Drømmerejse for naturelskere

Denne rundrejse står i naturens tegn. I begynder rejsen med nogle dage i Bangkok, hvor I kan vælge og vrage blandt det utal af spændende oplevelsesmuligheder, som denne mageløse, spændende og vidunderlige storby byder på. Her bor I på det dejlige Shanghai Mansion, midt i Chinatown.

Herefter går rejsen videre til Floathouse River Kwai, hvor I bliver indkvarteret i luksuriøse flydende villaer, på River Kwai floden i Kanchanaburi provinsen, en unik oplevelse tæt på naturen i ægte komfort. Her er der masser af muligheder for store naturoplevelser og spændende udflugter, bl.a til Erawan og Sai Yok national park, vandfald, lavagrotter, broen over floden Kwai og Hellfire Pass.

Koh Lanta

 

Herefter tager I til Bangkok lufthavn, hvorfra I flyver til Phuket og bliver kørt til Khao Sok National Park, hvor I skal bo i træhytter på det fantastiske Our Jungle House, et unikt øko resort og vores absolutte favorit sted, smukt beliggende midt i junglen, med en smuk udsigt over floden og den uspolerede jungle.

I overnatter i træhytter, omgivet af floder, regnskov og dyreliv. Her er masser af muligheder for spændende aktiviteter og udflugter og for at udforske thailands ældste, største og smukkeste regnskov, til fods, i kajak eller i båd. Khao Sok National Park byder på frodig regnskov, brusende vandfald, panoramiske udsigtspunkter, floder og majestætiske søer, omgivet af kalkstensklipper.

Khao Sok

 

National parken har et rigt dyreliv og mere end 100 forskellige orkidé arter. Glæd jer bl.a. til at sejle gennem junglen i kanoer, cruise på Cheow Lan søen, vandre i regnskoven og opleve områdets plante- og dyreliv.

I slutter eventyret af på den smukke, afslappede og uberørte tropiske paradisø Koh Lanta, som stadig er uberørt af masseturismen, med en imødekommende og smilende lokalbefolkning og er indbegrebet af fred og harmoni, Koh Lanta er ren næring for sjælen.

koh lanta

 

Koh Lanta ligger 90 km syd for Krabi og byder på ikke mindre end 30 km kystlinje med 9 pragtfulde uberørte strande. Atmosfæren på Koh Lanta er afslappet og tempoet roligt og det er stedet, hvor man trækker stikket ud, nyder livet og bare lader den autentiske thailandske island feeling fylde kroppen.

De fantastiske hvide sandstrande. ligger alle på solnedgangssiden og ud for kysten ligger der mere end 50 små øer, med masser af koralrev og marineliv. Øens centrum er dækket af tropisk vegetation og jungle klædte bjerge.

koh lanta

 

Koh Lantas befolkning er en af blanding muslimer, kinesere og havsigøjnere (Chao Ley), som alle har bevaret deres traditioner og skikke og som lever i harmoni med hinanden.

Undervejs bor I på vores specielt udvalgte favorit hoteller, alle valgt ud fra deres hygge, atmosfære, charme, beliggenhed, gode standard, gode pris og gode service.

rejsefakta

Tur navn: Drømmerejse for naturelskere
Rute: Bangkok – River Kwai – Khao Sok National Park – Koh Lanta
Højdepunkter: Bangkok, Street food tur i Chinatown, River Kwai, Khao Sok National park og badeferie på Koh Lanta
Rejselængde: 16 dage
Afgange: Dagligt (min 2 personer)

dag til dag program

Dag 1: Ankomst til Bangkok
Ved ankomsten til Bangkok lufthavn bliver I mødt i ankomsthallen af jeres chauffør, der kører jer til et af vores favorit hoteller, Det dejlige Shanghai Mansion, centralt placeret i hektiske og eksotiske Chinatown. I har resten af dagen til fri disposition. Overnatning på Shanghai Mansion 

 

Dag 2: Bangkok – Street food tur i Chinatown (M)
Dagen er til fri disposition til at udforske Bangkoks mange seværdigheder. Hvis I står tidligt op kan I tage til Lumpini Park, Bangkok’s version af Central Park og opleve hvordan de lokale jogger i parken, udøver Tai Chi, yoga og aerobic om morgenen, har I lyst så deltag sammen med dem.

I kan også besøge en af ​​Bangkoks mest spektakulære og populære attraktioner, det berømte Grand Palace, der har været hjem for Thailands kongelige familie i mere end 200 år og udforske det imponerende kompleks af templer, paladser, pavilloner og museer.

bangkok

 

Ved siden af Grand Palace kan I besøge Wat Pho, Bangkoks ældste tempel, thailands første universitet og uden tvivl det mest imponerende af bangkoks templer. Det er hjemsted for den storslåede 45 meter lange og 16 meter høje liggende Buddha og Wat Pho er også Thailands første skole for traditionel medicin og thailandsk massage.

