Balis bedste wellness og helse retreats

Intet indbyder til holistisk velvære og helbredelse mere end en fredelig lille paradis ø som Bali, med dens naturlige skønhed, spirituelle atmosfære, afslappede livsstil og ældgamle traditioner. Øens wellness resorts har det hele: vidunderlig natur, århundredes tradition og ældgammel visdom, som alt sammen øger ens fysiske og mentale tilstand.

Vi har udvalgt en række wellness resorts på Bali, som vi syntes er de bedste på Bali og som alle har en god placering på øen og tilbyder fantastiske behandlinger, wellness programmer og pakker og hvis ideologi er at fremme indre lykke, fysisk velværd og personlig komfort. Derudover giver de dig mulighed for at trække stikket ud, slappe af og dybest set ‘komme væk fra det hele’.

Mens andre nyder godt af den friske havbrise ved Bali’s smukke kyster, er nogle af disse resorts placeret i øens kølige, rolige og naturskønne højland, hvilket hjælper dig med at slappe af og genoprette den fysiske og mentale balance. De fleste af disse wellness resorts bruger forskellige holistiske tilgange til at inspirere dig til at omfavne sundhed, fitness og leve et bedre liv. De tilbyder yoga- og fitnessfaciliteter i verdensklasse, fantastiske kurbade kombineret med eksotiske behandlinger, der er inspireret af gamle helbredende traditioner, og masser af udendørs aktiviteter.

Fivelements Bali Retreat

Fivelements byder på et stort udvalg af wellness pakker og programmer, der tager udgang i balinesisk inspireret helbredelse og foryngende behandlinger samt afgiftning og introduktion til sunde kostvaner og anti-aging igennem sunde fødevarer og råvarer. Resortet har en rolig og rensende atmosfære, der er i harmoni med naturen, og støtter rygefri og alkoholfri ophold.

Ud over fantastisk og luksuriøs indkvartering tilbyder Fivelements programmer en helbredende wellness rejse på balinesisk vis, som afspejler balis ritualer, kultur og traditioner, ligegyldigt om man vælger foryngelsen, detox, kulinariske eller wellness pakker. Hver pakke har sin eget fokus, men alle er baseret på det formål at give dig en livsforvandlende oplevelse, der gør at du kan leve et afbalanceret og godt liv.

Zen Resort Bali

Zen er et wellness resort i nordlige Bali, der tilbyder wellness pakker designet til afslapning og foryngelse. Teamet på Zen Resort er vel bevandret i traditionelle og antikke helbredende praktikker fra hele verden, herunder kinesisk medicin, herbalisme, ayurveda m.fl., og skræddersyer gæstens behandligner i overensstemmelse deres individuelle behov. Det kan være alt fra vægttab og ayurvedisk inspirerede spa behandlinger til afstressnings øvelser, meditation og yoga, samt traditionelle balinesiske behandlinger.

De tilbyder også skræddersyede ture til nogle af de mindre udforskede åndelige attraktioner i det nordlige Bali. Som noget unikt, tilbyde de harmonisk dykning og snorkling, en holistiske oplevelse, der kombinere dykning og snorkling med yoga og meditation.

Bagus Jati Health & Well Being Retreat

Dette intime wellness resort ligger i den kølige bjerglandsby Sebatu i det centrale Bali. Resortet på et fem hektarer stort areal af frodig bjergskråning, med i otte deluxe spa villaer, der hver har deres egne private spa faciliteter. Der er også 10 superior villaer med en smuk udsigt til den tropiske skov. Udover yoga og meditation, tilbyder de også  en åndelig og spirituel rejse, der omfatter kultur og natur aktiviteter.

Floating Leaf Eco-Luxury Retreat Sukawati

Floating Leafs er dominerete af en smuk bambus yoga pavillon og ideologien bag resortets pakker er at ‘genstarte’ dit liv. Der er ingen daglige stress faktorere, mobiler og ipads, opholdet handler om at fordybe dig i naturen, dit fysiske og åndelige velværd, godt hjulpet på vej af aromaterapi ved poolen, yoga, massage og udflugter og madlavningskurser

COMO Uma Ubud

Under et ophold på Uma ved COMO, kan man deltage i engagerende wellness- og kulturaktiviteter, såsom daglige yoga-sessioner, inspirerende vandreture gennem rismarker, cykelture, tempelbesøg og workshops. Mere intensiv wellness programmer, der omfatter helse cuisine og detox, bliver specielt designet i forbindelse med deres søster resort, COMO Shambhala Estate

COMO Shambhala Estate

COMO Shambhala Estate i Ubud er specielt designet til afslapning og velvære. Der er forskellige former for wellness pakker indenfor fitness, damprum, reflexologi, krops terapi, massage terapi, ansigts behandelinger, yoga, meditation. På dette luksuriøse resort er fysisk og åndelig foryngelse, lige så naturligt, som at en dyb indånding. På Como Shambala Estate har de et team af eksperter i holistisk wellness, helse og sund cuisine, som kombinerer moderne videnskab med gamle helbredelses traditoner. Deres eksperter er alt fra fitness trænere, spa terapeuter og diætister, til yogalærere og erfarne terapeuter, som sikrer en personlig tilgang for at opnå optimale resultater. Under sit ophold bor man i smukke villaer eller suiter ud til den hellige Ayung flod, dybt inde i den frodige regnskov.

