Nordthailands kultur, natur og badeferie

Denne rundrejse står i naturens og kulturens tegn. I begynder rejsen i nordthailands gamle hovedstad Chiang Mai. Her kan I besøge elefant camps, hvor I bl.a kan bade og made elefanterne, I kan udforske den gamle bydel, templer og det berømte nattemarked, besøge Doi Suthep templet, som ligger på toppen af Doi Suthep bjerget, med en smuk udsigt over Chiang Mai.

I kan også tage på udflugter til Doi Inthanon, thailands højeste bjerg og Doi Inthanon national park, besøge bjergstammer, trekke, rafte på brusende floder og meget meget mere

chiang mai

 

Herfra kører I gennem det smukke landskab til Chiang Rai, hvor I skal bo på et af de smukkest beliggende resorts i nordthailand, det fantastiske Phu Chaisai Mountain Resort, hvor man bor i bjergene med en utrolig udsigt over dalen.

Her kan I slappe af ved poolen, forkæle jer selv med en afslappende massage eller spabehandling, vandre, ride, dyrke yoga eller tage på spændende udflugter, bl.a til den gyldne trekant, opiums museet, det hvide tempel, Doi Tung bjerget og de smukke bjergområder omkring Chiang Saen, Mai Sai og Mae Salong, hvor I bl.a kan opleve bjergstammer.

prachuap khiri khan

 

Slut rejsen af med badeferie ved den smukke 6 km lange Sam Roi Yod strand ved Dolphin Bay, hvor I kan slappe af og boltre jer i det krystalklart vand. Herfra kan I tage på udflugter til vingårde, spille golf, besøge vandfald, flydende markeder, national parker, sejle, dykke, snorkle.

Undervejs bor I på vores specielt udvalgte favorit hoteller, alle valgt ud fra deres hygge, atmosfære, charme, beliggenhed, gode standard, gode pris og gode service.

Rejsefakta

Tur navn: Northailands kultur, natur og badeferie
Rute: Chiang Mai – Chiang Rai – Sam Roi Yod – Bangkok
Højdepunkter: Chiang Rai, Den gyldne trekant, natur, templer, kultur, bjergstammer, Chiang Mai, national parker og badeferie ved Sam Roi Yod
Rejselængde: 14 dage
Afgang: Dagligt (min 2 personer)

Dag til dag program

Dag 1: Ankomst til Chiang Mai
Ved lufthavnens udgang, bliver I mødt af jeres chauffør, der kører jer til vores favorit hotel i centrum af Chiang Mai, kun minutters gang fra den gamle bydel og nattemarkedet. I skal bo på det super hyggelige, charmerende og nybyggede Le Charcoa, som minder lidt om en gammel kro på mols, med bindingsværk og stensætninger.

le charcoa hotel

 

Hotellet er bygget af en lokal arkitekt og har kun 19 værelser, hvilket giver det en intim og hjemmelig atmosfære. Hotellet har pool, have, turdesk, cykeludlejning, Wi-Fi, bar, egen bager, cafe og restaurant, som bl.a disker op med grillbøffer og hjemmelavede pizzaer.

De dejlige lyse værelser har alle moderne fornødenheder, så som aircondition, balkon/terrasse, minibar, tv, kaffe og te faciliteter og bad og toilet. Overnatning på Le Charcoa

chiang mai

 

Dag 2-4: Chiang Mai (M)
Chiang Mai er nordthailands størte by og ligger ved brden af Ping floden. Chiang Mai er et udstillingsvindue for nordthailands fascinerende kulturelle identitet, der omfatter forskellige dialekter, bjergstammer, et fantastisk cuisine, boder med lækker street food, livlige festivaler, klassiske danse. særpræget arkitektur, historisk ruiner og smukke templer, så som Wat Chedi Luang, Wat Phra Singh og Wat Phan Tao

Besøg spændende kunsthåndværkersteder og butikker med keramik, sølvtøj, lakerede varer, skulpturer, træudskæringer og silkeprodukter på San kamphaeng Road. Chiang Mai er også velsignet med en fantastisk uberørt natur, bestående af bjerge, national parker, vandfald, floder og enda en strand ved Huay Tung Tao Reservoiret.

chiang mai

 

Tiden er helt jeres egen til at udforske Chiang Mais mange seværdigheder. I kan f.eks besøge Elephant Jungle Sanctuary eller Elephant Nature Park, hvor I kan blive elefantpasser for den dag og hjælpe med at fodre elefanterne, give dem medicin, interagere, lege og bade med dem i deres naturlige miljø, samtidigt med at I lærer om deres adfærd og historie.

