Badeferie i sydthailand

Denne rejse kombinerer den smukke kyststrækning ved andamaner havet med den ægte, autentiske thailandske tropiske paradis ø oplevelse eller de smukke strande i den nordlige ende af Phuket halvøen eller det smukke naturområde omkring Krabi og Phang Nga bugten.

Rejsen starter på Khao Lak, som ligger 80 km nord for Phuket halvøen ved den smukke andamanerhavs kyst. Khao Lak området udgøres af små fiskelandsbyer, der ligger som perler på en snor, forbundet af 20 km uspolerede hvide sandstrande, flankeret af palmer der svajer i brisen, med jungle og national parker som kulisse i baggrunden.

 

Khao Lak er et af Thailands mest rolige og fredelige ferie områder. Ikke mindre end tre nationalparker omgiver den dejlige kyststrækning og det er en sjælden oase, med en fantastisk kombination af kølig tropisk skov, flotte bjerge dækket af frodig vegetation, vandfald, jungle stier og lange uspolerede sandstrande.

Herefter har I valget imellem at slutte rejsen af på paradis øen Koh Lanta eller de smukke strandene ved Krabi eller på Phuket.

Undervejs bor I på vores specielt udvalgte favorit hoteller, alle valgt ud fra deres hygge, atmosfære, charme, beliggenhed, gode standard, gode pris og gode service.

Koh Lanta:

Slut rejsen af på Koh Lanta, en smuk, afslappet og uspoleret tropisk paradisø, som stadig er uberørt af masseturismen, med en imødekommende og smilende lokalbefolkning og er indbegrebet af fred og harmoni, Koh Lanta er ren næring for sjælen..

Koh Lanta ligger 90 km syd for Krabi og byder på ikke mindre end 30 km kystlinje med 9 pragtfulde uberørte strande. Atmosfæren på Koh Lanta er afslappet og tempoet roligt og det er stedet, hvor man trækker stikket ud, nyder livet og bare lader den autentiske thailandske island feeling fylde kroppen. 

 

De fantastiske hvide sandstrande. ligger alle på solnedgangssiden og ud for kysten ligger der mere end 50 små øer, med masser af koralrev og marineliv. Øens centrum er dækket af tropisk vegetation og jungle klædte bjerge.

Koh Lantas befolkning er en blanding af muslimer, kinesere og havsigøjnere (Chao Ley), som alle har bevaret deres traditioner og skikke og som lever i harmoni med hinanden.

Phuket:

Slut rejsen af ved det dejlig, rolige og naturskønne område ved Naiyang stranden, en del af Sirinath National Park i den nordlige del af Phuket halvøen og langt fra de overrendte og hektiske turist områder midt på Phuket halvøen. Her skal I skal bo på af vores favorit hoteller, det dejlige Dewa Phuket Resort, hvor I rigtigt kan slappe af, nyde livet og absorbere alle de fantastisk indtryk og oplevelser i velfortjent luksus.

Krabi:

Slut rejsen af på Krabi, berømt for sine enorme limstensklipper, der omkranser de smukke strande og skjulte bugter. Krabi provinsen anses af mange for at have Thailands smukkeste og mest særprægede natur. Her kan I tage på udflugter, med speedbåd til ubeboede øer, besøge lokale landsbyer, national parker, mangroveskove, udforske området på knallert, dykke, snorkle, slappe af på de hvide sandstrande og boltre jer i det krystalklart vand.

 

Her skal I bo på det dejlige Tub Kaek Sunset Beach Resort & Spa, smukt beliggende ud til den dejlig og uspolerede Tub Kaek Strand, et af vores favorit steder i Krabi området.

rejsefakta

Tur navn: Badeferie i sydthailand
Rute: Phuket – Khao Lak / Krabi / Koh Lanta / Phuket
Højdepunkter: Phang Nga bugten, Krabi, Koh Lanta, Phuket, snorkling, dykning, natur, jungle, dyreliv, vandfald, strande, Similan øerne, Surin øerne og badeferie
Rejselængde: 14 dage
Afgang: Dagligt (min 2 personer)

dag til dag program

Dag 1: Phuket – Khao Lak (M)
Ved ankomsten til Phuket lufthavn, bliver I hentet og kørt til et af vores specielt udvalgte hoteller ved det dejlig, rolige og natursmukke område ved Khao Lak. Atmosfæren på Khao Lak er rolig og afslappet, Der er ingen larmende barer, ingen jetski og de lokale fiskere fanger fisk, som deres forfædre har gjort det igennem generationer. Khao Lak er for dem, der ikke gider Phukets overbefolkede strande, larmende gadeliv og horder af forstyrende russere og kinesere.

