Den dyrevenlige turist

Elephant Hills i Khao Sok National Park

Elefant oplevelse på Elephant Hills i Khao Sok National Park

Vi elsker alle sammen vilde dyr, og der er mange muligheder for at opleve dem på ferien – i naturen og uden at de bliver mishandlet.

Underholdning med vilde dyr er dyremishandling
Netop nu søger tusindvis af mennesker på nettet efter en ferie, hvor de kan få en ridetur på en elefant. Det gør de uden at kende til den mishandling, der finder sted bag facaden – blot for at underholde turister.

Elefanter er ikke de eneste vilde dyr, som bruges til at underholde mennesker.
Over hele verden fjernes vilde dyr fra naturen og tvinges til et liv i fangenskab, hvor de bliver fysisk og psykisk mishandlet – blot for at underholde turister.

Jo flere mennesker, som kender sandheden om dyrenes forhold, jo flere kan fravælge underholdning med vilde dyr – og jo flere dyr kan vi dermed redde fra livslange lidelser i fangenskab blot for at underholde turister.

Vis, at du ikke vil acceptere, at dyr lider for at underholde mennesker og støt os i udbredelsen af budskabet, her er hvordan:
1. Download den gratis guide til en dyrevenlig ferie her…
2. Download rapporten om mishandling af vilde dyr her…
3. Tag et standpunkt og hav en holdning når du rejser, så fravælg f.eks elefantridning og dyreshows og vælg istedet ture som støtter dyrene og deres velfærd
4. Like og del posten og udbred budskabet

Vi håber at disse informationer og råd, vil give jer en bedre og mere autentisk oplevelse af vilde dyr og på deres betingelser, samt hjælpe med til at støtte de projekter, reservater og organisationer, der aktivt arbejder for at rede og forbedre vilde dyrs liv.

Se et super godt eksempel på en tur, hvor man kan opleve og interagere med elefanter på deres betingelser og få en enestående elefantoplevelse: Se det her 

Like og del denne post

Like og del denne side og hjælp os med at udbrede budskabet

Kilde: http://beforetheybook.worldanimalprotection.org/da-dk/