I kan også udforske den gamle bydel med smuldrende bymure, porte, voldgrav og eklektiske markeder, så som morgenmarkedet Warorot. I kan besøge Doi Suthep bjerget, hvor I besøger Wat Phra That Doi Suthep. Templet blev bygget i 1384 e.Kr. og er det helligste tempel i det nordlige Thailand og fra templet er der en fantastisk panoramaudsigt over byen. I kan udforske oplandet på cykelture, tage på udflugter til Doi Inthanon, thailands højeste bjerg og smukt beliggende i Doi Inthanon national park.

chiang mai

 

I kan tage på et madlavnings kursus, dyrke Yoga, opleve Muai Thai, shoppe på det berømte nattemarked og den trendy Nimmanhaemin Road, besøge bjergstammer, San Kamphaeng hot springs, sejle på Ping floden, Chiang mais grand canyon, tag en dukkert ved Bua Tong og Huay Kaew vandfaldene, rafte på brusende floder, opleve junglens dyr i Chiang Mai night safari, rapelle og zipline igennem junglen. Overnatning på Le Charcoa

Dag 5: Chiang Mai – Chiang Rai (M)
I bliver hentet på hotellet og kører til jeres dejlige resort, det fabelagtige Phu Chaisai Mountain Resort. Det ligger på en bjergskråning, 40 minutters kørsel nord for Chiang Rai og er omgivet af 800 hektar uspoleret og frodig subtropisk bjergskov og har en fantastisk udsigt over Mae Salong dalen og Doi Tung bjerget. 

phu chaisai mountain resort

 

Phu Chaisai er familieejet og designet af Sudavdee Kriangkrai, Thailands førende indretningsarkitekt. Med inspiration fra de maleriske Doi Mae Salong bjerge og den betagende udsigt over dalen, har hun omdannet de bambusklædte bakker til et fristed for trætte byboere, der længtes efter at blive genforenet med naturen og sig selv.

Resortet er en fredelig og spirituel oase, med et magisk bjergmiljø. Den friske bjergluft og udsigten fra den private terrasse over naturskønne bjerg og dal, gør at man hurtigt glemmer alt om hverdagens stress og jag. Denne perle af et resort har Wi-Fi, bjergspa, sauna, massage, restauranter, carpedam, infinitypool med udsigt over junglen og dalen, bar, tropisk have, te plantage, organisk grøntsagsfarm og frugthave.

phu chaisai mountain resort

 

Jeres bambushytter er bygget i harmoni med naturen og er indrettet hovedsageligt af lokal bambus, uanset om det er senge, borde, stole, dørhåndtag og endda lysarmaturer. Der er ingen forstyrende tv eller alarmklokke, kun bjergenes og skovens lyder, samt aircondition, terrasse, tea og kaffe faciliteter, bad og toilet. Overnatning på Phu Chaisai Mountain Resort

Dag 6-8: Chiang Rai (M)
Tiden er helt jeres egen, I kan slappe af ved poolen, forkæle jer selv med en afslappende massage eller spabehandling eller dyrke yoga.

phu chaisai mountain resort

 

Af aktiviteter byder stedet på elefant interaktion, trekking, ridning, madlavnings kursus, bambus rafting og udflugter til f.eks Oolong te plantagen, en bjergstamme skole, Mae Fang National Park og hot springs, vandfald, Mae Salaong landsbyen, den gyldne trekant, opiums museet, Chiang Rai, det hvide tempel, Doi Tung bjerget, de smukke bjergområder omkring Chiang Saen, Mai Sai og Mae Salong. Overnatning på Phu Chaisai Mountain Resort

Dag 9: Chiang Rai – Bangkok – Sam Roi Yod (M)
I bliver hentet på jeres hotel og kørt til lufthavnen, hvorfra I flyver til Bangkok. Ved ankomsten til Bangkok, bliver I hentet og kører til Sam Roi Yod, hvor I bliver indlogeret på jeres dejlige resort ud til den smukke 6 km lange Dolphin Bay.

prachuap khiri khan

 

The Beach Village udgøres af moderne luksus villaer og rækkehuse, alle fuldt møbleret med køkken og pool. Resortet ligger i en malerisk tropisk have ved den dejlige Dolphin bay. På resortets dejlig restaurant, kan I forkæle smagsløgene med lækre velsmagende thai retter eller grillede fisk og skaldyr.

Jeres dejlige lyse villaer har seperat soveværelse og opholdsstue, tv, tagterrasse hvor I kan have privat BBQ, solsenge, aircondition, minibar, delt pool, Wi-Fi, kaffe og te faciliteter, bad og toilet. Overnatning på The Beach Village

prachuap khiri khan

 

Dag 10-13: Sam Roid Yod (M)
Sam Roi Yod er en af ​​Thailands mest spektakulære og smukke natur og strand destinationer, selve definitionen af ​​paradis. Den grønne og trædækkede Khao Sam Roi Yod National Park, der udgør Pranburi område ligger kun 3-4 timers kørsel fra Bangkok.

Sam Roi Yod er berømt for sine idylliske øer, smukke strande, maleriske natur, tropisk regnskov, beskyttede nationalparker, thailands sødeste ananas, store rejefarme og selvfølgelig sine 300 bjergtoppe.

prachuap khiri khan

 

Området har formået at bevare sin charme, sin lokale afslappede atmosfære og identitet og er stadig en idylliske og uforstyrrede stranddestination, absolut en af thailands ukendte perler.