I kan udforske China Town, bangkoks billigste sted at shoppe og vandre rundt i de spændende gader, udforske de mange farverige markeder og butikker, tage på en spændende cykeltur igennem bangkoks slum og grønne jungle, tage på en sejltur med longtailbåd igennem bangkoks mange klonger (kanaler) og opleve bangkokianernes hverdag og bangkoks skyline fra søsiden.

 

Er I kulinarisk interesseret, kan I lære at lave Thai mad med Khun Poo, som bl.a har lært Jamie Oliver at lave Thai mad.

Om aftenen skal I på en fantastisk privat street food tur i Chinatown, en kulturel og kulinarisk oplevelse af de store. En af de bedste og sjoveste måder at opleve et nyt land, en ny kultur og møde de lokale på, er igennem den lokale mad.

Yaowarat, Bangkoks Chinatown er verdens mest berømte destination for gadekøkkener og favorit-spiseområdet blandt de lokale. På dette kulinariske afteneventyr introducerer vi dig til kulinariske  smagsoplevelser i Bangkoks 200 år gamle samfund, der er rigt på thai-kinesisk tradition & lækker mad. 

street food china town bangkok

 

Det er det største område med streetfood i Bangkok, med så mange forskellige ting at se og spise, at selv thailændere synes det er vanskeligt og overvældende at navigere, medmindre de er lokale. Tag på et spændende street food eventyr og nyd det thailandsk-kinesiske køkken på de bedste lokale spisesteder.

I spiser fra vogne på gaden og på traditionsrige lokale restauranter og prøver det hele fra nudler til Dim Sum, skaldyr, kinesiske desserter og is. Turen som er anbefalet af CNN Travel, vil være et absolut højdepunkt på din rejse.

 

At spise på gadekøkkener i hektiske Chinatown, omgivet at trafik og fodgængere er en sjov og unik oplevelse. Maden er lækker, eksotisk og absolut sikker at spise, alle spisesteder er specielt håndplukket og kendt som de bedste spisesteder af de lokale.

Under turen udforsker og smager I på lokale delikatesser og specialiteter fra 7 berømte spisesteder, fra gadekøkkener til berømte thai-kinesiske restauranter, hvoraf nogle er anbefalet og anerkendt af Michelin.

 

Imens I nyder den lækre mad og gnidre skuldre med de lokale, hører I mindeværdige historier om nabolaget og de kinesiske madtraditioner. Imellem smagsprøverne får I et indblik bag kulissen i dette unikke kvarter, hvor I møder spisestedernes livlige personligheder, besøger kvarterets religiøse og kulturelle vartegn, for at give jeres mave en pause og give jer indsigt i kinesiske traditioner, der er unikke for dette kvarter.

I mødes på Hua Lamphong MRT-station kl. 18.00 og efter en kort gåtur er I ved det første madstop, fiskeboller i lyserød nudelsuppe. Nudelboden er i nærheden af Wat Traimit eller Golden Buddha Temple, som I besøger bagefter. Derefter går I til hovedgaden i Chinatown, hvor I stopper ved et kinesisk tempel. Jeres andet madstop er Dim Sum, efterfulgt af kinesisk stegt dej, præmieret af Michelin.

 

Dernæst spiser I skaldyr, derefter svineorganer eller sprødt svinekød (dit valg) i pebret suppe. Desserterne følger, is og sesam-dumplings i sød ingefær te. Jeres kulturelle og kulinariske eventyr i Chinatown slutter omkring kl 21.00, hvorefter I kan tage tilbage til hotellet eller fortsætte på egen hånd.  Overnatning på Shanghai Mansion 

Dag 3: Bangkok – Floathouse River Kwai (M)
I bliver hentet på jeres hotel og kørt til Floathouse ved River Kwai i Kanchanaburi provinsen. Her bliver I indkvarteret i jeres dejlige flydende villa og har resten af dagen til fri disposition. Overnatning på Floathouse River Kwai

bangkok

 

Dag 4-5: Floathouse River Kwai (M)
Dagene er til fri disposition. I kan slappe af ved floden, svømme, sejle i kajak, køre med toget på dødens jernbane, tage ind til Kanchanaburi by, besøge et elefant sanctuary, JEATH museet, krigskirkegården, tage på udflugter til lokale landsbyer, templer, Hellfire memorial pass, broen over floden Kwai, Sai Yok Yai vandfaldet og national parken, Erawan National Park og vandfald, udforske stalagmitter og stalakitter i Lava grotten, ride på elefanter eller tage en tur ned af floden på en tømmerflåde. Overnatning på Floathouse River Kwai

floathouse river kwai

 

Dag 6: Floathouse River Kwai – Bangkok – Khao Sok National Park (M)
I bliver hentet og kørt til Bangkok lufthavn, hvorfra I flyver til Phuket. Ved ankomsten bliver i lufthavnen kører igennem det smukke sydthailandske landskab til den fantastiske Khao Sok National Park, hvor I skal bo på vores favoritsted, det hyggelige Our Jungle House, skønt beliggende midt i den frodige jungle.

