Forkælelse og Wellness i Thailand

Sundheds, spa og wellness resorts kan være intet mindre end transformative. Thailand er kendt for at have nogle af de bedste wellness og spa resorts i verden og de findes overalt i Thailand, fra Chiang Mais bjergrige regnskove, til de afsondrede strande på Koh Samui og Koh Phangan.

De har alle en åndelig og holistisk tilgang, som ikke bør være en overraskelse i et hovedsageligt buddhistiske land, der også er verdens top medicinske og wellness turisme destination. Kombinere det med økonomisk overkommelighed, så er Thailand uden tvivl et af de bedste steder i verden at forkæle sig selv, genfinde sig selv, stresse af og genoplade batterierne.

Anantara Bo Phut

 

Detox, fitness og en sund livstil, kan være stressende og trættende, især når man forsøger at jonglere arbejde og familie samtidigt. Det kan ofte føles, som en umulig opgave og man har aldrig tid nok. Så en af de bedste måder at opretholde en god mental og fysisk balance og genoplade batterierne på, er at tage væk for en tid, trække stikket ud og nyde livet på et dejligt sundsheds og wellness resort eller retreat.

Det er ganske nemt nu om dage, hvor der er et bredt udvalg af resorts og kurbade, der alle er gearet til at hjælpe folk med at nå deres sundhedsmål igennem detox, massage, meditation, yoga, økologisk mad og meget mere. Det er godt og effektivt for sindet, kroppen og helbredet.

På denne rundrejse bor I på nogle af Thailands mest fremragende wellness og spa resorts, hvor I kan kombinere en dejlig afslappende ferie, i smukke omgivelser, med sjælerensende og kropsstyrkende wellness, spa behandlinger og lækre sunde måltider.

rejsefakta

Tur navn: Forkælelse og wellness i Thailand
Rute: Bangkok – Koh Phangan – Koh Samui 
Højdepunkter: Bangkok, Koh Phangan, Koh Samui Ang Thong marine national park, spa ophold, sundhed, økologisk mad, wellness, fitness og badeferie
Rejselængde: 15 dage
Afgange: Dagligt (min 2 personer)

dag til dag program

Dag 1: Ankomst til Bangkok
Ved ankomsten til Bangkok, bliver I hentet og kørt til jeres dejlige Resort, centralt beliggende på Rattanakosin Island, tæt ved Chao Praya floden, Grand Palace, Wat Po og Khao San Road.

Raweekanlaya Wellness Cuisine Resort blev bygget i slutningen af 1800’erne og var oprindeligt bopæl for den kongelige guvernør af Hans Majestæt Kong Vajiravudh eller Rama VI, den sjette monark af Siam af Chakri huset og betragtet som fader af den thailandske nationalisme.

Raweekanlaya Wellness Cuisine Resort

 

Raweekanlaya Wellness Cuisine Resort har 38 værelser, der er omhyggeligt designet i gammel Siam stil med et moderne præg. Det er en sand storby oase, med et over 900 kvadratmeter frodigt grønt område og et 120 år gammelt Banyan træ i midten. Ved siden af swimmingpoolen er poolbaren, hvor frugtsaft og kolde retter kan nydes i løbet af dagen og hvor lækre cocktails blive fremtryllet om aftenen.

Det er den ultimative afslappende oase, hvor man kan slapper af på chaiselonger midt i beroligende omgivelser og lytte til naturen, lade sig varme af solstrålene og glemme at man er midt i en hektisk storby.

Raweekanlaya Wellness Cuisine Resort

 

Restauranten på Raweekanlaya lægger stor vægt på sundhed og økologisk bæredygtigthed. Retterne bærer stor præg af sunde og naturlige ingredienser, så som økologisk brun ris, havsalt og sæsonbestemte økologiske produkter fra småbønder, hvilket også støtter lokalsamfundet. En række produkter stammer fra internationale økologiske leverandørere.

Restauranten stræber efter at kundens oplevelse er så personlig og mindeværdig som muligt og gæsterne opfordres til at gå en tur i deres organiske have og samme med kokken vælge nogle ingredienser, som kokken så tilbereder deres måltid ud fra. Overnatning på Raweekanlaya Wellness Cuisine Resort

Dag 2-4: Bangkok (M)
Dagene er til fri disposition. I kan slappe af ved poolen, forkæle jer selv med en omgang massage eller afslappende spa behandling på hotellets Imperial Spa eller udforske Bangkoks mange seværdigheder.

Hvis I står tidligt op kan I tage til Lumpini Park, Bangkok’s version af Central Park og opleve hvordan lokalbefolkningen jogger i parkern, udøver Tai Chi, yoga og aerobic om morgenen, har I lyst så deltag sammen med dem.

