Saigon og badeferie

 

 

 

Vores Saigon og badeferie rundrejse starter i den pulserende metropol Saigon, hvor I skal besøge de berømte Cu Chi tunneller og det fantastiske Mekong Delta. I har også masser af tid på egen hånd til at gå på opdagelse i denne spændende storby eller til at tage på udflugter.

Efter et oplevelsrigt ophold i denne hektiske storby, krydret med spændende udflugter, skal I på en afslappende badeferie.

I kan vælge at tage til de smukke strande ved Mui Ne, som ligger ca. 5 timers kørsel fra Saigon, hvor I kan nyde de lange hvide strande, de smukke naturlige omgivelser, forkæle jer selv, tage på spændende udflugter og dykke ned i den lokale kultur.

la veranda phu quoc

 

Eller I kan flyve til den fantastisk smukke og uberørte paradis ø Phu Quoc, som ligger ud for cambodias kyst i bunden af den thailandske golf. Phu Quoc byder på kilometervis af lange hvide sandstrande, bjerge, floder, vandfald, øde øer og et overdådigt marine liv.

I kan selv vælge hvor meget eller hvor lidt I vil lave på jeres badeferie og I har masser af tid til at genoplade batterierne, tage på udflugter, dykke ned i den lokale kultur, nyde helende massager, afslappende spabehandlinger og lækker vietnamesisk mad, friskfanget fisk og skaldyr.

Undervejs bor I på vores specielt udvalgte favorit hoteller, alle valgt ud fra deres hygge, atmosfære, charme, beliggenhed, gode standard, gode pris og gode service.

REJSEFAKTA

Tur navn: Saigon & badeferie
Rute: Ho Chi Minh City – Mui Ne / Phu Quoc – ho Chi Minh City 
Højdepunkter: Ho Chi Minh City, Cu Chi tunellerne, Mekong deltaet & badeferie
Rejselængde: 13 dage
Afgang: Dagligt (min 2 personer)

DAG TIL DAG PROGRAM

Dag 1: Ankomst til Saigon (M)
Ved ankomsten til Saigon, bliver I hentet i lufthavnen og kørt til jeres dejlige hotel i centrum at Saigon. Sanouva er et dejligt, charmerende og hyggeligt hotel, fantastisk beliggende midt i Saigon, inden for 15 min gang fra attraktioner, så som krigsmuseet, Ben Thanh markedet, postkontoret, Uafhængigheds Paladset, operahuset, rådhuset, Notra Dame kirken, gademarkeder, diverse shopping centre og de store shoppinggader, Le Loi street og Dong Khoi street.

 

På hotellet er der et lille fitness center, restaurant, cafe, vaskeri, room service, turdesk og elevator. Værelserne er lyse og imødekommende og har alle kabel TV, gratis vand, aircondition, safe, WI-FI, minibar, te og kaffe faciliteter, bad og toilet. Overnatning på Hotel Sanouva

Dag 2: Saigon – Cu Chi Tunnellerne – Saigon (M)
I dag skal I besøge de berømte tunneller ved Cu Chi. I bliver hentet på hotellet kl. 08.30, for at undgå folkemængderne ved Cu Chi. Som I kører igennem forstæderne til Ho Chi Minh City og efterlader byens skyline i baggrunden, kommer I ud i landdistrikterne, hvor I kan opleve det daglige liv, landsbyer, rismarker, landsbyer og frugtplantager, alt sammen typisk for det sydlige Vietnam.

 

Cu Chi tunnellerne blev påbegyndt i slutningen af 40´erne af Viet Minh i kampen mod franskmændene. Fra begyndelsen af 60´erne udbyggede Vietcong tunnelnettet og i Cu Chi provinsen alene var der mere end 250 km. tunneller i 3 etager (3 m., 6 m. og 8-10 m under jorden), med et utal af faldlemme, opholdsrum, ammunitionslagre, våbenværksteder, felthospitaler, kommandocentraler og køkkener.

Herfra kunne Vietcong opererer dybt bag de amerikanske linjer og rette snigangreb imod amerikanske baser og patruljer. Området blev kaldt ”Jerntrekanten” da der lå tre store amerikanske baser i området.

