Øhop på Koh Chang, Koh Mak & Koh Kood

På dette fantastisk øhop, skal I opleve 3 af vores absolutte favorit øer i Thailand. Denne tur er ren balsam for sjælen og genoplader dine batterier med ægte, autentisk thailandsk island feeling.

Turen er for dem, der vil ned i gear, trække stikket ud, glemme alt om hverdagens stress og jag, twitter, facebook, inboxen og nyde kvalitetstid med den eneste ene eller familien, bare nyde at være på ferie og bade, snorkle, dykke, opleve små lokale ø samfund, smukke solnedgange med en sundowner i hånden og nyde lækker thai mad og frisk fanget seafood.

koh chang paradise resort

 

I begynder i den pulserende metropol Bangkok, hvor I har tid til at gå på oplevelse på egen hånd. Herefter I skal på øhop på 3 af thailands mest vidunderlige, smukke, uspolerede og autentiske øer.

I forlader Bangkoks hektiske gader og tager sydpå, ned til den smukke Koh Chang Marine National Park, tæt på grænsen til Cambodia. Koh Chang Marine National Park, består af 52 øer, hvoraf kun få er beboet og er et rent paradis.

I starter jeres eventyrlige øhop på den utroligt smukke og eksotiske Koh Chang, hvorefter I tager til den uberørte paradis ø Koh Mak og slutter af på den måske smukkeste og mest autentiske af alle thailands vidunderlige øer, Koh Kood.

 

Alle tænkelige superlativer og mulige beskrivelser af paradis gælder for Koh Chang, Koh Mak og Koh Kood. Strandene er yndefulde buer af hvidt sand, vandet krystal klart, kokospalmer overalt, og en afsondret, afslappet atmosfære, der omfavner dig ved ankomsten.

Hvis man drømmer om autentiske og uberørte paradis øer med bjerge, vandfald, frodig jungle, gummi og kokos plantager, lange hvide uspolerede sandstrande med palmer, der svejer i brisen, et spejlblankt azurblåt hav, en naturlig, imødekommende og smilende lokal befolkning, så er det turen for dig.

Undervejs bor I på vores specielt udvalgte favorit hoteller, alle valgt ud fra deres hygge, atmosfære, charme, beliggenhed, gode standard, gode pris og gode service.

rejsefakta

Tur navn: Øhop på Koh Chang, Koh Mak og Koh Kood
Rute: Bangkok – Koh Chang – Koh Mak – Koh Kood – Bangkok
Højdepunkter: Bangkok, street food tur i Chinatown, fiskelandsbyer, snorkling, dykning, natur, jungle, vandfald, øde øer, øhop, koh chang marine national park, strande og badeferie
Rejselængde: 15 dage
Afgang: Dagligt (min 2 personer)

dag til dag program

Dag 1: Ankomst til Bangkok
Ved ankomsten til Bangkok lufthavn bliver I mødt i ankomsthallen af jeres chauffør, der kører jer til et af vores favorit hoteller, Det dejlige Shanghai Mansion, centralt placeret i hektiske og eksotiske Chinatown. I har resten af dagen til fri disposition. Overnatning på Shanghai Mansion 

street food china town bangkok

 

Dag 2: Bangkok – Street food tur i Chinatown (M)
Dagen er til fri disposition til at udforske Bangkoks mange seværdigheder. Hvis I står tidligt op kan I tage til Lumpini Park, Bangkok’s version af Central Park og opleve hvordan de lokale jogger i parken, udøver Tai Chi, yoga og aerobic om morgenen, har I lyst så deltag sammen med dem.

I kan også besøge en af ​​Bangkoks mest spektakulære og populære attraktioner, det berømte Grand Palace, der har været hjem for Thailands kongelige familie i mere end 200 år og udforske det imponerende kompleks af templer, paladser, pavilloner og museer.

 

Ved siden af Grand Palace kan I besøge Wat Pho, Bangkoks ældste tempel, thailands første universitet og uden tvivl det mest imponerende af bangkoks templer. Det er hjemsted for den storslåede 45 meter lange og 16 meter høje liggende Buddha og Wat Pho er også Thailands første skole for traditionel medicin og thailandsk massage.

I kan udforske China Town, bangkoks billigste sted at shoppe og vandre rundt i de spændende gader, udforske de mange farverige markeder og butikker, tage på en spændende cykeltur igennem bangkoks slum og grønne jungle, tage på en sejltur med longtailbåd igennem bangkoks mange klonger (kanaler) og opleve bangkokianernes hverdag og bangkoks skyline fra vandsiden.

 

Er I kulinarisk interesseret, kan I lære at lave Thai mad med Khun Poo, som bl.a har lært Jamie Oliver at lave Thai mad.

