Sydthailands drømme

Denne rundrejse står i naturens tegn. I begynder rejsen I Khao Sok nationalpark, hvor I vil opleve frodig regnskov, brusende vandfald, floder, søer og kalkstensklipper. Nationalparken har et rigt dyreliv og mere end 100 forskellige orkidé arter. Glæd jer bl.a. til at sejle gennem junglen i kanoer, vandring i regnskoven, overnatte på Cheow Larn søen i flydende bungalows og til at lære om områdets plante- og dyreliv.

Derfra går rejsen videre til Krabi, berømt for sine enorme limstensklipper og smukke sandstrande. Krabi provinsen anses af mange for at have Thailands smukkeste og mest særprægede natur. I Slutter rejsen af på den smukke paradis ø Koh Lanta, hvor I kan nyde de lange hvide sandstrande og den smukke natur.

Hængekøje på stranden

 

Rejsefakta


Tur navn: Sydthailands Drømme
Rute: Khao Sok – Krabi – Koh lanta
Højdepunkter: Khao Sok national park, junglevandring, Chao larn søen, badeferie ved Krabi og på Koh Lanta
Rejselængde: 16 dage
Afgange og priser: Daglig afgang (min 2 personer)

Pakkepris i perioden 01.05.16 – 31.10.16  
Pr person i delt dobbeltværelse                           fra dkk 10995,-
Enkeltværelses tillæg                                                 dkk 3895,-

Pakkepris i perioden 31.10.16 – 19.12.16  
Pr person i delt dobbeltværelse                           fra dkk 13695,-
Enkeltværelses tillæg                                                 dkk 5695,-

Pakkepris i perioden 19.12.16 – 21.01.17 
Pr person i delt dobbeltværelse                           fra dkk 14295,-
Enkeltværelses tillæg                                                 dkk 6695,-

Pakkepris i perioden 21.01.17 –  01.05.17
Pr person i delt dobbeltværelse                           fra dkk 13295,-
Enkeltværelses tillæg                                                 dkk 5795,-

Pakkepris i perioden 01.05.17 – 31.10.17  
Pr person i delt dobbeltværelse                           fra dkk 11595,-
Enkeltværelses tillæg                                                 dkk 4195,-

Dag til dag program


Dag 1: Phuket – Khao Sok National Park (-)
Ved ankomsten til Phuket, bliver I hentet og kørt til Khao Sok National Park. På turen igennem Phang Nga provinsen passerer I små landsbyer, gummi og oliepalme plantager. Langs vejen vil I opleve livet på landet i tropiske sydlige Thailand. I kører ca. 2-3 timer igennem det smukke sydthailandske landskab til jeres indkvartering midt i junglen i Khao Sok National Park.

Jeres træhytte ligger midt i jungle med en smuk udsigt over floden eller de majestætiske kalkstensklipper, omgivet af uspoleret jungle. Hver træhytte har sin egen charme og karakteristika, herunder et åbent dæk, hvorfra I kan nyde udsigten over jungle og Khao Sok National Park. I befinder jer midt i junglen, omgivet af regnskoven og en utrolig bred vifte af dyreliv. Store Hornbill fugle og Gibbon aber, ses undertiden fra jeres balkoner i trætoppen.

Jeres hytter er kølet af den åbne friske jungle luft og vifter, alt sammen i overenstsemmelse med stedets øko etik. Da I er omgivet af regnskov, er vejret som regel dejligt og køligt, så der er ingen behov for energiforbrugende klimaanlæg. Jeres træhus er bygget af lokalt dyrket bambus, nipa palme-stråtag, og andre miljå skånsomme materialer. Stedet har lagt en stor omhu og stolthed i at sikre at alle hytter er bygget i harmoni med og med respekt for det lokale miljø.

Jeres træhytte har varmt vand, vestlige stil toiletter, ventilatorer, myggenet og rent filtreret vand, sæbe, håndklæder, sengetæpper og lagner. Fra stedets åbne restaurant og bar, kan I nyde en fantastisk udsigt over jungle, de fantastiske klipper og den smukke Klong Sok flod, imens I indtager et velsmagende måltid og en kølig forfriskning. Overnatning på Our Jungle House.

Dag 2-3: Khao Sok National Park (-)
Dagen er til fri disposition. I kan slappe af på Our Jungle House, sejle ned af floden i et bildæk, tage en dukkrt i floden eller slappe af med en god bog på jeres balkon i trætoppene. I kan også benytte jer af stedet mange aktiviteter eller tage på nogle af deres mange spændende tur og udflugter. Overnatning på Our Jungle House.

Deres aktiviteter omfatter bl.a:
Massage, kanoture i junglen, vandreture i regnskoven, jungle trek, elefant trek, landsby besøg, madlavnings kursus, natsafari i junglen, tur til varme kilder, udsigtspunkt og vandfald, fuglekigning, tur til Cheow Larn søen osv.