 

Ved ankomsten til Cu Chi, tilbringer I et par timer med at opleve de fantastiske tunneller med en lokal guide. Hør hvordan beboerne konstruerede det indviklede, underjordisk netværk af tunneller. Kravl ned under jorden og se de små kamre og forestille dig, hvordan livet var for dem der boede der.

Hør de utrolige fortællinger om udholdenhed, levevilkårene og de usædvanlige fødevarer, som beboerne spiste for at overleve. Tilbage på overfladen kan I opleve de fælder, som Vietcong benyttede, så som bambusfælder og kamouflerede faldgruber.

I løbet af turen vil guiden fortælle om krigens indvirkning på lokalsamfundet og landet som helhed. Efter besøget kører I tilbage til Ho Chi Minh City, hvor I ankommer omkring kl.13.00. Resten af dagen er til fri disposition.

 

Om aftenen kan I tage en sundowner på en af de mange rooftop barer, så som Saigon Skydeck på toppen af det 176 meter høje Bitexco, SKYXX garden & Lounge, Social Club, Air 360 Sky Lounge, Vertical Skybar, GLOW Skybar eller de historiske tagterrasser, så som den ikoniske Saigon Saigon på Hotel Caravelle, samlingssted for internationale krigskorrespondenter og diplomater i 60’erne og 70’erne, M Bar på The Majestic eller Rooftop Garden på Rex Hotel.

Saigon er spækket med gode spisesteder, så om I ønsker autentisk vietnamisk cuisine, internationalt, Dinner cruise på Saigon floden eller middag med en lokal famile, så kan det lade sig gøre.

Vi kan anbefale at prøve følgende restauranter: Com Nieu Saigon, Au Parc Saigon, Bahn Xeo 46A, Barbeque garden, Blanc, La Carmague, Ly Club, L’Usone, Moo Steak, Namo, Ngon Restaurant, Secret House, SH Garden, The Deck eller The Refinery. Overnatning på Hotel Sanouva

Dag 3: Saigon – Mekong Deltaet – Saigon (M/F)
I dag skal I opleve det fantastiske Mekong Delta, I bliver hentet på hotellet kl. 08.00 og kører I til Ben Tre i Mekong deltaet (de ni dragers delta). Mekong floden har sit udspring i Himalaya og løber 4500 km igennem 6 lande og på det sidste stykke igennem Vietnam, har den dannet det 40500 km2 store Mekong delta, som løber ud i det Sydkinesiske Hav.

 

Mekong deltaet er kendt som vietnams riskurv eller madkammer. Det er det eneste sted i Vietnam, hvor det tropiske klima og rigeligt med nedbør, giver så optimale vækstbetingelser, at man kan høste afgrøder 3 gange om året. Det er primært rismarker, der dominerer det flade land, men frugt og sukkerrørsplantager, er også meget udbredt. 

Ved ankomsten til Ben Tre, går I ombord på en lokal Sampan og får det første glimt af livet i Mekong deltaets labyrinter af vandveje. I sejler imellem de små øer i deltaet, med sjove navne som dragen, enhjøringen, skildpadden og fenix øerne. Undervejs besøger i en lille fabrik, der producerer håndværk lavet af kokosnødder. I besøger også skildpadde øen, hvor I udforsker en frugthave og smage på de friske, tropiske frugter.

mekong delta

 

Derefter skifter I gear og køre med hestevogn, ad lokale veje og stier til en frodig have. Smag på den lokale honning, der høstes af beboerne og er berømt i hele Vietnam. I vender tilbage til floden, denne gang I en robåd. Den mindre båd gør, at I kan sejle ind i små kanaler og opleve det lokale liv, plantager og lunde af palmetræer. 

Efter jeres utrolige eventyr i Mekong deltaet, spiser I en dejlig frokost på en lokal restaurant, før I vender tilbage til Ho Chi Minh City. På vejen stopper I ved Vinh Trang pagoden. Denne massive buddhistiske pagode byder på imponerende arkitektur og en utrolig samling statuer, herunder en flot jade statue. I er tilbage I Ho Chi Minh City sidst på eftermiddagen. Overnatning på Hotel Sanouva

Dag 4-5: Saigon (M)
Dagene er til fri disposition. Ho Chi Minh City, i dagligt tale Saigon, bombarderer dig med indtryk, fra først øjeblik, med sine eksotiske dufte, farverige markeder, livlige og travle gademiljø, mængden af mennesker og motorcykler i sammenfiltrede klynger ved ethvert gadekryds.

