Sydthailands natur, strande og øer

Denne rundrejse står i naturens tegn. I begynder rejsen I Khao Sok nationalpark, hvor I vil opleve frodig regnskov, brusende vandfald, floder, søer og kalkstensklipper. Nationalparken har et rigt dyreliv og mere end 100 forskellige orkidé arter. Glæd jer bl.a. til at sejle gennem junglen i kanoer, vandring i regnskoven, sejlads på Cheow Larn søen og til at lære om områdets plante- og dyreliv.

Derfra går rejsen videre til Krabi, berømt for sine enorme limstensklipper og smukke sandstrande. Krabi provinsen anses af mange for at have Thailands smukkeste og mest særprægede natur. I slutter rejsen af på den smukke paradis ø Koh Lanta, hvor I kan nyde de lange hvide sandstrande og den smukke natur.

Sydthailands natur, strande og øer

rejsefakta


Tur navn: Sydthailands natur, strande og øer
Rute: Khao Sok – Krabi – Koh lanta
Højdepunkter: Khao Sok national park, junglevandring, Chao larn søen, badeferie ved Krabi og på Koh Lanta
Rejselængde: 15 dage
Afgang: Dagligt (min 2 personer)

dag til dag program


Dag 1: Phuket – Khao Sok National Park 
Ved ankomsten til Phuket, bliver I hentet og kørt til Khao Sok National Park. På turen igennem Phang Nga provinsen passerer I små landsbyer, gummi og oliepalme plantager. Langs vejen vil I opleve livet på landet i tropiske sydlige Thailand. I kører ca. 2-3 timer igennem det smukke sydthailandske landskab til jeres indkvartering midt i junglen i Khao Sok National Park.

Jeres træhytte ligger midt i jungle med en smuk udsigt over floden eller de majestætiske kalkstensklipper, omgivet af uspoleret jungle. Hver træhytte har sin egen charme og karakteristika, herunder et åbent dæk, hvorfra I kan nyde udsigten over jungle og Khao Sok National Park. I befinder jer midt i junglen, omgivet af regnskoven og en utrolig bred vifte af dyreliv. Store Hornbill fugle og Gibbon aber, ses undertiden fra jeres balkoner i trætoppen.

Jeres hytter er kølet af den åbne friske jungle luft og vifter, alt sammen i overenstsemmelse med stedets øko etik. Da I er omgivet af regnskov, er vejret som regel dejligt og køligt, så der er ingen behov for energiforbrugende klimaanlæg. Jeres træhus er bygget af lokalt dyrket bambus, nipa palme-stråtag, og andre miljå skånsomme materialer. Stedet har lagt en stor omhu og stolthed i at sikre at alle hytter er bygget i harmoni med og med respekt for det lokale miljø.

Jeres træhytte har varmt vand, vestlige stil toiletter, ventilatorer, myggenet og rent filtreret vand, sæbe, håndklæder, sengetæpper og lagner. Fra stedets åbne restaurant og bar, kan I nyde en fantastisk udsigt over jungle, de fantastiske klipper og den smukke Klong Sok flod, imens I indtager et velsmagende måltid og en kølig forfriskning. Overnatning på Our Jungle Camp.

Dag 2-4: Khao Sok National Park (M)
Dagen er til fri disposition. I kan slappe af på Our Jungle Camp, sejle ned af floden i et bildæk, tage en dukkrt i floden eller slappe af med en god bog på jeres balkon i trætoppene. I kan også benytte jer af stedet mange aktiviteter eller tage på nogle af deres mange spændende tur og udflugter. Overnatning på Our Jungle Camp.

Deres aktiviteter omfatter bl.a:
Massage, kanoture i junglen, vandreture i regnskoven, jungle trek, elefant trek, landsby besøg, madlavnings kursus, natsafari i junglen, tur til varme kilder, udsigtspunkt og vandfald, fuglekigning, tur til Cheow Larn søen osv.

Dag 5: Khao Sok National Park – Krabi (M)
I bliver hentet på Our Jungle Camp og kørt til jeres resort ved Ao Nang stranden. Overnatning på Golden Beach Resort

Dag 6-9: Krabi (M)
Dagene er til fri disposition. I Aonang området er der noget for enhver smag, I kan bruge dagene på at forkæle jer selv med en god omgang massage, slappe af ved poolen eller stranden, I kan udnytte nogle af de spændende aktiviteter, så som snorkling, dykning eller friklatring i de smukke limstensklippertage eller udforske Phang Nga bugten eller Ao Thalane natur reservatet i kajak, udforske junglen, Koh Klang eller vandfald på cykel, besøge den utroligt smukke Railay strand, Hong island, James Bond Island, Phi Phi Island eller hele 4 øde paradis øer med speedbåd, snorkle og nyde en dejlig frokost på stranden. I kan også tage på elefant trekking, white water rafting, Bor Thor Sea Safari i kajak, kanoture til Ao Tha Len eller spændende grotter i Phang Nga bugten. En ting er sikkert, der er masser af tage sig til og opleve i dette utroligt natursmukke område. Overnatning på Golden Beach Resort