Om aftenen skal I på en fantastisk privat street food tur i Chinatown, en kulturel og kulinarisk oplevelse af de store. En af de bedste og sjoveste måder at opleve et nyt land, en ny kultur og møde de lokale på, er igennem den lokale mad.

Yaowarat, Bangkoks Chinatown er verdens mest berømte destination for gadekøkkener og favorit-spiseområdet blandt de lokale. På dette kulinariske afteneventyr introducerer vi dig til kulinariske  smagsoplevelser i Bangkoks 200 år gamle samfund, der er rigt på thai-kinesisk tradition & lækker mad. 

 

Det er det største område med streetfood i Bangkok, med så mange forskellige ting at se og spise, at selv thailændere synes det er vanskeligt og overvældende at navigere, medmindre de er lokale. Tag på et spændende street food eventyr og nyd det thailandsk-kinesiske køkken på de bedste lokale spisesteder.

I spiser fra vogne på gaden og på traditionsrige lokale restauranter og prøver det hele fra nudler til Dim Sum, skaldyr, kinesiske desserter og is. Turen som er anbefalet af CNN Travel, vil være et absolut højdepunkt på din rejse.

 

At spise på gadekøkkener i hektiske Chinatown, omgivet at trafik og fodgængere er en sjov og unik oplevelse. Maden er lækker, eksotisk og absolut sikker at spise, alle spisesteder er specielt håndplukket og kendt som de bedste spisesteder af de lokale.

Under turen udforsker og smager I på lokale delikatesser og specialiteter fra 7 berømte spisesteder, fra gadekøkkener til berømte thai-kinesiske restauranter, hvoraf nogle er anbefalet og anerkendt af Michelin.

 

Imens I nyder den lækre mad og gnidre skuldre med de lokale, hører I mindeværdige historier om nabolaget og de kinesiske madtraditioner. Imellem smagsprøverne får I et indblik bag kulissen i dette unikke kvarter, hvor I møder spisestedernes livlige personligheder, besøger kvarterets religiøse og kulturelle vartegn, for at give jeres mave en pause og give jer indsigt i kinesiske traditioner, der er unikke for dette kvarter.

I mødes på Hua Lamphong MRT-station kl. 18.00 og efter en kort gåtur er I ved det første madstop, fiskeboller i lyserød nudelsuppe. Nudelboden er i nærheden af Wat Traimit eller Golden Buddha Temple, som I besøger bagefter. Derefter går I til hovedgaden i Chinatown, hvor I stopper ved et kinesisk tempel. Jeres andet madstop er Dim Sum, efterfulgt af kinesisk stegt dej, præmieret af Michelin.

 

Dernæst spiser I skaldyr, derefter svineorganer eller sprødt svinekød (dit valg) i pebret suppe. Desserterne følger, is og sesam-dumplings i sød ingefær te. Jeres kulturelle og kulinariske eventyr i Chinatown slutter omkring kl 21.00, hvorefter I kan tage tilbage til hotellet eller fortsætte på egen hånd.  Overnatning på Shanghai Mansion 

Dag 3: Bangkok – Koh Chang (M)
I bliver hentet på jeres hotel og kørt til den lille havn Laem Ngob, hvorfra I sejler til Koh Chang. Ved ankomsten bliver I indlogeret på et af vores udvalgte favorit hoteller, det fantastiske Koh Chang Paradise Resort & Spa, skønt beliggende ud til den smukke Klong Prao strand. Resten af dagen er til fri disposition. Overnatning på Koh Chang Paradise Resort & Spa

Dag 4-6: Koh Chang (M)
Dagene er til fri disposition. Koh Chang har et areal på 429 km2 og 70% af øen er dækket af jungleklædte bjerge, tropisk vegetation, kokos og frugt plantager. Øen har flere vandfald og de mange smukke strande, hvoraf de fleste ligger på vestsiden, solnedgangs siden, strækker sig fra nord til syd, som perler på en snor. I kan bruge dagene på at forkæle jer selv med en god omgang massage eller afslappende spa behandling, dyrke Yoga, Muay Thai, spille golf eller slappe af ved poolen og på stranden.

 

På øen er der flere elefant lejre, hvor I kan opleve de godmodige kæmper. I kan trekke igennem junglen ind til afkølende vandfald, så som Klong Plu, Than Mayom eller Kai Bae vandfaldene. I kan tage på udfordrene natur trek til toppen af Jom bjerget (630 meter) og Mount Salak Phet bjerget (744 meter).

I kan også udforske øen på ATV, cykel eller scooter og opleve den lokale kultur, skoler, templer, natur og udsigtspunkter. I kan besøge nogle af de andre smukke øer i marine parken, så som Koh Mak, Koh Kood, Koh Wai og Koh Rang med lokale færger eller udforske øens strande, klipper og bugter i havkajak eller med båd.

