Eksotiske Bangkok, vidunderlige Krabi & paradis øen Koh Lanta

Denne rundrejse er en kombination af den pulserende metropol Bangkok, naturskønne områder med smukke strande, eventyrlige bugter, majestætiske karstformationer ved Krabi og det tropisk ø paradis, Koh Lanta.

I begynder rejsen med nogle dage i Bangkok, hvor I kan vælge og vrage blandt det utal af spændende oplevelsesmuligheder, som denne mageløse, spændende og vidunderlige storby byder på. 

 

Herefter tager I sydpå til Krabi, berømt for sine enorme limstensklipper, der omkranser de smukke strande og skjulte bugter. Krabi provinsen anses af mange for at have Thailands smukkeste og mest særprægede natur. Her kan I tage på udflugter, med speedbåd til ubeboede øer, besøge lokale landsbyer, national parker, mangroveskove, udforske området på knallert, dykke, snorkle, slappe af på de hvide sandstrande og boltre jer i det krystalklart vand.

I slutter eventyret af på den smukke, rolige og uberørte tropiske paradis ø Koh Lanta, som stadig er uberørt af masseturismen, med en imødekommende og smilende lokalbefolkning og indbegrebet af fred og harmoni, Koh Lanta er ren næring for sjælen.

 

Koh Lanta ligger 90 km syd for Krabi og byder på ikke mindre end 30 km kystlinje med 9 pragtfulde uberørte strande. Atmosfæren på Koh Lanta er afslappet og tempoet roligt og det er stedet, hvor man trækker stikket ud, nyder livet og bare lader den autentiske thailandske island feeling fylde kroppen.  

De fantastiske hvide sandstrande. ligger alle på solnedgangssiden og ud for kysten ligger der mere end 50 små øer, med masser af koralrev og marineliv. Øens centrum er dækket af tropisk vegetation og jungle klædte bjerge.

Koh Lantas befolkning er en blanding af muslimer, kinesere og havsigøjnere (Chao Ley), som alle har bevaret deres traditioner og skikke og som lever i harmoni med hinanden.

Undervejs bor I på vores specielt udvalgte favorit hoteller, alle valgt ud fra deres hygge, atmosfære, charme, beliggenhed, gode standard, gode pris og gode service.

rejsefakta

Tur navn: Eksotiske Bangkok, vidunderlige Krabi & paradis øen Koh Lanta
Rute: Bangkok – Krabi – Koh Lanta – Krabi
Højdepunkter: Phang Nga bugten, Krabi, Koh Lanta, Khao Sok National Park, snorkling, dykning, natur, jungle, dyreliv, vandfald, strande og badeferie
Rejselængde: 14 dage
Afgang: Dagligt (min 2 personer)

dag til dag program

Dag 1: Ankomst til Bangkok
Ved ankomsten til Bangkok lufthavn bliver I mødt i ankomsthallen af jeres chauffør, der kører jer til et af vores favorit hoteller, Det dejlige Once Hotel, skønt beliggende ud til Chao Praya floden, i centrum af Bangkok. I har resten af dagen til fri disposition. Overnatning på Hotel Once Bangkok

 

Dag 2-3: Bangkok (M)
Dagene er til fri disposition til at udforske Bangkoks mange seværdigheder. Hvis I står tidligt op kan I tage til Lumpini Park, Bangkok’s version af Central Park og opleve hvordan de lokale jogger i Lumpini parken, udøver Tai Chi, yoga og aerobic om morgenen, har I lyst så deltag sammen med dem.

I kan også besøge en af ​​Bangkoks mest spektakulære og populære attraktioner, det berømte Grand Palace, der har været hjem for Thailands kongelige familie i mere end 200 år og udforske det imponerende kompleks af templer, paladser, pavilloner og museer.

 

Ved siden af Grand Palace kan I besøge Wat Pho, Bangkoks ældste tempel, thailands første universitet og uden tvivl det mest imponerende af bangkoks templer. Det er hjemsted for den storslåede 45 meter lange og 16 meter høje liggende Buddha og Wat Pho er også Thailands første skole for traditionel medicin og thailandsk massage.

I kan tage til China Town, bangkoks billigste sted at shoppe og vandre rundt i de spændende gader, udforske de mange farverige markeder og butikker, tage på en spændende cykeltur igennem bangkoks slum og grønne jungle, tage på en sejltur med longtailbåd igennem bangkoks mange klonger (kanaler) og opleve bangkokianernes hverdag og bangkoks skyline fra søsiden.

 

I kan også besøge de flydende markeder, Ayutthayas templer eller River Kwai på en dagstur, besøge et elefant sanctuary i Kanchanaburi provinsen, ca. 3 timer fra Bangkok, hvor I en hel dag følger elefanterne i deres naturlige omgivelser, hjælper med at plante og samle mad til dem, fodre dem og bade dem i floden.

