Her er et lille udsnit af de udflugter vi tilbyder på Bali og Lombok og vi har mange flere. Vi har både halvdags, heldags og aften udflugter, så finder du ikke lige den du kunne tænke dig, så spørg endeligt, vi har den sikkert. Prisene er baseret på min 2 personer og gælder indtil d. 31 marts 2020.
Nedenstående er korte beskrivelser af turene, forespørg gerne om mere fyldestgørende programmer.

UDFLUGTER PÅ BALI

HALVDAGS UDFLUGTER

Village Cycling – Pris pr person, dkk 375,-
Udforsk Bali på cykel og få et unikt indblik i den autentiske livsstil og traditionelle kultur hos lokalbefolkningen. Kør igennem lokale landsbyer, rismarker og fodre frække aber i skoven. Oplev det rigtige Bali fra sadlen og i øjenhøjde. Efter cykelturen tager I til en lokal restaurant, hvor I kan nyde en dejlig frokost, inden I tager tilbage til hotellet.

Village Cycling in Bongkasa – Pris pr person, dkk 995,-
Hop på en cykel og oplev de skjulte perler i Bali’s frodige landskab. Cykel igennem uberørt ris terrasser og landsbyer spækket med traditionelle huse og templer. Se nærmere på øens kultur ved at mødes med den venlige lokalbefolkning og deltag i traditionelle ceremonier. Efter cykelturen tager I til en lokal restaurant, hvor I kan nyde en dejlig frokost, inden I tager tilbage til hotellet.

Bali White Water Rafting – Pris pr person, dkk 400,-
Sejl igennem den fantastisk natur og over brusende strømfald på et white water rafting eventyr. Vær omgivet af naturen, imens du glider ned af Telaga Waja eller Ayung-floden. Ingen tidligere erfaring kræves, så denne halvdagsudflugt er ideel for dem, der søger et strejf af udendørs eventyr. Nyd en dejlig frokost på en lokal restaurant i junglen, før I returnere til jeres hotel.

Bayad Eco Trek – Pris pr person, dkk 475,-
Tag vandre støvlerne på og begiv jer ud på et mindeværdig trek igennem Bali’s smukke Gianyar regionen. Tag væk fra de vigtigste turistområder til Bayad, en typisk landsby midt i rismarkerne.

Mød jeres lokale guider, og nyd en kop kaffe med en let snack. Efter en sikkerheds briefing er det tid til at komme afsted. På dette to-timers trek vandre I gennem tropisk skov, passerer små floder og vandløb, tropiske frugtplantager og stoppe for at besøge en imponerende krydderi og urtehave. Udforsk et vandfald og se et usædvanligt Balinesisk bambus vandorgan.

Et anden højdepunkt på dagens trek er Goa Maya, en imponerende 1,5 kilometer lang hule, med utrolige labyrinter af tunneler og hellige hinduistiske statuer. Hulen blev bygget i det 11. århundrede som et meditations sted. Herefter vandre I lidt videre og spiser frokost, imens I nyder den fantastiske udsigt over Petanu dalen. Efter frokost kører I tilbage til hotellet.

Rice Paddy Trek – Pris pr person, dkk 550,-
Snør støvlerne og tag en vandretur igennem Bali’s berømte rismarker. På turen kommer I gennem en spektakulær natur, krydser frodige marker og passerer små landsbyer, hvor I stopper for at chatte med landmænd og tage billeder. Under turen lærer I om den lokale livsstil og produktion af ris, imens I nyder de smukke omgivelser.

Mas Village Experience – Pris pr person, dkk 985,-
Mød med en lokal astrolog, lær om traditionelt kunsthåndværk, deltag i et madlavningskurs og oplev det balinesiske landsbyliv. Denne tur hvor I besøger de venlige beboere i landsbyen Mas, er den ideelle introduktion til øens rige kultur og arv.

Traditional Indonesian Gastronomy Lesson – Pris pr person, dkk 795,-
Besøg et autentisk streetside spisested og få en autentisk balinesisk kulinarisk oplevelse. Forbered en lækker frokost ved hjælp af hemmelige familieopskrifter og traditionelle teknikker, med hjælp af brændeovne og terracottaovne. Hør historierne fra den ældre kok, der gerne dele ud af sin lidenskab for det indonesisk køkken, imens I laver et mindeværdigt måltid.

Indonesian Kitchen Ubud – Pris pr person, dkk 350,-
Tag på en gastronomisk rejse og opdag hemmelighederne bag det balinesiske køkken, på denne halvdags kulinarisk tur i Ubud. I begynder med at besøge det lokale marked. Lær om de forskellige ingredienser, krydderier og urter, før I går i køkkenet med en lokal kok og lærer at anvende råvarerne. Nyd frugten af jeres anstrengelser, inden I tager tilbage til jeres hotel.