 

Khao Lak området er uforstyret og roligt. Strandene er rene, smukke og ikke overrendte. Der er ingen bygninger højere end palmerne og den smukke natur og de lange hvide strande minder om Phuket for 20 år siden.

Ud for Khao Lak ligger der klippeøer og koralrev og Khao Lak er det perfekte udgangspunkt for dykker og snorkleture til de verdensberømte Similan og Surin øer. Overnatning på Baan Khao Lak Beach Resort 

Dag 2-6: Khao Lak (M)
Dagene er til fri disposition. Nyd nogle dejlige dage med afslapning ved stranden eller hotellets pool, forkæl jer selv med en omgang massage eller en afslappende spabehandling, tag på spændende udflugter til bl.a Phi Phi øerne, Phuket Elephant Sanctuary, Tachai Marine National Park og James Bond Island.

 

Tag på dykker og snorkleture til Simillan og Surin øerne, få gang i adrenalinen med white water rafting, udforsk Phang Nga bugtens mange øde strande, klippeøer, laguner og huler i havkajak og båd eller tag på bådsture til uberørte øde øer, med snorkling og picnic på stranden.

Khao Lak området er også rig på muligheder for naturelskere og vandrings entusiaster. Der er ikke mindre end 3 national parker at vælge imellem. I Laem Ru National Park, Sri Phang Nga National Park og Thai Muang National Park, findes der masser af eksotiske planter og dyreliv, smukke vandfald, øde strande, jungleklædte bjerge, skovklædte dale, mangrovesumpe og flodmundinger. 

 

Der er masser af opleve og tage sig til i dagstimerne og om aftenen kan man nyde de smukke solnedgange, shoppe på aften markederne eller nyde en dejlig middag på en af de mange restauranter, der ligger langs strandene. Overnatning på Baan Khao Lak Beach Resort

Option 1 – Koh lanta:

Dag 7: Khao Lak – Koh Lanta (M)
Desværre er det tid til at forlade jeres strandparadis, men heldigvis er det til fordel for et øparadis. I bliver hentet på hotellet og kørt til et af vores favorit hoteller, Lalaanta Hideaway, dejligt beliggende ved den skønne Bamboo bugt på den smukke paradis ø Koh Lanta. Overnatning på LaLaanta Hideaway Resort

Lalaanta hideaway

 

Dag 8-13: Koh Lanta (M)
Dagene er til fri disposition. Koh Lanta er en smuk, kuperet og frodig ø, dækket af regnskov og en kystlinie med lange, smukke og øde strande. I den sydlige ende af øen ligger der et naturreservat, hvor I kan besøge Khao Mai Kaew grotterne og Khlong Chak vandfaldet. 

På Koh Lanta er der noget for enhver smag, I kan forkæle jer selv med en omgang massage eller en afslappende spa behandling. I kan dyrke yoga eller Muay Thai, slappe af ved poolen eller på stranden, shoppe på lokale markeder i Saladan, udforske øen og andre strande på scooter, vandre igennem junglen til Khlong Jark vandfaldet og flagermusegrotten, sejle i havkajak, tage på bådture til andre ubeboede øer, så som Koh Ha, Koh Rok Nok, Koh Rok Nai eller Koh Mook, hvor I kan besøge emerald cave, snorkle og spise picnic på stranden.

Lalaanta hideaway

 

I kan også lære at lave thai mad, tage ud og fiske, snorkle, dykke, tage på elefant trek, udforske Thung Yee Pheng mangrove skoven i kajak, besøge Lanta animal wellfare, Sea Gypsy Village, Mu Ko national park, fyrtårnet, Sunshine Hill viewpoint, lokale fisker landsbyer, Lanta old town og en kinesisk bosættelse.