 

I kan tage på snorkle og dykketure til omkringliggende rev, fiske, lære at lave thai mad, besøge en kinesisk bosættelse, Mu Ko national park og udsigtspunkt eller den hyggelig lille fiskerlandsby Bang Bao, hvor I kan nyde den lækreste seafood.

Om aftenen kan I nyde de smukke solnedgange med en kølig cocktail i hånden og efter at solen er gået ned i horisonten, gå en tur langs stranden og slå jer ned på en af de hyggelige strand restauranter, hvor I under en stjernespækket himmel, kan nyde en dejlig middag bestående af lækker autentisk thaimad eller frisk fanget seafood, akkompangeret af bølgernes skvulpen.

 

Skulle I have lyst til lige mere gang i den, kan I tage til White Sand Beach, som ligger I den nordlige del af øen. Her er der byliv med shopping, aftenmarked, barer, cafeer og restauranter. En ting er sikkert, der er masser af tage sig til og opleve på denne utroligt natursmukke ø. Overnatning på Koh Chang Paradise Resort & Spa

Dag 7: Koh Chang – Koh Mak (M)
I bliver hentet på jeres hotel og kørt til den lille havn Bang Bao, hvorfra I sejler til Koh Mak. Ved ankomsten bliver I indlogeret på efter vores mening, det dejligste hotel på Koh Mak. Resten af dagen er til fri disposition. Overnatning på Seavana Beach Resort

Dag 8-10: Koh Mak (M)
Dagene er til fri disposition. Koh Mak er ideel for dem, der ønsker en afslappet atsmosfære og den ægte island feeling på en smuk tropisk ø, uspoleret af masse turisme. Iblandt de 10.000 palmetræer, er der et tempel, tre fiskerlandsbyer, gummi plantager, to øde strande, en skole, et marked og enkelte butikker.

seavana beach resort

 

Koh Mak er det perfekte sted at slappe af, berolige dit sind og lindre dine sanser. Pak tasken med bøger, for her er først og fremmest langstrakte, gyldne og smukke sandstrand med svajende palmer. Forkæl dig selv med massager og afslappende spa behandlinger.

Øen er ikke vanvittigt stor, men byder stadig på spændende aktiviteter, så som at udforske øen på cykel eller scooter, snorkletur til Koh Rayang, Koh Rang, Koh Kham og Koh Kradat, sejltur med hobbiecat, udforske øen i havkajak, dyrke Muay Thai eller lære at lave thai mad, Overnatning på Seavana Beach Resort

seavana beach resort

 

Dag 11: Koh Mak – Koh Kood (M)
I bliver hentet på jeres hotel og sejler til Koh Kood, thailands måske smukkeste ø. Koh Kood er en kupperet ø, hvis interiør stort set er dækket af jungle, vandfald, plantager og de vestlige og sydlige kyster oversået med herlige hvide sandstrande. Farvandet omkring øen er krystalklart og nogle strande har et maldiviske udseende.

Ved ankomsten bliver I indlogeret på det super dejlige, charmerende og hyggelige Koh Kood Beach Resort, måske nok vores favorit resort i hele Thailand. Det er ikke et stort luksus resort, men en super dejlig fredfyldt tropisk oase, en lille bid af paradis, hvor charmen, de smukke tropiske omgivelser og ikke mindst personalet er i særklasse.

koh kood beach resort

 

Hotellet er ejet af en danske familie og der er en hygge og stemning, som man ikke oplever mange andre steder. Resten af dagen er til fri disposition. Overnatning på Koh Kood Beach Resort

Dag 12-14: Koh Kood (M)
Dagene er til fri disposition. Koh Kood er 25 km lang og 12 km bred og der hvor man skal tage hen, hvis man vil opleve, hvordan det er at havne midt i et postkort, vil lidt væk fra det hele, slappe af, have fred og ro, komme helt ned i tempo og opleve lange smukke uberørte sandstrande med krystalklart vand.

koh kood beach resort

 

Koh Kood har heldigvis undsluppet masseturismen og er måske den mest autentiske og uberørte ø i Thailand, der er kun for nyligt kommet en ATM maskine på øen. Ud over at slappe af på stranden og svømme i det klare varme vand, kan man forkæle sig selv med massager eller afslappende spa behandlinger.

