Uberørte Khao Lak, fortryllende Phi Phi & paradiset Koh Lanta

Denne rejse kombinerer den smukke kyststrækning ved andamaner havet med de berømte Phi Phi øer og den autentiske thailandske tropiske ø oplevelse, på den mere ukendte og uberørte paradis ø, Koh Lanta.

 

Rejsen starter på Khao Lak, som ligger 80 km nord for Phuket halvøen, ved den smukke andamanerhavs kyst. Khao Lak området udgøres af små fiskelandsbyer, der ligger som perler på en snor, forbundet af 20 km uspolerede hvide sandstrande, flankeret af palmer der svajer i brisen, med jungle og national parker, som kulisse i baggrunden.

Khao Lak er et af thailands mest afslappede og fredelige ferie områder. Ikke mindre end tre nationalparker omgiver den dejlige kyststrækning og det er en sjælden oase, med en fantastisk kombination af tropisk regnskov, bjerge dækket af frodig vegetation, brusende vandfald, spændende jungle stier og lange uspolerede sandstrande.

 

Herefter tager I videre til de smukke og berømte Phi Phi øer, verdenskendt fra filmen The Beach. Alle tænkelige superlativer og mulige beskrivelser af paradis gælder for Phi Phi øerne. Strandene er yndefulde buer af hvidt sand, vandet krystal klart, kokospalmer overalt, og en afslappet atmosfære, der omfavner dig ved ankomsten. Her kan I bruge dagene på at slappe af på de smukke strande, udforske laguner og bugter eller tage på snorkle ture til øde øer.  

I slutter rejsen af på Koh Lanta, en smuk, afslappet og uspoleret tropisk paradis ø, som stadig er uberørt af masseturismen, har en imødekommende og smilende lokalbefolkning og er indbegrebet af fred og harmoni, Koh Lanta er ren næring for sjælen.

 

Koh Lanta ligger 90 km syd for Krabi og byder på ikke mindre end 30 km kystlinje med 9 pragtfulde uberørte strande. Atmosfæren på Koh Lanta er afslappet og tempoet roligt og det er stedet, hvor man trækker stikket ud, nyder livet og bare lader den autentiske thailandske island feeling fylde kroppen. 

De fantastiske hvide sandstrande. ligger alle på solnedgangssiden og ud for kysten ligger der mere end 50 små øer, med masser af koralrev og marineliv. Øens centrum er dækket af tropisk vegetation og jungle klædte bjerge.

Koh Lantas befolkning er en blanding af muslimer, kinesere og havsigøjnere (Chao Ley), som alle har bevaret deres traditioner og skikke og som lever i harmoni med hinanden.

Undervejs bor I på vores specielt udvalgte favorit hoteller, alle valgt ud fra deres hygge, atmosfære, charme, beliggenhed, gode standard, gode pris og gode service.

rejsefakta

Tur navn: Uberørte Khao Lak, fortryllende Phi Phi & paradiset Koh Lanta
Rute: Phuket – Khao Lak – Phi Phi øerne – Koh Lanta – Krabi
Højdepunkter: Phang Nga bugten, Phi Phi øerne, Khao Lak, Surin og Similan Øerne, Koh Lanta, Khao Sok National Park, snorkling, dykning, natur, jungle, dyreliv, vandfald, strande og badeferie
Rejselængde: 15 dage
Afgang: Dagligt (min 2 personer)

dag til dag program

Dag 1: Phuket – Khao Lak (M)
Ved ankomsten til Phuket lufthavn, bliver I hentet og kørt til et af vores specielt udvalgte hoteller ved det dejlig, rolige og natursmukke område ved Khao Lak. Atmosfæren på Khao Lak er rolig og afslappet, der er ingen larmende barer, ingen jetski og de lokale fiskere fanger fisk, som deres forfædre har gjort det igennem generationer. Khao Lak er for dem, der ikke gider Phukets overbefolkede strande, larmende gadeliv og horder af forstyrende russere og kinesere.

