Øhop på Koh Lanta, Koh Ngai og Koh Mook/Koh Lipe

Tag på øhop til 3 af de smukkeste øer i Thailand. Når I lander i Krabi, bliver I hentet og kørt til den utroligt smukke, afslappede og uberørte tropiske paradisø Koh Lanta, som stadig er uberørt af masseturismen, med en imødekommende og smilende lokalbefolkning og er indbegrebet af fred og harmoni, Koh Lanta er ren næring for sjælen.

Koh Lanta ligger 90 km syd for Krabi og byder på ikke mindre end 30 km kystlinje med 9 pragtfulde uberørte strande. Atmosfæren på Koh Lanta er afslappet og tempoet roligt og det er stedet, hvor man trækker stikket ud, nyder livet og bare lader den autentiske thailandske island feeling fylde kroppen.  

sivalai beach resort koh mook

De fantastiske hvide sandstrande ligger alle på solnedgangssiden og ud for kysten ligger der mere end 50 små øer, med masser af koralrev og marineliv. Øens centrum er dækket af tropisk vegetation og jungle klædte bjerge.

Koh Lantas befolkning er en blanding af muslimer, kinesere og havsigøjnere (Chao Ley), som alle har bevaret deres traditioner og skikke og som lever i harmoni med hinanden.

 

Herefter tager I til den uberørte paradis ø Koh Ngai. Når I nærmer jer Koh Ngai, vil I tro at I er med i Robinson og skal sættes af på en øde ø. Den lange sandstrand er blændende hvid og står i kontrast til de jungleklædte bakker i baggrunden, vandet er azurblåt og på alle sider er man omgivet af karst formationer, der stikker op fra havet.

Der ligger ikke mere end en håndfuld resorts på den smukke lange strand og man føler at man er på sin helt egen private trope ø.

I har derefter valget imellem 2 øer. I kan vælge at slutte af på den smukke og rolige Koh Mook, hvor I bor på thailands måske smukkest beliggende resort. Som I nærmer jer Koh Mook, kan I skimte den lille fiskelandsby, den smukke lange sandstrand, med palmer der svajer i brisen og bjergkamme dækket af frodig jungle i baggrunden. På en sandtange, der stikker ud fra junglen, ligger jeres resort, som taget ud af et postkort.

Eller I kan vælge at slutte af på den vidunderlige ø, Koh Lipe, som ligger på gænsen til Malaysia.

 

Hvis man drømmer om paradis øer, lange hvide sandstrande, azurblåt hav og koralrev der vrimler med marineliv, så er det her den ultimative tur.

Undervejs bor I på vores specielt udvalgte favorit hoteller, alle valgt ud fra deres hygge, atmosfære, charme, beliggenhed, gode standard, gode pris og gode service.

rejsefakta

Turnavn: Øhop på Koh Lanta, Koh Ngai & Koh Mook/Koh Lipe
Rute: Krabi – Koh Lanta – Koh Ngai – Koh Mook/Koh Lipe – Krabi
Højdepunkter: Koh Lanta, Koh Ngai, Koh Mook, Koh Lipe, øhop i Sydthailand, snorkle og badeferie
Rejselængde: 14 dage
Afgange: Dagligt (min 2 personer)

dag til dag program

Dag 1: Krabi – Koh Lanta 
Ved ankomsten bliver I hentet i lufthavnen og kørt til et af vores favorit hoteller, Lalaanta Hideaway, dejligt beliggende ved den skønne Bamboo bugt i den sydlige ende af den smukke paradis ø Koh Lanta. Overnatning på LaLaanta Hideaway Resort

Dag 2-5: Koh Lanta (M) 
Dagene er til fri disposition. Koh Lanta er en smuk, kuperet og frodig ø, dækket af regnskov og en kystlinie med lange, smukke og øde strande. I den sydlige ende af øen ligger der et naturreservat, hvor I kan besøge Khao Mai Kaew grotterne og Khlong Chak vandfaldet. 

 

På Koh lanta er der noget for enhver smag, I kan forkæle jer selv med en omgang massage eller en afslappende spa behandling. I kan dyrke yoga eller Muay Thai, slappe af ved poolen eller på stranden, shoppe på lokale markeder i Saladan, udforske øen og andre strande på scooter, vandre igennem junglen til Khlong Jark vandfaldet og flagermusegrotten, sejle i havkajak, tage på bådture til andre ubeboede øer, så som Koh Ha, Koh Rok Nok, Koh Rok Nai eller Koh Mook, hvor I kan besøge emerald cave, den skjulte lagune, snorkle og spise picnic på stranden.

