Forkælelse og wellness på Bali

Vores Forkælelse og wellness på Bali rejse handler om at forynge sindet, kroppen og sjælen, trække stikket ud, tid til at få sjælen med, nyde hinanden og få ro og balance i sindet. I har to baser, en i de smukke bjerge ved Ubud, balis kunsteriske, kulturelle og åndelige centrum og en ved balis smukke strande. I bor på fantastiske hoteller, hvor I rigtigt har tid til at slappe af, nyder de smukke naturlige omgivelser, forkæle jer selv, tage på spændende udflugter og dykke ned i den lokale kultur. I kan selv vælge hvor meget eller hvor lidt I vil lave og har masser af tid til at genoplade batterierne, nyde helende massager, foryngende spa behandlinger, dejlige økologiske måltider og indsigtsfulde kulturelle oplevelser.

Forkælelse og wellness på Bali

Dag til dag program

Dag 1: Ankomst Bali – Ubud 
Velkommen til den unikke og smukke ø Bali. Ved ankomsten til Den Pasar lufthavn, bliver I mødt af jeres lokale guide og chauffør og overført til hotellet. Overnatning på valgte hotel

Dag 2-6: Ubud (M)
Ubud ligger i den bjergrige og centrale del af Bali, omgivet af sirligt anlagte risterrasser, udsmykkede templer og små lokale kunsthåndværks landsbyer, hver med sit speciale. Landskabet er frodigt og varieret med dybe slugter, grønne dale og fossende floder. Ubud er balis kulturelle, spirituelle og kunstneriske centrum, med en helt speciel atmosfære, også kendt som Balis sande sjæl. Her har kunstnere fra hele verden fundet et kunstnerisk fristed, og de smukke omgivelser har været en uudtømmelig inspirationskilde for bl.a. malere, skulptører og træskærere. Det er også i Ubud at de traditionelle ceremonielle optog dyrkes mest helhjertet. Ubud har en en smittende, afslappet atmosfære, og kontrasten til de til tider hektiske strande i syd er skærende. I Ubud findes mange spændende kunstforretninger med flotte kopier af berømte værker, smukke souvenirs og brugskunst.

Dagene er til fri disposition og I har masser af tid til at slappe af og nyde livet og hinanden. I kan vælge at slappe af ved poolen, forkæle jer selv med en afslappende omgang massage eller foryngende behandling på hotellets spa, tage på spændende udflugter eller besøge de lokale markeder, konge paladset, templerne og monkey forest, elephant safari park, gå en tur i de omkring liggende rismarker og risterasser, opleve de lokale kunst gallerier, se nogle danse forestillinger, lære at lave mad på et madlavnings kursus, udforske området på cykel, se solen stå op over Batur vulkanen, tage på white water rafting på Ayung eller Telaga Waja floden eller trekke igennem regnskoven. 

puri sebali

Puri Sebali Resort er et luksuriøst traditionelt balinesisk resort, beliggende på en højderyg med udsigt over de smukke og frodige rismarker. Resortet byder på intime suiter og villaer, hver med en opmærksom diskret service, skræddersyede faciliteter, herunder en international restaurant, pool, jacuzzi, Wi-Fi, cyler, madlavnings klasser, spa og yoga. Puri Sebali Resort ligger kun 15 minutters kørsel med resortets shuttle fra centrum af Ubud eller kun 20 minutter til fods igennem de smukke rismarker og er det perfekte sted at slappe af og flygte fra byens travlhed og larm.

como uma ubud

COMO Uma Ubud er et fantastiske luksus resort, hvor du kan fordybe dig i Bali’s kultur, samtidig med at du nyder de luksuriøse faciliteter, fra mad til spa til udsøgt indkvartering. Beliggende midt i de smukke rismarker, med 46 værelser og suiter, der udstråler charmen af en traditionel indonesisk landsby. Stilen er dog moderne, fra de dejlig værelser til smuke anlagte haver og den dejlige infinity pool. Stedet har en frisk, elegant og original charme og byder på fantastiske faciliteter, så som restauranter med menuer der fokuserer på sund mad med lokalt producerede råvarer, vinkælder, pool bar, holistisk spa på søster hotellet, COMO Shambhala med holistiske behandlinger, reflexologi, dampbad, yoga, meditation, fitness center, hud og ansigtsbehandlinger og massage terapi. Overnatning på valgte hotel

