Vidunderlige Namibia

Landet hvor solen altid skinner, hvor jorden ser ud til at tigge himlen om regn og hvor landskabet strækker sig over hundreder af kilometer uden ende. Ørkener hvor man stirrer i forundring på de dyr og planter, der overlever i dette barske miljø. Denne tur dækker alle højdepunkterne i det centrale og nordlige Namibia og tage en på eventyr og opdagelse “off the beaten path”.

Se dokumentar om Namibia her…. 1 2 

Elefanter i Etosha National Park

Elefanter i Etosha National Park

12 dage namibia

REJSEFAKTA

Tur navn: Vidunderlige Namibia (grupperejse med lokalguide)
Rute: Windhoek – Kgalagadi – Fish River Canyon – AUS – Luderitz – Kolmaskop – AUS – Namib ørkenen – Sossusvlei – Swakopmund – Skeleton coast – Brandberg – Twyfelfontein – Palmwag – Etosha – Waterberg – Windhoek
Højdepunkter: Namib ørkenen, Kgalagadi Transfrontier Park, Ppupa Falls, Game drives, Game walks, Damaraland, Sossusvlei klitterne og Etosha National Park
Rejselængde: 17 dage
Afgang: Faste afgange (min 2 personer)

Valgfrie ekstra aktiviteter under turen (for egen regning):
Ski diving, quad biking i sandklitterne, sand boarding, living dessert tur og delfin tur.

Afrejsedatoer i 2016:  
03, 24 jan, 14 feb, 06, 27 mar, 17 apr, 08, 29 maj, 19 jun, 10, 31 jul, 21 aug, 11 sep, 02, 23 okt, 13 nov, 04, 25 dec

Pakkepris i danske kroner i perioden 01.10.15 – 31.12.16
Pr person                                                               fra dkk 19995,-

DAG TIL DAG PROGRAM

Dag 1: Windhoek (M)
I mødes på hotellet kl. 14.00 for en kort tur briefing og drager derefter til Katatura, hvor I udforsker området på en to timers cykeltur. Efter Katatura bruger I lidt tid på at besøge seværdighederne i Windhoek, før I tager til Joes Beerhouse eller en lignende restaurant, hvor I fortsætter jeres tur briefing, nyder den lokale varme gæstfrihed og en dejlig middage (egen regning).

Dag 2: Windhoek – Kgalagadi (M/F/A)
Her til morgen starter eventyret. I forlader byen og kører sydpå af snoede vej til de åbne sletter i den store Kalahari-ørken. Rejsen i dag tager jer gennem fjerntliggende landsbyer sjældent besøgt af rejsende og hvor det er muligt, stopper vi og hilser på de lokale indbyggere. I ankommer til jeres lejr i Kgalagadi hen på eftermiddagen, og efter at lejren er sat op, kan I nyde jeres første camping måltid under stjernerne.

Dag 3: Kgalagadi Transfrontier Park (M/F/A)
Efter en overdådig morgenmad, tager I på gamedrive gennem Kgalagadi Transfrontier parken, en park der spænder over både Sydafrika og Botswana. Kendt for store befolkning af rovdyr, såsom gepard og den massive sortemankede løve, Kgalagadi parken tilbyder et unikt og spektakulære dyre og fugleliv. I bruger det meste af dagen på at udforkse den sydafrikanske side af parken på jagt efter vilde dyr. Om aftenen camperer I blandt kamel tornetræer på en af parkens lejre.

Dag 4: Kgalagadi – Fish River Canyon (M/F/A)
Som solen stiger op, tager I på game drive og I er tilbage i lejren til brunch. Efter at lejren er pakket ned, kører I tilbage til Namibia og rejser ad naturskønne veje igennem Kalahari, I krydser mange høje klitter, der byder på en spektakulær udsigt, fortsætter til Keetmanshoop og derefter til Fish River Canyon, den næststørste kløft i verden. Her har I tid til at udforske kløften før I ankommer til jeres stop for natten, Ai – Ais, de varme kilder som ligger i bunden af kløften.