Jeres træhytte ligger midt i junglen med en smuk udsigt over floden eller den uspolerede jungle. Hver træhytte har sin egen charme og karakteristika. I befinder jer midt i junglen, omgivet af regnskoven og en utrolig bred vifte af dyreliv. Store Hornbill fugle og Gibbon aber, ses undertiden fra jeres træhytte.

Khao Sok National Park

 

Jeres hytter er kølet af den åbne friske jungle luft og vifter, alt sammen i overensstemmelse med stedets øko etik. Da I er omgivet af regnskov, er vejret som regel dejligt og køligt, så der er ingen behov for energiforbrugende klimaanlæg.

Jeres træhus er bygget af lokalt dyrket bambus, nipa palme-stråtag, og andre miljø skånsomme materialer. Stedet har lagt en stor omhu og stolthed i at sikre at alle hytter er bygget i harmoni med naturen og med respekt for det lokale miljø.

Khao Sok National Park

 

Jeres træhytte har varmt vand, vestlige stil toiletter, ventilatorer, myggenet og rent filtreret vand, sæbe, håndklæder, sengetæpper og lagner. Fra stedets åbne restaurant og bar, kan I nyde en fantastisk udsigt over junglen, imens I indtager et velsmagende måltid og en kølig forfriskning. Overnatning på Our Jungle House

Khao Sok

 

Dag 7-9: Khao Sok National Park (M)
Dagen er til fri disposition. I kan slappe af på Our Jungle Camp, sejle ned af floden i et bildæk, tage en dukkert i floden eller slappe af med en god bog på jeres balkon. I kan også benytte jer af stedet mange aktiviteter eller tage på nogle af deres mange spændende tur og udflugter. Overnatning på Our Jungle House.

Deres aktiviteter omfatter bl.a:
Massage, kanoture i junglen, vandreture i regnskoven, jungle trek, elefant interaktion, landsby besøg, madlavnings kursus, natsafari i junglen, tur til varme kilder, udsigtspunkt og vandfald, fuglekigning, tur til Cheow Larn søen, 2 dages ture med overnatning i telt i junglen eller i flydende hytter på Cheow Larn søen og  meget meget mere.

Khao Sok

 

Dag 10: Khao Sok National Park – Koh Lanta (M)
Desværre er det tid til at forlade jeres jungleparadis, men heldigvis er det til fordel for et andet paradis. I bliver hentet på Our Jungle House og kørt til et af vores favorit hoteller, Lalaanta Hideaway, dejligt beliggende ved den skøn Bamboo bugt i den sydlige ende af den smukke paradis ø Koh Lanta. Overnatning på LaLaanta Hideaway Resort

Dag 11-14: Koh Lanta (M)
Dagene er til fri disposition. Koh Lanta er en smuk, kuperet og frodig ø, dækket af regnskov og en kystlinie med lange, smukke og øde strande. I den sydlige ende af øen ligger der et naturreservat, hvor I kan besøge Khao Mai Kaew grotterne og Khlong Chak vandfaldet.

koh lanta

 

På Koh Lanta er der noget for enhver smag, I kan forkæle jer selv med en omgang massage eller en afslappende spabehandling, I kan dyrke yoga eller Muay Thai, slappe af ved poolen eller på stranden, shoppe på lokale markeder i Saladan, udforske øen og andre strande på scooter, vandre igennem junglen til Khlong Jark vandfaldet og flagermusegrotten, sejle i havkajak, tage på bådture til andre ubeboede øer, så som Koh Ha, Koh Rok Nok, Koh Rok Nai eller Koh Mook, hvor I kan besøge emerald cave.

I kan også lære at lave thai mad, tage ud og fiske, snorkle, dykke, tage på elefant trek, udforske Thung Yee Pheng mangrove skoven i kajak, besøge Lanta animal wellfare, Sea Gypsy Village, Mu Ko national park, fyrtårnet, Sushine Hill viewpoint, lokale fisker landsbyer, Lanta old town og en kinesisk bosættelse.