 

I kan også besøge en af ​​Bangkoks mest spektakulære og populære attraktioner, det berømte Grand Palace, der har været hjem for Thailands kongelige familie i mere end 200 år og udforske det imponerende kompleks af templer, paladser, pavilloner og museer.

Ved siden af Grand Palace kan I besøge Wat Pho, Bangkoks ældste tempel, thailands første universitet og uden tvivl det mest imponerende af bangkoks templer. Det er hjemsted for den storslåede 45 meter lange liggende Buddha og Wat Pho er også Thailands første skole for traditionel medicin og thailandsk massage.

 

I kan tage til China Town og vandre rundt i de spændende gader og markeden, tage på en spændende cykeltur igennem bangkoks slum og grønne jungle, tage på en klongtur med longtailbåd igennem bangkoks mange kanaler. I kan også besøge de flydende markeder på en dagstur, blive elefant passer for en dag i Kanchanaburi provinsen, ca 3 timer fra Bangkok, hvor I en hel dag følger elefanterne i deres naturlige omgivelser, hjælper med at plante og samle mad til dem, fodre dem og bade dem i floden.

Er I kulinarisk interesseret, kan I lære at lave Thai mad med Khun Poo, som bl.a har lært Jamie Oliver at lave Thai mad, I kan tage kulinariske udflugter, hvor I udforsker bangkoks verdens berømte street food i de lokale historiske kvarterer, China Town og Bangrak.

 

I kan også bruge dagene på at forkæle jer selv på nogle af bangkoks fantastiske spaer og behandlingsteder, så som Bhawa SpaHarnn Heritage SpaOrganika Secret SpaOasis SpaHealth LandDivana Spa, Let’s Relax Onsen and SpaThe One Sand Bath TherapyRarinjinda Wellness Spa og Treasure Spa Bangkok.

I kan også besøge Bangkok Float Center. Her kan I opleve hvordan det føles at være vægtløs. Fri for tyngdekraft, temperatur, berøringssans, synssans og hørelse (som sammen udgør 90% af den normale neuromuskulære aktivitet), bevarer og omdirigerer du store mængder naturlig fysisk og mental energi.

bangkok float center

 

Den ultra-dybe afslappende fornemmelse af at være flydende “nulstiller” kroppens hormonelle og metaboliske balance, styrker modstanden imod og fremskynder helbredelsen af stress, sygdom, skade eller anstrengende træning.

Om aftenen kan I tage en sundowner på en af bangkoks mange fantastiske roof top barer, som f.eks Cru Champagne Bar, Vertigo Moon Bar, Lebua Sky Bar eller tage et dejligt dinner cruise på Chao Praya floden og se Bangkok fra vandsiden, imens I spiser en lækker middag. Overnatning på Raweekanlaya Wellness Cuisine Resort

Bemærk:
• Ved besøg på templer og paladser er der dresscode, dvs dækkede skuldre og knæ (kan lejes på stedet).

Dag 5: Bangkok – Koh Samui – Koh Phangan (M)
I bliver hentet på hotellet og kørt til Bangkok lufthavn, hvorfra I flyver til Koh Samui, ved ankomsten bliver I hentet i lufthavnen og kørt til havnen, hvorfra I sejler til Koh Phangan. ved ankomsten til Koh Phangan, bliver I afhentet i havnen og kørt til jeres fantastiske hotel.

Denne perle af et resort er indbegrebet af naturlig skønhed. Santhiya Koh Phangan Resort & Spa strækker sig over 18 hektarer med fantastiske tropiske landskaber. Det er et miljøvenligt og naturskønt sted med fantastisk teakwood indkvartering og verdensberømt service og gæstfrihed. 

Santhiya Koh Phangan

 

De frodige tropiske skove, den krystalklare bugt og den private strand, udgør den perfekte kulisse for en fantastiske ferie, krydret med dejlige gourmetretter, en dejlig swimmingpol, luksuriøs spabehandlinger på Ayurvana Spa og et spændende udvalg af udendørs vandaktiviteter. Overnatning på Santhiya Koh Phangan Resort & Spa

Dag 6-9: Koh Phangan (M)
Koh Phangan er gentagne gange i aviser og internet afstemninger, blevet kåret, som en af de allerbedste destinationer i Thailand. Det er en afslappet oase i Thailands golf, med et bjergrigt interiør, dækket af kokospalmer og omgivet af nogle af thailands mest spektakulære hvide sandstrande, hvoraf de fleste stadig kun er moderat udviklet mht turisme, hvilket gør at besøgende har let adgang til dejlige øde strande og kan nyde en afslappende og rolig badeferie.