Dag 5: Fish River Canyon – AUS (M/F/A)
Her til morgen tager I en kort gåtur i bunden af ​kløften før I rejser ad maleriske veje til det sydligste punkt på jeres rejse – den mægtige Orange flod. Orange floden danner grænse til Sydafrika og har skabt et snævert bælte af grøn vegetation, der snor sig gennem de tårnhøje forrevne bjerge i dette tilsyneladende afbrændte landskab. I stopper for at spise frokost og tager måske endda en svømmetur i floden. Om eftermiddagen når I til Namib ørkenen og til den charmerende lille by Aus hvor I slår lejr for natten.

Dag 6: AUS – Luderitz – Kolmaskop – AUS (M/A)
Efter en tidlig morgenmad, begiver I jer på tværs af de åbne ørken sletter imod Atlanterhavet. Dagens første stop er i spøgelses byen Kolmanskop. Tidligere en velstående by med en udbytterig diamantmine, men nu er byen langsomt ved at blive opslugt af sand fra ørkenen. I tager på en underholdende rundvisning og en tur rundt i byen og igennem de gamle bygninger, bringer byens farverige historie til live. Så er det videre til Luderitz, en lille havneby på en af ​​de mest ugæstfri kyster. I besøger korset, som blev plantet her af Dias i 1487 og bruger lidt tid på at slentre rundt i byen, for at nyde den enestående arkitektur. Denne eftermiddag rejser I tilbage til ørkenen og stopper enroute for at tilbringe tid med en koloni af vilde ørken heste. Frokost i dag vil være for egen regning.

Dag 7: Namib ørken reservatet (M/F/A)
Efter en afslappet morgen, går I en tur rundt i byen og nyde gæstfriheden på det lokale hotel, før I fortsætter jeres rejse. I dag rejser I ind i hjertet af Namib, til de store sletter, røde klitter, og tårnhøje bjerge af sten. Jeres næste to nætter overnatter I på Greenfire ørken lejren, en fjernt beliggende lejr, dejligt beliggende med høje klipper i baggrunden inde i det store Namib Rand natur reservat. Reservatet er hjemsted for en bred vifte økologi og dyrelive, der har tilpasset sig ørkenen og I vil her nyde omfattende vandreture, samt en gamdrives, både om dagen og natten.

Dag 8: Namib ørken reservatet (M/F/A)
I vågner op med udsigten til ørkenen, der strækker sig så langt som øjet rækker. Dette beskyttet vildnis er blevet bevaret og er beskyttet via indkomsten fra turismen. Alle dyrene her eksisterer i helt naturlige omgivelser og er kan bevæge sig uhindret i reservatets fulde omfang – 202000 hektarer. Jeres guide vil fortælle vidt og bredt om de unikke ørken dyr og planter.

Dag 9: Sossusvlei klitterne (M/F/A)
Efter en tidlig morgenmad fortsætter I på tværs af de endeløse ørken sletter til Sesriem kløften og de fantastiske Sossusvlei klitter – angiveligt de højeste i verden. Efter at I har udforsket kløften til fods, forstætter I ind i hjertet af klitterne (det sidste stykke med 4 x 4) og vil bruge tid på at klatre i disse spektakulære bjerge af sand, før I sidste på eftermiddagen ankommer til jeres lejr i ørkenen.

Dag 10-11: Swakopmund (M/F/A) (M)
Efter morgenmaden drager I gennem Namib Naukluft parken, for at opleve det dramatiske måne landskab, og de gamle Welwitschia planter, før I kommer til kystbyen Walvis Bay for at se lagunen. Så er det videre til Swakopmund, hvor I tilbringer to nætter på den centralt beliggende, komfortable Greenfire Swakopmund Lodge. I udforsker denne hyggelige ferieby og dens omgivelser grundigt og nyder et aften måltid på en lokal restaurant (for egen regning). Imens I er her har I mulighed for at prøve Quad Biking, Sand Boarding og faldskærmsudspring (for egen regning).

