Sydøst Asiens Farverige Hovedstæder

Denne spændende rundrejse tager jer til de 3 hovedstæder Bangkok, Vientiane og Phnom Penh. I skal også opleve verdenskulturarv byen Luang Prabang og de fantastiske templer ved Angkor Wat. Denne tur er perfekt for dem der gerne vil opleve befolkningen, kulturen og historien i disse tre lande, men som ikke har uandede mængde tid til rådighed.

Munke ved Angkor Wat

Munke ved Angkor Wat

REJSEFAKTA

Tur navn: Sydøst Asiens Farverige hovedstæder
Rute: Bangkok – Luang Prabang – Vientiane – Phnom Penh – Siem Reap – Bangkok
Højdepunkter: Grand Palace, Angkor Wat, Sølvpagoden, verdens kulturarv, Mekong floden, Toul Sleng og Killing Fields
Rejselængde: 14 dage
Afgang: Afgang dagligt (min 2 personer)

Pakkepris i danske kroner i perioden 01.01.15 – 30.09.15
Pr person i delt dobbeltværelse                     fra dkk 26895,-
Enkeltværelses tillæg                                           dkk 4595,-

Dag til dag program


Dag 1: Ankomst til Bangkok
Ved ankomsten til Bangkok, bliver I hentet i lufthavnen og kørt til jeres Hotel. Resten af dagen er til fri disposition. Overnatning på Furama Exclusive Sathorn

Dag 2: Bangkok (M/F)
Efter morgenmaden skal I på sightseeing i City of Angels. I dag vil I sammen med jeres guide udelukkende anvende offentlige transportmidler. I tager med en lokal båd til Tha Thien molen, hvor I går fra borde og vandre til Wat Po templet, hjem for thailands første universitet, thailandsk massage og den liggende Buddha. Derefter fortsætter I til Grand Palace.

Grand Palace er nationens vartegn og hjemsted for det mest beundrede tempel i Thailand og den mystiske Emerald Buddha. Herefter går I på tværs af Sanam Luang til backpacker kvarteret Khao San Road. Herfra går I ad den thailandske Champs Elysées, Rachadamnoen, hvorfra I tager med tuk-tuk til en lokal thailandsk restaurant, hvor I spiser en lækker frokost.

Efter frokost går I til den historiske Klong (kanal) Saen Saap, hvor I går ombord på en longtailbåd og sejler igennem byen mod vest. I går fra borde i Klongsan for at besøge Jim Thompsons House Museum. Efter besøget kan I vælge at shoppe i et af ​​de 5 store shopping kompleks i området (MBK, Siam Square, Siam Center, Siam Discovery eller Siam Paragon), eller I kan vende tilbage til jeres hotel med skytrain. Overnatning på Furama Exclusive Sathorn

Dag 3: Bangkok – Luang Prabang (M/A)
I bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra I flyver til Luang Prabang. Ved ankomsten til Luang Prabang lufthavn, bliver I  hentet og kørt til jeres hotel. En halvdags byrundtur, giver jer en kort, men informativ indsigt i historien og kulturen i denne charmerende by. Jeres første stop er ved et Wat (tempel), det åndelige centrum i Laos ‘buddhistiske kultur. Her kan opleve munke og novicer, der bor i templet og få et indblik i det åndelige liv hos det laotiske folk.

Derefter tager I til Phou Si Mountain, beliggende i centrum af byen. Her tager I de 328 trin til toppen af ​​bakken, og bliver belønnet med en fantastisk udsigt over Mekong floden, Nam Khan floden, de omkringliggende bjergkæder, og byens bygninger. Efter at I har nydt den smukke solnedgang, går I ned trinene på den modsatte side af bakken og går en tur igennem det farverige Night Market. Hver aften samles områdets etniske minoriteter på hovedgaden for at sælge deres håndværk. Den rolige aftenstemning og det bløde lys fra boderne, skaber en magisk marked stemning. Herefter skal I nyde en dejlig middag på L’Elephant, en af ​​byens bedste restauranter. Overnatning på Maison Dalabua

Dag 4: Luang Prabang (M/F/A)
I dag kan de morgenfriske få en meget speciel oplevelse, ved daggry kan I opleve munkene der går deres morgenrunde for at indsamle almisser. I vil opleve lange rækker af orange klædt munke, der forlader deres templer og går barfodet igennem byen for at indsamle ofringer og mad fra Luang Prabangs beboere. Herefter tager I retur til hotellet og spiser morgenmad.