 

Saigon sover aldrig, på alle gadehjørner er der boder, der sælger lækre sandwich (Banh Mi), elektronik, tøj og gadekøkkener med lokale, der spiser Pho eller drikker vietnamesisk kaffe. Om aftenen kan man opleve hvordan de lokale går tur i gader og stræder, spiller badminton eller jogger i parkerne, der er street food boder eller vegne og cafeer, barer og restauranter er fulde af ivrigt snakkende mennesker.

Saigons centrum er en blanding af traditioner, historie og det sidste nye. På gaderne Nguyen Hue, Dong Khoi og Le Loi, ligger smarte butikker med alle de store internationalt kendte mærker og går man ned af en sidegade, er der lokale designere og små familie ejede butikker.

 

Der er store prangende boulevarder med huse i fransk kolonistil, flotte internationale restauranter og sidegader med typiske vietnamesiske tunnelhuse og gadekøkkener, hvor de lokale på små plastikstole på fortovet, nyder typiske vietnamsiske specialiteter, så som Bahn Xeo (rispandekage med rejer, svinekød, urter), Com Tam Suon Nuong (grillet svinekotelet med ris, spejleæg og grøntsager), Bun Thit Nuong (Teriyaki grillet svinekød med nudler), Bot Chien (stegte riskager med æg), Bahn Khot (vietnamesisk æbleskive med rejer), BBQ kylling, BBQ and og Chili krabber med øl.

Ved Operahuset ligger Hotel Continental, hvor Graham Greene skrev sin berømte roman “The Quiet American”, og overfor ligger Rex Hotel, hvor Five O’Clock Follies, de amerikanske styrkers briefing af pressen, fandt sted hver dag under Vietnam krigen og Hotel Caravelle, som i 60’erne var hjemsted for den australske ambassade, New Zealands ambassade og Saigon-bureauerne for NBC, ABC og CBS.

 

Tiden er jeres egen, hvis I står tidligt op, kan I vandre en tur i en af parkerne og se de lokale dyrke Tai Chi og opleve hvordan byen vågner og kommer til live. I kan også slappe af med en dejlig omgang massage eller spabehandling. 

I har masser af tid til at udforske denne utrolige metropol eller til at tage på spændende ture, hvor man udforsker saigons markeder, små gader og det fantastiske udbud af street food til fods eller fra bagsædet af en scooter.

I har masser af tid til at udforske denne spændende metropol eller til at tage på spændende udflugter. Af seværdigheder kan nævnes Ben Thanh marked, krigsmuseet, Genforenings Paladset, operahuset, Notre Dame katedralen, det gamle postkontor, Cho Lon (chinatown), Binh Tay marked, Cho Lon mosken, Thien Hau pagoden, Quan Am pagoden, Norodom Paladset og rådhuset. Overnatning på Hotel Sanouva

Option 1 – Badeferie ved Mui Ne (Phan Thiet):

Dag 6: Saigon – Mui Ne (M)
I bliver hentet på hotellet og kørt til jeres dejlige resort, ved den smukke strand i Mui Ne (219 km og 4-5 timer). Pandanus Beach Resort er et fantastisk dejligt 4 stjernet resort og et af vores favorit hoteller i Mui Ne. Det er et hyggeligt og charmerende resort, smukt beliggende i en dejlig tropiske have, lige ud til en smuk privat strand, ideelt til forkælelse og afslapning. Det er en oase der byder på en unik pause fra dem travle hverdag og hvor man rigtigt kan genoplade batterierne.

 

På resortet er der pool, vandsportsaktiviteter, fitness center, sauna, massage og spa, cafe, restaurant, turdesk, tennis, bordtennis, poolbar, bar, cafe, roomservice, kids club, legeplads, butik, ATM, vaskeri og valutaveksling.

Værelserne er hyggelige, dejlige og lyse og har alle Wi-Fi, aircondition, minibar, satelit tv, bad og toilet, samt balkon/terrasse ud til den tropiske have.