Dag 7: Ubud – Seminyak/Sanur (M)
I bliver hentet på hotellet og kørt til jeres dejlige hotel ved stranden. Overnatning på valgte hotel

puri santrian

Dag 8-14: Seminyak/Sanur (M)
Sanur ligger i den sydøstlige del af Bali og er en af balis mest populære feriebyer, med en dejlig 7 km lang strand og et koralrevet der fungerer som bølgebryder, og beskytter den brede sandstrand. På den fredelige hovedgade og på stranden, kan man finde et væld af spændende restauranter, hvor man kan nyde de mange kulinariske lækkerier, Bali har at tilbyde.

Der findes også mange små hyggelige butikker, lokale markeder, templer og traditionelle ceremonier, som giver jer et indblik i balinesernes hverdagsliv. Om aftenene liver stranden og hovedgaden op på ny. I lyset af solnedgangen og I skæret fra restauranternes kulørte lamper, anrettes dagens friskfangede fisk, og duften fra den utrolige lækre seafood BBQ pirrer ens næsebor.

Seminyak ligger 10-15 minutter fra Kuta, og er det nye hippe strandeområde, kendt for sit moderne præg, fantastiske solnedgange og et yndet område for foodies, da her findes rigtigt mange gode barer og restauranter, hvor I kan nyde velsmagende retter fra hele verden, lige fra det lokale og traditionelle balinesiske køkken til det mere trendy og moderne internationale køkken. På stranden vil I opleve smarte strandbarer samt de såkaldte ”rooftop bars”, der har gjort Seminyak til en af Balis mest populære aften destinationer. 

Seminyak er omgivet af skøn natur og I kan nyde det klare blå hav, de storslående solnedgange, de imponerende strande og de grønne rismarker. Den lange og brede sandstrand er perfekt til afslappende gåture, og havets betagende bølger indbyder til både surfing og en dukkert i det klare blå vand. Seminyak byder også på fortrinlige muligheder for shopping. Her findes alt fra lokale skræddere til butikker med internationalt kendte mærker, samt eksklusive spa og wellness butikker.  

Dagene er til fri disposition. Tiden er jeres egen til at slappe af ved poolen, ved stranden, forkæle jer selv med en afslappende omgang massage eller en foryngende spa behandling. I har masser af tid til at nyde livet og hinanden, vandre langs stranden, udforske nærområdet eller tage på spændende udflugter.

Puri Santrian Beach Resort & Spa er et fantastisk dejligt resort, beliggende i en dejlig tropisk have ved den smukke Sanur strand. Dette dejlige familieejede resort holder fast i de balinesiske traditioner og emmer af varme og imødekommenhed med et høfligt og opmærksomt personale dedikeret til at gøre dit ophold mindeværdigt. Hotellet faciliteter inkluderer en 200 meter privat strand, 3 pools, pool bar, massage, yoga, madlavnings klasser, roomservice, en flydende pavillion, jetski, snorkling, parasailing, tennis, havkajakker, 3 restauranter og et fantastisk spa, der fokuserer på foryngelse af krop, sind og ånd.

puri santrian spa

Spaet har ni behandlingsrum, hvor man kan forkæle sig selv og nyde afslappende og foryngende behandlinger. Ved siden af poolen er der en udendørs pavillon, der benyttes til Thai massage og indiske ayurvediske behandlinger. Spaet på Puri Santrian byder på en foryngende menu, med rødder i Balis tidløse helbredende behandlingsarv. Behandlinger udføres med sunde naturlige ingredienser, så som friske frugter, urter og plantematerialer, der vides at have en nærende effekt på alle hudtyper.