 

Khao Lak området er uforstyret og roligt og afslappende. Strandene er rene, smukke og ikke overrendte. Der er ingen bygninger højere end palmerne og den smukke natur og de lange hvide strande minder om Phuket for 20 år siden. Ud for Khao Lak ligger der klippeøer og koralrev og Khao Lak er det perfekte udgangspunkt for dykker og snorkleture til de verdensberømte Similan og Surin øer. Overnatning på Baan Khao Lak Beach Resort 

Dag 2-5: Khao Lak (M)
Dagene er til fri disposition. Nyd nogle dejlige dage med afslapning ved stranden eller hotellets pool, forkæl jer selv med en omgang massage eller en afslappende spa behandling, tag på spændende udflugter til bl.a Phi Phi øerne, Phuket Elephant Sanctuary, Tachai Marine National Park og James Bond Island.

 

Tag på dykker og snorkleture til Simillan og Surin øerne, få gang i adrenalinen med white water rafting, udforsk Phang Nga bugtens mange øde strande, klippeøer, laguner og huler i havkajak eller tage på bådsture til uberørte øde øer, med snorkling og picnic på stranden.

Khao Lak området er også rigt på muligheder for naturelskere og vandrings entusiaster. Der er ikke mindre end 3 national parker at vælge imellem. I Laem Ru National Park, Sri Phang Nga National Park og Thai Muang National Park, findes der masser af eksotiske planter og dyreliv, smukke vandfald, øde strande, jungleklædte bjerge, skovklædte dale, mangrovesumpe og flodmundinger. 

 

Der er masser af opleve og tage sig til i dagstimerne og om aftenen kan man shoppe på aften markederne eller nyde en dejlig middag af lækker thai mad eller friskfanget fisk og skaldyr på en af de mange hyggelige restauranter, der ligger langs strandene, imens man nyder den smukke solnedgang og lytter til bølgernes skvulpen. Overnatning på Baan Khao Lak Beach Resort

Dag 6: Khao Lak – Koh Phi Phi
I bliver hentet på hotellet og transporteret til jeres næste destination, de smukke Phi Phi øer, hvor I skal bo et af vores favorit hoteller, det dejlige  Phi Phi Relax Beach Resort, skønt beliggende ud til den smukke Phaknam bugt, i gåafstand fra Ton Sai by.

phi phi relax beach resort

 

Phi Phi Relax Beach Resort er et hyggeligt og charmerende resort, med en afslappet og rolig atmosfære og det perfekte udgangspunkt for en dejlig badeferie. Det er et uforstyret fristed, hvorfra man kan udforske Phi Phi øerne til fods, med båd eller tage ind til Ton Sai by og blive opslugt i mylderet af dagsturister og backpackere, vandre rundt i de små gader, fyldt med souvenir butikker, barer, restauranter, dykker butikker, tatovører og massage butikker, for så at vende tilbage til fred og ro på resortet. 

Resortet ligger ved en dejlig privat strand, lige ud til havet, omgivet af jungle og palmer og har restaurant, bar, vaskeri, roomservice og turdesk. Hotellets aktiviteter omfatter bl.a havkajakker, dykning, snorkling, fiskeri og massage. De hyggelige bungalows har bl.a Wi-Fi, mosquito net, balkon eller terasse, bad og toilet. Overnatning på Phi Phi Relax Beach Resort

Dag 7-9: Koh Phi Phi (M)
Phi Phi øerne er nogle af de smukkeste i Sydøstasien. De er som taget ud af et postkort og er det ultimative tropiske getaway. Med smukke hvide strande, fantastiske klippeformationer og et spejlblankt turkisfarvet hav, sprudlende med marineliv, er det indbegrebet af paradis. 

 

Phi Phi øerne består af seks øer og er den del af Hat Noppharat Thara Mu Ko Phi Phi National Park. De to vigtigste øer er Phi Phi Don og Phi Phi Leh. Den større og beboede Phi Phi Don tiltrækker tusindvis af besøgende med sine dejlige kyster, imens den mindre og ubeboede Phi Phi Leh er hjemsted for fantastiske smukke bugter og strande, herunder den verdensberømte Maya Bay, hvor filmen The Beach (med Leonardo Di Caprio) blev filmet.

