Storby, River Kwai & sandstrande

Hvis I vil opleve Bangkok, River Kwai og sandstrande, så er dette rejsen for jer. I begynder rejsen med nogle dage i Bangkok, hvor I kan vælge og vrage blandt det utal af spændende oplevelsesmuligheder, som denne mageløse, spændende og vidunderlige storby byder på. Her bor I på det dejlige Once Hotel, lige ud til Chao Praya Floden.

Herefter skal I på glamping eventyr ved River Kwai i Kanchanaburi provinsen, hvor I bor i luksustelte midt i junglen på det fantastiske Hintok River Camp, skønt beliggende i en lysning midt i junglen, ned til Kwai Noi floden.

hintok river camp

 

Her er der masser af muligheder for store naturoplevelser og spændende udflugter, bl.a til Erawan og Sai Yok national park, vandfald, lavagrotter, broen over floden Kwai, Hellfire Pass.

I slutter turen af med afslapning og badeferie ved de lange dejlige strande ved badebyen Hua Hin, hvor I kan nyde livet, strandende, lækker seafood, spille golf eller tage på udflugter til bl.a vingårde, Sam Roi Yod national park, Kaeng Krachan national park og den lille private paradis ø Koh Talu.

Undervejs bor I på vores specielt udvalgte favorit hoteller, alle valgt ud fra deres hygge, atmosfære, charme, beliggenhed, gode standard, gode pris og gode service.

rejsefakta

Tur navn: River Kwai og badeferie ved Hua Hin
Rute: Bangkok – River Kwai – Hua Hin
Højdepunkter: Bangkok, Street food tur i China Town, River Kwai, jungle, minoritets landsbyer, Hellfire Pass, elefant ridning, Sai Yok vandfaldet, togtur på dødens jernbane og badeferie ved Hua Hin
Rejselængde: 14 dage
Afgang: Dagligt (min 2 personer)

dag til dag program

Dag 1: Ankomst til Bangkok
Ved ankomsten til Bangkok lufthavn bliver I mødt i ankomsthallen af jeres chauffør, der kører jer til et af vores favorit hoteller, Det dejlige Shanghai Mansion, centralt placeret i hektiske og eksotiske Chinatown. I har resten af dagen til fri disposition. Overnatning på Shanghai Mansion 

bangkok

 

Dag 2: Bangkok – Street food tur i Chinatown (M)
Dagen er til fri disposition til at udforske Bangkoks mange seværdigheder. Hvis I står tidligt op kan I tage til Lumpini Park, Bangkok’s version af Central Park og opleve hvordan de lokale jogger i parken, udøver Tai Chi, yoga og aerobic om morgenen, har I lyst så deltag sammen med dem.

I kan også besøge en af ​​Bangkoks mest spektakulære og populære attraktioner, det berømte Grand Palace, der har været hjem for Thailands kongelige familie i mere end 200 år og udforske det imponerende kompleks af templer, paladser, pavilloner og museer.

 

Ved siden af Grand Palace kan I besøge Wat Pho, Bangkoks ældste tempel, thailands første universitet og uden tvivl det mest imponerende af bangkoks templer. Det er hjemsted for den storslåede 45 meter lange og 16 meter høje liggende Buddha og Wat Pho er også Thailands første skole for traditionel medicin og thailandsk massage.

I kan udforske China Town, bangkoks billigste sted at shoppe og vandre rundt i de spændende gader, udforske de mange farverige markeder og butikker, tage på en spændende cykeltur igennem bangkoks slum og grønne jungle, tage på en sejltur med longtailbåd igennem bangkoks mange klonger (kanaler) og opleve bangkokianernes hverdag og bangkoks skyline fra søsiden.

bangkok

 

Er I kulinarisk interesseret, kan I lære at lave Thai mad med Khun Poo, som bl.a har lært Jamie Oliver at lave Thai mad.

Om aftenen skal I på en fantastisk privat street food tur i Chinatown, en kulturel og kulinarisk oplevelse af de store. En af de bedste og sjoveste måder at opleve et nyt land, en ny kultur og møde de lokale på, er igennem den lokale mad.

street food china town bangkok

 

Yaowarat, Bangkoks Chinatown er verdens mest berømte destination for gadekøkkener og favorit-spiseområdet blandt de lokale. På dette kulinariske afteneventyr introducerer vi dig til kulinariske  smagsoplevelser i Bangkoks 200 år gamle samfund, der er rigt på thai-kinesisk tradition & lækker mad. 

Det er det største område med streetfood i Bangkok, med så mange forskellige ting at se og spise, at selv thailændere synes det er vanskeligt og overvældende at navigere, medmindre de er lokale. Tag på et spændende street food eventyr og nyd det thailandsk-kinesiske køkken på de bedste lokale spisesteder.