Balinese Cooking Class – Pris pr person, dkk 495,-
Få en smagsprøve på den lokale kultur med et praktisk madlavningskurs. Lær om krydderierne og de traditionelle forberedelsesteknikker og lær om autentisk balinesisk kultur. Besøg morgenmarkedet i Ubud og forbered en række retter efter metoder og opskrifter der er blevet vidergivet igennem generationer under ledelse af en ekspert kok.

Traditional Cooking Class in East Bali – Pris pr person, dkk 660,-
Lær mere om og engager dig i den lokale kultur med et praktisk madlavningskursus, hvor du laver mad på traditionel vis, over åben ild i et åbent køkken. Du skal lære om de forskellige krydderier, benytte traditionelle forberedelsesteknikker og lære om autentisk balinesisk kultur. Efter at I har forberedt et dejligt måltid af håndplukkede økologiske urter og krydderier, kan I sætte jer ned og nyde frugten af jeres arbejde.

Body & mind in balance – Pris pr person, dkk 1290,-
Foryng kroppen og sjælen på denne unikke balinesisk udflugt. Start dagen med en standup paddleboard oplevelse, få en sjov og sund workout, imens du udforsker øens naturskønne kyst. Forkæl de trætte muskler med en traditionel massage og aromaterapi behandling efterfulgt af en sund frokost, der genoplader kroppen med et væld af næringsstoffer.

Bali Eco Walk – Pris pr person, dkk 495,- (AT)
Tag med en ekspert herbalist på en naturvandring omkring Bayad landsbyens frodige omgivelser. Se, lugt, føl og smag på eksotiske urter og lær om deres medicinske egenskaber og traditionelle anvendelser. Udforsk en hule og gå igennem den underjordiske labyrint. Efter morgenens urtetur, kan I nyde en lækker og sund frokost på en lokal restaurant.

Botanical Spa Workshop – Pris pr person, dkk 760,-
Deltag i en workshop på et boutique spa i Ubud og lær at lave spa produkter ud af organiske planter og urter. Workshoppen afsluttes med en afslappende ansigtsbehandling, hvor de selvfremstillede produkter anvendes. En sund frokost serveres på en speciel restaurant efter en kort tur igennem den tropiske grøntsags og frugthave.

Ubud food tour – Pris pr person, dkk 825,- (AT)
Det balinesiske køkken er synonym med mad fra gudene. Religion og traditioner, er en vigtig ingrediens fo de lokale i forberedelsen af hvert måltid. Balinesiske måltider repræsenterer en kombination af kreativ kulinarisk kunst og madkultur. Udforsk den fascinerende balinesiske kulinariske arv i Ubud gennem en indonesisk kulinarisk tur. Besøg forskellige legendariske købmænd, der omhyggeligt er udvalgt af indonesiske madentusiaster. Udforsk det lokale marked og prøvsmag Ubuds eksotiske fødevarer og kager. Forkæl dine smagsløg med syv autentiske retter fra gudernes ø. Under denne fem timers madtur, bliver I guidet af en professionel rejseguide / foodie og kan forvente at prøve de lokale specialiteter, samt opleve Ubuds skønne natur.

Sea Walker – Club Aqua – Pris pr person, dkk 575,- (AT)
Sea Walker er udviklet for at give alle en mulighed for at opleve spændingen ved at dykke, også til folk der ikke kan svømme. Det er enkelt, sikkert og meget sjovt. Det er beliggende ved Sanur Beach, ud til et af de rigeste rev omkring Bali, med stimer af rev fisk, der passerer din hjelm, tæt nok til at du kan røre dem.

Seawalker er designet specielt til dem, der ikke er specielt gode svømmere eller ikke ønsker at dykke. Alt hvad du skal gøre er at tage en hjelm på med et gennemsigtigt visir og så kan du udforske Balis fantastiske undervandsliv med en professionel guide. Gå på bunden af havet og kom ansigt til ansigt med det eksotiske marineliv. Uden ilttanke, vil du kunne opleve marine livet på bunden af havet.

River Tubing – Pris pr person, dkk 375,-
Efter en køretur på ca. 45 minutter til Sangeh, kan I starte jeres River tubing eventyr. I flyder ned af en 3,5 km lang strækning af Penet floden. Det er en kategori 2-flod, og jeres eventyr vil tage omkring 1,5 – 2 timer. I passerer frodige tropiske plantager undervejs og kan nyde den smukke balinesiske natur, som I ikke har oplevet den før. Efter turen, udforsker I en naturlig hule på vej til den lokale restaurant, hvor I spiser frokost.