 

I kan også lære at lave thai mad, tage ud og fiske, snorkle, dykke, tage på elefant trek, udforske Thung Yee Pheng mangrove skoven i kajak, besøge Lanta animal wellfare, Sea Gypsy Village, Mu Ko national park, fyrtårnet, Sunshine Hill viewpoint, lokale fisker landsbyer, Lanta old town og en kinesisk bosættelse.

 

Om aftenen kan man nyde de smukke solnedgange med en kølig cocktail i hånden og efter at solen er gået ned i horisonten, gå en tur langs stranden og slå sig ned på en af de hyggelige strand restauranter, det kan være alt fra små intime famileejede steder til de større internationale restauranter. Imens man kigger ud over havet, under en stjernespækket himmel, kan man nyde en dejlig middag bestående af lækker autentisk thaimad eller frisk fanget fisk og skaldyr, akkompangeret af bølgernes skvulpen. Overnatning på LaLaanta Hideaway Resort

Dag 6: Koh Lanta – Koh Ngai (M)
Sejlturen fra Koh Lanta til Koh Ngai tager ca. 30 min. Ved ankomsten til Koh Ngai, bliver I sat af i strandkanten og går igennem det fine hvide sand til jeres dejlige resort, et af vores favorit hoteller på Koh Ngai, smukt beliggende ned til vandkanten, med jungle og klipper i baggrunden. Resten af dagen er til fri disposition. Overnatning på Coco Cottage

coco cottage koh ngai

 

Dag 7-9: Koh Ngai (M)
Dagene er til fri disposition. Koh Ngai er en del af Mu Ko Lanta Marine Nartional Park og I kan bruge dagene på at forkæle jer selv med en god omgang massage eller en afslappende spa behandling, slappe af ved stranden eller tage en dukkert i det klare vand.

coco cottage koh ngai

 

I kan udforske havet og de omkringliggende øer, så som Koh Kradan, Ko Maa, Ko Chueak og Ko Waen i kajak, udforske øen til fods, der går en sti igennem junglen til den dejlige Paradise Beach og Ao Mamuang, hvor der også er et udsigtspunkt ved ranger stationen. I kan besøge den fantastiske Emerald Cave og gemte lagune eller tage på snorkle og dykkerture til bl.a Hin Daeng, Ko Haa og Ko Rok.

coco cottage koh ngai

 

Om aftenen kan I nyde den smukke solnedgang med en sundowner i hånden og efterfølgende gå ombord i en lækker middage af thai retter og frisk fanget fisk og skaldyr,, på en af de hyggelige restauranter, der ligger på stranden. Overnatning på Coco Cottage

Option 1:

Dag 10: Koh Ngai – Koh Mook (M)
Fra Koh Ngai kan I skimte Koh Mook i horisonten, den er også en del af Mu Ko National Marine Park og sejlturen fra Koh Ngai tager omkring 30 min. I sejler igennem et blåt øhav, med små ubeboede øer og karstformationer der stikker op af havet.

sivalai beach resort

 

Ved ankomsten bliver I sat af på molen ved den lille fiskerlandsby og kan se jeres resort, der ligger smukt og idylisk på en tange, der stikker ud fra regnskoven. Efter en rask lille gåtur på 100 meter langs stranden ankommer I til paradis, i form af thailands smukkest beliggende resort, Sivalai Beach Resort. Resten af dagen er til fri disposition. Overnatning på Sivalai Beach Resort.

Dag 11-13: Koh Mook (M)
Dagene er til fri disposition. På Koh Mook kan I bruge dagene på at forkæle jer selv med en god omgang massage eller en afslappende spa behandling, slappe af ved poolen eller på stranden. I kan også udforske havet og de omkringliggende øer, så som Koh Kradan, Ko Maa, Ko Chueak og Ko Waen i kajak, udforske øen til fods, der går en sti/vej på tværs af øen, igennem gummiplantager til den skønne Charlie Beach.

sivalai beach resort

 

I kan besøge den lokale fiskerlandsby, den fantastiske Emerald Cave og gemte lagune eller tage på snorkle og dykkerture til bl.a Hin Daeng, Ko Haa og Ko Rok.

Om aftenen kan I nyde den smukke solnedgang med en sundowner i hånden og efterfølgende gå ombord i en lækker middage af thai retter og frisk fanget fisk og skaldyr, med en fantastisk udsigt over havet og de omkringliggende klippeøer. Overnatning på Sivalai Beach Resort.

