15 dage – Shaman-rundrejse med trekking til Machu Picchu

Oplev de største højdepunkter med dansk rejseleder, lokal shaman og spirituel guide i inkaernes Peru med Machu Picchu, inkaernes gamle hovedstad Cuzco, Den Hellige Dal, 4 dages vandring i de smukke Andes-bjerge på inkatrekket Salkantay. Shamanen vil udføre ceremonier og gennemgå de 9 Rites undervejs, og den danske rejseleder vil stå for en daglig morgen-yoga. Rejsen begynder med et par dage i Peru’s hovedstad Lima, hvor vi bla. besøger det berømte guld-museum. Herefter tager vi til Cuzco og tager på opdagelse i Den Hellige Dal med besøg i Saksaywaman, Pisac, de smukke Maras-saltminer, inka-ruinkomplekset Moray, borg-byen Ollantaytambo og indianer-landsbyen Chinchero. Derefter er det tid til noget af Peru’s smukkeste vandring i Andesbjergene over Salkantay-passet til Machu Picchu.

Machu Picchu Shaman Tour with trekking

Machu Picchu Shaman-tur med trekking på Salkantay

Undervejs på hele rejsen vil vor shaman gennemgå gamle inka-ceremonier og delagtiggøre alle deltagerne i de 9 Rites/indvielser, som er en del af Munay Ki, og som betyder kærlighedens kraft, som udover kærlig energi, giver healing og udvider din bevidsthed helt ned på DNA-niveau. Hver morgen vil starte med en blid, men energi-givende morgen-yoga. Undervejs bor vi på specielt udvalgte turistklassehoteller, alle valgt for deres hygge, atmosfære, beliggenhed, gode standard og service. På vandreturen overnattes der i telt. Det er muligt at forlænge rejsen med Titicaca-søen og sivøerne, den vulkanomkransede og farverige by Arequipa samt Colca-kløften.

REJSEFAKTA


Tur navn: Shaman-rundrejse med trekking til Machu Picchu
Rute: København – Lima – Cuzco – Den Hellige Dal – Salkantay-trek – Machu Picchu – Cuzco – Lima – København
Højdepunkter: Guld-museum, Cuzco, Machu Picchu, Andes-bjerge, vandring, shaman-ritualer & ceremonier, yoga, indianer-landsbyer, inka-ruiner, Den Hellige Dal, Sacsayhuaman, Moray, Maras-saltminer, spiritisme, Vistadome panorama-togtur
Rejselængde: 15 dage  (turen kan forlænges med 6 ekstra dage til Titicaca-søen, Colca-kløften & Arequipa)
Afgang: 25. marts 2017 (min 12 personer / max 18 personer)

 • Dato………………………………………………………..25. marts – 08. april 2017 
 • Pr person i delt dobbeltværelse……………Kr.  33.500,-
 • Enkeltværelsestillæg………………………………Kr.    3.200,-

DAG TIL DAG PROGRAM


Dag 1: Afg. København & ankomst til Lima
Morgenfly København – Lima via Amsterdam.

Velkommen til Peru’s spændende og pulserende hovedstad Lima. Vi lander i Lima først på aftenen, og bliver i lufthavnen mødt af Culture Adventure’s  lokale agent, som, sammen med vor medbragte rejseleder, vil bringe os til vort hotel i den charmerende bydel Miraflores, som ligger smukt ud til havet med alle sine grønne parker, restauranter og hyggelige caféer. Efter check-in på hotellet er resten af aftenen til fri disposition.

Dag 2: Byrundtur i Lima (M)
Efter morgen-yoga og morgenmad er der lagt op til en spændende byrundtur i Lima.

Perus hovedstad er et rigt kalejdoskop af koloniale arkitektoniske perler; et væld af elegante balkoner i cedertræ, præcolumbianske seværdigheder, charmerende boligområder og levende shopping-områder, og parker med restauranter og caféer med udsigt udover det blå Stillehav. Vi udforsker disse mange facetter, herunder det 16. århundrede’s Plaza Mayor (det centrale torv) – som dén dag i dag, stadig prydes af regeringspaladset og det store smukke rådhus.