Efter morgenmaden tager I til den historiske gamle bydel i det centrale Luang Prabang, hvor I første besøger det lokale markede. De lokale kommer her hver dag for at købe grøntsager, frugt og andre eksotiske specialiteter og delikatesser. Markedet støder op til National Museet, jeres næste stop. Det tidligere kongepalads i Laos, er nu fyldt med kunst, artefakter og juveler og giver jer et indblik i landets historie og rige kultur. (lukket om tirsdagen).

Herefter fortsætter I turen med at besøge nogle af byens vigtigste templer. I starter med Wat Visoun, hvor I vil se den berømte vandmelon Stupa, formet som frugten, hvorfra den har sit navn. Dette tempel blev ødelagt i 1887 af de invaderende sorte flag fra Kina, og blev restaureret i 1930 af buddhistiske munke og lokalbefolkningen. Derefter besøger I Wat Aham hvor I vil opleve de 2 ånder der vogter over Luang Prabang. I spiser en dejlig frokost på restaurant Tamarind, bestående af lokale specialiteter.

Om eftermiddagen besøger I Ock Pop Tok, hvor I kan opleve tekstilerne historie, bearbejdningsmetoder og den kulturelle betydning for det laotiske folk. I kan også prøve at designe og / eller farve jeres eget tørklæde. I tager en lille pause på Le Patio Café, i det traditionelle kunst og rtnologi center (TAEC), og kan nyde en kop af den lokale kaffe. Derefter tager I en rundtur i TAEC, et museum dedikeret til mangfoldigheden de mange etniske minoriteter i Laos. Traditionelle kostumer, værktøjer og artefakter er udstillet sammen med dybdegående beskrivelser og skriftlige historier.

Hen på eftermiddagen, skal I opleve det vidunderlige Laotiske køkken på en anden måde. I deltager i en laotiske madlavning klasse. Anført af kokken Mr. Chantanong fra The Residence Phou Vao, får I mulighed for på en sjov måde at lære om de ingredienser og teknikker, der anvendes i det lokale køkken. Kurset slutter med at I nyder frugten af jeres anstrengelser i form af en forhåbentlig lækker middag. I får også en bog med laotiske opskrifter. Resten af aftenen er til fri disposition. Overnatning på Maison Dalabua

Dag 5: Luang Prabang (M/F/A)
Her til morgen tager I ud til spidsen af Luang Prabang halvøen, hvor Mekong og Nam Khan floden mødes. Her besøger I Wat Xieng Thong templet med de smukke gyldne porte og farverige vægmalerier. Efter at have udforsket templet, går I til den nærliggende mole og går ombord på Nava Mekong, en traditionel flodbåd, for at opleve et afslappet cruise på den mystiske Mekong flod. Som I lader Luang Prabang bag jer, vil I opleve det lokale liv og de fredelige scenerier langs bredden af ​​floden. Efter en times tid, når I til Pak Ou grotterne. I går fra borde og går op af trapperne til de 2 huler, fyldte med hundredvis af hellige århundredgamle Buddhaer, placeret her af pilgrimsrejsende. Fra hulerne er der også en utrolig udsigt over Mekong floden.

I går tilbage til båden der sejler et lille stykke for at ankre op ved foden af de ​​smukke kalkstensklipper. Her nyder I en dejlig frokost ombord, bestående af typiske laotiske retter. Derefter sejler I tilbage imod Luang Prabang og undervejs besøger I landsbyerne, Ban Xang Khong og Ban Xien Lek, hvor traditionelle tekstiler og Saa (Mulberry) papir bliver produceret. Ved ankomsten til Luang Prabang kan I vælge at tage på opdagelse på egen hånd eller tage tilbage til hotellet, indtil i om aftenen nyder en dejlig middag på Couleur Café. Overnatning på Maison Dalabua

Dag 6: Luang Prabang – Vientiane (M/F/A)
I bliver hentet på jeres hotel og kørt til lufthavnen, hvorfra I flyver til Vientiane, hovedstaden i Laos. Ved ankomsten bliver I hentet i lufthavnen og jeres bagage bliver overført til hotellet, imens I nyder en dejlig frokost på Makphet. Makphet er en restaurant der støtter og hjælper gadebørn ved at give dem muligheden for at lære et fag og få en uddannelse imens de arbejder på restauranten.

Om eftermiddagen besøg I Les Artisans Lao. Her kan I opleve hvordan man genbruger materialer såsom bambus, palmer og morbærblade til at producere skriveblokke, notebøger og printer papir. Ved at besøge centret, hjælpe I til med at bekæmpe fattigdommen og opretholde ​​indkomstmuligheder for de dårligst stillede befolkningsgrupper, der herved får mulighed for at lære et bæredygtigt erhverv. Herefter besøger I Patuxay monumentet, den laotiske version af triumfbuen. Fra toppen af af ​​Patuxay kan I nyde en panoramisk udsigt over byen.