Lalaanta hideaway

 

Om aftenen kan I nyde de smukke solnedgange med en kølig cocktail i hånden og efter at solen er gået ned i horisonten, gå en tur langs stranden og slå sig ned på en af de hyggelige strand restauranter, det kan være alt fra små intime famileejede steder til de større internationale restauranter. Imens man kigger ud over havet, under en stjernespækket himmel, kan man nyde en dejlig middag bestående af lækker autentisk thaimad eller frisk fanget fisk og skaldyr, akkompangeret af bølgernes skvulpen. Overnatning på LaLaanta Hideaway Resort

Dag 14: Koh Lanta – Krabi (M)
Desværre er det rundrejsens sidste dag, og i løbet af dagen bliver I hentet og kørt til Krabi lufthavn, hvorfra I flyver hjem med kufferten fuld af uforglemmelige oplevelser og fantastiske ferie minder.

Option 2 – Phuket:

Dag 7: Khao Lak – Phuket (M)
Om morgenen bliver I hentet på jeres hotel og kører til jeres dejlige hotel, det charmerende og hyggelige Dewa Phuket Resort, et af vores favorit hoteller, smukt beliggende ved den dejlige Naiyang strand i rolige og fredelige omgivelser og med en afslappet, tilbagelænet atmosfære. Overnatning på Dewa Phuket Resort

 

Dag 8-13: Phuket (M)
Dagene er til fri disposition. I kan bruge dagene på at forkæle jer selv med en god omgang massage eller afslappende spabehandling, slappe af ved poolen eller på stranden, I kan også dyrke yoga, lære thai boksning, tage et madlavningskursus, dykke og snorkle ved Similan og Surin øerne, tage på udflugter til Coral Island, Racha Island, James Bond Island og Phi Phi Island eller hele 4 øde paradis øer med speedbåd, hvor I kan snorkle og nyde en dejlig picnic frokost på stranden.

I kan besøge Phuket elephant Sanctuary, udforske Phuket på cykel eller ATV, flyve igennem junglen på ziplines, udforske Phang Nga bugtens øer, huler og strande i båd eller kajak. Om aftenen kan I tage på street food tur eller bare nyde solnedgangen, med en kold drink og efterfølgende lækker middag. 

 

En ting er sikkert, der er masser af tage sig til og opleve i dette utroligt natursmukke område. Overnatning på Dewa Phuket Resort

Dag 14: Afrejse fra Phuket (M)
Desværre er det rundrejsens sidste dag, og i løbet af dagen bliver I hentet og kørt til Phuket lufthavn, hvorfra I flyver hjem med kufferten fuld af uforglemmelige oplevelser og fantastiske ferie minder.

Option 3 – Krabi:

Dag 7: Khao Lak – Krabi (M)
I bliver hentet på jeres hotel og kørt til et af vores favorit hoteller i Ao Nang området, det skønne og hyggelig Tub Kaek Sunset Beach Resort & Spa. Det er et super dejligt og charmerende resort, smukt beliggende på en dejlig privat strand, 17 km fra Ao Nang, i et roligt og natursmukt område. Hvis man ønsker lidt mere gang i den, med restauranter, shopping, cafeer, barer, natteliv etc, så tager det ca. 20 min at komme ind til Ao Nang. Overnatning på Tub Kaek Sunset Beach Resort & Spa

 

Dag 8-13: Krabi (M)
Dagene er til fri disposition. Ao Nang området er utroligt natursmukt, det er omgivet af frodig rengskov, bjerge og ligger ud til en smuk bugt, omgivet af karstformationer. Her er noget for enhver smag, man kan slappe af ved poolen eller på stranden, forkæle sig selv med en omgang massage eller afslappende spabehandling, sippe kaffe på en af de mange cafeer og restauranter eller shoppe på de lokale markeder.

For de mere aktive og eventyrlystne, er der masser af muligheder for spændende oplevelser og aktiviteter, så som bådture med speedbåd til 4 uberørte og øde øer, med snorkling og picnic på stranden. Man kan også dykke eller prøve kræfter med friklatring i kalkstensklipperne ved Railay stranden.

tubkaek sunset beach resort

 

Ao Nang ligger i Phang Nga bugten, med hundredevis af huler, øer og laguner, som man kan udforske med båd eller i kajak. Området byder også på mangroveskove og det smukke natur reservat Ao Thalane, som man kan udforske i kajak.

Der er utallige muligheder i området, man kan leje cykler og besøge lokale vandfald, man kan tage på bådture til Hong Island, James Bond Island, Phi Phi Island, tage på elefant safari, white water rafting eller opleve Bor Thor mangrove skov og Ao Tha Len bugten i kano eller kajak.

tubkaek sunset beach resort

 

Der er masser at opleve og tage sig til i dagtimerne og om aftenen kan man nyde de smukke solnedgange, shoppe på aften markederne eller nyde en dejlig middag på en af de mange restauranter langs stranden eller promenaden. Overnatning på Tub Kaek Sunset Beach Resort & Spa.