HELDAGS UDFLUGTER

Bali Herbal & Relaxation – Pris pr person, dkk 1110,-
Nyd en holistisk dag midt i Ubuds smukke natur på denne specielle balinesiske tur om naturlægemidler. Tag med en lokal herbalist og udforsk øens utrolige levende apotek og lære om, hvordan naturlige ingredienser anvendes i balinesisk traditionel medicin. Derefter spis en dejlig frokost på en økologisk restaurant, før I hengiver jer til en afslappende balinesisk spabehandling.

Body & Soul Rejuvenation – Pris pr person, dkk 1360,-
Foryng krop og sjæl på denne specielt designet dag i balinesisk kultur og praksis. Lær alt om mystisk balinesisk kultur fra en landsbyprest og astrolog og modtag en privat velsignelse. Slap derefter af med en traditionel balinesisk massage, inden du nyder en lækker balinesisk frokost i naturskønne omgivelser ved floden.

Ubud Wellnes Journey – Pris pr person, dkk 890,-
Nyd en dag med sundhed og afslapning i Ubud, Bali’s wellness-hovedstad. Start dagen med en yogaklasse for at centre sindet og sjælen. Herefter skal I udforske den organiske have i Mambal Village. Lær om hvordan man laver traditionelle balinesiske retter ved hjælp af disse organiske ingredienser, inden I afslutter denne wellnessdag med en 60-minutters massage.

Cruise to Nusa Lembongan Island med Waka – Pris pr person, dkk 895,-
I sejler fra WakaSailings private marina ved Benoa Havn til den fantastiske Waka Beach Club ved Nusa Bay på øen Lembongan. Afhængigt af vinden tager det cirka 1.5 time. Velkomstdrinks, kaffe, te, kager, sodavand, frugt, cocktail, ost og kiks, bliver serveret ombord på katamaranen. Indendørs og udendørs siddepladser giver gæsterne mulighed for at rejse i komfort, imens entusiastiske fiskere kan slutte sig til besætningen, der kaster liner ud fra enden af båden. Dagen bliver brugt på stranden ved Waka Beach Club, hvor I kan slappe af, svømme, tage en tur i båd med glasbund, snorkle og nyde en lækker BBQ frokost med et glas vin. Dykning er muligt imod gebyr.

Nusa Lembongan cruise med Sail Sensation – Pris pr person, dkk 850,- (AT)
Tag med en 26 meter lang katamaran over Badung strædet til øen Lembongan. Denne dagstur til Nusa Lembongan inkluderer snorkling, bananbådtur, landsbytur og buffet frokost. Nyd fantastiske snorkling og tur i båd med glasbund om eftermiddagen, før du vender tilbage til Bali. Dykning er muligt imod gebyr.

Bali Hai Aristocat – The Castway Excape Cruise – Pris pr person, dkk 975,- (AT)
Sejl til Penida Island ombord på Aristocat katamaranen, læg til i Crystal Bay, hvor I kan snorkle og slappe af på stranden eller besøge en landsby på den tropiske ø Penida. Sejl derefter til en privat strandklub på Lembongan Island, hvor I kan nyde alle de tilbudte faciliteter, samt nyde en lækker BBQ frokost, der serveres på Hai Ri Zen Bamboo restaurant. Nyd en vifte af aktiviteter såsom Coral Viewer, snorkling, bananbåd, volleyball, svømning. Dykning, aquanauts, parasailing og massage er muligt imod gebyr. Om eftermiddagen sejler I tilbage til havnen i Benoa og bliver kørt tilbage til jeres hotel.

Mandag, onsdag og fredag (1. april – 31. oktober)

Bali Hai Aristocat cruise til Nusa Lembongan. Pris pr person, dkk 950,- (AT)
Ombord på Aristocat katamaranen, et fantastisk fartøj på 65 ft, sejler I fra Benoa havn, over Badung strædet til øen Lembongan Nyd en dag i den uberørte bugt ved Bali Hai Cruises Private Beach Club på Lembongan Island, her kan I slappe af på det gyldne sand, i skyggen af de smukke haver eller køle af i poolen. Landsbytur, snorkling og en lækker BBQ frokost på Beach Club er inkluderet. Dykning er muligt imod gebyr. Om eftermiddagen vender tilbage til Benoa havn, hvorfra I bliver kørt til jeres hotel.

