Rejser til Cambodia

Cambodia er et af de mest oversete lande i Sydøstasien, hvilket er en stor skam. Sammenlignet med naboen Thailand, er Cambodia stadig meget rustikt og upoleret og det gemmer på utroligt mange spændende oplevelser. Udover en fantastisk natur, idylliske lokal landsbyer, fantastiske templer, den største ferskvandssø i Sydøstasien, bjerge, uberørte national parker, et rigt dyreliv, vandfald, jungle, fjernt liggende stammesamfund og øde paradisøer, har landet en meget interessant kultur og historie, samt en af de mest imødekommende og venlige befolkninger i Sydøstasian.

Cambodia er et utroligt spændende land at rejse i. Landet er rigt på en smuk og varieret natur, det har en fantastisk kulturhistorie, charme og den cambodianske gæstfrihed, gør at man over alt bliver budt velkommen med generte smil og nysgerrig varme. Cambodia har det hele, om det er aktiv ferie, ferie med historisk og kulturelt indhold eller storby og badeferie man leder efter, så findet det, eller man kan kombinere det hele til den fuldendte ferieoplevelse.

Munk ved Angkor Wat

Munk ved Angkor Wat

Cambodia er et land der byder på store autentiske oplevelser. I vil blive forundret, overvældet og betaget af de fantastiske templer ved Angkor Wat, de flydende landsbyer på Tonle Sap søen, de uberørte regnskove og etniske stammesamfund i Rattanakiri og Mondulkiri provinsen, de historiske templer og paladser i Pnom Penh og de smukke øde sandstrande ved Sihanoukvill og Kep. Cambodia er et sandt eventyr, historiske monumenter, glemte civilisationer, uberørte national parker og autentiske folkeslag, med et imødekommende smil på læben og et hjerteligt glimt i øjet.

Alle vores rundrejser er ment som forslag og inspiration, det er individuelle skræddersyede rundrejser, der alle er yderst fleksible og kan ændres, forlænges og forkortes, hotellerne kan skiftes ud, op og nedgraderes og I kan fravælge eller tilvælge udflugter. Målet er at sammensætte jeres rejse således at den opfylder alle jeres drømme og ønsker.

Rejser til Cambodia


11 Dage – Cambodia i dybden, fra dkk 17595,-

11 Dage – Eventyr og badeferie, fra dkk 16995,-

På cykel ved Angkor Wat

12 Dage – Aktivt eventyr i Cambodia, fra dkk 24995,-

lokal transport

13 Dage – Cambodia Explorer, fra dkk 23995,-

Copyright © 2014 Culture Adventure aps - Strandgade 102 · 1401 København K · Tlf: +45 7610 0070 · Fax: +45 7610 0170
Pin It