Vi vil besøge katedralen og San Francisco-klostret, bygget i det 17. århundrede, og dens hovedattraktion “katakomberne” – den gamle underjordiske kirkegård, som var i brug indtil år 1808.

Herefter kører vi ud til bydelen Miraflores, hvor vi besøger den massive fleretagers murstens- pyramide Huaca Pucllana. Den er den mest imponerende af den håndfuld pyramider, der er tilbage i dag, af de ca. 300 pyramider, der lå her engang. Den blev oprindeligt bygget af folk fra Lima-kulturen, som regerede her fra ca. år 200 e.Kr til ca. år 700 e.Kr, men blev brugt af successive kulturer op til inkaernes erobring. Pyramiden og det omkringliggende sted var oprindeligt et ceremonielt kompleks med pladser og ramper samt trapper til platforme på forskellige niveauer på pyramiden.
Om eftermidLIMA.Plaza.de.Armasdagen vil vi besøge Peru’s Guld Museum. Her finder vi en fantastisk samling af guld-genstande fra forskellige præ-colombianske civilisationer, nogle mere end 3.000 år gamle. Her er metalgenstande og smykker af uvurderlig værdi i guld, sølv og ædelsten, som blev brugt af inkaerne, børn af solguden og konger fra det enorme Inkarige.
For 500 år siden, tiltrak Peru’s guld mange europæiske eventyrere, der erobrede Inka-riget og grundlagde vice-kongedømmet Peru, under den spanske krone.
Vores tur fortsætter langs byens dejlige Stillehavskyst gennem de fortryllende kvarterer i San Isidro, Miraflores og Larco Mar, inden vi vender tilbage til vort hotel.

Aftenen er til fri disposition, men kan varmt anbefale en dejlig middag på én af de skønne restauranter ude ved havet, hvor I forinden kan nyde en smuk solnedgang og kærestepar slendre en tur hånd i hånd.

 

Dag 3: Ankomst til Cuzco (M)

Efter morgenmaden er det tid til at sige farvel til Lima.

Vi bliver hentet på hotellCUS_Plaza-de-Cuscoet og kørt til lufthavnen, hvorfra vi flyver en god times tid og ankommer til Inkaernes gamle hovedstad, Cuzco.
Vi bliver i Cuzco kørt til hotellet for check-in. Hotellet ligger centralt i byen, med mange seværdigheder samt det lokale torv indenfor kort gåafstand. Hen på eftermiddagen vil vi møde og stifte bekendtskab med vor shaman for første gang. Vor shaman vil lave en introduktions-ceremoni for os i løbet af dagen.

 

Dag 4: Cuzco & Saksaywaman (M)

Dagen starter med morgen-yoga og morgenmad. Herefter er formiddagen til fri disposition, hvor I har tid til i ro og mag at kigge lidt på denne smukke og historiske by, og vænne jer til højderne. Så sid evt. på en bænk og kig på folkelivet, eller gå en stille tur på det lokale marked, men vigtigst af alt: tag den med ro, og få drukket en masse vand og drik den lokale coca-te, som er eminent i forebyggelsen af en evt. højdesyge. Så er Du godt på vej i tilvænningen til højderne.

Cuzco menes at væSacsayhuaman.llamasre blevet grundlagt omkring 9. årh. af Killike-folket, og fra 13. årh. overtaget af Inkaerne og gjort til hovedstad i deres mægtige rige, som strakte sig fra Colombia i nord, til Chile og Argentina i syd.
Om eftermiddagen skal vi på sightseeing til det store ruinkompleks Saksaywaman (“den plettede falk “). Denne kæmpe fæstning lige udenfor Cuzco, hvis præcise zigzagger af massive sten er forblevet uberørt gennem århundreder, er centrum for de ceremonier der foregår her under den berømte Inti Raymi-festival. Saksaywaman ligger smukt på et højdedrag med udsigt nedover Cuzco. Fæstningen blev oprindeligt bygget af Killike-folket, og blev senere udbygget af inkaerne.

Her på Saksaywaman vil shamanen gennem sin 1. initiering ha fokus på energiens kraft ”Ñahuis”.
Som deltager vil I få et sublimt indblik i energiens kraft.