Anantara Seminyak er et super lækkert og elegant luksus resort, smukt beliggende ved den smukke Seminyak strand. Seminyak området er et af ​​de mest eksklusive steder i Indonesien, med smarte restauranter og cafeer, trendy natteliv og internationalt berømte shoppingmuligheder. På Anantara Seminyak vågner man op til lyden af havets skvulpen og havbrisem der blidt bæser igennem kokospalmerne. Nyd de verdensberømte Seminyak solnedgange fra din private balkon. Det er den perfekte baser, hvorfra man kan dykke ned i den balinesiske kultur og udforske balis forunderlige seværdigheder og attraktioner, 

Anantara Seminyak

Anantara Seminyak byder på et moderne design, blandet med balinesisk og indonesisk kultur, en slående havudsigt, dejlige balkoner og jacuzzi-terrazzo-badekar, der er store nok til to. Resortets faciliteter spænder fra den strålende tagterrasse restaurant MoonLite Kitchen & Bar og Anantara Spa til en infinity pool med udsigt over Det Indiske Ocean.

Anantara Seminyak byder på spa oplevelse, der beroliger, forkæler, forynder, forynger og revitalisere en i smukke omgivelser. Forkæl dig selv og tage på en velværsrejse ved at prøve den balinesiske massage eller beroligende kropsbehandlinger, scrubs, aromaterapi og ansigtsbehandlinger, der udelukkende tilbydes på Anantara Seminyak Bali Resort. Formålet med deres spa behandlinger er at skabe en følelse af balance og ro. 

Anantara Seminyak

Deres eliksirer og olier bruger de fineste og friskeste oprindelige ingredienser fra Indonesien, næringsrige og luksuriøst aromatiske. Traditionelle skønheds essenser som sandeltræ, ylang ylang, patchouli, mandarin, lavendel, citrongræs, ingefær, kanel, bergamot og naturlige ingredienser, som balinesiske kaffebønner, naturlig vulkansk pimpsten, krydderier, yoghurt, gulerødder og agurker bliver benyttet til at give fornyet udstråling, afslapning og velvære i alle deres behandlinger. Udover de fantastiske spa behandlinger, byder resortet også på Yoga og holistiske behandlinger, så som Detox, Reiki behandlinger, samt en frisk og sund wellness juice menu.

Overnatning på valgte hotel

Dag 15: Seminyak/Sanur (M)
Dagen er til fri disposition, indtil I bliver hentet på hotellet og kørt i lufthavnen

Ovenstående program er et forslag og det kan selvfølgeligt laves med billigere og dyrere hoteller. Alle vores rejser er skræddersyede, så rejselængden, ruten og antallet af overnatninger kan selvfølgeligt også ændres i henhold til jeres ønsker.

Hotelliste:
Ubud: Puri Sebali / suite værelse
Ubud: Como Uma / ubud værelse
Sanur: Puri Santrian / superior værelse
Seminyak: Anantara Seminyak / Anantara suite

Pakkepris i danske kroner i perioden 19.12.18 – 06.01.19 / 30.06 – 01.09.19
Pr person i delt dobbeltværelse på Puri Sebali og Puri Santrian                             fra dkk 17995,-
Enkeltværelses tillæg                                                                                               dkk 8995,-

Pakkepris i danske kroner i perioden 06.01 – 30.06.19 / 01.09 – 19.12.19 
Pr person i delt dobbeltværelse på Puri Sebali og Puri Santrian                              fra dkk 16995,-
Enkeltværelses tillæg                                                                                                dkk 7795,-

Pakkepris i danske kroner i perioden 19.12.18 – 06.01.19 / 30.06 – 01.09.19 (booking min 60 dage før ankomst)
Pr person i delt dobbeltværelse på COMO Uma Ubud og Anantara Seminyak            fra dkk 26595,-
Enkeltværelses tillæg                                                                                                 dkk 16495,-

Pakkepris i danske kroner i perioden 06.01 – 30.06.19 / 01.09 – 19.12.19 (booking min 60 dage før ankomst)
Pr person i delt dobbeltværelse på COMO Uma Ubud og Anantara Seminyak            fra dkk 25595,-  
Enkeltværelses tillæg                                                                                                 dkk 15895,-

prisen inkluderer:

 • Fly København – Bali r/t
 • Diverse flyskatter og afgifter
 • Transfer fra Bali lufthavn til hotellet i Ubud
 • 6 nætter på Puri Sebali i suite værelse med morgenmad eller COMO Uma Ubud i Ubud værelse med morgenmad
 • Transfer fra hotellet i Ubud til hotellet ved Seminyak eller Sanur
 • 8 nætter på Puri Santrian i superior værelse med morgenmad eller på Anantara Seminyak i Anantara Suite med morgenmad
 • Transfer fra hotellet i Seminyak eller Sanur til Bali lufthavn
 • Måltider som anført i programmet (M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad)
 • Engelsk talende lokalguide
 • Transport, ture, udflugter og entreer som nævnt i programmet

prisen inkluderer ikke:

 • Afrejseskat fra Bali betales kontant lokalt i lufthavnen før afrejse (omkring dkk 100,-)
 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Valgfri ture som ikke er nævnt i programmet
 • Udgifter af personlig karakter, såsom drikkevarer, souvenirs og vasketøj osv
 • Visum til Indonesien, kan fåes ved ankomsten ca. USD 25.00 og gyldigt i 30 dage

bemærkninger:

 • Skulle der ikke være plads på det navngivne hotel, bliver overnatningen på et hotel af samme standard.
 • Der kan forekomme værelsestillæg på helligdage eller under højsæsonen, samt tillæg for obligatoriske jule og nytårsmiddage på hotellerne
 • Alle priser er med forbehold i tilfælde af ændringer i brændstoftillæg, afgifter, lokale skatter, transportomkostninger, entréer mv

Halvdags udflugter

Village Cycling – Pris pr person, dkk 475,- 
Udforsk balis jordveje på cykel og få et unikt indblik i den autentiske livsstil og traditionelle kultur hos lokalbefolkningen. Kør igennem lokale landsbyer, rismarker og fodre frække aber i skoven. Oplev det rigtige Bali fra sadlen og i øjenhøjde. Efter cykelturen tager I til en lokal restaurant, hvor I kan nyde en dejlig frokost, inden I tager tilbage til hotellet.

Indonesian Kitchen Ubud – Pris pr person, dkk 250,-
Tag på en gastronomisk rejse og opdag hemmelighederne bag det balinesiske køkken, på denne halvdags kulinarisk tur i Ubud. I begynder med at besøge det lokale marked. Lær om de forskellige ingredienser, krydderier og uret, før I går i køkkenet med en lokal kok og lærer at anvende råvarerne. Nyd frugten af jeres anstrengelser, inden I tager tilbage til jeres hotel.

Village Cycling in Bongkasa – Pris pr person, dkk 850,-
Hop på en cykel og oplev de skjulte perler i Bali’s frodige landskab. Cykel igennem uberørt ris terrasser og landsbyer spækket med traditionelle huse og templer. Se nærmere på øens kultur ved at mødes med den venlige lokalbefolkning og deltag i traditionelle ceremonier. Efter cykelturen tager I til en lokal restaurant, hvor I kan nyde en dejlig frokost, inden I tager tilbage til hotellet.

Bali White Water Rafting – Pris pr person, dkk 400,-
Sejl igennem den fantastisk natur og over brusende strømfald på et Bali white water rafting eventyr. Vær omgivet af naturen, imens du glider ned af Telaga Waja eller Ayung-floden. Ingen tidligere erfaring kræves, så denne halvdagsudflugt er ideel for dem, der søger et strejf af udendørs eventyr. Nyd en dejlig frokost på en lokal restaurant i junglen, før I returnere til jeres hotel.

Traditional Indonesian Gastronomy Lesson – Pris pr person, dkk 670,- 
Tag ind på et autentisk streetside spisested for en ægte autentisk Bali kulinarisk oplevelse. Forbered en lækker frokost ved hjælp af hemmelige familieopskrifter og traditionelle teknikker, med hjælp af brændeovne og terracottaovne. Hør historierne fra den ældre kok, der gerne dele ud af sin lidenskab for det indonesisk køkken, imens I laver et mindeværdigt måltid.