Er I kulinarisk interesseret, kan I lære at lave Thai mad med Khun Poo, som bl.a har lært Jamie Oliver at lave Thai mad, I kan tage på kulinariske dags og aften udflugter, hvor I udforsker bangkoks verdens berømte street food i de historiske kvarterer, China Town og Bangrak.

Om aftenen kan I nyde en lækker cocktail på en af bangkoks mange fantastiske roof top barer, imens I ser solen går ned over bangkok, her kan nævnes Cru Champagne Bar, Red Sky, Octave, Vertigo Moon Bar, Lebua Sky Bar eller hvad med et dejligt dinner cruise på Chao Praya floden og se Bangkok fra vandsiden, imens I spiser en lækker middag. Overnatning Hotel Once Bangkok

Dag 4: Bangkok – Krabi (M)
I bliver hentet på hotellet og kørt i lufthavnen, hvorfra I flyver til Krabi. Her bliver I hentet i lufthavnen og kørt til et af vores favorit hoteller i Ao Nang området, det skønne og hyggelig Chada Thai Village Resort. Det er et dejligt og charmerende resort, smukt beliggende i grønne tropiske omgivelser og med egen privat beach club og privat strand.

chada thai village

 

Det ligger kun 10 minutters gang fra Noppharat stranden og starten af Ao Nangs strandpromenade, hvis man ønsker lidt mere gang i den, med restauranter, shopping, markeder, cafeer, barer osv. Overnatning på Chada Thai Village Resort

Dag 5-8: Krabi (M)
Dagene er til fri disposition. Ao Nang området er utroligt natursmukt, det er omgivet af frodig rengskov, bjerge og ligger ud til en smuk bugt, omgivet af karstformationer. Her er noget for enhver smag, man kan slappe af ved poolen eller på stranden, forkæle sig selv med en omgang massager eller afslappende spabehandling, sippe kaffe på en af de mange cafeer og restauranter eller shoppe på de lokale markeder.

tubkaek sunset beach resort

 

For de mere aktive og eventyrlystne, er der masser af muligheder for spændende oplevelser og aktiviteter, så som bådture med speedbåd til 4 uberørte og øde øer, med snorkling og picnic på stranden. Man kan også dykke eller prøve kræfter med friklatring i kalkstensklipperne ved Railay stranden.

Ao Nang ligger i Phang Nga bugten, med hundredevis af huler, øer og laguner, som man kan udforske med båd eller i kajak. Området byder også på mangroveskove og det smukke natur reservat Ao Thalane, som man kan udforske i kajak.

 

Der er utallige muligheder i området, man kan leje cykler og besøge lokale vandfald, man kan tage på bådture til Hong Island, James Bond Island, Phi Phi øerne, tage på elefant safari, white water rafting eller opleve Bor Thor mangrove skov og Ao Tha Len bugten i kano eller kajak.

Der er masser at opleve og tage sig til i dagstimerne og om aftenen kan man nyde de smukke solnedgange, shoppe på aften markederne eller nyde en dejlig middag på en af de mange restauranter langs stranden eller promenaden. Overnatning på Tub Kaek Sunset Beach Resort & Spa

Dag 9: Krabi – Koh Lanta (M)

I bliver hentet på jeres hotel og kørt til et af vores favorit hoteller, Lalaanta Hideaway, dejligt beliggende ved den skøn Bamboo bugt i den sydlige ende af den smukke paradis ø Koh Lanta. Overnatning på LaLaanta Hideaway Resort

 

Dag 10-13: Koh Lanta (M)
Dagene er til fri disposition. Koh Lanta er en smuk, kuperet og frodig ø, dækket af regnskov og en kystlinie med lange, smukke og øde strande. I den sydlige ende af øen ligger der et naturreservat, hvor I kan besøge Khao Mai Kaew grotterne og Khlong Chak vandfaldet. 

På Koh lanta er der noget for enhver smag, I kan forkæle jer selv med en omgang massage eller en afslappende spabehandling. I kan dyrke yoga eller Muay Thai, slappe af ved poolen eller på stranden, shoppe på lokale markeder i Saladan, udforske øen og andre strande på scooter, vandre igennem junglen til Khlong Jark vandfaldet og flagermusegrotten, sejle i havkajak, tage på bådture til andre ubeboede øer, så som Koh Ha, Koh Rok Nok, Koh Rok Nai eller Koh Mook, hvor I kan besøge emerald cave, den skjulte lagune, snorkle og spise picnic på stranden.

 

I kan også lære at lave thai mad, tage ud og fiske, snorkle, dykke, tage på elefant trek, udforske Thung Yee Pheng mangrove skoven i kajak, besøge Lanta animal wellfare, Sea Gypsy Village, Mu Ko national park, fyrtårnet, Sunshine Hill viewpoint, lokale fisker landsbyer, Lanta old town og en kinesisk bosættelse.