 

I spiser fra vogne på gaden og på traditionsrige lokale restauranter og prøver det hele fra nudler til Dim Sum, skaldyr, kinesiske desserter og is. Turen som er anbefalet af CNN Travel, vil være et absolut højdepunkt på din rejse.

At spise på gadekøkkener i hektiske Chinatown, omgivet at trafik og fodgængere er en sjov og unik oplevelse. Maden er lækker, eksotisk og absolut sikker at spise, alle spisesteder er specielt håndplukket og kendt som de bedste spisesteder af de lokale

 

Under turen udforsker og smager I på lokale delikatesser og specialiteter fra 7 berømte spisesteder, fra gadekøkkener til berømte thai-kinesiske restauranter, hvoraf nogle er anbefalet og anerkendt af Michelin.

Imens I nyder den lækre mad og gnidre skuldre med de lokale, hører I mindeværdige historier om nabolaget og de kinesiske madtraditioner. Imellem smagsprøverne får I et indblik bag kulissen i dette unikke kvarter, hvor I møder spisestedernes livlige personligheder, besøger kvarterets religiøse og kulturelle vartegn, for at give jeres mave en pause og give jer indsigt i kinesiske traditioner, der er unikke for dette kvarter.

 

I mødes på Hua Lamphong MRT-station kl. 18.00 og efter en kort gåtur er I ved det første madstop, fiskeboller i lyserød nudelsuppe. Nudelboden er i nærheden af Wat Traimit eller Golden Buddha Temple, som I besøger bagefter. Derefter går I til hovedgaden i Chinatown, hvor I stopper ved et kinesisk tempel. Jeres andet madstop er Dim Sum, efterfulgt af kinesisk stegt dej, præmieret af Michelin.

Dernæst spiser I skaldyr, derefter svineorganer eller sprødt svinekød (dit valg) i pebret suppe. Desserterne følger, is og sesam-dumplings i sød ingefær te. Jeres kulturelle og kulinariske eventyr i Chinatown slutter omkring kl 21.00, hvorefter I kan tage tilbage til hotellet eller fortsætte på egen hånd.  Overnatning på Shanghai Mansion 

Dag 3: Bangkok (M)
Dagen er til fri disposition. I kan også besøge de flydende markeder, Ayutthayas templer eller River Kwai på en dagstur, besøge et elefant sanctuary i Kanchanaburi provinsen, ca. 3 timer fra Bangkok, hvor I en hel dag følger elefanterne i deres naturlige omgivelser, hjælper med at plante og samle mad til dem, fodre dem og bade dem i floden.

 

Om aftenen kan I nyde en lækker cocktail på en af bangkoks mange fantastiske roof top barer, imens I ser solen går ned over bangkok, her kan nævnes Cru Champagne Bar, Red Sky, Octave, Vertigo Moon Bar, Lebua Sky Bar eller hvad med et dejligt dinner cruise på Chao Praya floden og se Bangkok fra vandsiden, imens I spiser en lækker middag. Overnatning på Shanghai Mansion

Dag 4: Bangkok – Hintok River Camp (M/A)
I bliver hentet på jeres hotel og kørt et af vores favoritsteder ved River Kwai, den utroligt dejlige Hintok River Camp, der ligger skønt placeret i en lysning inde i skoven, ned til Kwai Noi floden. Resten af dagen er til fri disposition. Overnatning på Hintok River Camp

Dag 5-6: Hintok River Camp (M/A)
På Hintok River Camp bor I i luksus safari telte, med europæiske bad og toilet, dobbeltseng og balkon. Dagene er til fri disposition og hver dag vågner I op til en symfoni af skovens lyder, med udsigt til en masse spændende aktiviteter.

hintok river camp

 

I kan slappe af i en hængekøje med en god bog, udforske nærområdet til fods, svømme i floden, besøge lokale landsbyer og templer på cykel. I kan tage ind til Kanchanaburi by, besøge et elefant sanctuary eller tage på udflugter, hvor I oplever JEATH museet, krigskirkegården, Hellfire memorial pass, broen over floden Kwai, dødens jernbane, Sai Yok Yai National Park og vandfald, Erawan National Park og vandfald, udforske stalagmitter og stalakitter i Lava grotten, ride på elefanter eller tage en tur ned af floden på en tømmerflåde.

hintok river camp

 

Om aftenen tændes der fakler og bål i lysningen og efter at I har provianteret i jungle baren, kan I slå jer ned ved træbordene og under stjernehimlen nyde en kold pilsner og lækker BBQ fra grillen. Overnatning på Hintok River Camp

Dag 7: Hintok River Camp – Hua Hin (M)
Efter morgenmaden blive I hentet og kørt til et af vores udvalgte favorit hoteller i Hua Hin, det dejlige og charmerende Baan Talay Dao, som ligger fredeligt i naturskønne omgivelser, lige ud til havet. Overnatning på Baan Talay Dao