Koh Lanta

 

Om aftenen kan man nyde de smukke solnedgange med en kølig cocktail i hånden, tage en tur langs stranden og poppe in på forskellige spisesteder, fra små intime famileejede steder til de større internationale restauranter og nyde dejlig thaimad eller frisk fanget fisk og skaldyr under stjernene, med bølgernes skvulpen i baggrunden. Overnatning på LaLaanta Hideaway Resort

Dag 15: Koh Lanta – Krabi (M)
I bliver hentet på hotellet og kørt til Krabi lufthavn. Herfra flyver I hjem med kufferten fuld af fantastiske oplevelser og dejlige ferieminder.  

Ovenstående program er et forslag og det kan selvfølgeligt laves med andre hoteller. Alle vores rejser er skræddersyede, så rejselængden, ruten og antallet af overnatninger kan selvfølgeligt også ændres i henhold til jeres ønsker.

Læs mere om vores halvdags, heldags & aften udflugter her…..

Hotelliste:
Bangkok: Shanghai Mansion
Kanchanaburi: Floathouse River Kwai
Khao Sok: Our Jungle House
Koh Lanta: La Laanta Hideaway Resort

Pakkepris i danske kroner i perioden 01.05.19 – 31.10.19 / 01.05.20 – 31.10.20 
Pr voksen i delt dobbeltværelse                                                      fra dkk 13395,-
Enkeltværelses tillæg                                                                          dkk 4495,-

Pakkepris i danske kroner i perioden 31.10 – 15.12.19 / 16.01 – 03.02.20 / 17.02 – 01.05.20 / 31.10 – 15.12.20
Pr voksen i delt dobbeltværelse                                                      fra dkk 14395,-
Enkeltværelses tillæg                                                                          dkk 5595,-

Pakkepris i danske kroner i perioden 15.12.19 – 16.01.20 / 03.02 – 17.02.20
Pr voksen i delt dobbeltværelse                                                      fra dkk 14695,-
Enkeltværelses tillæg                                                                          dkk 5895,-

Prisen inkluderer:

 • Fly København – Bangkok – Phuket / Krabi – Bangkok – København
 • Diverse flyskatter og afgifter
 • Privat transfer fra Bangkok lufthavn til Hotel Once Bangkok
 • 2 nætter på Shanghai Mansion i superior værelse med morgenmad
 • Privat street food tur i Chinatown
 • Privat transfer fra hotellet i Bangkok til Floathouse River Kwai
 • 3 nætter på Floathouse River Kwai i Floating Villa med morgenmad
 • Privat transfer fra hotellet ved River Kwai til Bangkok lufthavn
 • Privat transfer fra Phuket lufthavn til Our Jungle House
 • 4 nætter på Our Jungle House i parkview, forest, hideaway treehouse med morgenmad
 • Transfer fra Our Jungle House til hotellet på Koh Lanta
 • 5 nætter på LaLaanta Hideaway Resort i enchanted villa med morgenmad
 • Transport fra hotellet på Koh Lanta til Krabi lufthavn
 • Entreer, ture, udflugter & transport med airconditionerede biler/minivans og engelsk talende lokalguide som beskrevet i programmet
 • Måltider som beskrevet i programmet (M: Morgenmad, F: Frokost, A: Aftensmad)

Prisen inkluderer ikke:

 • Andre måltider end dem nævnt i programmet
 • Valgfri ture som ikke er nævnt i programmet
 • Udgifter af personlig karakter, såsom drikkevarer, drikkepenge, souvenirs og vasketøj osv.
 • Visum til Thailand, ved rejser på under 30 dage behøver danske statsborgere ikke visum, på rejser på over 30 dage skal man på forhånd have lavet visum hos den thailandske ambassade i Danmark.

Bemærkninger:

 • Skulle der ikke være plads på de navngivne hoteller, bliver overnatningen på et hotel af samme standard.
 • Der kan forekomme værelsestillæg på helligdage eller under højsæsonen.
 • På Lalaanta Hideaway er der obligatorisk julemiddag på dkk 500,- for voksne og dkk 250,- for børn (2-11 år) og obligatorisk nytårsmiddag på dkk 600,- for voksne og dkk 300,- for børn (2-11 år).
 • Mindre program ændringer er undertiden nødvendigt, afhængig af vej og vejrforhold.
 • Priserne er med forbehold for ændringer i tilfælde af prisstigninger i moms, brændstof eller lokale skatter.

 

 Bestil rejsen

Klik her for at bestille rejsen

Copyright © 2014 Culture Adventure aps - Strandgade 102 · 1401 København K · Tlf: +45 7610 0070 · Fax: +45 7610 0170
Pin It