Tirsdag, torsdag, lørdag og søndag

Beach & Reef Club Cruise med Aquanauts til Lembongan Island – Pris pr person, dkk 1325,- (AT)
Sejl med Katamaran over Badung strædet til øen Lembongan og nyd en dag i en uberørt bugt ved Bali Hai Beach Club. Her kan I svømme i poolen eller i det krystalklare vand i Mushroom Bay. Dette dagscruise til Nusa Lembongan inkluderer snorkling, tur i båd med glasbund, bananbåd, landsbytur, snorkling, BBQ frokost, kajaksejlads, 25 – 30 minutters aquanaut havvandring, en spændende undervandsoplevelse, hvor I ved hjælp af en dykkerhjælm, har mulighed for at trække vejret under vandet, imens I går iblandt Lembongans tropiske koralrev og mangfoldige marineliv. Dykning er muligt imod gebyr.

Snorkling på USAT Liberty og i det østlige Bali – Pris pr person, dkk 820,- (AT)
På denne tur skal I snorkle på et af de mest berømte snorkelsteder på Bali. Kun 100 m fra stranden ligger det tidligere amerikanske flåde transportskib USAT Liberty. Tulamben er hjemsted for vraget på 120 m, sunket under 2. verdenskrig. Skibet byder på et fantastisk udvalg af koraller og marineliv. Ledsaget af en professionel snorkelinstruktør oplever I vraget ovenfra. Frokost serveres på en lokal restaurant tæt på stranden. Derefter besøger I Tirta Gangga (vandpaladset), hvis bassiner og damme tjener som en fascinerende påmindelse om den balinesiske rajahs gamle dage. Herefter besøger I Goa Lawah, Et helligt tempel, hvis grotte er hjemsted for tusindvis af flagermus.

Bebali landsby eventyr – Pris pr person, dkk 495,- (AT)
Jeres eventyr starter i Bebali landsbyen i Selemadeg distriktet. Ved ankomsten til landsbyen møder I jeres lokale guide, der giver jer en introduktion og hjlæper jer med at justere jeres cykler. Herefter cykler I gennem et smukt landskab af rismarker og en lokal landsby med mulighed for at stoppe for at tage billeder og opleve de omkringliggende områder og den lokale landsby. Efter cyklingen fortsætter I med en vandretur på 45 minutter – 1 time, som ender ved en dejlig strand, hvor jeres frokost bliver serveret. Ved stranden kan der arrangeres en bådtur med en traditionel Jukung, igennem den nærliggende mangrove, som ville tage omkring 20 minutter med op til 4 personer i en båd. Kør derefter tilbage til jeres hotel.

Mount Batur solopgangs trek – Pris pr person, dkk 695,- (AT)
Bestig Mount Batur’s askedækkede skråninger under en stjerneklar himmel, for at opleve den uforglemmelig solopgang. Trek i to timer til toppen af vulkanen, hvorfra I kan nyde en spektakulær udsigt over det centrale Bali og Batur søen, imens I nyder en let medbragt morgenmad. Fortsæt ned af bjerget igennem et område med sort sand og returner til hotellet.

Mount Batur Trekking – Pris pr person, dkk 980,-
Bestig Mount Batur’s askedækkede skråninger under en stjerneklar himmel, for at opleve den uforglemmelig solopgang. Trek i to timer til toppen af vulkanen, hvorfra I kan nyde en spektakulær udsigt over det centrale Bali og Batur søen, imens I nyder en let medbragt morgenmad. Fortsæt eventyret med en afslappende dukkert i en naturlig varm kilde for at lindre de trætte muskler, efterfulgt af en dejlig frokost på en lokal restaurant.

Mount Batur Exploration – Pris pr person, dkk 1370,-
Tag en tur ind i det bjergrige landskab i Batur Geopark i det nordøstlige Bali og oplev det frosne lavafelt og en lavgrotte omkring Mount Batur i en specialbygget off-road truck. Oplev en naturlig varm kilde og nyd en lækker lokal frokost. Lær mere om vulkanske geologi med et besøg på et geo-museum, og afslut dagen med et besøg i en traditionel landsby på bjergskråningerne af vulkanen.

Cones & Craters of Mount Batur – Pris pr person, dkk 1560,-
Solopgang over Mount Batur er en af de mest spektakulære oplevelser på Bali. Fra kraterets kant har man en fantastisk udsigt over Mount Agung og det højeste bjerg på Lombok, Mount Rinjani. I kører igennem lavafelterne omkring Mount Batur på specialbyggede off-road køretøj, hvorefter I fortsætter med en vandretur til toppen, for at opleve solopgangen. Herefter kan I slappe af I naturlige varme kilder.