Dag 10: Krabi – Koh Lanta (M)
I bliver hentet på hotellet og kørt til jeres hotel på Koh Lanta. Overnatning på La Laanta Hideaway Resort

Dag 11-14: Koh Lanta (M)
Dagene er til fri disposition. Koh Lanta er en smuk, kuperet og frodig ø, med masser af regnskov og smukke lange strande. Den er hjemsted for det semi-nomadiske havsigøjner folkeslag Chao Leh og har et naturreservat, hvor man kan besøge Khao Mai Kaew grotterne og Khlong Chak vandfaldet. Den 30 km lange kystlinie er velsignet med lange sandstrande og mere end 70 små øer, koralrev og et levende marineliv. Her noget for enhver smag, man kan forkæle sig selv med en afslappende omgang massage, foryngrende spa behandling, dyrke yoga, slappe af ved poolen eller stranden, man kan tage på bådture til andre ubeboede øer, fiske, snorkle, dykke, tage på elefant trek, sejle i kajak igennem mangrove skove, besøge Mu Ko national park, lokale fisker landsbyer og en kinesisk bosættelse. Om aftenen kan man gå langs strande og poppe in på forskellige spisesteder, fra lokale famileejede steder til mere internationale steder og nyde dejlig thaimad eller seafood under stjernene, med bølgernes skvulpen i baggrunden. Overnatning på La Laanta Hideaway Resort

Dag 15: Afrejse fra Koh Lanta (M)
Det er rundrejsens sidste dag, og i løbet af dagen bliver I hentet og kørt til Phuket lufthavn, hvorfra I flyver hjem med kufferten fuld af fantastiske rejseminder og spændende oplevelser.

Ovenstående program er et forslag og det kan selvfølgeligt laves med billigere og dyrere hoteller. Alle vores rejser er skræddersyede, så rejselængden, ruten og antallet af overnatninger kan selvfølgeligt også ændres i henhold til jeres ønsker.  

Hotelliste:
Khao Sok: Our Jungle Camp
Krabi: Golden Beach Resort
Koh Lanta: La Laanta Hideaway Resort

Pakkepris i perioden 01.05 – 31.10.18 / 01.05 – 31.10.19
Pr person i delt dobbeltværelse                             fra dkk 10595,-
Enkeltværelses tillæg                                                 dkk 3595,-

Pakkepris i perioden 31.10.18 – 15.12.19 / 21.01.18 –  01.05.19
Pr person i delt dobbeltværelse                             fra dkk 12495,-
Enkeltværelses tillæg                                                 dkk 5695,-

Pakkepris i perioden 15.12.18 – 21.01.19 
Pr person i delt dobbeltværelse                             fra dkk 13195,-
Enkeltværelses tillæg                                                 dkk 6095,-

prisen inkluderer:

 • Fly København – Bangkok – Phuket r/t
 • Lufthavnsskatter
 • Transfer fra Phuket lufthavn til Our Jungle Camp
 • 4 nætter på Our Jungle Camp i foxtail eller bird of paradise river view treehouse med morgenmad
 • Transfer fra Our Jungle Camp til hotellet på Krabi
 • 5 nætter på Golden Beach Resort i deluxe værelse med morgenmad
 • Transfer fra hotellet på Krabi til hotellet på Koh Lanta
 • 5 nætter på La Laanta Hideaway Resort i enchanted villa med morgenmad
 • Transfer fra hotellet på Koh Lanta til Krabi lufthavn
 • Måltider som beskrevet i programmet (M: Morgenmad, F: Frokost, A: Aftensmad)

prisen inkluderer ikke:

 • Andre måltider end dem nævnt i programmet
 • Valgfri ture som ikke er nævnt i programmet
 • Udgifter af personlig karakter, såsom drikkevarer, souvenirs og vasketøj osv.

bemærkninger:

 • Skulle der ikke være plads på de navngivne hoteller, bliver overnatningen på et hotel af samme standard.
 • Der forekommer værelsestillæg på helligdage og under højsæsonen, Samt tillæg for obligatoriske jule og nytårsmiddage på hotellerne
 • Mindre program ændringer er undertiden nødvendigt, afhængig af vejr og vejforhold.
 • Priserne er med forbehold for ændringer i tilfælde af prisstigninger i moms, brændstof eller lokale skatter.

Bestil rejsen

Klik her for at bestille rejsen

Copyright © 2014 Culture Adventure aps - Strandgade 102 · 1401 København K · Tlf: +45 7610 0070 · Fax: +45 7610 0170
Pin It