Når solen går ned i horisonten, kan I nyde en forfriskende sundowner eller forkæle jeres smagsløg med lækkerier i hotellets restaurant, imens I ser ud over havet. Overnatning på Pandanus Beach Resort

 

Dag 7-12: Mui Ne (M)
Mui Ne er en traditionel fiskerlandsby, som siden 90’erne er blevet en populær badedestination. Området er gået fra at have få små familie ejede gæsthuse, til nu at have en del store internationale resorts, der ligger spredt langs den 50 km langs kystlinje, der løber fra Mui Ne til Phan Thiet. Heldigvis er livsstilen for de lokale fiskerisamfund, forblevet uændret, og Mui Ne’s dejlige strande er stille og rolige, fantastiske til vandreture, jogging og spektakulære solnedgange.

 

Phan Tiet, som er en del større, er berømt for sin fiskesauce, en ingrediens i de fleste vietnamesiske retter. Der er en bred vifte af indkvartering, og restauranter, som tilbyder et stort udvalg af lækkert friskfanget fisk og skaldyr til meget overkommelige priser.

Der er golfbaner, smukke pagoder, spektakulære røde og hvide sandklitter, samt en række vandsportsaktiviteter, så som kitesurfing, windsurfing, paddleboarding og kayaking.

Tiden er jeres egen. I kan forkæle jer selv med en dejlig omgang massage eller afslappende spabehandling, slappe af ved poolen eller på stranden. I har masser af tid til at nyde naturen, vandre langs stranden, nyde hinanden, lære at lave vietnamesisk mad på madlavningskurser og til at udforske området på cykel, ATV eller i varmlufts ballon.

 

I kan også tage på spændende udflugter til f.eks Phan Thiet, Mui Ne marked og havn, Fairy stream, en miniature version af Grand Canyon, Mui Ne Hotspring Center, sydøst asiens største liggende Buddha på Taku bjerget eller I kan tage en omgang golf på Sea Link Golf Course.

Red and White Sand Dunes er absolut et besøg værd, her kan man kan stå på ski eller slæde ned af bakkerne, køre i dunebuggies eller endog ride på strudser. Overnatning på Pandanus Beach Resort

Dag 13: Afrejse fra Mui Ne (M)
Dagen er til fri disposition, indtil I bliver hentet på hotellet og kørt til Saigon lufthavn, hvorfra I flyver hjem med kufferten fuld af fantastiske oplevelser og uforglemmelige ferieminder.

Option 2 – Badeferie på Phu Quoc Island:

Dag 6: Saigon – Phu Quoc (M)
I bliver hentet på hotellet og kørt til Saigon lufthavn, hvorfra I flyver til den utroligt smukke paradis ø, Phu Quoc. Ved ankomsten bliver I hentet i lufthavnen og kørt til jeres dejlige resort ved den smukke Cua Can strand.

phu quoc

 

Green Bay Phu Quoc Resort & Spa er et af vores favorit hoteller på Phu Quoc. Det er et fantastisk dejligt 4 stjernet resort, med hygge og charme, samt en fantastisk beliggenhed i en dejlig tropiske have, lige ud til en smuk privat strand.

Det er det ideele sted til forkælelse og afslapning. Det er en tropisk oase og det perfekte sted at glemme alt om hverdagens stress og jag, slappe af og rigtigt genoplade batterierne.

phu quoc

 

På resortet er der pool, fitness center, massage og spa, sauna, restaurant, turdesk, roomservice, cykeludlejning og valutaveksling. Værelserne er hyggelige, dejlige og lyse og har alle Wi-Fi, minibar, aircondition, bad og toilet. balkon/terrasse ud til den tropiske have.