Ubud Walking Tour – Pris pr person, dkk 870,-
Ubud er en typisk balinesisk landsby, hvor den skikke, kultur, natur og kunst stadig er bevaret, som igennem århundreder. Tag en vandretur i Ubud området og møde et af børnebørnene til den berømte maler og arkitekt, Hr Lempad i hans hus i Ubud, gå derefter langs en frodige natursti til Campuhan bjergkammen og slut af med en omgang fodmassage i det lokale spa

Treetops & Chocolate Pops Family Day – Pris pr person, dkk 850,-
Tilbring morgenen med at klatre op i trætoppene ved hjælp af lynliner, træbroer og rebsvingninger i de kølige bakker i Bedugul. Tilbage til jorden, kan du besøge et pulserende marked efterfulgt af det ikoniske Ulun Danu tempel. Sød resten af dagen ved at lave og smage balinesisk chokolade i den lokale fabrik.

The sunny side of Bali – Pris pr person, dkk 1680,-
Oplev den solbeskinnede Bukit halvø, hjemsted for et af de vigtigste tempel på Bali og et absolut mekka for solbadere og strand elskere. Slap af på den dejlige Beach Club, smukt beliggende i en skjult bugt ved det smukke turkisblå hav. Nyd en dejlig frokost i skyggen, inden I om eftermiddagen besøger det imponerende Uluwatu tempel, smukt beliggende på toppen af en imponerende klippe. Kør til Padang Padang Beach, hvor I kan nyde en sundowner på en bar, beliggende på klipperne, med en fantastisk udsigt over havet. Herefter kører I til Restaurant CUCA Restaurant, smukt beliggende i en frodig kokosnødlund og en smuk have i Jimbaran. Her venter en dejlig cocktail og en lækker asiatisk fusions tapas middag.

Ultimate Uluwatu – Pris pr person, dkk 1295,-
Dette er den ultimative dagstur. Tilbring dagen på Bukit halvøen, hvor Bali’s mest idylliske strande ligger. Formiddagen går med at nyde solen på en af øens førsteklasses private strandklubber, Uluwatu Beach Club, hvor I også nyder en lækker frokost. Hen på eftermiddagen besøger I det ikoniske Uluwatu templet, hvorfra der er en fantastisk udsigt, det perfekte sted til at nyde solnedgangen. Oplev en dramatiske opførelse af Kecak dansen, inden I tager til Jimbaran stranden, berømt for sin fantastiske seafood. Her skal I nyde en lækker BBQ seafood middag under stjernerne, på en af de bedste lokal Warung restauranter.

Basakih templet og Sidemen cykling – Pris pr person, dkk 1010,-
Efter mogenmaden, bliver I hentet af jeres guide og tager til Klungkung, hvor I besøger den tidligere kongelige domstol, kendt som Kertagosa. Højdepunktet her er et smukt udsmykket loft, med malerier i wayang stil, der skildrer kampen imellem det gode og det onde.

Herefter besøger I Besakih, også kendt som Bali’s moder tempel. Det ligger i landsbyen Besakih på de vestlige skråninger af Agung (2567 m), Bali’s højeste vulkan, og er det største og vigtigste tempel på Bali. Templet er omgivet af et fantastisk bjerglandskab.

I spiser frokost på restaurant Mahagiri, med en flot panorama udsigt til risterrasserne og Mount Agung i baggrunden. Efter frokost cykler I gennem de smukke landskaber omkring Sidemen. I cykler igennem smukke rismarker og plantager, med salaktræer (slangehudfrugt), kaffe, nelliker og kakao

Land Cruiser Adventure Bali – Pris pr person, dkk 860,-
Tag på et episk off-road eventyr igennem Bali’s eksotiske landskab. At rejser med Land Rover giver adgang til lokale stier og spor, der sjældent besøges af turister: Under turen passerer I indlandsskove, tropiske regnskove og naturligvis rismarker. Få en følelse af Bali’s endeløse skønhed og få en masse fantastiske billeder og nyd en dejlig balinesisk frokost i regnskoven på denne eksklusive heldagstur.

Exploring East Bali by VW Convertible – Pris pr person, dkk 735,- (AT)
Tilbring en dag med at udforske det østlige Bali i en VW 181 konvertible sammen med en professionel guide. Stop undervejs for at besøge lokale landsbyer, rismarker, plantager, se Agung vulkanen og fordyb jer i landskabet, lær om flora og fauna og besøg traditionelle templer, så som Tirta Gangga. Passer Mount Seraya og sorte strande med lava sand. Nyd en dejlig frokost med udsigt over Lombok strædet og .