Dag 8-13: Hua Hin (M)
Dagene er til fri disposition. I området omkring Hua Hin er der masser af muligheder for aktiviteter, fantastiske oplevelser og spændende udflugter. I kan f.eks tage på det lokale marked, besøge nogle af de vandland der ligger I Hua Hin, besøge vingårde, det flydende markede, tiger parken, elefant hospitalet, Khao Luang grotterne, Lion island, abebjerget med sit tempel på toppen og dets mange aber, lære at kite og windsurfe, spille golf, tage på ture til nogle af de nærliggende vandfald eller national parker, så som Khao Sam Roi Yod og Kaeng Krachan, på snorkle tur til den lille dejlige private paradis ø Koh Talu, nyde en afslappende massage, en helende spabehandling eller selvfølgeligt bare slappe af på stranden med en god bog.

 

Om aftenen kan I besøge nattemarkedet, Cicada markedet og I kan vælge imellem et stort udvalg af restauranter, hyggeligt beliggende i de små gader eller på moler, der stikker ud i vandet og nyde en dejlig middag af frisk fanget fisk og skaldyr, lækker thai mad eller utallige retter fra det internationale køkken, under stjernerne til lyden af bølgernes skvulpen. Overnatning på Baan Talay Dao

Dag 14: Afrejse fra Hua Hin (M)
Jeres thailands eventyr er ved vejs ende og og dagen er til fri disposition, indtil I bliver hentet på jeres hotel og kørt til Bangkok lufthavn.

Ovenstående program er et forslag og det kan selvfølgeligt laves med andre hoteller. Alle vores rejser er skræddersyede, så rejselængden, ruten og antallet af overnatninger kan selvfølgeligt også ændres i henhold til jeres ønsker.

Læs mere om vores halvdags, heldags & aften udflugter her…..

Hotelliste:
Bangkok: Shanghai Mansion
Kanchanaburi: Hin Tok River Camp 
Hua Hin: Baan Talay Dao Resort

Pakkepris i danske kroner i perioden 18.05 – 31.10.19 / 18.05 – 31.10.20
Pr person i delt dobbeltværelse                         fra dkk 11695,-
Enkeltværelses tillæg                                             dkk 5095,-

Pakkepris i danske kroner i perioden 31.10 – 22.12.19 / 09.01 – 18.05.20
Pr person i delt dobbeltværelse                         fra dkk 12495,-
Enkeltværelses tillæg                                             dkk 5995,-

Pakkepris i danske kroner i perioden 22.12.18 – 09.01.20
Pr person i delt dobbeltværelse                         fra dkk 13395,-
Enkeltværelses tillæg                                             dkk 6895,-

Prisen inkluderer:

 • Fly København – Bangkok r/t
 • Diverse flyskatter og afgifter
 • Privat transfer fra Bangkok lufthavn til hotellet
 • 3 nætter på Shanghai Mansion i superior værelse med morgenmad
 • Privat street food tur i Chinatown
 • Privat transfer fra hotellet i Bangkok til Hintok River Camp
 • 3 nætter på Hintok River Camp i superior safari telt med halvpension (morgenmad og BBQ middag)
 • Privat transfer fra hotellet ved River Kwai til hotellet i Hua Hin
 • 7 nætter på Baan Talay Dao Resort i studio med morgenmad
 • Privat transfer fra hotellet i Hua Hin til Bangkok lufthavn
 • Entreer, ture, udflugter & transport med airconditionerede biler/minivans som beskrevet i programmet
 • Måltider som beskrevet i programmet (M: Morgenmad, F: Frokost, A: Aftensmad)

Prisen inkluderer ikke:

 • Andre måltider end dem nævnt i programmet
 • Entreer, transport, ture og udflugter, som ikke er nævnt i programmet
 • Udgifter af personlig karakter, såsom drikkevarer, drikkepenge, souvenirs og vasketøj osv.
 • Visum til Thailand, ved rejser på under 30 dage behøver danske statsborgere ikke visum, på rejser på over 30 dage skal man på forhånd have lavet visum hos den thailandske ambassade i Danmark.

Bemærkninger:

 • Skulle der ikke være plads på de navngivne hoteller, bliver overnatningen på et hotel af samme standard.
 • Der forekommer værelsestillæg på helligdage og under højsæsonen og tillæg for obligatoriske jule og nytårsmiddage på hotellerne
 • Priserne er med forbehold for ændringer i tilfælde af prisstigninger i moms, brændstof eller lokale skatter.

 

 Bestil rejsen

Klik her for at bestille rejsen

Copyright © 2014 Culture Adventure aps - Strandgade 102 · 1401 København K · Tlf: +45 7610 0070 · Fax: +45 7610 0170
Pin It