Hovedattraktionen på Phi Phi er havet, strandene og dykning. Phi Phi er et af de bedste steder i Thailand at dykke. Men man kan også tage på bådture til Maya Bay, Monkey Beach, Ao Pileh Bay, Coral Island, Bamboo Island, Maiton Island, vikings grotterne eller hele 4 ubeboede øer, hvor man snorkler og spiser frokost på stranden. Som noget nyt på Phi Phi kan man tage på bådture og snorkle med revhajer, samt opleve bioluminescerende plankton.

phi phi relax beach resort

 

Man kan vandre op til et af øens 3 udsigtspunkter, snorkle ved Hat Yao, Moo Dee Bay, Bida Islands eller Mosquito Island, tage på beach hopping med longtailbåd til mere uberørtet strande, så som Ao Lo Moo Dee, Ao Toh Ko, Phak Nam Bay, Laem Tong Beach, Long Beach, Ao Poh og Secret beach, prøve kræfter med friklatring, trekke igennem øens jungleklædte midte, udforske øerne i havkajak eller lære at lave Thai mad på Pum’s Thai Cooking School. Overnatning på Phi Phi Relax Beach Resort

Dag 10: Koh Phi Phi – Koh Lanta (M)
I bliver hentet på jeres hotel og transporteret til Ton Sai, hvorfra I tager med båden til jeres næste ø paradis, Koh Lanta, hvor svalende havbriser, strålende solnedgange og ægte thailandsk gæstfrihed venter.

 

Ved ankomsten til Koh Lanta, bliver I hentet og kørt til et af vores favorit hoteller, Lalaanta Hideaway, dejligt beliggende ud til en privat strand, ved den skønne Bamboo bugt, på den smukke paradis ø Koh Lanta. Overnatning på LaLaanta Hideaway Resort

Dag 11-14: Koh Lanta (M)
Dagene er til fri disposition. Koh Lanta er en smuk, kuperet og frodig ø, dækket af regnskov og en kystlinie med lange, smukke og øde strande. I den sydlige ende af øen ligger der et naturreservat, hvor I kan besøge Khao Mai Kaew grotterne og Khlong Chak vandfaldet. 

 

På Koh lanta er der noget for enhver smag, I kan forkæle jer selv med en omgang massage eller en afslappende spa behandling. I kan dyrke yoga eller Muay Thai, slappe af ved poolen eller på stranden, shoppe på lokale markeder i Saladan, udforske øen og andre strande på scooter, vandre igennem junglen til Khlong Jark vandfaldet og flagermusegrotten, sejle i havkajak, tage på bådture til andre ubeboede øer, så som Koh Ha, Koh Rok Nok, Koh Rok Nai eller Koh Mook, hvor I kan besøge emerald cave, den gemte lagune, snorkle og spise picnic på stranden.

I kan også lære at lave thai mad, tage ud og fiske, snorkle, dykke, tage på elefant trek, udforske Thung Yee Pheng mangrove skoven i kajak, besøge Lanta animal wellfare, Sea Gypsy Village, Mu Ko national park, fyrtårnet, Sunshine Hill viewpoint, lokale fisker landsbyer, Lanta old town og en kinesisk bosættelse.

 

Om aftenen kan man nyde de smukke solnedgange med en kølig cocktail i hånden og efter at solen er gået ned i horisonten, gå en tur langs stranden og slå sig ned på en af de hyggelige strand restauranter, det kan være alt små intime famileejede steder til de større internationale restauranter. Imens man kigger ud over havet, under en stjernespækket himmel, kan man nyde en dejlig middag bestående af lækker autentisk thaimad eller frisk fanget fisk og skaldyr, akkompangeret af bølgernes skvulpen. Overnatning på LaLaanta Hideaway Resort

Dag 15: Koh Lanta – Krabi (M)
Desværre er det rundrejsens sidste dag, og i løbet af dagen bliver I hentet og kørt til Krabi lufthavn, hvorfra I flyver hjem med kufferten fuld af uforglemmelige oplevelser og fantastiske ferie minder.

Ovenstående program er et forslag og det kan selvfølgeligt laves med andre hoteller. Alle vores rejser er skræddersyede, så rejselængden, ruten og antallet af overnatninger kan selvfølgeligt også ændres i henhold til jeres ønsker.