Herefter tager I ned til Mekong floden, hvor I kan gå en tur og nyde solnedgangen, besøge det lokale markedet eller tage en kølig drink på en af de mange små hyggelige restauranter langs floden. Om aftenen skal I nyde en dejlig middage på Chez Philippe, en af ​​de bedste restauranter i byen, kendt for sine franske retter og en hyggelig og intim atmosfære. Overnatning på City Inn

Dag 7: Vientiane (M/F/A)
I starter dagen med besøge That Luang templet, det helligste sted i Laos. Det blev bygget af Kong Setthethirat i det 16. Århundrede og hovedsæde for buddhismens overhoved i Laos, samt en stor gylden stupa. I fortsætter ned af Lane Xang Avenue til det fredfyldte Wat Sisaket, det eneste tempel der overlevede den siamesiske invasion i 1828. Det er et af ​​de smukkeste templer i hovedstaden, og de overdækkede teaktræes gange er fyldt af tusindvis af miniature Buddha statuer. I fortsætter til det nærliggende Wat Phra Keo, nu et religiøst museum med en samling af laotiske og khmerske kunstværker. I spiser en lækker frokost på L’Addrese Tinay, en hyggelig franskejet bistro, kendt for deres autentiske franske egnsretter. Eftermiddagen er til fri disposition, til på egen hånd at gå på opdagelse eller evt slappe af med en lokal massage.

Om aftenene skal I opleve en unik, traditionel Baci ceremoni. Den udføres normalt i forbindelse med vigtige begivenhed, såsom bryllupper eller fødsler eller for specielle gæster. Laoter mener, at et menneske har 32 ånder, som udgør deres åndelige fundament og Baci ritualet bruges også til at kalde undslupne ånder tilbage i kroppen. Efter ritualet er det tradition, at alle deltagere deler et lækkert måltid. I kan nyde de autentiske retter og interagere med jeres værter. Overnatning på City Inn.

Dag 8: Vientiane – Phnom Penh (M)
I bliver hentet på jeres hotel og kørt til lufthavnen, hvorfra I flyver til Phnom Penh. Ved ankomsten til Phnom Penh, bliver I hentet og kørt til jeres hotel. Phnom Penh blev engang betragtet som en af ​​de smukkeste byer i Orienten, og på trods af sin seneste turbulente historie, har den stadig bevarer en kolonial charme. Cambodias hovedstad er en travl by, majestætisk beliggende ved sammenløbet af de mægtige floder Mekong og Tonle Sap.

Brede træforede boulevarder og bygninger fra kolonitiden afspejler herlige dage og giver fornemmelsen af en by, hvor asiatiske og vestlige traditioner mødes på en fascinerende måde. Resten af dagen er til fri disposition, indtil I om aftenen sejler en tur på floden og kan nyde den smukke solnedgang og opleve hvordan flodbredden kommer til live. Tilbage på breden har I mulighed for på egen hånd at udforske den hyggelige flodpromenade og evt nyde et dejligt måltid mad, på en af de mange gode restauranter eller cafeer. Overnatning på The Sangkum

Dag 9: Phnom Penh (M)
I dag skal op byrundtur i en typisk cyclo. Først besøger I Wat Phnom, bygget i 1372 af en rig Khmer dame ved navnet Penh, som fandt en samling af Buddha statuer der var skyllet op på flodbredden og besluttede at huse dem på en nærliggende bakke (“Phnom”).

Derefter besøger I Nationalmuseet, designet af George Groslier og Ecole des Arts Cambodgiens. Museet blev bygget i traditionel Khmer stil i 1917 og blev indviet i 1920 af Kong Sisowath. Det huser verdens førende samling af arkæologiske, religiøse og kunstneriske Khmer artefakter fra det 4. til det 13. århundrede. Over 5.000 stykker er på display og de udgør størstedelen af kongeriget kulturelle rigdom.

