Rejser til Slovenien

Slovenien en af Europas bedste bevarede hemmeligheder og heldigvis for det! Slovenien har bevaret sin uskyld, og du bliver mødt af en gæstfri befolkning der altid møder en med åbne arme.

Vi har gennem mange år lavet rejser til Slovenien, og vender tilbage igen og igen. Den storeslåede natur, menneskerne, aktiviteterne, de charmerende byer, skiresorts, kurbade, Adriaterhavsstemning og de mange andre ting Slovenien har at byde på, er med til at give den rejsende unikke oplevelser. Det er heller ikke uden grund at Lonely Planet kårede Slovenien som bedste aktiv ferie destination i 2012!

Lake Bled

Lake Bled

Vi har været i den syvende himmel, og kunne næsten ikke få armene ned igen
(skrevet af gæst i Slovenien)

Du kan læse her, hvad vores gæster skriver om vores rejser til Slovenien.

Uanset, om du ønsker at rejse sommer eller vinter til Slovenien, er en adventure gruppe, firma, familie, eller kulturel institution, så sammensætter vi den perfekte tur til dette fantastiske land!

Rejser til Slovenien


4 Dage - Sloveniens Floder

4 Dage – Sloveniens Floder

4 Dage - Aktiv weekend i Slovenien

4 Dage – Aktiv weekend i Slovenien

6 Dage - Vintertilbud til Slovenien

6 Dage – Vintertilbud til Slovenien

6 Dage - Skisafari i Slovenien

6 Dage – Skisafari i Slovenien

8 Dage - Slovenien på 8 dage

8 Dage – Slovenien på 8 dage

8 Dage - Vandring i de Julianske Alper

8 Dage – Vandring i de Julianske Alper

 

Smuk natur så langt øjet rækker
Som nævnt ovenfor er Slovenien en af Europas bedst bevarede hemmeligheder. At Slovenien ofte bliver overset har været med til at bibeholde landets fabelagtige natur. Over en tredjedel af landet ligger i Natura 2000 beskyttede områder, mens andre værdifulde bidder af Slovenien er erklæret naturparker og reservater – der er altså tale om et land, som har sine prioriteter på plads, når det handler om at bevare naturen.

For mange årtier siden var 90% af Slovenien dækket af skovområder. Industrialiseringen har selvfølgelig ændret dét billede, men regeringen bruger i dag mange ressourcer på at promovere ”grøn” turisme, for ikke at forstyrre naturen. Cirka 60% af Slovenien er i dag dækket af skov (landet er det tredje mest skovklædte land i Europa) og der bliver hvert år plantet mere end en million nye træer, som er hjemsted for hjorte og et voksende antal af brunbjørne.
Slovenien kan endda prale med, at selvom landet kun dækker 0.004% af verdens overflade, er det hjemsted for mere end 1% af alle dyrearter, og mere end 2% af alle land- og ferskvandsarter.

Naturskønt land
Udover at blive fortabt i den smukke natur er der også rig mulighed for at gå på vandretur i de Julianske Alper med en af vores mange rejser til Slovenien. Er du mere til fart og spænding har vi blandt vores rejser til Slovenien også en alternativ skisafari, eller hvad med en tur ned af floderne Sava Bohinjka, Sava Dolinka eller Soca i kajak?

Copyright © 2014 Culture Adventure aps - Strandgade 102 · 1401 København K · Tlf: +45 7610 0070 · Fax: +45 7610 0170
Pin It