Paddle like a king & relax like a queen – Pris pr person, dkk 1180,-
Forynge kroppen og sjælen med denne unikke balinesisk udflugt. Start dagen med en standup paddleboard oplevelse, få en sjov og sund workout, imens du udforsker øens naturskønne kyst. Forkæl de trætte muskler med en traditionel massage og aromaterapi behandling efterfulgt af en sund frokost, der genoplader kroppen med et væld af næringsstoffer.

Heldags udflugter

Cruise to Nusa Lembongan Island – Pris pr person, dkk 900,-
Tag en tur til det tropiske paradis på dette dagskrydstogt til den dejlige ø Nusa Lembongan. Efterlad Bali i horisonten og sejler til Lembongan Island for at nyde en dag med hav, sol og snorkling. Spis en dejlig frokost på Waka Beach Club.

Mount Batur Trekking – Pris pr person, dkk 910,-
Bestig Mount Batur’s askedækkede skråninger under en stjerneklar himmel for at opleve den uforglemmelig solopgang. Trek i to timer til toppen af vulkanen, hvorfra du kan nyde en spektakulær udsigt over det centrale Bali og Batur søen, imens du nyder en let medbragt morgenmad. Fortsæt eventyret med en afslappende dukkert i en naturlig varm kilde for at lindre de trætte muskler, efterfuldgt af en dejlig frokost på en lokal restaurant.

Bali Herbal & Relaxation – Pris pr person, dkk 1040,-
Nyd en holistisk dag midt i Ubuds smukke landskab på denne specielle balinesiske tur om naturlægemidler. Tag en tur med en lokal herbalist for at udforske øens utrolige ‘levende apotek’ og lære om, hvordan naturlige ingredienser anvendes i balinesisk traditionel medicin. Derefter spis en dejlig frokost på en økologisk restaurant, før I hengiver jer til en afslappende balinesisk spabehandling.

Land Cruiser Adventure Bali – Pris pr person, dkk 670,-
Tag på et episk off-road eventyr igennem Bali’s eksotiske landskab. At rejser med Land Rover giver adgang til lokale stier og spor, der sjældent besøges af turister: Under turen passerer I indlandsskove, tropiske regnskove og naturligvis rismarker. Få en følelse af Bali’s endeløse skønhed og få en masse fantastiske billeder og nyd en dejlig balinesisk frokost i regnskoven på denne eksklusive heldagstur.

The sunny side of Bali – Pris pr person, dkk 1280,-
Oplev den solskinnede Bukit halvø, der er hjemsted for et vigtigt tempel på en imponerende klippe og et absolut mekka for solbadere og strand elskere. Slap af på en dejlig Beach Club, i en skjult bugt ved det smukke turkisblå hav. Nyd en dejlig frokost i skyggen, inden I om eftermiddagen besøger et imponerende tempel, smukt beliggende på toppen af klippen. Kør til Padang Padang Beach, hvor I kan nyde en sundowner beliggende på klipperne, med en fantastisk udsigt over havet. Herefter kører I til Jimbaran Hills, hvor en cocktail venter og hvor I spiser en lækker asiatisk fusions tapas middag på toppen af et gammel stenbrud.

Ultimate Uluwatu – Pris pr person, dkk 1300,-
Dette er den ultimative Bali dagstur. Tilbring dagen på Bukit halvøen, hvor balis mest idylliske strande ligger: Formiddagen går med at nyde solen på en af øens førsteklasses private strandklubber, Uluwatu Beach Club, hvor I også nyder en lækker frokost. Hen på eftermiddagen besøger I det ikoniske Uluwatu templet, hvorfra der er en fantastisk udsigt, det perfekte sted til at de solendgangen. Oplev en dramatiske opførelse af Kecak dansen, inden I tager til Jimbaran stranden, berømt for sin fantastiske seafood. Her skal I nyde en lækker seafood middag under stjernerne, på en af de bedste lokal Warung restauranter.