Exploring Central Bali by VW Convertible – Pris pr person, dkk 660,-
Oplev Bali’s endeløse mystik på denne fantastiske heldagstur med VW 181 konvertible. Besøg små landsbyer og utrolige landskaber, oplev øens kultur, flora og fauna. Udforsk hellige templer, lokale markedet og nyd den fantastisk natur i det centrale Bali.

Exploring West Bali by VW Convertible – Pris pr person, dkk 695,- (AT)
Brug en dag på at udforske Bali i en VW 181 cabriolet sammen med en professionel guide. Stop undervejs for at besøge lokale landsbyer og nyde de smukke landskaber, lære om flora og fauna og besøge traditionelle templer. Slut af med en dejlig frokost i Jatiluwih og en efterfølgende gåtur igennem de smukke risterrasser og rismarker.

Exploring East Bali – Pris pr person, dkk 695,-
Bliv fortryllet af den skattekiste af naturlige vidundere, der udgør øst Bali. Tag på en guidet heldagsudflugt igennem rismarker og frugtplantager, landsbyer og historiske templer. Oplev de gamle traditioner hos Bali’s oprindelige indbyggere og slut jer til de lokale, som ofre ved hellige kilder.

Temples & Terraces – Pris pr person, dkk 700,-
Bliv fortryllet af Bali’s ikoniske templer og fantastiske risterrasser. Oplev de utrolige helleristninger ved den hellige Pura Gunung Kawi og nedsænk jer i de hellige pools i Titra Empul. Tag derefter en vandretur igennem frodige risterrasser og værdsæt Bali’s naturlige skønhed.

Bali Eco Discovery – Pris pr person, dkk 820,-
Brug en dag på at opleve den bemærkelsesværdige bølge af bæredygtig turisme, der har fejet over Bali. Se en utrolig miljøvenlig arkitektur, spis på en lækker økologisk restaurant og oplev studerende, der deltager i naturbaseret programmer på denne inspirerende og informative Bali øko-turisme dagstur.

Trekking & Seaside explorer – Pris pr person, dkk 630,-
Oplev den rige mangfoldighed i Bali’s østlige Karangasem område. Trek igennem smukke risterrasser til gamle landsbyer, som stadig er uberørte af den moderne verden. Mød traditionelle håndværkere og tidløse kystbyer.

Highlights of Nusa Penida – Pris pr person, dkk 585,-
Tag afsted med båd fra Sanur for at opleve højdepunkterne af Nusa Penida på en dag. Turen begynder med den såkaldte Broken Beach og Angel’s Billabong tidevandsbasin, før den fører jer til den ikoniske klippe ved Kelingking Beach.

Bali Lakes and Hills – Pris pr person, dkk 585,-
Tag til Beduguls kølige højland for at opdage Bali’s søer og bakker. Oplev lokale markeder, frodige skove, spejlblanke bjergsøer og det ikoniske Ulun Danu tempel.

AFTEN UDFLUGTER

Uluwatu cliffs & Jimbaran seafood dining – Pris pr person, dkk 695,-
Denne aften tur starter med en uforglemmelig kecak danseforstilling, på klipperne ved Uluwatu templet og med udsigt over Det Indiske Ocean. Efter at I har set solenedgangen, tager I til Jimbaran stranden for en uforglemmelig balinesisk kulinarisk oplevelse. Nyd en dejlig BBQ seafood middag med øens bedste grillede fisk og skaldyr på Restaurant Bellmond Jimbaran Buri under stjernerne ved havet.

Seminyak Culinary Delights – Pris pr person, dkk 1020,-
Tag på en kulinariske aftentur i Seminyaks Petitenget område, centrum for kulinariske glæder og natteliv på Bali. I starter aftenen med at nyde solnedgangen, den storslåede udsigt og en dejlig sundowner på en stilfuld tagterrasse.

Efter solen er gået ned over havet, fortsætter I til et hipt spisested, der kombinerer det moderne internationale og traditionelle indonesiske køkken. Her nyder I end drink og nogle sunde snacks udenfor, inden I tager videre til næste kulinariske stop. et Javanesisk Joglo træhus. Her skal I nyde en Nasi Campur middag, bestående af indonesiske tapas retter, serveret rundt om en rispyramide.

Nyd de eksotiske krydderier og unikke smagsoplevelser fra det ægte og autentisk lokale balinesiske køkken. Herefter er det tid til dessert. I begiver jer til en stilfuldt lounge midt i rismarkerne, hvor der serveres en lækker sød dessert, imens I kan nyde udsigten over de oplyste rismarker.