 

Koh Phangan var engang et eksklusive domæne for backpackere, der ønskede at undslippe den mere kommercielt udviklede Koh Samui, men nu er der resorts, der appellerer til alle rejsende, fra bryllupsrejsende til familier med børn. Når det er sagt, er der stadig mange resorts, der repræsenterer hippie ånden fra Koh Phangan’s “stiftere” og øen tiltrække mange backpackers, der ønsker at komme væk fra det hele, studere meditation og yoga, eller som ønsker at deltage i andre sundheds orienterede programmer.

Dagene er til fri disposition og udover dykning, snorkling og afslapning på smukke strande, byder øen på masser af spændende aktiviteter. Man kan dyrke Yoga, forkæle sig selv med en omgang massage eller en afslappende spa behandling, man kan udforske øen på scooter, vandre af små stier til toppen af Khao Ra, der med sine 630 meter, er det højeste bjerg på øen og undervejs tage en dukkert i Phaeng Waterfall vandfaldet.

Santhiya Koh Phangan

 

Man kan besøge Paradise og Thaan Sadet vandfaldene, Laem Son søen, trekke igennem junglen fra Coconut Beach til Bottle beach (ifølge Conde Nast Traveller, den smukkest strand på øen), besøge det kinesiske tempel og Wat Phu Khao Noi templet, lære at lave thaimad, tage på bådtur til Ang Thong marine park, udforske øen i havkajak, prøve kræfter med Wakeboarding og kitesurfing eller shoppe i Thong Sala eller Haad Rin.

Sidst på dagen kan man tage op til den lokale restaurant på toppen af secret mountain og nyde solnedgangen og den storslåede udsigt over øen eller man kan nyde en sundowner og lækker thai mad og seafood, på en af de hyggelige strand restauranter. Man kan også tage på Thong Sala nattemarked, hvor det udover shopping, vrimler med madboder, der sælger lækker thai street food. Overnatning på Santhiya Koh Phangan Resort & Spa

Dag 10: Koh Phangan – Koh Samui (M)
Efter morgenmaden bliver I hentet på hotellet og kørt til havnen. hvorfra i sejler til Koh Samui. Ved ankomsten til Koh Samui, bliver I hentet og kørt til jeres fantastiske resort, Anantara Bophut.

anantara bo phut

 

Anantara Bophut er et prisbelønnet luksus wellness retreat og spa resort, smukt beliggende på den nordlige kyst af Koh Samui. På Anantara Bophut har de en bred vifte af fleksible wellness og spa programmer, designet med henblik på fysisk foryngelse, livsforandrende helse oplevelser og en livsberigende sund ferie.

Bland en sund livsstil med ferie og afslapning på det bedste spa resort på Koh Samui. Begynd dagen med yoga for at strække musklerne, tag et afslappende damp bad med thailandske urter, få pulsen op med en Muay Thai lektion, prøv kræfter med pilates, find din indre ro med meditation og spis sundt på en af de mange restauranter. Erfarne og dedikerede fagfolk tilbyder en bred vifte af behandlinger, konsultationer, klasser og programmer, for at fremme den harmoniske udvikling af hele personen.

 

Anantara Bophut er et roligt og helbredende spa resort, hvor du kan slappe af og nyde livet, samt deltage i inspirerende wellness programmer. Overnatning på Anantara Bophut

Dag 11-14: Samui (M)
For 30 år siden var blev Koh Samui kun besøgt af nogle få frygtløse Backpackere, der ankom med lokale fiskerbåde, i dag er Koh Samui en kosmopolsk smeltedigel, der tiltrækker alt fra budget rejsende til de mega rige. Koh Samui er med sine 228,7 km², den næststørste ø i Thailand og ligger i en marine park omgivet af 80 andre øer, hvoraf de flest er ubeboede.

 

Koh Samui er den mest udviklede af de 3 øer, men stadig en rigtig smuk ø, med masser af smukke strande og muligheder for spændende bådture til nærliggende øer, så som Koh Yang Nuan, Koh Madsum og Koh Tan eller til Ang Thong Marine National Park, der dækker et areal på 18 km2, og består af 42 øer, som alle på nær en er ubeboede. Øerne består af grønklædte limstens øer med skjulte laguner, hvide strande, huler og et udsigtspunkt, hvorfra der er en fantastisk udsigt over national parken.

I kan udforske øen på scooter eller i landrover, husk at stoppe ved Wat Rattanakosin templet, Khao Hua Jook pagoden eller Lamai udsigtspunkt, hvorfra der er en fantastisk udsigt over øen. I kan besøge den 12 meter høje Buddha ved Wat Phra Yai templet, shoppe i Fishermans Village eller på Chaweng nattemarked, besøge Samui elephant sanctuary, et fristed for arbejdselefanter, som er reddet fra turistindustrien. Her kan du fodre og gå tur med elefanterne, samt observere dem bade i reservatets sø.

