Sydthailands drømme

Denne rundrejse står i naturens tegn. I begynder rejsen I Khao Sok nationalpark, hvor I vil opleve frodig regnskov, brusende vandfald, kalkstensklipper, floder og søer. Nationalparken har et rigt dyreliv og mere end 100 forskellige orkidé arter. Glæd jer bl.a. til at sejle gennem junglen i kanoer, en unik oplevelse med elefanter, vandring i regnskoven og at lære om områdets plante- og dyreliv.

Herefter fortsætter I til Khao Lak, hvor I finder kilometervis af hvide strande, snorkling og dykning i verdensklasse, hyggelige strandrestauranter og masser af spændende udflugtsmuligheder.

Rundrejsen slutter på sydspidsen af Phuket, på det dejlige Cape Panwa Hotel, langt fra de overfyldte strande i den nordlige del af øen, hvor I rigtigt kan slappe af og nyde livet i lidt velfortjent luksus.

cape panwa hotel

 

rejsefakta


Tur navn: Sydthailands Drømme
Rute: Phuket – Khao Sok National Park  – Khao Lak – Phuket  
Højdepunkter: snorkling, dykning, natur, jungle, dyreliv, vandfald, strande, Similan øerne, Surin øerne og badeferie
Rejselængde: 15 dage
Afgang: Dagligt (min 2 personer)

dag til dag program

Dag 1: Phuket – Khao Sok National Park 
Ved ankomsten til Phuket, bliver I hentet og kørt til Khao Sok National Park. På turen igennem Phang Nga provinsen passerer I små landsbyer, gummi og oliepalme plantager. Langs vejen vil I opleve livet på landet i tropiske sydlige Thailand. I kører ca. 2-3 timer igennem det smukke sydthailandske landskab til jeres indkvartering midt i junglen i Khao Sok National Park.

Jeres træhytte ligger midt i junglen med en smuk udsigt over floden eller den uspolerede jungle. Hver træhytte har sin egen charme og karakteristika. I befinder jer midt i junglen, omgivet af regnskoven og en utrolig bred vifte af dyreliv. Store Hornbill fugle og Gibbon aber, ses undertiden fra jeres træhytte.

Jeres hytter er kølet af den åbne friske jungle luft og vifter, alt sammen i overenstsemmelse med stedets øko etik. Da I er omgivet af regnskov, er vejret som regel dejligt og køligt, så der er ingen behov for energiforbrugende klimaanlæg. Jeres træhus er bygget af lokalt dyrket bambus, nipa palme-stråtag, og andre miljå skånsomme materialer. Stedet har lagt en stor omhu og stolthed i at sikre at alle hytter er bygget i harmoni med og med respekt for det lokale miljø.

Jeres træhytte har varmt vand, vestlige stil toiletter, ventilatorer, myggenet og rent filtreret vand, sæbe, håndklæder, sengetæpper og lagner. Fra stedets åbne restaurant og bar, kan I nyde en fantastisk udsigt over junglen, imens I indtager et velsmagende måltid og en kølig forfriskning. Overnatning på Our Jungle Camp.

Dag 2-4: Khao Sok National Park (M)
Dagen er til fri disposition. I kan slappe af på Our Jungle Camp, sejle ned af floden i et bildæk, tage en dukkert i floden eller slappe af med en god bog på jeres balkon. I kan også benytte jer af stedet mange aktiviteter eller tage på nogle af deres mange spændende tur og udflugter. Overnatning på Our Jungle Camp.

Deres aktiviteter omfatter bl.a:
Massage, kanoture i junglen, vandreture i regnskoven, jungle trek, elefant interaktion, landsby besøg, madlavnings kursus, natsafari i junglen, tur til varme kilder, udsigtspunkt og vandfald, fuglekigning, tur til Cheow Larn søen, 2 dages ture med overnatning i telt i junglen eller i flydende hytter på Cheow Larn søen og  meget meget mere.

Dag 5: Khao Sok National Park – Khao Lak (M)
I bliver hentet på Our Jungle Camp og kørt til et af vores specielt udvalgte hoteller ved det dejlig, rolige og natursmukke område ved Khao Lak, hvor I kan nyde de lange, smukke strande og tage på spændende udflugter, bl.a til Phang Nga bugten, Phi Phi øerne, Simillan og Surin øerne. Herfra kan I også opleve elefant safari, kajak eventyr, white water rafting, Tachai Marine National Park og James Bond Island. Overnatning på C&N Kho Khao Beach Resort eller Khao Lak Orchid Beach Resort

Dag 6-9: Khao Lak (M)
Dagene er til fri disposition. Nyd nogle dejlige dage med afslapning ved stranden eller hotellets pool, tag på udflugter og nyd den dejlige mad fra det thailandske køkken. Overnatning på C&N Kho Khao Beach Resort eller Khao Lak Orchid Beach Resort