Dag 4: Cheow Larn søen (F/A)
Den bedste måde at virkelig værdsætte Lake Cheow søen på, er at slappe af i den de smukke naturlige omgivelser, nyde dyrelivet, og roen der hersker i Khao Sok National Park. I tager afsted fra our Jungle House om morgenen og spendere resten af dagen med at vandre igennem den jomfrulige jungle, svømme, udforske en grotte, ro i kajak og slappe af midt i det fantastiske landskab. Om eftermiddagen, tager I på safari med båd for at se vilde dyr såsom oddere, aber og gaur. Efter mørkets frembrud, kan I nyde en lækker middag af frisk fangede fisk fra søen; og derefter tilbringe en nat under stjernerne i en flydende bungalow. Overnatning på søen i flydende bungalows.

Dag 5: Cheow Larn søen (M)
Efter morgenmaden, begynder I så små at pakke sammen og tage turen tilbage til Our Jungle House, på vejen tilbage kan I nyde de smukke omgivelser og dyrelivet omkring søen. Resten af dagen er til fri disposition. Overnatning på Our Jungle House.

Dag 6: Khao Sok National Park – Krabi (-)
I bliver hentet på Our Jungle House og kørt til jeres resort ved Ao Nang. Overnatning på Sand Sea Resort

Dag 7-10: Krabi (M)
Dagene er til fri disposition. I Aonang området er der noget for enhver smag, I kan bruge dagene på at forkæle jer selv med en god omgang massage, slappe af ved poolen eller stranden, I kan udnytte nogle af de spændende aktiviteter, så som snorkling, dykning eller friklatring i de smukke limstensklippertage eller udforske Phang Nga bugten eller Ao Thalane natur reservatet i kajak, udforske junglen, Koh Klang eller vandfald på cykel, besøge den utroligt smukke Railay strand, Hong island, James Bond Island, Phi Phi Island eller hele 4 øde paradis øer med speedbåd, snorkle og nyde en dejlig frokost på stranden. I kan også tage på elefant trekking, white water rafting, Bor Thor Sea Safari i kajak, kanoture til Ao Tha Len eller spændende grotter i Phang Nga bugten. En ting er sikkert, der er masser af tage sig til og opleve i dette utroligt natursmukke område. Overnatning på Sand Sea Resort

Dag 11: Krabi – Koh Lanta (M)
I bliver hentet på hotellet og kørt til jeres hotel på Koh Lanta. Overnatning på Anda Lanta Resort

Dag 12-15: Koh Lanta (M)
Dagene er til fri disposition. På Koh Lanta er der noget for enhver smag, I kan bruge dagene på at forkæle jer selv med en god omgang massage eller yoga, slappe af ved poolen eller stranden, I kan udnytte nogle af de spændende aktiviteter, så som snorkling, dykning udforske vandet omkring Koh Lanta i kajak, besøge national parken, lokal landsbyer eller tage på udflugter. Overnatning på Anda Lanta Resort

Dag 16: Afrejse fra Koh Lanta (M)
Det er rundturens sidste dag, og i løbet af dagen bliver I hentet og kørt til Krabi lufthavn. Herfra kan I flyve tilbage til Bangkok eller eventuelt fortsætte jeres rejse i det smukke Sydthailand.

Ovenstående program er et forslag og det kan selvfølgeligt laves med billigere og dyrere hoteller. Alle vores rejser er skræddersyede, så rejselængden, ruten og antallet af overnatninger kan selvfølgeligt også ændres i henhold til jeres ønsker.  

Hotelliste:
Khao Sok: Our Jungle House
Krabi: Sand Sea Resort 
Koh Lanta: Anda Lanta Resort

Prisen inkluderer:

 • Fly København – Bangkok – Phuket/Krabi r/t
 • Lufthavnsskatter
 • Transfer fra Phuket lufthavn til Our Jungle House
 • 4 nætter på Our Jungle House i Romance, Liana, Sunshine, Starlight, Gingah eller Halfmoon treehouse (room only)
 • 2 dages tur til Cheow Larn Søen med overnatning på søen i flydende bungalows, guide, måtider og altiviteter.
 • Transfer fra Our Jungle House til hotellet på Krabi
 • 5 nætter på Sand Sea Resort i deluxe bugalow med morgenmad
 • Transfer fra hotellet på Krabi til hotellet på Koh Lanta
 • 5 nætter på nætter på Anda Lanta Resort i superior værelse med morgenmad
 • Transfer fra hotellet på Koh Lanta til Krabi lufthavn
 • Måltider som beskrevet i programmet (M: Morgenmad, F: Frokost, A: Aftensmad)

Prisen inkluderer ikke:

 • Andre måltider end dem nævnt i programmet
 • Valgfri ture som ikke er nævnt i programmet
 • Udgifter af personlig karakter, såsom drikkevarer, souvenirs og vasketøj osv.

Bemærkninger:

 • Skulle der ikke være plads på de navngivne hoteller, bliver overnatningen på et hotel af samme standard.
 • Der forekommer værelsestillæg på helligdage og under højsæsonen, Samt tillæg for obligatoriske jule og nytårsmiddage på hotellerne
 • Mindre program ændringer er undertiden nødvendigt, afhængig af vejr og vejforhold.
 • Priserne er med forbehold for ændringer i tilfælde af prisstigninger i moms, brændstof eller lokale skatter.

Bestil rejsen

Klik her for at bestille rejsen

Copyright © 2014 Culture Adventure aps - Strandgade 102 · 1401 København K · Tlf: +45 7610 0070 · Fax: +45 7610 0170
Pin It