Dag 5: Cuzco & Den Hellige Dal (M, F)

Efter morgenmad og morgen-yoga, er det tid til at besigtige Den Hellige Dal, og vi starter i Pisac.

Pisac er en malerisk inka-by beliggende 32 km nordøst for Cuzco. Byen er specielt berømt for sin kirke i kolonistil, hvor messerne holdes på Quechua, det lokale indianersprog, som afholdes hver søndag. Efter en god rundtur i byen, indtager vi vores frokost på en lokal restaurant.

Herefter skal vi besøge Pisac-ruinerne, også kendt som mini-Machu Picchu, som ligger på skråningerne af et bjerg med smuk udsigt nedover Vilcanota-floden og Pisac By. Pisac-ruinkomplekset, rummer utallige kunstfærdigt anlagte landbrugsterrasser, et soltempel, tusindvis af grave i huler i klippevæggene, et avanceret vandforsyningssystem, med vand fra naturlige kilder, samt boliger, som husede overklassen og militæret. Det mest bemærkelsesværdige her på stedet, er dog solkalenderen ”INTIWATANA”, der betyder “hvor solen er bundet”.
2. initiering af shamanen vil finde sted på Pisac-ruinkomplekset, som igen er et helt unikt sted at udføre initieringer, qwa stedets helt særlige energi. I dag vil initieringen ha fokus på intellektets tilpasning. Efter initieringen kører vi til vort hotel, som ligeledes ligger i Den Hellige Dal, for overnatning.

Dag 6: Den Hellige Dal – Maras, Moray & Ollantaytambo (M, F)
I dag skal vi besøge de smukke og overvældende Maras saltminer, som ligger lige udenfor Maras by, omgivet af de enorme snedækkede bjerge La Veronica ( 5682m ) og Chicon ( 5530m ). Dette sted er kendt som Salineras-saltkarrerne i Inkaernes hellige dal. Disse hundredevis af saltkar, ”Salineras”, ligger som “ris-terrasser”, på et sted, hvor man, takket være den underjordiske meget saltholdige flod, har været i stand til at udvinde saltet. Det sker dels gennem vand-fordampning, grundet den ofte bagende sol. Denne enorme saltmine har eksisteret siden inkatiden, og er stadig i produktion den dag idag.

MarasEfter en rundvisning blandt disse betagende salt-terrasser, går turen mod Moray Inka-ruin komplekset, som ligger omkring 7 km fra Maras by. Det er enorme naturlige fordybninger i jordens overflade, som har skabt fundamentet for dette kompleks. Inkaerne benyttede området til at konstruere terrasser til overrislet landbrug. Der var en temperaturforskel på 15 grader Celsius, fra top til bund i dette anlæg, og man mener at inkaerne måske har brugt denne store temperaturforskel, til at studere hvilken effekt dette kunne have på de enkelte afgrøder.

Dagens initiation, som er den 3., udføres af shamanen i Moray-ruinkomplekset.
Initiationen har i dag fokus på de fire elementer – luft, jord, vand og ild.

Frokosten indtages på lokal restaurant. Om eftermiddagen skal vi besøge den bemærkelsesværdige fæstning Ollantaytambo, bygget af inkaerne. En meget stejl stentrappe fører ind i fæstningen. På tværs af en esplanade, er der et tempel, og ved siden af ​​det, en blok af delvist ubearbejdede sten. Bag den anden esplanade findes seks store rektangulære monolitter (anslået vægt : 50 tons ), som udgør Soltemplet.
Der er rester af værelser oppe på toppen af bjerget, og på den anden side af bakken ses en fire etagers bygning, som menes at have været brugt som enten en militær skole eller et fængsel. Herefter returnerer vi til vort hotel.

Dag 7: Den Hellige Dal (Chinchero) & Cuzco (M, F)
Efter morgenmad og endnu en dejlig morgen-yoga, tager vi på besøg i den lille charmerende indianerlandsby Chinchero, som ligger i en højde af 3.762 meter, og som byder på en smuk udsigt udover Den Hellige Dal. Byen er berømt for den ekstraordinære skønhed og kvalitet af sine tekstiler, og for sit søndagsmarked, hvor de lokale og tilrejsende sælgere fra de nærliggende landsbyer, kommer iklædt deres traditionelle farverige dragter. Byen er i øvrigt kendt for at være det mytiske fødested af regnbuen.

