Sydthailands natur, strande og øer

Denne rundrejse står i naturens tegn. I begynder rejsen i Khao Sok National Park, hvor I skal bo i træhytter på det fantastiske Our Jungle House, vores absolutte favorit sted, smukt beliggende midt i junglen, med en smuk udsigt over floden og den uspolerede jungle.

I overnatter i træhytter, omgivet af floder, regnskov og dyreliv. Her er masser af muligheder for spændende aktiviteter og udflugter og for at udforske thailands ældste, største og smukkeste regnskov, til fods, i kajak eller i båd. Khao Sok National Park byder på frodig regnskov, brusende vandfald, udsigtspunkter, floder og majestætiske søer omkranset af kalkstensklipper.

Sydthailands natur, strande og øer

National parken har et rigt dyreliv og mere end 100 forskellige orkidé arter. Glæd jer bl.a. til at sejle gennem junglen i kanoer, cruise på Cheow Lan søen, vandre i regnskoven og at opleve områdets plante- og dyreliv.

Derfra går rejsen videre til Krabi, berømt for sine enorme limstensklipper, der omkranser de smukke strande og skjulte bugter. Krabi provinsen anses af mange for at have Thailands smukkeste og mest særprægede natur. Her kan I tage på udflugter, med speedbåd til ubeboede øer, besøge lokale landsbyer, national parker, mangroveskove, udforske området på knallert, dykke, snorkle, slappe af på de hvide sandstrande og boltre jer i det krystalklart vand.

Khao Sok

 

I slutter af på den smukke, rolige og uberørte tropiske paradisø Koh Lanta, som stadig er uberørt af masseturismen, med en imødekommende og smilende lokalbefolkning og er indbegrebet af fred og harmoni, Koh Lanta er ren næring for sjælen..

Koh Lanta ligger 90 km syd for Krabi og byder på ikke mindre end 30 km kystlinje med 9 pragtfulde uberørte strande. Atmosfæren på Koh Lanta er afslappet og tempoet roligt og det er stedet, hvor man trækker stikket ud, nyder livet og bare lader den autentiske thailandske island feeling fylde kroppen.

De fantastiske hvide sandstrande. ligger alle på solnedgangssiden og ud for kysten ligger der mere end 50 små øer, med masser af koralrev og marineliv. Øens centrum er dækket af tropisk vegetation og jungle klædte bjerge.

Koh Lantas befolkning er en blanding af muslimer, kinesere og havsigøjnere (Chao Ley), som alle har bevaret deres traditioner og skikke og som lever i harmoni med hinanden.

Koh Lanta

 

Undervejs bor I på vores specielt udvalgte favorit hoteller, alle valgt ud fra deres hygge, atmosfære, charme, beliggenhed, gode standard, gode pris og gode service.

rejsefakta

Tur navn: Sydthailands natur, strande og øer
Rute: Khao Sok – Krabi – Koh Lanta
Højdepunkter: Khao Sok national park, junglevandring, Chao larn søen, badeferie ved Krabi og på Koh Lanta
Rejselængde: 15 dage
Afgang: Dagligt (min 2 personer)

dag til dag program

Dag 1: Phuket – Khao Sok National Park 
Ved ankomsten til Phuket, bliver I hentet i lufthavnen og kører igennem det smukke sydthailandske landskab til den fantastiske Khao Sok National Park, hvor I skal bo på vores favoritsted, det hyggelige Our Jungle House, skønt beliggende midt i den frodige jungle.

Khao Sok National Park

 

Jeres træhytte ligger midt i junglen med en smuk udsigt over floden eller den uspolerede jungle. Hver træhytte har sin egen charme og karakteristika. I befinder jer midt i junglen, omgivet af regnskoven og en utrolig bred vifte af dyreliv. Store Hornbill fugle og Gibbon aber, ses undertiden fra jeres træhytte.

Jeres hytter er kølet af den åbne friske jungle luft og vifter, alt sammen i overensstemmelse med stedets øko etik. Da I er omgivet af regnskov, er vejret som regel dejligt og køligt, så der er ingen behov for energiforbrugende klimaanlæg. Jeres træhus er bygget af lokalt dyrket bambus, nipa palme-stråtag, og andre miljø skånsomme materialer. Stedet har lagt en stor omhu og stolthed i at sikre at alle hytter er bygget i harmoni med naturen og med respekt for det lokale miljø. Overnatning på Our Jungle House

Khao Sok

 

Jeres træhytte har varmt vand, vestlige stil toiletter, ventilatorer, myggenet og rent filtreret vand, sæbe, håndklæder, sengetæpper og lagner. Fra stedets åbne restaurant og bar, kan I nyde en fantastisk udsigt over junglen, imens I indtager et velsmagende måltid og en kølig forfriskning. Overnatning på Our Jungle House.