Dag 10: Khao Lak – Phuket (M)
Om morgenen bliver I hentet på jeres hotel og kører til jeres dejlige hotel i den sydlige ende af Phuket halvøen, langt fra de overfyldte strande i den nordlige ende af øen. Her kan I rigtigt slappe af i smukke og rolige naturomgivelser og nyde lidt velfortjent luksus. Overnatning på Cape Panwa Hotel

Dag 11-14: Phuket (M)
Dagene er til fri disposition. I kan bruge dagene på at forkæle jer selv med en god omgang massage eller foryngende spabehandling, slappe af ved poolen eller stranden, I kan også dyrke yoga, lære thai boksning, tage en madlavningsklasse, dykke, snorkle, tage på udflugter til Coral Island, hang Nga bugten, James Bond Island, Phi Phi Island eller hele 4 øde paradis øer med speedbåd, hvor I kan snorkle og nyde en dejlig frokost på stranden. En ting er sikkert, der er masser af tage sig til og opleve i dette utroligt natursmukke område. Overnatning på Cape Panwa Hotel

Dag 15: Afrejse fra Phuket (M)
Det er rundturens sidste dag, og i løbet af dagen bliver I hentet og kørt til Phuket lufthavn, hvorfra I flyver hjem med kufferten fuld af uforglemmelige oplevelser og fantastiske ferie minder.

Ovenstående program er et forslag og det kan selvfølgeligt laves med billigere og dyrere hoteller. Alle vores rejser er skræddersyede, så rejselængden, ruten og antallet af overnatninger kan selvfølgeligt også ændres i henhold til jeres ønsker.

Hotelliste:
Khao Sok: Our Jungle Camp
Khao Lak: C&N Kho Khao Beach Resort / Khao Lak Orchid Beach Resort 
Phuket: Cape Panwa Hotel

Pakkepris i danske kroner i perioden: 16.04.18 – 31.10.18 / 16.04.19 – 31.10.19
Pr person i dobbeltværelse                                           fra dkk 10695,-
Enkeltværelses tillæg                                                        dkk 4095,-

Pakkepris i danske kroner i perioden: 31.10.18 – 27.12.18
Pr person i dobbeltværelse                                           fra dkk 12195,-
Enkeltværelses tillæg                                                         dkk 5595,-

Pakkepris i danske kroner i perioden: 27.12.18 – 08.01.19
Pr person i dobbeltværelse                                           fra dkk 13195,-
Enkeltværelses tillæg                                                         dkk 6895,-

Pakkepris i danske kroner i perioden: 08.01.19 – 16.04.19
Pr person i dobbeltværelse                                           fra dkk 12595,-
Enkeltværelses tillæg                                                         dkk 5995,-

Prisen inkluderer:

 • Fly København – Phuket r/t
 • Diverse flyskatter og afgifter
 • Transfer fra Phuket lufthavn til Our Jungle Camp
 • 4 nætter på Our Jungle Camp i foxtail eller bird of paradise river view treehouse med morgenmad
 • Transfer fra Our Jungle Camp til hotellet på Khao Lak
 • 5 nætter på C&N Kho Khao Beach Resort i superior værelse med morgenmad (Khao Lak Orchid Beach Resort i orchid deluxe værelse i perioden 16.04-31.10) 
 • Transfer fra hotellet på Khao Lak til hotellet på Phuket
 • 5 nætter på Cape Panwa Hotel superior værelse med morgenmad
 • Transfer fra hotellet på Phuket til Phuket lufthavn
 • Måltider som beskrevet i programmet (M: Morgenmad, F: Frokost, A: Aftensmad)

Prisen inkluderer ikke:

 • Andre måltider end dem nævnt i programmet
 • Entreer, transport, ture og udflugter, som ikke er nævnt i programmet
 • Udgifter af personlig karakter, såsom drikkevarer, drikkepenge, souvenirs og vasketøj osv.

Bemærkninger:

 • Skulle der ikke være plads på de navngivne hoteller, bliver overnatningen på et hotel af samme standard.
 • Der forekommer værelsestillæg på helligdage og under højsæsonen (19.12.17 – 11.01.18 / 14 – 22.02.18 / 12 – 18.04.18),, samt tillæg for obligatoriske jule og nytårsmiddage på hotellerne
 • Mindre program ændringer er undertiden nødvendigt, afhængig af vej og vejrforhold.
 • Priserne er med forbehold for ændringer i tilfælde af prisstigninger i moms, brændstof eller lokale skatter .

Bestil rejsen

Klik her for at bestille rejsen

Copyright © 2014 Culture Adventure aps - Strandgade 102 · 1401 København K · Tlf: +45 7610 0070 · Fax: +45 7610 0170
Pin It