Spa Village Resort Tembok

Dette resort i det nordøstlige Bali, tilbyder programmer i sundt cuisine, foryngende spa-behandlinger, yoga, wellness workshops og naturlige sundhedspraksis. Der er også pakker til kvindelige rejsende, der rejser alene, med specielle yoga klasser og livsstils coaching, daglige måltider inkluderer grøn juice og frokost og middag med frisk kokosvand.

Beingsattvaa Vegetarian Retreat Villa Ubud

Beingsattvaa ligger i landsbyen Kendran, nær Ubud, omgivet af smuk naturen og har en fantastisk frugt og grøntsags hav. De tilbyder daglig yoga og meditation, balinesisk inspireret udrensning og massage, samt vegetariske retter til morgenmad, frokost og aftensmad.

Villa Flow Karangasem

Villa Flow er et holistiske wellness resort, der ligger på østkysten af Bali i landsbyen Seraya. Blandt deres wellness  pakker er en “flow detox”, der henvender sig til dem, der ønsker at give deres fordøjelsessystem en pause, men som ikke ønsker at faste. Programmet omfatter sund mad, juice, supper og frisk kokos, samt yogaklasser for at hjælpe cirkulation og helbredende spa behandlinger for at stimulere systemet og genoplive huden.

Desa Seni

Desa Seni ligger I en lille balinesisk og yder fuld service til sin gæster. Her kan man spise, drikke, dyrke yoga, få massage og lære om balinesisk og indonesisk kultur. Som gæst kan man fokusere på uddannelse, afslapning eller velvære, eller alle 3 ting på én gang. Eksperterne hos Desa Seni tilbyder private yoga og meditations sessioner eller man kan deltage i de normale klasser. Deres wellness pakke omfatter spa behandlinger, yogakurser, skønhedsritualer, antikke terapier og balinesiske rensningsritualer.

OMunity Bali

Hvis man ønsker en autentisk helbredelses og foryngelses oplevelser af balinesisk praksis og medicin, så besøg OMunity Bali. Det er bygget efter miljøvenlige metoder, som f.eks. Ingen plast, skadelige kemikalier og gødninger. OMunity går højt op i bæredygtig natur og bæredygtigt liv. I mellem yogaklasserne og wellness behandlingerne har man mulighed for at opleve lokalsamfundet, den lokale livstil og kultur.

Escape Haven

Dette wellness resort for kvinder sørger for at man vender hjem mere strålende, styrket og veltrænet. Man  kan tilmelde sig syv dage med sjov og helbredende aktiviteter, så som surfing, yoga, meditation, spa, detox, fitness og kulturelle aktiviteter. Escape Haven et nyt boutique og wellness resort, beliggende i Canggu, med pool og boblebade omgivet af en fantastisk natur, to floder, den smukke Echo Beach og frodige grønne områder.

Sukhavati Ayurvedic Retreat & Spa Mengwi

Sukhavati Ayurvedic Retreat & Spa er et intimt og elegant helse og wellnes resort, hvor fokus udelukkende er på dig. Stedet har otte fantastiske villaer beliggende midt imellem rismarker, jungle og en flod i den fredelige balinesiske landsby Bebengan. Feriestedet specialiserer sig i ayurvediske helbredende terapier for at rense og forynge kroppen og sindet, og personalet gør alt for at tilpasse dit ophold og dine behandlinger med dine ønsker og behov. Fra vægttab til afstressning, afgiftning og lindring af kroniske lidelser, så kan de designe et program til at hjælpe dig med at skabe et sundere og lykkeligere liv.

Cocoon Medical Spa Villa Seminyak

Den prisbelønnede kæde af Cocoon Medical Spas er kendt over hele verden for deres integrerende og resultatorienterede tilgang til anti-aging, sundhed og skønhed, der behandler hver patient holistisk med en kombination af moderne medicin og traditionel helbredende terapi. For første gang i Asien kan man nu nyde godt af deres højteknologiske medicinske spas midt i Bali’s naturlige skønhed med deres Body Balancing & Beauty Programmer. Disse intensive wellness programmer og programmer, ledes af højt kvalificerede og erfarne læger og sigter mod at tackle anti-aging, vægttab og velvære, for at efterlade dig med en følelse af at være genfødt, afbalanceret og forskønnet inden i og uden på.

Bali Vitality Detox Retreat Ubud

Fleksibilitet og frihed er nøgleordene for Bali Vitality Detox. Sammen med en sundheds specialist, udvælger du det program ud fra deres brede vifte af programmer, der passer dig bedste. Uanset om du vælger et 3-dages eller 30-dages program, er dit program personligt med en privat yogalærer, spa-terapeuter og din egen specialist der hjælper dig med detoxing, juice fast, meditation og motions planlægning. Dette traditionelle resort i balinesiske stil, er beliggende i den charmerende landsby Pejeng, kun 10 minutters kørsel til Ubud, med en maksimal kapacitet på 7 gæster, der sikrer din yderste komfort til enhver tid.