Dag 12: Skelet kysten – Brandberg bjerget (M/F/A)
I dag går turen op langs den golde Skelet kyst, skueplads for utallige skibsvrag, sælkolonien ved Cape Cross, hvor tusindvis af Cape sæler kan ses på land. I tager derefter ind i landet og jeres næste stop er ved det imponerende Brandberg bjerg (det højeste i Namibia), hvor I slår lejr i et udtørret flodleje, der frekventeres af ørken elefanter. I vandre en tur op ad bjerget for at se “White Lady” Bushman klippe maleri, som menes at være over 2000 år gamle. Med lidt held kommer I også til at se de endemiske og farverige kærligheds fugle under jeres ophold her.

Dag 13: Twyfelfontein – Palmwag (M/F/A)
I står op til en travl dag, med mange stop. I dag besøger I Organ pipes, mørke brune dolerit formationer nær de brændte bjerge og de gamle helleristninger ved Twyfelfontein, før I kommer til Damaraland og krydser Grootberg bjergpasset til jeres lejr nær Palmwag oasen. Dette er en af ​​de få permanente vandhuller, der bruges af det meget sjældne ørken næsehorn, elefanter og mange andre dyrearter er har tilpasset sig livet i ørkenen og vi håber at se disse prægtige dyr på tæt hold i dag.

Dag 14 – 15: Etosha National Park (M/F/A) (M/F)
I dag udforsker I Etosha National Park, en af turens absolut højdepunkter. I tilbringer tre dage og to nætter her i jagten på det fantastiske dyreliv, som parken er så kendt for. En af aftenerne bruger I ved et oplyst vandhul, for at opservere de mange dyr, der kommer for at drikke og en af aftenerne spiser i middage på en lejr restaurant (for egen regning). Dagene bruger I på gamedrives i parken, hvor I kan opleve et fantastisk dyreliv.

Dag 16: Etoshe National Park – Waterberg (M/F/A)
Efter en kort game drive om morgenen, forlader I parken og rejse videre til den imponerende Waterberg Plateau National Park. Dette Plateau byder på en utrolig økologisk mangfoldighed og har over 200 forskellige fuglearter og sjældne arter af små antilope, som lever i bakkerne ved foden af bjerget. Om eftermiddagen vandre I op ad bjerget for at nyde udsigten over Kalahari fra toppen. Herefter kan I nyde den sidste nat under den åbne stjernedækkede afrikanske himmel.

Dag 17: Windhoek (M)
Efter en tidlig morgenmad, pakker I sammen og begynder jeres tilbage til civilisationen. Køreturen til Windhoek tager ca. 5 timer, og I er tilbage i hovedstaden ved 13 tiden.

PRISEN INKLUDERER:

 • Fly København – Windhoek r/t
 • Lufthavnsskatter
 • 17 dages rundrejse (Vi forsøger at gøre alt for at sikre, at vores kunder er fuldt ud klar over, hvilke omkostningerne der er forbundet med hver tur, så for at undgå nogen overraskelser og skjulte omkostninger, er prisen alt inklusiv ifølge programmet.)
 • Overnatning ifølge programmet
 • Kitliste
 • Gruppeudstyr (telte, gryder, både, polers osv.),
 • Transport, ture, udflugter ifølge programmet
 • Lokale gebyrer, parkgebyr, tilladelser, entreer ifølge programmet
 • Kompetente professionelle engelsk talende lokale safari guider med stort kørekort og level 1 førstehjælps certifikat
 • Måltider som beskrevet i programmet (M: Morgenmad, F: Frokost, A: Aftensmad). Maden er sund og enhver bestræbelse bliver gjort for at tilpasse maden til enhver smag, og vi gør så meget brug af lokale produkter som muligt. Vi inkluderer kaffe og te, samt frugtjuice til morgenmaden, men alkohol, sodavand og flaskevand er for egen regning. Vi benytter ikke foodkitty systemet, da dette medfører forsinkelser under rejsen

PRISEN INKLUDERER IKKE:

 • Regionale flyvninger i Afrika
 • Indkvartering før og efter turen
 • Lufthavn transfers før og efter turen
 • Andre måltider end dem nævnt i programmet
 • Valgfri ture og udflugter, som ikke er nævnt i programmet
 • Visum til Namibia (kan p.t fåes ved indrejse, husk pasfoto), husk altid at checke med um.dk for opdateringer mht visum
 • Udgifter af personlig karakter, såsom drikkepenge, drikkevarer, souvenirs og vasketøj osv.
 • Sygdomafbestillings- og rejseforsikring

BEMÆRKNINGER:

 • Alle priser er med forbehold i tilfælde af ændringer i brændstoftillæg, afgifter, lokale skatter, transportomkostninger, entréer mv.
 • For bedst nyde denne tur bør man have en åben og fleksibel mentalitet. Vej og vejrforhold eller andre uforudsete forhold kan nødvendiggøre ændringer af rejseplanen og man bør være forberedt på dette. En sovepose, pude og håndklæde er påkrævet for denne tur.
 • Den anbefalede valuta til denne tur er US dollar, og noter i små sedler. En lille dagrygsæk er tilrådeligt.
 • Inden afgang vil I være forpligtet til at underskrive en formular med vores betingelser

TRANSPORT:

Turene opererer med forskellige typer og mærker af lastbiler, varevogne, landcruisers og unimogs, alle valgt på grund af deres funktionalitet og pålidelighed. Der er plads til op til 17 personer afhængigt af programmet. Alle køretøjer er designet på en måde, der afspejler årtiers erfaring i safariindustrien. Passagerkabine, køretøj og lagerområde er alle specialbyggede til vores specifikationer, idet passagerernes sikkerhed, komfort og køretøjets pålidelighed er vores første prioritet. Alle køretøjer inspiceres og serviceres før hver afgang. For små grupper benytter vi landcruisere.

GRUPPESTØRRELSE OG ALDER:

Gruppene er normalt på imellem 6 til 17 personer. Vi rejser i små grupper for ikke at invadere campingpladser og parker. Med små grupper er det også muligt for os at opretholde en langt mere personlig service over for vores kunder og beskytte miljøet og lokalsamfundene og ikke efterlade andet end vores fodspor. Vores grupper består normalt af enkeltpersoner, par og undertiden en grupper af venner i alderen 18 til 55 år. Grundet det aktive program og den tit ungdommelig mentalitet, der hersker på disse ture, gør det dem generelt uegnede for kunder over 55 år.

GUIDER:

Vores guider er modne voksne, der er unge af sind, professionelle og som nyder deres arbejde. De er valgt for deres personlighed, deres interesse for miljøet, deres erfaring, lokalkendskab og evne til at håndtere mennesker. Vi benytter en kerne af fuldtidsansatte, samt gode pålidelig deltidsansatte, alle registreret i Field Guides Association of Southafrica og med level 1 førstehjælps certifikat og en stort kørekort.

INDKVARTERING:

Normalt i safaritelte der kan rummer to voksne. Alternativt bruger vi hytter, bungalows eller sover under stjernerne, hvis det ønskes.  Sovepose, pude og håndklæde skal medbringes til denne tur. Tynde liggeunderlag bliver udleveret, men man kan medbringe oppustelige madrasser for yderligere komfort. Enkelt kunder kan komme til at dele indkvartering med andre rejsende. Vi udlejer soveposer hvis det kræves.

BAGAGE:

Bagage pr person er strengt begrænset til én stor rygsæk, der højst vejer 15 kg, samt en mindre taske eller rygsæk til håndbagage. KUFFERTER vil ikke blive accepteret.

LOMMEPENGE:

Hver tur vil kræve forskellige mængder af lommepenge afhængigt af turens længde, den enkeltes behov og specifikke forhold for hver tur. Lommepenge er nødvendige for måltider på først og sidste dag af rejsen, alkohol, mineralvand, sodavand og yderligere udgifter der ikke er inkluderet i prisen. Drikkepenge er en sædvanlig praksis.

Bestil rejsen

Klik her for at bestille rejsen

Copyright © 2014 Culture Adventure aps - Strandgade 102 · 1401 København K · Tlf: +45 7610 0070 · Fax: +45 7610 0170
Pin It