 

I kan tage på elefant trek med efterfølgende dukkert i Namuang vandfaldet, sejle i havkajak, lære at kitesurfe og windsurfe, dykke og snorkle eller spille en omgang golf, på en af de mange internationale golf baner. Når sulten melder sig, er der frit valg på alle hylder, om man har lyst til Thai, italiensk, fransk, spansk, indisk, kinesiske, dansk, vietnamesisk, seafood etc, så findes det på Koh Samui. Overnatning på Anantara Bophut

Dag 15: Afrejse fra Koh Samui (M)
Det er feriens sidste dag, og i løbet af dagen bliver I hentet og kørt til Koh Samui lufthavn, hvorfra I via Bangkok flyver hjem med kufferten fuld af fantastiske oplevelser og dejlige minder.

 

Ovenstående program er et forslag og det kan selvfølgeligt laves med andre hoteller. Alle vores rejser er skræddersyede, så rejselængden, ruten og antallet af overnatninger kan selvfølgeligt også ændres i henhold til jeres ønsker.

Læs mere om vores halvdags, heldags & aften udflugter her…..

Hotelliste:
Bangkok: Raweekanlaya Wellness Cuisine Resort
Koh Phangan: Santhiya Koh Phangan Resort & Spa
Koh Samui: Anantara Bo Phut

Pakkepris i danske kroner i perioden 01.05 – 01.07.19 / 01.09 – 21.12.19 / 01.05 – 01.07.20
Pr voksen i delt dobbeltværelse                                  fra dkk 16295,-
Enkeltværelses tillæg                                                      dkk 8395,-

Pakkepris i danske kroner i perioden 01-31.07.19 / 06.01 – 01.05.20 / 01-31.07.20
Pr voksen i delt dobbeltværelse                                  fra dkk 19895,-
Enkeltværelses tillæg                                                      dkk 11995,-

Pakkepris i danske kroner i perioden 31.07 – 01.09.19 /31.07 – 01.09.20
Pr voksen i delt dobbeltværelse                                  fra dkk 20495,-
Enkeltværelses tillæg                                                      dkk 12395,-

Pakkepris i danske kroner i perioden 21.12.19 – 06.01.20
Pr voksen i delt dobbeltværelse                                  fra dkk 24295,-
Enkeltværelses tillæg                                                      dkk 16495,-

Prisen inkluderer:

 • Fly København – Bangkok – Koh Samui r/t
 • Diverse flyskatter og afgifter
 • Transfer fra Bangkok lufthavn til hotellet
 • 4 nætter på Raweekanlaya Wellness Cuisine Resort i Mattanee superior dobbeltværelse med morgenmad
 • Transfer fra hotellet til Bangkok lufthavn
 • Transfer fra Koh Samui lufthavn til hotellet på Koh Phangan 
 • 5 nætter på Santhiya Koh Phangan Resort & Spa i deluxe værelse med morgenmad
 • Transfer fra hotellet på Koh Phangan til hotellet på koh Samui
 • 5 nætter på Anantara Bophut i premier garden view dobbeltværelse med morgenmad
 • Transfer fra hotellet til Koh Samui lufthavn
 • Måltider som nævnt i programmet (M = Morgenmad, F = Frokost, M = Middag)
 • Transfers, bådture og transport, som nævnt i programmet

Prisen inkluderer ikke:

 • Andre måltider end dem nævnt i programmet
 • Valgfri ture som ikke er nævnt i programmet
 • Udgifter af personlig karakter, såsom drikkevarer, souvenirs og vasketøj osv.

BEMÆRKNINGER:

 • Skulle der ikke være plads på de navngivne hoteller, bliver overnatningen på et hotel af samme standard.
 • Der forekommer værelsestillæg på helligdage og under højsæsonen.
 • På Santhiya Koh Phangan er der tillæg for obligatoriske nytårsmiddag på dkk 700,- for voksne og dkk 350,- for børn (2-11 år)
 • Mindre program ændringer er undertiden nødvendigt, afhængig af vejr og vejforhold.
 • Priserne er med forbehold for ændringer i tilfælde af prisstigninger i moms, brændstof eller lokale skatter.

Bestil rejsen

Klik her for at bestille rejsen

Copyright © 2014 Culture Adventure aps - Strandgade 102 · 1401 København K · Tlf: +45 7610 0070 · Fax: +45 7610 0170
Pin It