiyok national park  osv.

Når man er på stedet kan man være lige så aktiv eller inaktiv, som man ønsker, der er masser af muligheder for udflugter og aktiviteter, så som kajak sejlads på floden, elefant trekking, cykleture til nærtliggende templer og landsbyer, trekking til Hellfire Pass, caving i lava grotter, rafting på bambus flåder eller ture til vandfald i national parker.

Man kan også vælge bare at trække stikket ud, slappe totalt af og lave ingen ting i de smukkeste omgivelser man kan tænke sig. Hvem kunne ikke bruge et par dage, hvor man barer læse en god bog i en hængekøje midt i junglen, tage en forfriskende dukkert i den naturlige pool ved floden og spiser en god middag i skæret af bålet under stjernerne.

Jungle Rafts

Jungle Rafts

Selve overnatningen sker i luksus kanvas telte med dobbeltsenge, ensuite badeværelser med koldt og varmt vand, vestligt toilet osv, så alle ens bekvemmeligheder er der taget højde for, så det eneste man skal tænke på er at nyde livet, omgivelserne og kvalitets tiden sammen.

Under vores 14 dages River Kwai og hvide sandstrande tur, tilbringer man 3 dage i Kanchanaburi provinsen, hvor man bor en nat på Hintok River Camp og en nat på Jungle Rafts, en anden perle i Kanchanburi provinsen, hvor man bor i hytter, placeret på flåder på Kwai floden i smukke naturskønne omgivelser.

Det er en af vores absolut favorit ture og de eneste vores kunder kommenterer, udover ros, er at de ville ønske de kunne blive der længere.

Velkommen til jeres eget lille eventyr

Se vores rundrejse med ophold på Hintok River Camp her…..