Om aftenen kan man nyde de smukke solnedgange med en kølig cocktail i hånden og efter at solen er gået ned i horisonten, gå en tur langs stranden og slå sig ned på en af de hyggelige strand restauranter, det kan være alt fra små intime famileejede steder til de større internationale restauranter. Imens man kigger ud over havet, under en stjernespækket himmel, kan man nyde en dejlig middag bestående af lækker autentisk thaimad eller frisk fanget fisk og skaldyr, akkompangeret af bølgernes skvulpen. Overnatning på LaLaanta Hideaway Resort

 

Dag 14: Afrejse fra Koh Lanta (M)
Desværre er det rundrejsens sidste dag, og i løbet af dagen bliver I hentet og kørt til Krabi lufthavn, hvorfra I flyver hjem med kufferten fuld af uforglemmelige oplevelser og fantastiske ferie minder.

Ovenstående program er et forslag og det kan selvfølgeligt laves med andre hoteller. Alle vores rejser er skræddersyede, så rejselængden, ruten og antallet af overnatninger kan selvfølgeligt også ændres i henhold til jeres ønsker.

Læs mere om vores halvdags, heldags & aften udflugter her…..

Hotelliste:
Bangkok: Hotel Once
Koh Lanta: LaLaanta Hideaway Resort
Krabi: Chada Thai Village Resort

Pakkepris i danske kroner i perioden 01.05.19 – 31.10.19 / 01.05.20 – 31.10.20
Pr voksen i delt dobbeltværelse                                                      fra dkk 9595,-
Enkeltværelses tillæg                                                                          dkk 3095,-

Pakkepris i danske kroner i perioden 31.10 – 15.12 / 16.01 – 31.01.20 / 01.03 – 01.05.20
Pr voksen i delt dobbeltværelse                                                      fra dkk 11295,-
Enkeltværelses tillæg                                                                          dkk 4295,-

Pakkepris i danske kroner i perioden 31.01 – 01.03.20
Pr voksen i delt dobbeltværelse                                                       fra dkk 11795,-
Enkeltværelses tillæg                                                                           dkk 5395,-

Pakkepris i danske kroner i perioden 15.12.19 – 16.01.20
Pr voksen i delt dobbeltværelse                                                       fra dkk 13295,-
Enkeltværelses tillæg                                                                           dkk 6695,-

Prisen inkluderer:

 • Fly København – Bangkok – Krabi r/t
 • Diverse flyskatter og afgifter
 • Privat transfer fra Bangkok lufthavn til Hotel Once Bangkok
 • 3 nætter på Hotel Once Bangkok i deluxe værelse med morgenmad
 • Privat transfer fra hotellet i Bangkok til Bangkok lufthavn
 • Privat transfer fra Krabi lufthavn til hotellet på Krabi
 • 5 nætter på Chada Thai Village Resort i deluxe værelse med morgenmad
 • Privat transfer fra Krabi lufthavn til hotellet på Koh Lanta
 • 5 nætter på LaLaanta Hideaway Resort i enchanted villa med morgenmad
 • Transport fra hotellet på Koh Lanta til Krabi lufthavn
 • Entreer, ture, udflugter & transport med airconditionerede biler/minivans og engelsk talende lokalguide som beskrevet i programmet
 • Måltider som beskrevet i programmet (M: Morgenmad, F: Frokost, A: Aftensmad)

Prisen inkluderer ikke:

 • Andre måltider end dem nævnt i programmet
 • Valgfri ture som ikke er nævnt i programmet
 • Udgifter af personlig karakter, såsom drikkevarer, drikkepenge, souvenirs og vasketøj osv.
 • Visum til Thailand, ved rejser på under 30 dage behøver danske statsborgere ikke visum, på rejser på over 30 dage skal man på forhånd have lavet visum hos den thailandske ambassade i Danmark.

Bemærkninger:

 • Skulle der ikke være plads på de navngivne hoteller, bliver overnatningen på et hotel af samme standard.
 • Der kan forekomme værelsestillæg på helligdage eller under højsæsonen.
 • På Chada Thai Village Resort er der obligatorisk julemiddag på dkk 560,- for voksne og dkk 280,- for børn (2-11 år) og obligatorisk nytårsmiddag på dkk 740,- for voksne og dkk 370,- for børn (2-11 år).
 • På Lalaanta Hideaway er der obligatorisk julemiddag på dkk 500,- for voksne og dkk 250,- for børn (2-11 år) og obligatorisk nytårsmiddag på dkk 600,- for voksne og dkk 300,- for børn (2-11 år).
 • Mindre program ændringer er undertiden nødvendigt, afhængig af vej og vejrforhold.
 • Priserne er med forbehold for ændringer i tilfælde af prisstigninger i moms, brændstof eller lokale skatter.

Bestil rejsen

Klik her for at bestille rejsen

Copyright © 2014 Culture Adventure aps - Strandgade 102 · 1401 København K · Tlf: +45 7610 0070 · Fax: +45 7610 0170
Pin It