Dag 14: Krabi (M)
Desværre er det rundrejsens sidste dag, og i løbet af dagen bliver I hentet og kørt til Krabi lufthavn, hvorfra I flyver hjem med kufferten fuld af uforglemmelige oplevelser og fantastiske ferie minder.

Ovenstående program er et forslag og det kan selvfølgeligt laves med andre hoteller. Alle vores rejser er skræddersyede, så rejselængden, ruten og antallet af overnatninger kan selvfølgeligt også ændres i henhold til jeres ønsker.

Læs mere om vores halvdags, heldags & aften udflugter her…..

Hotelliste:
Khao Lak: Baan Khao Lak Beach Resort 
Koh Lanta: LaLaanta Hideaway Resort
Phuket: Dewa Phuket Resort
Krabi: Tub Kaek Sunset Beach Resort & Spa

Pakkepris for option 1 – Koh Lanta:

Pakkepris i danske kroner i perioden 01.05 – 31.10.19 / 01.05 – 31.10.20
Pr voksen i delt dobbeltværelse                                             fra dkk 9495,-
Enkeltværelses tillæg                                                                 dkk 2495,-

Pakkepris i danske kroner i perioden 31.10 – 15.12.19
Pr voksen i delt dobbeltværelse                                             fra dkk 11995,-
Enkeltværelses tillæg                                                                 dkk 5295,-

Pakkepris i danske kroner i perioden 15.12.19 – 16.01.20
Pr voksen i delt dobbeltværelse                                             fra dkk 13795,-
Enkeltværelses tillæg                                                                 dkk 6795,

Pakkepris i danske kroner i perioden 16.01 – 01.04.20
Pr voksen i delt dobbeltværelse                                             fra dkk 12395,-
Enkeltværelses tillæg                                                                 dkk 5395,-

Pakkepris i danske kroner i perioden 01.04 – 01.05.20
Pr voksen i delt dobbeltværelse                                             fra dkk 10995,-
Enkeltværelses tillæg                                                                 dkk 4295,-

Pakkepris for option 2 – Phuket:

Pakkepris i danske kroner i perioden 01.05 – 31.10.19 / 01.05 – 31.10.20
Pr voksen i delt dobbeltværelse                                             fra dkk 8995,-
Enkeltværelses tillæg                                                                 dkk 2995,-

Pakkepris i danske kroner i perioden 31.10 – 15.12.19
Pr voksen i delt dobbeltværelse                                             fra dkk 11195,-
Enkeltværelses tillæg                                                                 dkk 5295,-

Pakkepris i danske kroner i perioden 15.12.19 – 16.01.20
Pr voksen i delt dobbeltværelse                                             fra dkk 16895,-
Enkeltværelses tillæg                                                                 dkk 11295,-

Pakkepris i danske kroner i perioden 16.01 – 01.04.20
Pr voksen i delt dobbeltværelse                                             fra dkk 12495,-
Enkeltværelses tillæg                                                                 dkk 6695,-

Pakkepris i danske kroner i perioden 01.04 – 01.05.20
Pr voksen i delt dobbeltværelse                                             fra dkk 9295,-
Enkeltværelses tillæg                                                                 dkk 3495,-

Pakkepris for option 3 – Krabi:

Pakkepris i danske kroner i perioden 01.05 – 31.10.19 / 01.05 – 31.10.20
Pr voksen i delt dobbeltværelse                                             fra dkk 9995,-
Enkeltværelses tillæg                                                                 dkk 3495,-

Pakkepris i danske kroner i perioden 31.10 – 15.12.19
Pr voksen i delt dobbeltværelse                                             fra dkk 11995,-
Enkeltværelses tillæg                                                                 dkk 5695,-

Pakkepris i danske kroner i perioden 15.12.19 – 16.01.20
Pr voksen i delt dobbeltværelse                                             fra dkk 15495,-
Enkeltværelses tillæg                                                                 dkk 8995,-

Pakkepris i danske kroner i perioden 16.01 – 01.04.20
Pr voksen i delt dobbeltværelse                                             fra dkk 14395,-
Enkeltværelses tillæg                                                                 dkk 7895,-