Dag 14: Koh Mook – Krabi (M)
Desværre er det rundrejsens sidste dag, og i løbet af formiddagen bliver I sat på båden til Krabi. Efter en djlig bådtur på et par timer, ankommer I til molen uden for Krabi og bliver derfra kørt til Krabi lufthavn, hvorfra I flyver hjem med kufferten fuld af fantastiske oplevelser og uforglemmelige ferie minder.

 

Option 2:

Dag 10: Koh Ngai – Koh Lipe ((M)
I bliver hentet på Koh Ngai og sejler til Koh Lipe (også kaldet Maldives of Thailand), turens sidste ø paradis. Der er ingen havn på Koh Lipe, I bliver sat af på en ponton ud for stranden, hvorfra I tager en lokal longtailbåd ind til stranden (thb 250) ud for jeres dejlige resort, Sita Beach Resort, et af vores favorit hoteller på øen og skønt beliggende på den dejlige Pattaya strand.

Sita Beach Resort er er rigtigt dejligt resort, skønt beliggende på den sydvestlige kyst af øen, i en 12 hektar tropisk have, lige ud til Pattaya stranden og det smukke krystalklare Andamaner hav. Resortet er en blanding af klassisk og moderne stil, med en rolig og afslappet atmosfære.

 

På resortet er der 2 swimmingpools, restaurant, vaskeri, standbar, massage, spa, privat strand og turdesk. De dejlige værelser har Wi-Fi, aircondition, satelit TV, minibar, kaffe og te faciliteter, balkon eller terasse, bad og toilet. Overnatning på Sita Beach Resort

Dag 11-13: Koh Lipe (M)
Koh Lipe er en del af Adang øgruppen og ligger i den beskyttede Tarutao marine national, som udgøres af 51 øer og grænser op til Malayisa. Koh Lipe er kun 2 km lang og 1 km bred og det er en af de få øer i Thailand, hvor man kan snokle direkte fra stranden, ud fra Pattaya Beach, Sunset Beach og Sunrise Beach og ud til småøerne Koh Usen og Koh Khra.

 

Koh Lipe er et relativt uopdaget og uspoleret paradis, den fik sin første ATM i 2017 og den er dækket af frodig vegetation, med smukke rolige sandstrande og omgivet af et krystalklart turkisblåt hav. Øens atmosfære er tilbagelænet og afslappet, det perfekte sted for en badeferie.

Hovedattraktionerne på Koh Lipe er afslapning ved stranden, badning, dykning og snokling. Øen har tre dejlige hovedstrande og der er masser af fremragende småøer, så som Koh Hin Saun, Koh Lok Goi, Koh Dong, Koh Pung, Jabaang, Koh Hin-Ngam, Koh Yang, Koh Rawi og Koh Adang, hvor man kan bade og snorkle og som nemt kan nås med en lokal longtailbåd eller på en dagstur.  

 

Koh Lipe byder også på andre aktiviteter, man kan udforske de omkringliggende øer i havkajak, gå øen rund til fods, shoppe i walking street, få massage på stranden, fiske med en lokal fisker, opleve den ekstraordinære bioluminescerende planktoner på en bådtur og dyrke Yoga,

Om aftenen kan I nyde de smukke solnedgange (bedst fra Sunset beach) med en kølig cocktail i hånden og efter at solen er gået ned i horisonten, vandre igennem walking street og spise BBQ eller gå en tur langs stranden og slå jer ned på en af de mange små barer og restauranter, hvor I med udsigt over havet, kan nyde en dejlig middag bestående af lækker autentisk thaimad eller frisk fanget fisk og skaldyr, akkompangeret af bølgernes skvulpen. Overnatning på Sita Beach Resort

Dag 14: Afrejse fra Koh Lipe (M)
I bliver hentet på jeres hotel og transporteret til Krabi lufthavn, hvorfra I flyver hjem med kufferten fuld af vidunderlige oplevelser og uforglemmelig ferieminder

Ovenstående program er et forslag og det kan selvfølgeligt laves med billigere og dyrere hoteller. Alle vores rejser er skræddersyede, så rejselængden, ruten og antallet af overnatninger kan selvfølgeligt også ændres i henhold til jeres ønsker.  