Læs mere om vores halvdags, heldags & aften udflugter her…..

Hotelliste:
Khao Lak: Baan Khao Lak Beach Resort 
Phi Phi: Phi Phi Relax Beach Resort
Koh Lanta: LaLaanta Hideaway Resort

Pakkepris i danske kroner i perioden 01.05 – 31.10.19 / 01.05 – 31.10.20
Pr voksen i delt dobbeltværelse                                             fra dkk 9995,-
Enkeltværelses tillæg                                                                 dkk 2995,-

Pakkepris i danske kroner i perioden 31.10 – 15.12.19
Pr voksen i delt dobbeltværelse                                             fra dkk 11995,-
Enkeltværelses tillæg                                                                 dkk 5295,-

Pakkepris i danske kroner i perioden 15.12.19 – 16.01.20
Pr voksen i delt dobbeltværelse                                             fra dkk 13395,-
Enkeltværelses tillæg                                                                 dkk 6495,-

Pakkepris i danske kroner i perioden 16.01 – 01.04.20
Pr voksen i delt dobbeltværelse                                             fra dkk 12595,-
Enkeltværelses tillæg                                                                 dkk 5795,-

Pakkepris i danske kroner i perioden 01.04 – 01.05.20
Pr voksen i delt dobbeltværelse                                             fra dkk 11195,-
Enkeltværelses tillæg                                                                 dkk 4295,-

Pakkeprisen inkluderer:

 • Fly København – Phuket / Krabi r/t
 • Diverse flyskatter og afgifter
 • Privat transfer fra Phuket lufthavn til hotellet på Khao Lak
 • 5 nætter på Baan Khao Lak Beach Resort i standard værelse med morgenmad
 • Transfer fra hotellet på Khao Lak til hotellet på Koh Phi Phi
 • 4 nætter på Phi Phi Relax Beach Resort i garden bungalow med morgenmad
 • Transfer hotellet på Koh Phi Phi til hotellet på Koh Lanta
 • 5 nætter på Lalaanta Hideaway i enchanted villa med morgenmad
 • Privat transfer fra hotellet til Krabi lufthavn
 • Entreer, ture, udflugter & transport med airconditionerede biler/minivans og engelsk talende lokalguide som beskrevet i programmet
 • Måltider som beskrevet i programmet (M: Morgenmad, F: Frokost, A: Aftensmad)

Prisen inkluderer ikke:

 • Andre måltider end dem nævnt i programmet
 • Valgfri ture som ikke er nævnt i programmet
 • Udgifter af personlig karakter, såsom drikkevarer, drikkepenge, souvenirs og vasketøj osv.
 • Visum til Thailand, ved rejser på under 30 dage behøver danske statsborgere ikke visum, på rejser på over 30 dage skal man på forhånd have lavet visum hos den thailandske ambassade i Danmark.

Bemærkninger:

 • Skulle der ikke være plads på de navngivne hoteller, bliver overnatningen på et hotel af samme standard.
 • Der kan forekomme værelsestillæg på helligdage eller under højsæsonen
 • På Baan Khao Lak Beach Resort er der obligatorisk nytårsmiddag på dkk 1100,- for voksne og dkk 550,- for børn (2-11 år).
 • På Phi Phi Relax Beach Resort er der obligatorisk julemiddag på dkk 700,- for voksne og dkk 350,- for børn (2-11 år) og obligatorisk nytårsmiddag på dkk 700,- for voksne og dkk 350,- for børn (2-11 år).
 • På Lalaanta Hideaway er der obligatorisk julemiddag på dkk 500,- for voksne og dkk 250,- for børn (2-11 år) og obligatorisk nytårsmiddag på dkk 600,- for voksne og dkk 300,- for børn (2-11 år).
 • Mindre program ændringer er undertiden nødvendigt, afhængig af vej og vejrforhold.
 • Priserne er med forbehold for ændringer i tilfælde af prisstigninger i moms, brændstof eller lokale skatter.

Bestil rejsen

Klik her for at bestille rejsen

Copyright © 2014 Culture Adventure aps - Strandgade 102 · 1401 København K · Tlf: +45 7610 0070 · Fax: +45 7610 0170
Pin It