Fortsæt til fods til det kongelige palads. Dette palads blev bygget i 1866 og var det sidste palads, der blev bygget under den franske kolonitid. Samme kompleks huser Søvlpagoden, opkaldt efter de mere end 5000 tunge sølv fliser, der dækker dens gulve. Dens oprindelige navn var Wat Prakeo, hvilket betyder, smaragd buddhaens tempel. I dette tempel vil du se en samling af buddhaer i guld, sølv, krystal og bronze. Eftermiddagen er til fri disposition, I kan evt besøge Killing Fields S-21 Toul Sleng. Overnatning på The Sangkum

Dag 10: Phnom Penh – Siem Reap (M)
I bliver hentet på jeres hotel og kørt til lufthavnen, hvorfra I flyver Siem Reap, en charmerende lille by og porten til de majestætiske templer ved Angkor Wat. Efter en frokostpause, kører I med Tuk Tuk til det legendariske Angkor Wat. Bygget under Kong Suryavarman II regeringstid i det tidlige 12. århundrede, er Angkor Wat konstrueret efter samme model, som templetbjerget Mount Meru, gudernes hjemsted i den hinduistiske mytologi. Inde i templet er væggene beklædt med stenrelieffer og basrelieffer der skildrer hinduistisk mytologi og krigene Suryavarman II kæmpede i hans regeringstid. Angkor Wat er kendt for de mere end 2000 smukt udskårede Apsara dansere. Angkor Wat findes idag på cambodias nationale flag og symboliserer ​​Khmer folkets sjæl. Overnatning på Pavillon D’ Orient

Dag 11: Siem Reap (M)
Dagen er til fri dispostion til at udforske Angkor Wat yderligere eller vandre rundt i Siem Reap. Overnatning på Pavillon D’ Orient

Dag 12: Siem Reap – Bangkok (M/F)
Efter morgenmaden besøger I Beng Mealea, et tempel gemt væk i den cambodianske jungle. På vejen til templet, kan I opleve det smukke cambodianske landskab og jeres guide vil forklare lidt om regionens historie og påpege seværdigheder undervejs. Ved ankomsten til Beng Mealea, udforsker I templet, der sjælden besøges af folkemængderne og betragtes, som et af ​​de mest eventyrlige templer i Cambodia.

I fortsætter til Koh Ker, som kun for nyligt er åbnet for turister. Her kan I opleve forskellige templer fra det 10. århundrede, herunder det massive Prasat Thom. I nyder en lækker Picnic Frokost ved templerne. Herefter kører I tilbage til Siem Reap, hvor I bliver afleveret i lufthavnen. Herfra flyver I til Bangkok, hvor I bliver hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel. Overnatning på Furama Exclusive Sathorn

Dag 13: Afrejse fra Bangkok (M)
Dagen er til fri disposition. Overnatning på Furama Exclusive Sathorn

Dag 14: Afrejse fra Bangkok (M)
Dagen er til fri disposition, indtil I bliver hentet på jeres hotel og kørt til lufthavnen, hvorfra I flyver hjem med kufferten fuld af fantastiske oplevelser og skønne ferieminder

Hotelliste:
Bangkok: Furama Exclusive Sathorn /deluxe værelse
Luang Prabang: Maison Dalabua / classic værelse
Vientiane: City Inn Hotel / deluxe værelse
Phnom Penh: The Sangkum / privilege værelse
Siem Reap: Pavillon D’ Orient / deluxe værelse

PRISEN INKLUDERER:

 • Fly København – Bangkok r/t
 • Fly Bangkok – Luang Prabang – Vientiane – Phnom Penh – Siem Reap – Bangkok
 • Lufthavnsskatter
 • Indkvartering i enkelt/dobbeltværelse på de i programmet nævnte hoteller eller tilsvarende.
 • Alle måltider som specificeret i programmet (M = Morgenmad, F = Frokost & A = Aftensmad)
 • Transport, ture og udflugter som beskrevet i programmet
 • Entreer og gebyrer ifølge programmet
 • Engelsk talende lokalguide

PRISEN INKLUDERER IKKE:

 • Ture, transport, udflugter, entreer, transport som ikke er angivet i programmet
 • Visum til Laos og Cambodia, kan fåes ved ankomsten, pris p.t usd 25-30,-. (husk pasbillede).
 • Udgifter af personlig karakter, såsom drikkevarer, souvenirs, vasketøj, drikkepenge osv.
 • Måltider, som ikke er nævnt i programmet
 • Tillæg for obligatoriske jule og nytårsmiddage og højsæsonstillæg

BEMÆRKNINGER:

 • Skulle der ikke være plads på det navngivne hotel, bliver overnatningen på et hotel af samme standard.
 • Der kan forekomme værelsestillæg på helligdage eller under højsæsonen, Samt tillæg for obligatoriske jule og nytårsmiddage på hotellerne
 • Alle priser er med forbehold i tilfælde af ændringer i brændstoftillæg, afgifter, lokale skatter, transportomkostninger, entréer mv

Bestil rejsen

Klik her for at bestille rejsen

Copyright © 2014 Culture Adventure aps - Strandgade 102 · 1401 København K · Tlf: +45 7610 0070 · Fax: +45 7610 0170
Pin It