Hotelliste:
Koh Lanta: Laanta Hideaway Resort
Koh Ngai: Coco Cottage
Koh Mook: Sivalai Beach Resort
Koh Lipe: Sita Beach Resort

Option 1:

Pakkepris i danske kroner i perioden 01.05 – 31.10.19 / 01.05 – 31.10.20
Pr person i delt dobbeltværelse                        fra dkk 9995,-
Enkeltværelses tillæg                                            dkk 3495,-

Pakkepris i danske kroner i perioden 31.10 – 15.12.19 / 16.01 – 01.05.20
Pr person i delt dobbeltværelse                        fra dkk 12495,-
Enkeltværelses tillæg                                            dkk 5595,-

Pakkepris i danske kroner i perioden 15.12.19 – 16.01.01
Pr person i delt dobbeltværelse                        fra dkk 14195,-
Enkeltværelses tillæg                                            dkk 7495,-

Prisen inkluderer:

 • Fly København – Bangkok – Krabi r/t
 • Diverse flyskatter og afgifter
 • Privat transfer fra Krabi lufthavn til hotellet på Koh Lanta
 • 5 nætter på LaLaanta Hideaway Resort i enchanted villa med morgenmad
 • Transfer fra Koh Lanta til Koh Ngai 
 • 4 nætter på Coco Cottage i garden værelse med morgenmad
 • Transfer fra Koh Ngai til Koh Mook
 • 4 nætter på Sivalai Beach Resort i standard villa med morgenmad
 • Transfer fra hotellet på Koh Mook til Krabi lufthavn
 • Transport som beskrevet i programmet
 • Måltider som beskrevet i programmet (M: Morgenmad, F: Frokost, A: Aftensmad)

Option 2:

Pakkepris i danske kroner i perioden 01.05 – 31.10.19 / 01.05 – 31.10.20
Pr person i delt dobbeltværelse                        fra dkk 9695,-
Enkeltværelses tillæg                                            dkk 3095,-

Pakkepris i danske kroner i perioden 31.10 – 15.12.19 / 16.01 – 01.05.20
Pr person i delt dobbeltværelse                        fra dkk 12095,-
Enkeltværelses tillæg                                            dkk 5395,-

Pakkepris i danske kroner i perioden 15.12.19 – 16.01.01
Pr person i delt dobbeltværelse                        fra dkk 13095,-
Enkeltværelses tillæg                                            dkk 6395,-

Prisen inkluderer:

 • Fly København – Bangkok – Krabi r/t
 • Diverse flyskatter og afgifter
 • Privat transfer fra Krabi lufthavn til hotellet på Koh Lanta
 • 5 nætter på LaLaanta Hideaway Resort i enchanted villa med morgenmad
 • Transfer fra Koh Lanta til Koh Ngai 
 • 4 nætter på Coco Cottage i garden værelse med morgenmad
 • Transfer fra Koh Ngai til Koh Lipe
 • 4 nætter på Sita Beach Resort i superior garden view værelse med morgenmad
 • Transfer fra Koh Lipe til Krabi lufthavn
 • Transport som beskrevet i programmet
 • Måltider som beskrevet i programmet (M: Morgenmad, F: Frokost, A: Aftensmad)

Prisen inkluderer ikke:

 • Andre måltider end dem nævnt i programmet
 • Entreer, transport, ture og udflugter, som ikke er nævnt i programmet
 • Udgifter af personlig karakter, såsom drikkevarer, drikkepenge, souvenirs og vasketøj osv.
 • Visum til Thailand, ved rejser på under 30 dage behøver danske statsborgere ikke visum, på rejser på over 30 dage skal man på forhånd have lavet visum hos den thailandske ambassade i Danmark.

Bemærkninger:

 • Skulle der ikke være plads på de navngivne hoteller, bliver overnatningen på et hotel af samme standard.
 • Der kan forekomme værelsestillæg på helligdage og under højsæsonen.
 • På Lalaanta Hideaway er der obligatorisk julemiddag på dkk 500,- for voksne og dkk 250,- for børn (2-11 år) og obligatorisk nytårsmiddag på dkk 600,- for voksne og dkk 300,- for børn (2-11 år).
 • På Sivalai Beach Resort er der obligatorisk julemiddag på dkk 440,- for voksne og dkk 220,- for børn (2-11 år) og obligatorisk nytårsmiddag på dkk 820,- for voksne og dkk 410,- for børn (2-11 år), Samt tillæg for obligatoriske jule og nytårsmiddage på hotellerne
 • Mindre program ændringer er undertiden nødvendigt, afhængig af vej og vejrforhold.
 • Priserne er med forbehold for ændringer i tilfælde af prisstigninger i moms, brændstof eller lokale skatter .

Bestil rejsen

Klik her for at bestille rejsen

 

Copyright © 2014 Culture Adventure aps - Strandgade 102 · 1401 København K · Tlf: +45 7610 0070 · Fax: +45 7610 0170
Pin It