8 Dage – Slovenien på 8 dage

På denne uge får du alle vores favoritter og masser af højdepunkter i dette fantastiske land. Du bor på hyggeligt Pensionat i byen Bled for foden af Triglav Nationalpark og De Julianske Alper. En uge med masser af aktiviteter i de slovenske bjerge, rafting på Socca floden, canoying, kajak og meget, meget mere. Efter denne uge vil du helt sikkert også elske det lille alpe land, der er en velbevaret hemmelighed!

Lake bled

Lake bled

Her er masser af bjergluft og skønne udsigter. I løbet af denne uge, oplever du noget af Europas absolut smukkest natur med vandringer, rafting, kajak, mountainbike og meget, meget mere! Masser af oplevelser for pengene og vores mest populære tur til Slovenien.

Det skriver gæsterne:
” Vi har haft den mest fantastiske tur, og alt har bare været helt i top. En dejlig velkomst i lufthavnen, skønt hotel, og fantastiske guider der var super professionelle, og så er det slovenske folk så serviceminded!”


Tur navn: Slovenien på 8 dage
Type: Aktiv Rundrejse
Rejselængde: 8 dage
Højdepunkter:

 • Rundtur i De Julianske Alper og Triglav Nationalpark
 • Rafting på Socca floden
 • Canoying, kajak, MTB,
 • Lake Bled & byen

Afgange og priser:*

 • Hver lørdag (maj – oktober) spørg også på andre dage. Fra kr. 7.900,- (turen kan forlænges eller afkortes)

Dag til dag program


Dag 1: Afrejse København-Ljubljana
Afrejse fra København til Ljubljana (flyvetid cirka to timer). Ved ankomst bliver du hentet og kørt til Bled, hvor du bliver indkvarteret på vores bed&breakfast. Bled har i over 100 år været tilflugtssted for folk, der vil væk fra stress og jag, og byen byder også på flere kursteder med termisk vand fra undergrunden. Brug den første dag på at kigge dig omkring, eventuelt kan du gå en tur rundt om Lake Bled.

Dag 2: Whitewaterkajak
Morgenmad på bed&breakfast. Herefter kører du sammen med vores kajakinstruktører til en af de nærliggende floder, hvor du får undervisning i whitewaterkajak. Du starter blidt ud, inden I skal ned ad floden. Whitewaterkajak kræver ingen forudsætninger, da vi starter med et begynderkursus. Du har selvfølgelig også mulighed for at vælge kajakken fra, hvis du ikke er en vandhund. Kræver min. 2 deltagere for gennemførelse.

Dag 3: De Julianske Alper og rafting på Socca-floden
Morgenmad på bed&breakfast. Vi begynder dagen tidligt, for vi har en lang og spændende dag foran os. I minibus skal vi rundt i Mt. Triglav Nationalpark, og du ser de smukkeste og mest interessante steder. Der er masser af stop undervejs, hvor vi blandt andet vandrer op til Socca-flodens udspring og senere gennem Vrsic-passet, der er Sloveniens højeste. Herefter forsætter vi gennem Socca-dalen og ned til Bovec, hvor vi spiser frokost. Når maden er fordøjet, er det tid til at klæde om, inden vi rafter ned ad Socca-floden, og til slut vandrer vi til det smukke Kozjak-vandfald, hvor der for de friske er mulighed for en dukkert. Inden vi er tilbage i Bled har vi også kørt med biltog gennem bjergene og set solnedgang ved Lake Bohinj. Alt dette og meget mere på en dag!

Dag 4: Egen hånd
Morgenmad på bed&breakfast. I dag er dagen på egen hånd. Vi anbefaler at tage bussen ind til Ljubljana, hvor du kan opleve den slovenske hovedstad. En hyggelig by med ca. 400.000 indbyggere. Masser af gode cafeer og markeder. Turen tager godt en time med bus.

Dag 5: Canoying
Morgenmad på bed&breakfast. Canoyingen i Slovenien er legendarisk, og i selskab med Canoying Bob får du en uforglemmelig dag, hvor du kommer gennem kløfter, vandfald og huler. En våd og sjov dag i en verden, du sent vil glemme.

Dag 6: Mountainbike
Morgenmad på bed&breakfast. Du har mountainbike til rådighed i dag, gode Scott cykler! Vi anbefaler en tur ud til Vintar Gorge, der ligger fem kilometer fra Bled. Her kan du vandre ad små gangbroer gennem den smukke køft (husk fire euro til entre). Du kan også booke tur med en af vores lokalguider

Dag 7: Egen hånd
Morgenmad på bed&breakfast. Sidste dag i Slovenien er på egen hånd.

Dag 8: Hjemrejse
Morgenmad på bed&breakfast. Transfer til lufthavnen. Hjemrejse fra Ljubljana til København.

Overnatning i Bled:
Du bor på Jazz Bled der er et vandrehjem centralt beliggende i Bled. Der er kun 10 min gang til centrum og Bled Castle. Vi tilbyder fælles soverum med op til 6 personer, dobbeltværelser med eget bad/toilet og lejligheder med plads til 4 personer. Jazz Bled drives af Jani og Urska der er det sødeste og mest hjælpsomme værtspar man kan ønske sig, og de vil gøre alt for at du føler dig godt tilpas under dit ophold. Jazz Bled kan hjælpe med billeje fra 25 Euros per dag.

*Prisen inkluderer:


 • Fly København-Ljubljana t/r
 • Lufthavnsafgifter
 • Transfers
 • 7 nætter i dobbeltværelse på Penzion Jazz Bled inkl. morgenmad
 • Begynder whitewaterkajak-kursus
 • Dagstur i minibus rundt i de Julianske Alper m/vandringer
 • Rafting på Socca-floden
 • Canoyingtur
 • Leje af mountainbike i en 1 dag (Scott MTB)
 • Engelsk talende guider

Ekstra:

 • Tillæg for 7 nætter i enkeltværelse på Jazz Bled koster dkk 400,- (bad & toilet på gangen)
 • Opgrader til 4 stjernet Spa Hotel Triglav med adgang til wellness område. Vores absolutte favorit hotel! Merpris kr. 2.200,- for 7 nætter i dobbeltværelse.

Ikke inkluderet:
Forsikringer, lovpligtig EU-ansvarsforsikring og bidrag til rejsegarantifond på kr. 100,-
Tillæg for enkeltværelse (afhænger af indkvartering)

Bestil rejsen

Copyright © 2014 Culture Adventure aps - Strandgade 102 · 1401 København K · Tlf: +45 7610 0070 · Fax: +45 7610 0170
Pin It