Shamanen vil gennemgå den 4. initiation her i Chinchero. Dagens initiation vil være en Yanantin-ceremoni. Yanantin er beslægtet med Østens filosofi omkring Yin & Yang.

Vi spiser frokost på en lokal restaurant, hvorefter vi returnerer til vort hotel i Cuzco.
Resten af dagen på egen hånd.

Dag 8: Salkantay-inkatrek: Soraypampa & Soiroqocha (M, F, A)
Så er der afgang til det spændende Salkantay-inkatrek. Trekket varer 4 dage/3 nætter, hvor vi ender op i Machu Picchu, og vores shaman er selvfølgelig med hele vejen rundt, bortset fra i selve Machu Picchu, hvor det ikke er tilladt at udøve praksis som shaman. Trekket passerer gennem fantastiske landskaber, varierende fra tåge-regnskove til høje bjerge. Undervejs vil vi se det næsthøjeste bjerg i Cuzco-området, Salkantay, som knejser stolt med sine 6.271 m. Trekket går gennem isolerede områder, og kombinerer kultur og tradition med den ubeskrivelige flora og fauna, som Peru har at byde på.

Dagen starter tidligt, hvor vi tjekker ud fra vort hotel i Cuzco, og begiver os i bus mod Mollepata, som ligger i 2.900 meters højde, og som er start-stedet for vores trek de næste dage.
Vor shaman vil på dagens trek gennmgå Jaywaricuy-ceremonien, som omhandler dét at give, for at kunne få retten til at modtage.

Herefter vil de to første Rites blive gennemgået.

RITE 1: Healeren – ITU APU, PAKARINA (evnen til at heale dig selv og andre, så du kan forebygge sygdomme med din tankes kraft)
Her bliver der overført og åbnet for Healerens energi – den energi, som forbinder os med de healere, som har gået vejen før os og som kan hjælpe dig med din personlige healing og healing af andre. Healer-energien bliver vækket til live i dine hænder, så hvem du end rører, bliver vedkommende velsignet. Vi har en enorm skare af hjælpere, der står til rådighed for os i den åndelige verden. Disse hjælpere kan arbejde sammen med os gennem meditation og i drømme med at forløse hele fortidens og vore forfædres smerte og sår.

RITE 2: Seeren – Evnen til at se mere klart, at lytte til din intuition og dit hjerte – i samarbejde med din hjerne.
Denne rite er en slags lyskæde, der forbinder dit syns cortex i hjernen med det 3. øje og dit hjertechakra. Denne indvielse vækker seeren i dig – evnen til at se dig selv og andre klart. Du vil få evnen til at se ind i den usynlige verden, se væsener og energier.

Vandring ca. 16km. Vandretid ca. 7 timer. Vi overnatter i telt-camp i ca. 3.800 meters højde.

Dag 9: Soiroqocha, Wayraq Machay & Qollpapampa (M, F, A)
Naturen vil i dag ændre sig markant på trekket, da vi forlader det relative tørre landskab til fordel for et mere tundra-lignende landskab med snedækkede bjergtinder omkring os. Vi passerer det smukke Salkantay-bjergpas i ca. 4.600 meters højde, som er det højeste punkt på hele trekket, hvorefter det går nedad igen. Det bliver igen i dag et utroligt smukt trek med masser af bjergtagende udsigter, men også et krævende trek. Der vil undervejs blive lagt naturlige stop, hvor vi kan puste ud, samle energi, og begive os hen til indvielsen af de næste to Rites af vor shaman.

RITE 3: Bands of SalkantayPower – Styrkens Bånd: Evnen til at beskytte dig selv mod negativ energi.
De fem lysende bælter bliver vævet ind i dit lysfelt, og har til formål at give dig beskyttelse. De fungerer som filtre, der nedbryder negativ energi, der kommer mod dig. Disse energier bliver sendt ud i et af de fem elementer, og kommer tilbage og styrker dit lysfelt i stedet for at gøre dig syg. Det er helt essentielt i denne tid, hvor der er stor frygt i verden.