Dag 2-4: Khao Sok National Park (M)
Dagen er til fri disposition. I kan slappe af på Our Jungle House, sejle ned af floden i et bildæk, tage en dukkert i floden eller slappe af med en god bog på jeres balkon. I kan også benytte jer af stedet mange aktiviteter eller tage på nogle af deres mange spændende tur og udflugter. Overnatning på Our Jungle House. 

Khao Sok

 

Deres aktiviteter omfatter bl.a:
Massage, kanoture i junglen, vandreture i regnskoven, jungle trek, elefant interaktion, landsby besøg, madlavnings kursus, natsafari i junglen, tur til varme kilder, udsigtspunkt og vandfald, fuglekigning, tur til Cheow Larn søen, 2 dages ture med overnatning i telt i junglen eller i flydende hytter på Cheow Larn søen og  meget meget mere. 

Dag 5: Khao Sok National Park – Krabi (M)
I bliver hentet på Our Jungle Camp og kørt til et af vores favorit hoteller i Ao Nang området, det skønne og hyggelig Chada Thai Village Resort. Det er et dejligt og charmerende resort, smukt beliggende i grønne tropiske omgivelser og med egen privat beach club og privat strand.

Krabi

 

Det ligger kun 10 minutters gang fra Noppharat stranden og starten af Ao Nangs strandpromenade, hvis man ønsker lidt mere gang i den, med restauranter, shopping, markeder, cafeer, barer osv. Overnatning på Chada Thai Village Resort

Dag 6-9: Krabi (M)
Dagene er til fri disposition. Ao Nang området er utroligt natursmukt, det er omgivet af frodig rengskov, bjerge og ligger ud til en smuk bugt, omgivet af karstformationer. Her er noget for enhver smag, man kan slappe af ved poolen eller på stranden, forkæle sig selv med en omgang massage eller afslappende spabehandling, sippe kaffe på en af de mange cafeer og restauranter eller shoppe på de lokale markeder.

Krabi

 

For de mere aktive og eventyrlystne, er der masser af muligheder for spændende oplevelser og aktiviteter, så som bådture med speedbåd til 4 uberørte og øde øer, med snorkling og picnic på stranden. Man kan også dykke eller prøve kræfter med friklatring i kalkstensklipperne ved Railay stranden.

Ao Nang ligger i Phang Nga bugten, med hundredevis af huler, øer og laguner, som man kan udforske med båd eller i kajak. Området byder også på mangroveskove og det smukke natur reservat Ao Thalane, som man kan udforske i kajak.

Krabi

 

Der er utallige muligheder i området, man kan leje cykler og besøge lokale vandfald, man kan tage på bådture til Hong Island, James Bond Island, Phi Phi Island, tage på elefant safari, white water rafting eller opleve Bor Thor mangrove skov og Ao Tha Len bugten i kano eller kajak.

Der er masser at opleve og tage sig til i dagstimerne og om aftenen kan man nyde de smukke solnedgange, shoppe på aften markederne eller nyde en dejlig middag på en af de mange restauranter langs stranden eller promenaden. Overnatning på Chada Thai Village Resort

Krabi

 

Dag 10: Krabi – Koh Lanta (M)
Desværre er det tid til at forlade Krabi, men heldigvis er det til fordel for et ø paradis. I bliver hentet på jeres hotel og kørt til et af vores favorit hoteller, Lalaanta Hideaway, dejligt beliggende ved den skønne Bamboo bugt på den smukke paradis ø Koh Lanta. Overnatning på LaLaanta Hideaway Resort

Dag 11-14: Koh Lanta (M)
Dagene er til fri disposition. Koh Lanta er en smuk, kuperet og frodig ø, dækket af regnskov og en kystlinie med lange, smukke og øde strande. I den sydlige ende af øen ligger der et naturreservat, hvor I kan besøge Khao Mai Kaew grotterne og Khlong Chak vandfaldet.

Koh Lanta

 

På Koh lanta er der noget for enhver smag, I kan forkæle jer selv med en omgang massage eller en afslappende spabehandling. I kan dyrke yoga eller Muay Thai, slappe af ved poolen eller på stranden, shoppe på lokale markeder i Saladan, udforske øen og andre strande på scooter, vandre igennem junglen til Khlong Jark vandfaldet og flagermusegrotten, sejle i havkajak, tage på bådture til andre ubeboede øer, så som Koh Ha, Koh Rok Nok, Koh Rok Nai eller Koh Mook, hvor I kan besøge emerald cave, den skjulte lagune, snorkle og spise picnic på stranden.