Tanah Lot & Royal Dinner – Pris pr person, dkk 1050,-
Nyd en spektakulær aften med kultur og traditioner. I starter med at tage til det hellige Tanah Lot tempel, smukt og dramatisk beliggende på en lille klippe ø ud for kysten, hvor I kan nyde solnedgangen. Efter denne fantastiske solnedgang er det tid til aftensmad. I tager til Tugu Bali for en madoplevelse som ingen anden.

I ankommer til en hal fyldt med eksotiske antikviteter, indonesisk kunst, tekstiler og meget mere. Her skal I opleve en traditionel Tugudom middag, der består af et overdådigt udvalg af kejserlige retter fra majapahit paladsets storhedstid, samt autentisk kyst cuisine. Imens I nyder denne eksotiske smagsoplevelse, underholdes I af en utroligt spektakulær teaterforestilling om tiden ved kong Majapahits hof.

Ubud Culinary Delights – Pris pr person, dkk 1450,-
Start jeres kulinariske afteneventyr med at opleve solnedgangen over Sayan dalen. Sip en cocktail og nyd asiatiske / latin fusion tapas, imens cikaderne kvitrer i baggrunden. Herefter tager I en kort tur til Saraswati paladset i centrum af Ubud, for at opleve en traditionel dans, ved den smukke oplyste lotusdam.

Fortsæt til en dejlig restaurant med udsigt over Campuhan floden, hvor I vælger adskillige hovedretter. Fejr afslutningen af denne aften med forskellige søde delikatesser. Herefter kan I vælge at tage tilbage til hotellet eller fortsætte aftenen på egen hånd.

Aristocat Dinner Cruise – Pris pr person, dkk 675,-
Tag på et smukt og romantisk dinnercruise med catemaranen Aristocat. I bliver hentet på hotellet og ved ankomsten til havnen, bliver I budt velkommen med en balinesisk frangipani blomst, en velkomstdrink og levende musik. Sejl afsted og nyd lyden af en strengkvartet og de skvulpende bølger, imens I indtager en lækker balinesiske middage under stjernerne.

UDFLUGTER PÅ LOMBOK

HALVDAGS UDFLUGTER

Cycling the backroad of Lombok – Pris pr person, dkk 850,-
Få et glimt af det daglige liv på Lombok, ved at cykle af små lokale veje og stier og oplev de lokale landsbysamfund omkring Mataram. Oplev de lokales daglige aktiviteter og se deres håndværksproduktion. Besøg Lingsar templet, et fascinerende eksempel på sammensmeltningen af balinesisk hinduisme og Lomboks mystiske fortolkning af islam.

HELDAGS UDFLUGTER

Gili Trawangan tur – Pris pr person, dkk 1120,-
Oplev en af Indonesiens mest charmerende tropiske øer på en heldags tur til Gili Trawangan. Kør øen rundt på cykel, snorkel i det varme hav og oplev det farverige marineliv, slap af på de hvide sandstrande, få en beroligende massage og nyd det afslappede tempo på øens.

Enchanting Gili tur – Pris pr person, dkk 1060,-
Tilbring en dag i et tropiske paradis på denne dagstur til Gili øerne. Tag med båd til Gili Meno og Gili Air, to af de mindst besøgte øer ud for kysten af Lombok. Få et glimt af det daglig liv på øerne og udforsk lokale landsbyer i hestevogn, snorkel i det varme turkisblå hav og slap af på smukke hvide sandstrande.

Gili Hai Experience – Pris pr person, dkk 350,- (AT)

Day Dream Explorer (09:00 – 13:30)
I mødes ved Turtle Sanctuary (ca. 10 minutters gang fra havnen) på Gili Trawangan, hvor I går ombord på jeres båd. I dag skal I udforske nogle af de smukkeste bugter omkring Lombok. I kan nyde at svømme i det krystalklare vand eller bare slappe af om bord og nyde den smukke udsigt, imens I nipper til kold øl eller læskedrik (drikkevarer er ikke inkluderet i pakkeprisen). Der er mange strandaktiviteter, som ping pong, beach ball, volleyball. Nyd snorkling i nogle af Indonesiens mest farverige farvande, med farverige koraller og marine liv. Nyd en lækker traditionel BBQ frokost med udsigt over havet. Efter frokost sejler I tilbage til mødestedet på Gili Trawangan, og bliver transporteret tilbage til jeres hotel.