Exploring East Bali by VW Convertible – Pris pr person, dkk 615,- 
Tilbring en dag med at udforske det østlige Bali i en VW 181 konvertible sammen med en professionel guide. Stop undervejs for at besøge lokale landsbyer, fordybe jer i landskabet, lære om flora og fauna og besøge traditionelle templer. Nyd en dejlig frokost ved de smukke Unesco fredede rismarker i Jatiluwih, efterfulgt af en afslappet gåtur igennem risterrasser og rismarker.

Exploring Central Bali by VW Convertible – Pris pr person, dkk 660,-
Oplev Bali’s endeløse mystik på denne fantastiske heldagstur med VW 181 konvertible. Besøg små landsbyer og utrolige landskaber, oplev øens kultur, flora og fauna. Udforsk hellige templer, lokale markedet og nyd den fantastisk natur i det centrale Bali.

Aften udflugter

Uluwatu cliffs & Jimbaran seafood dining – Pris pr person, dkk 695,-
Denne aften tur starter med en uforglemmelig kecak danseforstilling, på klipperne ved Uluwatu templet og med udsigt over Det Indiske Ocean. Efter at I har set solenedgangen, tager I til Jimbaran stranden for en uforglemmelig Balinesisk kulinarisk oplevelse. Nyd en dejlig seafood middag med øens bedste grillede fisk og skaldyr på Restaurant Bellmond Jimbaran Buri under stjernerne ved havet.

Seminyak Culinary Crawl – Pris pr person, dkk 465,- 
Tag på en kulinariske aftentur i Seminyaks Petitenget område, centrum for kulinariske glæder og natteliv på Bali. I starter aftenen med at nyde solnedgangen, den storslåede udsigt og en dejlig sundowner på en stilfuld tagterrasse. Efter solen er gået ned over havet, fortsætter I til et hipt spisested, der kombinerer det moderne internationale og traditionelle indonesiske køkken. Her nyder I end drink og nogle sunde snacks udenfor, inden I tager videre til næste kulinariske stop. et Javanesisk Joglo træhus. Her skal I nyde en Nasi Campur middage, bestående af indonesiske tapas retter, serveret rundt om en rispyramide. Nyd de eksotiske krydderier og unikke smagsoplevelser fra det ægte og autentisk lokale balinesiske køkken. Herefter er det tid til dessert. I begiver jer til en stilfuldt lounge midt i rismarkerne, hvor der serveres en lækker sød dessert, imens I kan nyde udsigten over de oplyste rismarker.

Tanah Lot & Royal Dinner – Pris pr person, dkk 990,-
Nyd en spektakulær aften med kultur og traditioner. I starter med at tage til det hellige Tanah Lot tempel, smukt og dramatisk beliggende på en lille klippe ø ud for kysten, hvor I kan nyde solnedgangen. Efter denne fantastiske solnedgang er det tid til aftensmad. I tager til Tugu Bali for en madoplevelse som ingen anden. I ankommer til en hal fyldt med eksotiske antikviteter, indonesisk kunst, tekstiler og meget mere. Her skal I opleve en traditionel Tugudom middag, der består af et overdådigt udvalg af kejserlige retter fra majapahit paladsets storhedstid, samt autentisk kyst cuisine. Imens I nyder denne eksotiske smagsoplevelse, underholdes I af en utroligt spektakulær teaterforestilling om tiden ved kong Majapahits hof.

Aristoca Dinner Cruise – Pris pr person, dkk 575,-
Tag på et smukt og romantisk dinnercruise med Aristocat Catamaranen. I bliver hentet på hotellet og ved ankomsten til havnen, bliver I budt velkommen med en balinesisk frangipani blomst, en velkomstdrink og levende musik, før I går ombord på katamaranen. Sejle afsted og nyd lyden af en strengkvartet og de skvulpende bølger, imens I indtager en lækker balinesiske middage under stjernerne.

Bestil rejsen

Klik her for at bestille rejsen

Copyright © 2014 Culture Adventure aps - Strandgade 102 · 1401 København K · Tlf: +45 7610 0070 · Fax: +45 7610 0170
Pin It