Koh Lanta

 

I kan også lære at lave thai mad, tage ud og fiske, snorkle, dykke, tage på elefant trek, udforske Thung Yee Pheng mangrove skoven i kajak, besøge Lanta animal wellfare, Sea Gypsy Village, Mu Ko national park, fyrtårnet, Sunshine Hill viewpoint, lokale fisker landsbyer, Lanta old town og en kinesisk bosættelse.

Om aftenen kan man nyde de smukke solnedgange med en kølig cocktail i hånden og efter at solen er gået ned i horisonten, gå en tur langs stranden og slå sig ned på en af de hyggelige strand restauranter, det kan være alt fra små intime famileejede steder til de større internationale restauranter. Imens man kigger ud over havet, under en stjernespækket himmel, kan man nyde en dejlig middag bestående af lækker autentisk thaimad eller frisk fanget fisk og skaldyr, akkompangeret af bølgernes skvulpen. Overnatning på LaLaanta Hideaway Resort

Koh Lanta

 

Dag 15: Afrejse fra Koh Lanta (M)
Det er rundrejsens sidste dag, og i løbet af dagen bliver I hentet og kørt til Phuket lufthavn, hvorfra I flyver hjem med kufferten fuld af fantastiske rejseminder og spændende oplevelser.

Ovenstående program er et forslag og det kan selvfølgeligt laves med andre hoteller. Alle vores rejser er skræddersyede, så rejselængden, ruten og antallet af overnatninger kan selvfølgeligt også ændres i henhold til jeres ønsker.

Læs mere om vores halvdags, heldags & aften udflugter her…..

Hotelliste:
Khao Sok: Our Jungle House
Krabi: Chada Thai Village Resort
Koh Lanta: La Laanta Hideaway Resort

Pakkepris i perioden 01.05.19 – 31.10.19 / 01.05.20 – 31.10.20
Pr person i delt dobbeltværelse                               fra dkk 10295,-
Enkeltværelses tillæg                                                   dkk 3295,-

Pakkepris i perioden 31.10 – 15.12 / 16.01 – 01.05.20
Pr person i delt dobbeltværelse                               fra dkk 12295,-
Enkeltværelses tillæg                                                   dkk 5195,- 

Pakkepris i perioden 15.12.19 – 16.01.20
Pr person i delt dobbeltværelse                               fra dkk 13895,-
Enkeltværelses tillæg                                                   dkk 6695,-

Prisen inkluderer:

 • Fly København – Phuket/Krabi r/t
 • Diverse flyskatter og afgifter
 • Privat transfer fra Phuket lufthavn til Our Jungle House
 • 4 nætter på Our Jungle House i parkview, forest, hideaway treehouse med morgenmad
 • Transfer fra Our Jungle House til hotellet på Krabi
 • 5 nætter på Chada Thai Village Resort i deluxe værelse med morgenmad
 • Transfer fra hotellet på Krabi til hotellet på Koh Lanta
 • 5 nætter på LaLaanta Hideaway Resort i enchanted villa med morgenmad
 • Transfer fra hotellet på Koh Lanta til Krabi lufthavn
 • Måltider som beskrevet i programmet (M: Morgenmad, F: Frokost, A: Aftensmad)

Prisen inkluderer ikke:

 • Andre måltider end dem nævnt i programmet
 • Valgfri ture som ikke er nævnt i programmet
 • Udgifter af personlig karakter, såsom drikkevarer, souvenirs og vasketøj osv.
 • Visum til Thailand, ved rejser på under 30 dage behøver danske statsborgere ikke visum, på rejser på over 30 dage skal man på forhånd have lavet visum hos den thailandske ambassade i Danmark.

Bemærkninger:

 • Skulle der ikke være plads på de navngivne hoteller, bliver overnatningen på et hotel af samme standard.
 • Der kan forekomme værelsestillæg på helligdage eller under højsæsonen.
 • På Chada Thai Village Resort er der obligatorisk julemiddag på dkk 560,- for voksne og dkk 280,- for børn (2-11 år) og obligatorisk nytårsmiddag på dkk 740,- for voksne og dkk 370,- for børn (2-11 år).

Bestil rejsen

Klik her for at bestille rejsen

Copyright © 2014 Culture Adventure aps - Strandgade 102 · 1401 København K · Tlf: +45 7610 0070 · Fax: +45 7610 0170
Pin It