Sunset Experience (14:30 – 19:00)
I mødes ved Turtle Sanctuary (ca. 10 minutters gang fra havnen) på Gili Trawangan. I sejler omkring de 3 Gili øer (Gili Trawangan, Gili Meno og Gili Air) og afslutter med at se en smuk solnedgang over Bali, imens I nipper til kold øl eller en anden drink efter eget valg (drikkevarer er ikke inkluderet i pakkeprisen). I stopper 3 steder for at snorkle og med lidt held kan I få øje på nogle skildpadder og andet marineliv. Nyd en lækker traditionel BBQ med udsigt over havet. Herefter sejler I tilbage til mødestedet på Gili Trawangan, og bliver transporteret tilbage til jeres hotel.

Denne tur er for gæster der bor på Gili Trawangan.

Gili Nanggu – Pris pr person, dkk 650,- (AT)
Højdepunktet på denne dagstur er den øde ø Gili Nanggu med sine smukke strande og det klar turkisblå vand. På vejen får I muligheden for at opleve det lokale Sasak folks dagligdag. I besøger morgenmarkedet i Kediri og stopper ved landsbyen Banyumulek for at se Sasak kvinder fremstille keramik, som de har gjort igennem generationer. I fortsætter videre til det hellige Mount. Pengsong og det hinduistiske tempel, der er beboet af hundreder af hellige aber. I spiser frokost på en lokal restaurant. Fra Lebar sejler I med traditionelle motoriserede udriggere, i 30 minutter til den øde og uberørte ø Gili Nanggu, hvor I får tid til at slappe af og svømme.

De 3 Gili øer – Pris pr person, dkk 775,- (AT)
I bliver hentet på hotellet of kører via Pusuk Pass til Teluk Kode havn, hvor I går ombord på jeres lokale motorbåd, hvorefter I sejler afsted for at udforske de tre øer Gili Trawangan, Gili Meno og Gili Air. Snorklingen er noget af det bedste i Indonesien med farverig koralrev og en overflod af tropisk marine liv og en god chance for at se skildpadder. Om eftermiddagen vender I tilbage til Lombok.

Gili Sudak & cykling – Pris pr person, dkk 995,- (AT)
I forlader hotellet efter morgenmaden og kører i ca. 45 minutter til Lembar. Her gør I et kort stop for at se hvordan lokalbefolkningen fremstiller traditionelle mursten af ler. Herefter fortsætter I med at cykle i ca. 2 timer til Batu Kijuk havn, med en skøn udsigt til havet på den ene side og bjergene på den anden. Tag med en motoriseret udriggerbåd til den smukke Gili Sudak, hvor I får mulighed for at slappe af på den dejlige hvide sandstrand og snorkle, før I spiser frokost på Restaurant Nirwana Gili Sadak. Sidst på eftermiddagen vender I tilbage til jeres hotel.

South Lombok & Tiga Gili øerne – Pris pr person, dkk 900,-
Tag på et uforglemmeligt øhop og oplev nogle af Indonesiens bedst bevarede hemmeligheder. Besøg de tre maleriske Tiga Gili øer, udforsk charmerende lokale landsbyer, svøm i det turkisblå hav og slap af på uberørte hvide sandstrande.

Øst Lombok undervands eventyr – Pris pr person, dkk 1080,-
Oplev noget af det mest fascinerende marineliv, Lombok har at byde på og uberørte strande, langs Lombok’s østkyst. Svøm med revhajer, farverige fisk og slap af på smukke øde sandstrande.

Lomboks vandfald – Pris pr person, dkk 575,-
Oplev Lombok’s smukke natur og den lokal kultur på denne dagstur, dybt ind i hjertet af Lombok. Tilbring en formiddag med at udforske en typisk Sasak landsby og vandre igennem en tæt gammel skov. Kom ansigt til ansigt med vilde aber og slap af ved majestætiske Benang Setokel vandfald.

Lombok Sasak Kultur – Pris pr person, dkk 495,-
Dyk ned i Sasak folkets unikke kultur på denne dagstur. Udforsk landsbyer i landdistrikterne og observer det typiske daglige liv, oplev hvordan de lokale væver og fremstiller udsøgte tekstiler og besøge et vandpalads, for at lære om Sasaks folkets skikke og ånd.

Island Chillies & Tobacco – Pris pr person, dkk 780,-
Tag en tur ind i hjertet af landdistrikterne på Lombok. Udforsk landskabet på de sydlige skråninger af Rinjani Nationalpark og se hvorfor man kalder Lombok, chili og tobak øen. Tag en gåtur i landskabet omkring landsbyen Tetebatu og kom igennem rismarker og plantager. Oplev det lokale liv i Sasak landsbyerne og hvordan de fremstiller traditionelt håndværk, såsom kurve.

Skriv et svar