RITE 4: Harmony Rite – Arketyperne: Evnen til at bruge nogle af dyreverdenens styrker og energier i din hverdag. Eksempler: Forandringsvilje, mod, overblik, udholdenhed og nærvær. Du vil også blive bedre i stand til at tyde dine drømme og bruge dem bevidst i dit liv.
Arketyperne bliver installeret i dine chakraer. Først får du installeret slangen, jaguaren, kolibrien, ørnen/kondoren, og derefter modtager du tre ærkeengle: Vogteren af Underverdenen, (vores underbevidsthed) Vogteren af Mellemverdenen (vores vågne bevidsthed) og sidst; Beskytteren af Oververdenen (åndens bevidsthed).

Vandring ca. 16km. Vandretid ca. 7 timer.
Vi overnatter igen i telt-camp, og nyder vores dejlige og velfortjente aftensmåltid, og varme te og kaffe, mens vi hviler fødderne og genoplader vore batterier i denne hyggelige lille bjerglandsby Qollpapampa (2.750 m), hvor der er frugttræer, vandfald og en smuk varieret flora og fauna at besigtige.

Dag 10: Qollpapampa , Playa & Lugmabamba (M, F, A)
Efter en god og næringsrig morgenmad, begiver vi os afsted på dagens trek.
Igen i dag bliver vi beriget med noget af det smukkeste natur som Peru har at byde på, og vor shaman gennemgår Rite 5 & 6 for os.

RITE 5  Daykeepers Rite – De som hilser solen: Du bliver i stand til at rumme din feminine essens, tillade dig selv at agere feminint i situationer, hvor der er behov for det. Eksempler: Rummelighed, sårbarhed, overbærenhed, ynde og medmenneskelighed.
Du bliver forbundet med de healere, der har gået vejen før dig. Daykeepere er i stand til at skabe kontakt med stenaltre (Stonehenge, Machu Picchu mv.), for at skabe balance og healing til jorden; at få solen til at stige op hver dag og skabe harmoni mellem mennesker og moder jord. Det er typisk jordemødre, naturlæger og healere. Denne rite hjælper dig med at heale din indre feminine essens, træde ud af frygten og praktisere fred.

RITE 6 – Wisdomskeepers Rite – De som bærer visdommen: Du bliver i stand til at rumme dine maskuline sider og tillade dig selv at handle maskulint, når der er behov for det. Eksempler: Mod, styrke, handlekraft, stå fast, vedholdenhed og at være beskytter over for sine kære.
I denne rite forbinder du dig med lysvæsener fra fortiden og fra fremtiden. Den er forbundet med de sneklædte bjergtinder – måske et urgammelt minde fra vores forfædre fra Himalayabjergene. Denne rite hjælper dig med at heale din indre maskuline essens, træde ud af tid og rum og blive gennemsyret af energimedicinens visdom, og smage på uendeligheden.

Vandring ca. 16km. Vandretid ca. 6 – 7 timer.
Vores telt-camp for overnatning ligger i ca. 2.500 meters højde.

Dag 11: Lugmabamba , Llaqtapata og Aguas Calientes (M, F)
I dag er det vores sidste trekkingdag på Salkantay-trekket, og vores endestation er Aguas Calientes, som ligger i ca. 2.050 meters højde, for foden af det mytiske Machu Picchu. Vor Shaman gennemgår undervejs Rite 7 & 8.

Shaman photo 1

RITE 7 – Earthkeepers Rite – De som bærer Jorden: Her skabes balancen mellem det maskuline og feminine, så der opstår en balanceret ligevægt – uanset om du er mand eller kvinde!
Denne indvielse forbinder dig med ærkeenglene, der vogter over vores galakse. Det siges, at de er forvaltere af alt liv på jorden. Riten forbinder dig med stjernerne og til solen, vores egen stjerne. Den hjælper dig med at balancere det feminine og det maskuline, og du bliver seeren, der gør drømmen om den verden du ønsker dig, til virkelighed.