I bor omgivet af flere national parker, så som Khao Sam Roi Yod, det største ferskvands område i Thailand og hjemsted for over 300 forskellige fugle arter, Kuiburi National Park, et beskyttet elefant reservat og Kaeng Krachan National Park, den mest ukendt af thailands national parker, men netop derfor også den mest uberørte og uforstyrede. Det er thailands største national park og den har en overflod af dyreliv, bl.a 420 arter fugle, 300 sommerfugle arter og 57 pattedyr, så som leoparder, elefanter og bjørne.

prachuap khiri khan

 

På resortet kan I nyde en afslappende massage, slappe af ved poolen, svømme, dyrke Yoga og fitness. I området omkring Sam Roi Yod, er der masser af muligheder for aktiviteter og fantastiske oplevelser. I kan f.eks spille golf på nogle af de mange internationale baner i området, sejle i kajak, gå ture på stranden, udforske området på cykel eller scooter.

I kan tage på spændende udflugter til River Kwai, Damnoen Saduak flydende marked, Pala U vandfaldet, Phraya Nakhon grotten, Sam Roi Yod og Kui Buri national park, Koh Talu, en privat lille paradis ø, med fantastisk snorkling, Monkey Island, hvor der lever omkring 100 macaque aber og hvis I er heldige kan I opleve indo-pacific delfinerne, hvoraf nogle er lyserøde.   

prachuap khiri khan

 

I kan også tage ind til Hua Hin (45 km) og besøge nogle af de lokale markeder, vingårde, flydene markeder og vandland. Overnatning på The Beach Village

Dag 14: Afrejse fra Sam Rod Yod  (M)
I bliver hentet på hotellet og kørt til Bangkok lufthavn, hvorfra I flyver hjem med kufferten fuld af uforglemmelige oplevelser og dejlige ferieminder.

Ovenstående program er et forslag og det kan selvfølgeligt laves med andre hoteller. Alle vores rejser er skræddersyede, så rejselængden, ruten og antallet af overnatninger kan selvfølgeligt også ændres i henhold til jeres ønsker.

Læs mere om vores halvdags, heldags & aften udflugter her…..

Hotelliste:
Chiang Mai: Le Charcoa
Chiang Rai: Phu Chaisai Mountain Resort 
Prachuap Khiri Khan: The Beach Village

Pakkepris i danske kroner i perioden 01.03.19 – 19.12.19 / 01.03 – 19.12.20
Pr person i dobbeltværelse                                         fra dkk 11995,-
Enkeltværelses tillæg                                                      dkk 4095,-

Pakkepris i danske kroner i perioden 19.12.19 – 01.03.20
Pr person i dobbeltværelse                                         fra dkk 12995,-
Enkeltværelses tillæg                                                      dkk 4595,-

Prisen inkluderer:

 • Fly København – Bangkok – Chiang Mai/Chiang Rai – Bangkok – København
 • Lufthavnsskatter
 • Privat transfer fra Chiang Mai lufthavn til hotellet
 • 4 nætter på Le Charcoa i superior værelse med morgenmad
 • Privat transfer fra hotellet i Chiang Mai til hotellet i Chiang Rai
 • 4 nætter på Phu Chaisai Mountain Resort i bamboo cottage med morgenmad
 • Privat transfer fra hotellet til Chiang Rai lufthavn
 • Privat transfer fra Bangkok lufthavn til hotellet i Prachuap Khiri Khan
 • 5 nætter på The Beach Village i one bedroom pool suite med morgenmad
 • Privat transfer fra hotellet til Bangkok lufthavn
 • Entreer, ture, udflugter & transport med airconditionerede biler/minivans og engelsk talende lokalguide som beskrevet i programmet
 • Måltider som beskrevet i programmet (M: Morgenmad, F: Frokost, A: Aftensmad)

Prisen inkluderer ikke:

 • Andre måltider end dem nævnt i programmet
 • Valgfri ture som ikke er nævnt i programmet
 • Udgifter af personlig karakter, såsom drikkevarer, drikkepenge, souvenirs og vasketøj osv.

Bemærkninger:

 • Skulle der ikke være plads på de navngivne hoteller, bliver overnatningen på et hotel af samme standard.
 • Der kan forekomme værelsestillæg på helligdage eller under højsæsonen
 • På Phu Chaisai Mountain resort er der obligatoriske nytårsmiddag på dkk 770,- for voksne og dkk 385,- for børn (2-11 år)
 • Mindre program ændringer er undertiden nødvendigt, afhængig af vej og vejrforhold.
 • Priserne er med forbehold for ændringer i tilfælde af prisstigninger i moms, brændstof eller lokale skatter.

 

Bestil rejsen

Klik her for at bestille rejsen

Copyright © 2014 Culture Adventure aps - Strandgade 102 · 1401 København K · Tlf: +45 7610 0070 · Fax: +45 7610 0170
Pin It