Når solen går ned i horisonten, kan I nyde en forfriskende sundowner med udsigt over havet eller forkæle jeres smagsløg med lækkerier i hotellets restaurant. Overnatning på Green Bay Phu Quoc Resort & Spa

Dag 7-12: Phu Quoc (M)
Phu Quoc er en rigtig perle, som heldigvis er ukendt for de fleste. Phu Quoc er 50 km lang og 25 km bred og den største ø i Vietnam og ligger i en øgruppe med 27 andre småøer, hvoraf de fleste er ubeboede. Øen er en skovklædt paradis ø, med hvide sandstrand så langt øjet rækker, idylliske landsbysamfund, fiskerlandsbyer, floder, vandfald, bjerge og et krystal klart hav.

phu quoc

 

Øen er stadig ukendt og en uspoleret tropisk oase, hvor besøgende fuldt ud kan nyde den naturlige skønhed ved de solbeskinnede strande, et levende marine liv, tropiske skove og frodige landskaber, eller bare slappe med og nyde gæstfriheden hos de lokale.

Phu Quoc er en af Asiens mindst udviklede strand destinationer og har status som Unesco beskyttet national park. Den er endnu ikke opdaget af masseturismens horder og øens klare vand, uberørte strande, skovklædte interiør og charmerende lokale karakter, gør den ideel til en afslappende badeferie.

 

Omkring 50 procent af Phu Quoc er en nationalpark, der ligger inden for Kien Giang reservatet.  Øen er bjergrig og har ikke mindre end 99 bjergtoppe, hvor Chua Mountain er det højeste på 603 meter.

Phu Quoc er et snorkle og dykke paradis, der byder på uspolerede øer og rev, der vrimler med marineliv, der er ikke mindre end 108 forskellige typer koraller, 135 typer revfisk og 132 typer bløddyr, samt søkøer, hajer og skildpadder. Øens centrum er beklædt af tropisk regnskov, som er perfekt til dagsture og vandreture.

Tiden er jeres egen, I kan forkæle jer selv med en dejlig omgang massage eller afslappende spabehandlinger, slappe af ved poolen eller på stranden. I har masser af tid til at nyde naturen, vandre langs stranden, nyde hinanden og til at udforske nogle af øens ca. 20 andre strande eller lokale landsbyer på scooter eller tage på spændende udflugter.

 

I kan tage på sejlture til andre øer, så som den smukke Hon Xuong island (Robinson Crusoe island) eller tage verdens længste kabelbane (8km) til Hon Thom island. 

I kan også besøge Duong Dong, der både har morgen og aftenmarked eller fabrikken, der producere Nuoc Mam, efter sigende verdens bedste fiskesovs (The Champagne of fish sauces). Overnatning på Green Bay Phu Quoc Resort & Spa

Koh Lanta

 

Dag 13: Afrejse fra Phu Quoc (M)
Dagen er til fri disposition, indtil I bliver hentet på hotellet og kørt til Phu Quoc lufthavn, hvorfra I flyver hjem via Saigon med kufferten fuld af fantastiske oplevelser og uforglemmelige ferieminder.

Ovenstående program er et forslag og det kan selvfølgeligt laves med billigere og dyrere hoteller. Alle vores rejser er skræddersyede, så rejselængden, ruten og antallet af overnatninger kan selvfølgeligt også ændres i henhold til jeres ønsker.

LÆS MERE OM VORES HALVDAGS, HELDAGS & AFTEN UDFLUGTER HER…..

Hotelliste:
Saigon: Sanouva Hotel
Mui Ne: Pandanus Beach Resort
Phu Quoc Island: Green Bay Phu Quoc Resort & Spa

Pakkepris option 1 – Badeferie ved Mui Ne (Phan Thiet)

Pakkepris i danske kroner i perioden 01.07 – 31.10.19
Pr person i delt dobbeltværelse                      fra dkk 10695,-
Enkeltværelses tillæg                                          dkk 3295,-

Pakkepris i danske kroner i perioden 31.10 – 27.12.19 / 06 – 22.01.20 / 30.01 – 01.07.20
Pr person i delt dobbeltværelse                      fra dkk 11395,-
Enkeltværelses tillæg                                          dkk 3895,-

Pakkepris i danske kroner i perioden 27.12.19 – 06.01.20 / 22 – 30.01.20
Pr person i delt dobbeltværelse                      fra dkk 12695,-
Enkeltværelses tillæg                                          dkk 5295,-

Prisen inkluderer:

 • Fly København – Saigon r/t
 • Diverse flyskatter og afgifter
 • Privat transfer fra Saigon lufthavn til hotellet
 • 5 nætter på Sanouva Hotel i premium deluxe værelse med morgenmad
 • Halvdags tur til Cu Chi tunnelerne
 • Heldags tur til Mekong Deltaet
 • Privat transfer fra hotellet i Saigon til hotellet i Mui Ne
 • 7 nætter på Pandanus Beach Resort i superior standard værelse med morgenmad
 • Privat transfer fra hotellet i Mui Ne til Saigon lufthavn
 • Måltider som anført i programmet (M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad)
 • Engelsk talende lokalguide
 • Transport, ture, udflugter og entreer som nævnt i programmet

Prisen inkluderer ikke:

 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Valgfri ture som ikke er nævnt i programmet
 • Udgifter af personlig karakter, såsom drikkevarer, souvenirs og vasketøj osv
 • Visum til Vietnam

Pakkepris option 2 – Badeferie på Phu Quoc Island:

Pakkepris i danske kroner i perioden 01.07 – 31.10.19  
Pr person i delt dobbeltværelse                      fra dkk 12195,-
Enkeltværelses tillæg                                          dkk 3895,-

Pakkepris i danske kroner i perioden 31.10 – 27.12.19 / 06 – 22.01.20 / 01.02 – 01.04.20
Pr person i delt dobbeltværelse på                fra dkk 14195,-
Enkeltværelses tillæg                                         dkk 5795,-

Pakkepris i danske kroner i perioden 27.12.19 – 06.01.20 / 22.01 – 01.02.20
Pr person i delt dobbeltværelse på                fra dkk 14995,-
Enkeltværelses tillæg                                         dkk 6795,-

Pakkepris i danske kroner i perioden 01.04 – 01.07.20
Pr person i delt dobbeltværelse på                fra dkk 12895,-
Enkeltværelses tillæg                                         dkk 4695,-

Prisen inkluderer:

 • Fly København – Saigon r/t
 • Fly Saigon – Phu Quoc r/t med Vietnam Airlines
 • Diverse flyskatter og afgifter
 • Privat transfer fra Saigon lufthavn til hotellet
 • 5 nætter på Sanouva Hotel i deluxe værelse med morgenmad
 • Halvdags tur til Cu Chi tunnelerne
 • Heldags tur til Mekong Deltaet
 • Privat transfer fra hotellet i Saigon til Saigon lufthavn
 • Privat transfer fra Phu Quoc lufthavn til hotellet
 • 7 nætter på Green Bay Phu Quoc Resort & Spa i garden view bungalow med morgenmad
 • Privat transfer fra hotellet til Phu Quoc lufthavn
 • Måltider som anført i programmet (M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad)
 • Engelsk talende lokalguide
 • Transport, ture, udflugter og entreer som nævnt i programmet

Prisen inkluderer ikke:

 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Valgfri ture som ikke er nævnt i programmet
 • Udgifter af personlig karakter, såsom drikkevarer, souvenirs og vasketøj osv
 • Visum til Vietnam

Bemærkninger:

 • Skulle der ikke være plads på det navngivne hotel, bliver overnatningen på et hotel af samme standard.
 • Der kan forekomme værelsestillæg på helligdage eller under højsæsonen, samt tillæg for obligatoriske jule og nytårsmiddage på hotellerne

Vejret i Vietnam:

Nord: Okt-apr: Vinter sæson. Temperaturer gennemsnitlig: 10-15C. Maj-sep: Sommer med regn og lejlighedsvise storme, temperaturer gennemsnitlig: 25-30C. Center: Jan-aug: Tørreste tid. Temperaturer gennemsnitlig: 20-30C. Nov-dec: tyfoner og tropiske stormsæson. Sep-dec: Regntid. Temperaturer gennemsnitlig: 20-30C Syd: Maj-okt: Regntid. Men det regner sjældent hele dagen lang, typisk i byger af et par timers varighed sidst på eftermiddagen. Nov-april: Den tørre sæson. Konstante temperaturer året igennem: 25C – 30C. Mar-apr: varmeste tid

Bestil rejsen

Klik her for at bestille rejsen

 

 

 

Copyright © 2014 Culture Adventure aps - Strandgade 102 · 1401 København K · Tlf: +45 7610 0070 · Fax: +45 7610 0170
Pin It