RITE 8 – Starkeepers Rite – De som bærer stjernerne: Du bliver i stand til at bevare roen og at være centreret uanset hvilke udefra kommende påvirkninger, der måtte være. Eksempler: Finanskrise, klimaforandringer, naturkatastrofer, fyringer eller andre påvirkninger tæt på dig.
Denne indvielse giver dig et anker, et fast holdepunkt efter den store forandring fra 2012 og tiden derefter. Din fysiske krop vil udvikle sig til Homo Luminous, (det Lysende Menneske) hvor din aldringsproces bliver bremset, dit DNA bliver forstærket og du bliver mere modstandsdygtig overfor sygdomme.

Vandring ca. 10km. Vandretid ca. 3 – 4 timer.
Vi overnatter på hotel i Aguas Calientes, og får os et varmt og velfortjent bad.

Dag 12: Aguas Calientes & Machu Picchu (M)
Så er det dagen, hvor vi skal på opdagelse i det sagnomspundne og ubeskriveligt smukke Machu Picchu. Vi hviler vore ben, og tager bussen derop. Machu Picchu blev opdaget af den amerikanske akademiker, opdagelsesrejsende og politiker, Hiram Bingham i 1911.
Vor lokale spirituelle guide er med os, og der bliver tegnet og fortalt om historien og kulturen på dette “Verdens nye vidunder”, og der bliver selvfølgelig også god tid til at fordybe sig i denne fantastiske  ruin-by.

Machu PicchuNår vi er tilbage på hotellet, hvor vor shaman venter på os, bliver vi indvilget i den 9. Rite.

RITE 9 – Creator Rite – Skaberen: Du bliver skaberen af dit eget liv, din verden. Du drømmer modige drømme – og tør udleve dem – i kærlighed og respekt til dig selv, dine kære og til livet!
Denne rite vækker skaberkraften og bringer en form for forvalter for al skabelse, lige fra det mindste sandkorn til det største cluster af galakser i universet. Tidligere har denne indvielse kun kunnet overføres fra ånden til mennesket. Først nu kan indvielsen overføres fra menneske til menneske.

Vi overnatter på vort hotel i Aguas Calientes.

Dag 13: Aguas Calientes, Machu Picchu og Cuzco (M)
Efter morgenmaden og morgen-yoga, vil der blive mulighed for at komme op og gense Machu Picchu endnu engang, og få det helt ind i sjælen. Dette enorme ruin-kompleks, sprængfyldt med historie, sjæl, atmosfære og kultur, er mere end ét besøg værd. Så hvorfor nøjes med ét besøg.
I dag får vi lov til at gå rundt og nyde Machu Picchu på egen hånd, uden en guide, og dvæle ved stemningen og evt. sidde stille og meditativt, og betragte og suge stemningen fra stedet og bjergene omkring.
Vi kører med bus tilbage ned til hotellet, checker ud, og kører til togstationen. Frokosten kan enten nydes udenfor indgangen til Machu Picchu, eller på lokal restaurant nede i Aguas Calientes.

Om eftermiddagen tager vi Vistadome-panorama-toget til Cuzco.
Her checker vi ind på vort hotel for natten.
Det er sidste aften på vores spirituelle rundrejse i Peru, og vi tager afsked med vores shaman og spirituelle guide.

Dag 14: Afrejse fra Cuzco til Lima (M)
Der vil være god tid til både morgen-yoga og morgenmad samt at gøre lidt sightseeing eller shopping, inden der ved middagstid er afgang mod lufthavnen, hvor vi flyver til Lima, og kobler os på aften-maskinen mod Amsterdam og København. Har du ikke fået nok af det fantastiske Peru, har du mulighed for at forlænge turen til Titicaca-søen, Arequipa og Colca-kløften. Ønsker du at forlænge, læs her:

Dag 15: Ankomst København
Ankomst til Kastrup først på aftenen.