Midt på øen er der masser af kokos og gummi plantager og man kan tage på vandreture af jungle stier, vandre ind til gemte vandfald så som Khlong Chao, Khlong Yai Kee og Huang Nam Kaew vandfaldene, besøge den lokale skole, Ao Salat havsigøjner fiskerlandsby, udforske øens mange øde, uberørte og utroligt smukke strande og bugter på motorcykel eller ATV.

koh kood beach resort

 

Man kan også tage på snorkle og dykkerture til smukke koralrev, besøge nærliggende øer eller udforske øens øde strande og bugter i havkajak eller padle op ad Klong Chao floden til Klong Chao vandfaldet.

Om aftenen kan man med en sundowner i hånden, nyde de smukke solnedgang, før man sætter sig til bords til lækker thai mad og frisk fanget seafood. Overnatning på Koh Kood Beach Resort 

Dag 15: Koh Kood – Bangkok (M)
I bliver hentet på jeres hotel og sejler til Laem Sok. Herfra kører I til Bangkok lufthavn, hvorfra I flyver hjem med kufferten fuld af vidunderlige oplevelser og uforglemmelig ferieminder.

Ovenstående program er et forslag og det kan selvfølgeligt laves med andre hoteller. Alle vores rejser er skræddersyede, så rejselængden, ruten og antallet af overnatninger kan selvfølgeligt også ændres i henhold til jeres ønsker.

Læs mere om vores halvdags, heldags & aften udflugter her…..

Hotelliste:
Bangkok: Shanghai Mansion
Koh Chang: Koh Chang Paradise Resort & Spa
Koh Mak: Seavana 
Koh Kood: Koh Kood Beach Resort

Pakkepris i danske kroner i perioden: 01.06 – 15.10.19 / 01.06 – 15.10.20
Pr person i delt dobbeltværelse                                  fra dkk 11395,-
Enkeltværelses tillæg                                                      dkk 4595,-

Pakkepris i danske kroner i perioden: 15.10 – 15.12.19 / 16.01 – 01.06.20
Pr person i delt dobbeltværelse                                  fra dkk 12995,-
Enkeltværelses tillæg                                                      dkk 6095,-

Pakkepris i danske kroner i perioden:  15.12.19 – 16.01.20
Pr person i delt dobbeltværelse                                  fra dkk 14295,-
Enkeltværelses tillæg                                                      dkk 7295,-

Prisen inkluderer:

 • Fly København – Bangkok r/t
 • Diverse flyskatter og afgifter
 • Privat transfer fra Bangkok lufthavn til hotellet i Bangkok
 • 2 nætter på Shanghai Mansion i superior værelse med morgenmad
 • Privat street food tur i Chinatown
 • Privat transfer fra hotellet i Bangkok til hotellet på Koh Chang
 • 4 nætter på Koh Chang Paradise Resort & Spa i superior bungalow med morgenmad
 • Transfer fra hotellet på Koh Chang til hotellet på Koh Mak
 • 4 nætter på Seavana Beach i superior seaview værelse med morgenmad (i perioden 15 dec – 16 jan vil opholdet være på Koh Mak Resort i comfort beach front bungalow med morgenmad
 • Transfer fra hotellet på Koh Mak til hotellet på Koh Kood
 • 4 nætter på Koh Kood Beach Resort i Bali garden view bungalow med morgenmad
 • Transfer fra hotellet på Koh Kood til Bangkok lufthavn
 • Entreer, ture, udflugter & transport som beskrevet i programmet
 • Måltider som beskrevet i programmet (M: Morgenmad, F: Frokost, A: Aftensmad)

 Prisen inkluderer ikke:

 • Andre måltider end dem nævnt i programmet
 • Entreer, transport, ture og udflugter, som ikke er nævnt i programmet
 • Udgifter af personlig karakter, såsom drikkevarer, drikkepenge, souvenirs og vasketøj osv.

Bemærkninger:

 • Skulle der ikke være plads på de navngivne hoteller, bliver overnatningen på et hotel af samme standard.
 • Der kan forekomme værelsestillæg på helligdage og under højsæsonen.
 • På Koh Chang Paradise Resort & Spa er der obligatorisk nytårsmiddag på dkk 1295,- for voksne og dkk 650,- for børn (2-11 år).
 • På Koh Kood Beach Resort er der obligatorisk julemiddag og nytårsmiddag på dkk 490,- for voksne og dkk 245,- for børn (2-11 år)
 • Priserne er med forbehold for ændringer i tilfælde af prisstigninger i moms, brændstof eller lokale skatter
 • Visum til Thailand, ved rejser på under 30 dage behøver danske statsborgere ikke visum, på rejser på over 30 dage skal man på forhånd have lavet visum hos den thailandske ambassade i Danmark.

 

 Bestil rejsen

Klik her for at bestille rejsen

 

Copyright © 2014 Culture Adventure aps - Strandgade 102 · 1401 København K · Tlf: +45 7610 0070 · Fax: +45 7610 0170
Pin It