Pakkepris i danske kroner i perioden 01.04 – 01.05.20
Pr voksen i delt dobbeltværelse                                             fra dkk 10395,-
Enkeltværelses tillæg                                                                 dkk 3795,-

Pakkeprisen for option 1 inkluderer:

 • Fly København – Phuket / Krabi r/t
 • Diverse flyskatter og afgifter
 • Privat transfer fra Phuket lufthavn til hotellet på Khao Lak
 • 6 nætter på Baan Khao Lak Beach Resort i standard værelse med morgenmad
 • Privat transfer fra hotellet på Khao Lak til hotellet på Koh Lanta
 • 7 nætter på Lalaanta Hideaway i enchanted villa med morgenmad
 • Privat transfer fra hotellet til Krabi lufthavn
 • Entreer, ture, udflugter & transport med airconditionerede biler/minivans og engelsk talende lokalguide som beskrevet i programmet
 • Måltider som beskrevet i programmet (M: Morgenmad, F: Frokost, A: Aftensmad)

Pakkeprisen for option 2 inkluderer:

 • Fly København – Phuket r/t
 • Diverse flyskatter og afgifter
 • Privat transport fra Phuket lufthavn til hotellet på Khao Lak
 • 6 nætter på Baan Khao Lak Beach Resort i standard værelse med morgenmad
 • Privat transport fra hotellet på Khao Lak til til hotellet på Phuket
 • 7 nætter på Dewa Phuket Resort i deluxe værelse med morgenmad
 • Transport fra hotellet til Phuket lufthavn
 • Entreer, ture, udflugter & transport med airconditionerede biler/minivans og engelsk talende lokalguide som beskrevet i programmet
 • Måltider som beskrevet i programmet (M: Morgenmad, F: Frokost, A: Aftensmad)

Pakkeprisen for option 3 inkluderer:

 • Fly København – Phuket / Krabi r/t
 • Diverse flyskatter og afgifter
 • Privat transport fra Phuket lufthavn til hotellet på Khao Lak
 • 6 nætter på Baan Khao Lak Beach Resort i standard værelse med morgenmad
 • Privat transport fra hotellet på Khao Lak til hotellet på Krabi
 • 7 nætter på Tub Kaek Sunset Beach Resort & Spa i deluxe building værelse med morgenmad
 • Transport fra hotellet til Krabi lufthavn
 • Entreer, ture, udflugter & transport med airconditionerede biler/minivans og engelsk talende lokalguide som beskrevet i programmet
 • Måltider som beskrevet i programmet (M: Morgenmad, F: Frokost, A: Aftensmad)

Prisen inkluderer ikke:

 • Andre måltider end dem nævnt i programmet
 • Valgfri ture som ikke er nævnt i programmet
 • Udgifter af personlig karakter, såsom drikkevarer, drikkepenge, souvenirs og vasketøj osv.
 • Visum til Thailand, ved rejser på under 30 dage behøver danske statsborgere ikke visum, på rejser på over 30 dage skal man på forhånd have lavet visum hos den thailandske ambassade i Danmark.

Bemærkninger:

 • Skulle der ikke være plads på de navngivne hoteller, bliver overnatningen på et hotel af samme standard.
 • Der kan forekomme værelsestillæg på helligdage eller under højsæsonen
 • På Lalaanta Hideaway er der obligatorisk julemiddag på dkk 500,- for voksne og dkk 250,- for børn (2-11 år) og obligatorisk nytårsmiddag på dkk 600,- for voksne og dkk 300,- for børn (2-11 år).
 • På Baan Khao Lak Beach Resort er der obligatorisk nytårsmiddag på dkk 1100,- for voksne og dkk 550,- for børn (2-11 år).
 • På Tub Kaek Sunset Beach Resort & Spa er der obligatorisk nytårsmiddag på dkk 1380,- for voksne og dkk 690,- for børn (2-11 år).
 • Mindre program ændringer er undertiden nødvendigt, afhængig af vej og vejrforhold.
 • Priserne er med forbehold for ændringer i tilfælde af prisstigninger i moms, brændstof eller lokale skatter.

Bestil rejsen

Klik her for at bestille rejsen

 

Copyright © 2014 Culture Adventure aps - Strandgade 102 · 1401 København K · Tlf: +45 7610 0070 · Fax: +45 7610 0170
Pin It