 

PRISEN INKLUDERER:


 

 • Fly København – Lima via Amsterdam t/r
 • Fly Lima – Cuzco t/r
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Alle transfers og udflugter jvf. program
 • Dansk-talende rejseleder med fra Danmark- uddannet som bla. healer og yoga-instruktør
 • Engelsk-talende lokal spirituel guide
 • Peruansk shaman på hele rundrejsen
 • Indvielse og gennemgang af de 9 Rites af lokal shaman
 • Spirituelle ceremonier
 • Daglig blid og energi-givende morgen-yoga ledet af den danske rejseleder
 • 10 nætter på gode turistklasse-hoteller
 • 3 nætter i telt-camp på Salkantay-trekket inkl. sovepose, liggeunderlag & duffle bag
 • 13 x Morgenmad (M)
 • 7 x Frokost (F)
 • 3 x Aftensmad (A)
 • 2 x Entré til Machu Picchu og bus t/r
 • Vistadome-panorama-tog Aguas Calientes – Cuzco 

PRISEN INKLUDERER IKKE:


 

 • Andre måltider end dem nævnt i programmet
 • Rejseforsikring
 • Sygdomafbestillingsforsikring
 • Drikkepenge
 • Enkeltværelsestillæg
 • Evt. forlængelse af rejsen ( se link øverst med 6 dages forlængelse til Titicaca-søen,  Colca-kløften & Arequipa )

REJSELEDER INFO:


Vi bruger Michael W. Berg som rejseleder på denne unikke rejse.
Michael er 50 år og har en baggrund som coach, healer, shaman, kranio-sakral terapeut, yogainstruktør – og tidligere også som produktionsingeniør, merkonom og speditør. Michael har gennem sine mange uddannelser og jobs erfaret, at det, der skaber ægte glæde, er at udleve sin passion og dermed også sit formål med livet – og Michaels passion er yogaen. Derudover, så har Michael gjort det til en del af sit formål med livet, at sprede en masse kærlighed og bevidsthed – og det gør han gennem yoga, personlig udvikling, healing og Munay Ki – en meget stærk måde at arbejde med sig selv på, da det omhandler hele dig, både krop, sind og sjæl. Udvikling på et meget dybt plan, som du vil kunne drage stor nytte af, resten af livet.
Du kan læse mere om Michael på www.heart-wise.dk og Yoga by Heart på Facebook.

SALKANTAY TREKKET:


Det er nok et af de smukkeste trek i Peru, men også et lidt krævende trek. Det kan blive ret køligt om natten, ned til frysepunktet, men også om dagen, selvom solen er fremme kan det blive køligt, da vejret i bjergene kan være meget omskifteligt. Så varmt tøj er essentielt. Brug dagene fornuftigt inden trekket, til at akklimatisere godt, dvs. drik masser af vand, (3-5 liter vand om dagen) og drik den lokale coca-te, tag den med ro – ned i gear, ingen alkohol og få god nattesøvn. Man må tage 5kg med pr person på trekket, som bliver pakket i en såkaldt duffle bag, som bliver transporteret på heste undervejs. Herudover anbefales det, at have sin egen lille dags-rygsæk med til de mere fornødne ting, så man hurtigt kan skifte til en evt. varm jakke undervejs samt få solbriller, solcreme og solhat på.

Ved bestilling af rejsen, er det vigtigt for os at vide, om du lider af allergier og/eller får medicin mod en given sygdom. Det er vigtigt for dig at bære denne medicin undervejs, og at vi er opmærksomme på eventuelle eksisterende forhold i tilfælde af en nødsituation.
– Herudover behøver vi en kopi af billedsiden af dit pas.

Forberedelse til trekket inden afrejsen:  Selvom  trekking-turen måske er måneder ude i fremtiden, er det aldrig for tidligt at komme i gang med dit træningsprogram. Det er vigtigt at opbygge din styrke og kondition gradvist, hvilket giver din krop tid til at tilpasse sig de nye krav, som den blir udsat for under et trek som Salkantay. På den måde kan du nyde dit træningsprogram, og minimere risikoen for skader ved at forsøge at gøre for meget for tidligt. Det er en forudsætning, at man er i almindelig god fysisk form. Hvis man har dårligt hjerte eller vejrtrækningsproblemer, er denne rejse ikke egnet for pågældende. 

Copyright © 2014 Culture Adventure aps - Strandgade 102 · 1401 København K · Tlf: +45 7610 0070 · Fax: +45 7610 0170
Pin It