Bali Explorer

Bali explorer er den perfekte rejse for dem, der vil væk fra alfarvej, dykke ned i den balinesiske kultur, natur og lokale skikke. samt komme ind under huden på gudernes ø Bali. På rejsen vil I opleve den uspolerede skønhed og det venlige og imødekommende folkefærd, som kendetegner Bali. Turen er spækket med store øjeblikke, fra lokale landsbyer og risterrasser til de smukke strande ved Sanur.

Bali explorer

 

I vil opleve det berømte og dramatiske ø tempel Tanah Lot, Bali’s betagende bjergregioner, frodige tropiske landskaber, lokale landsbyer, trekke igennem skovklædte landområder med frugt plantager og rismarker, slappe af ved spejlblanke søer og besøge den kunstneriske og kulturelle hovedstad Ubud, hvor I bl.a skal se det kongelige palads.

Trek igennem frodige risterrasser i de centrale bjerge, oplev det hellige Besakih tempel, det smukke Ulun Danu tempel og slut af med badeferie på den smukke Sanur strand.  Denne omfattende og oplysende rundrejse på Bali er perfekt, for alle der vil opleve lidt mere af Bali og på en lidt anderledes måde.

rejsefakta

Tur navn: Bali Explorer
Rute: Denpasar – Candidasa – Lovina – Munduk – Umabian – Ubud – Sanur – Denpasar
Højdepunkter: Tirta Gangga, Batur vulkanen, Bratan søen, landsby trekking, Bali Aga folket, Tirta Empul, Tanah Lot, Besakih, Bedugul, Ubud og badeferie
Rejselængde: 14 dage
Afgang: Dagligt (min 2 personer)

dag til dag program

Dag 1: Ankomst til Bali
Velkommen til eventyrlige Bali. Ved ankomsten til Bali bliver I hentet i lufthavnen af jeres lokal guide. Derfra kører I (ca. 2 timer) til Candidasa i Karangasem, Bali’s østlige provins. På vejen til hotellet gør I et stop ved Goa Lawah templet. Goa Lawah er et af Bali’s vigtigste templer. Det er bygget omkring en hule, der beboes af en koloni af flagermus, og dets navn betyder ‘Bat Cave’. Templet blev bygget i det 11. århundrede af Mpu Kuturan, en af de tidlige præster, som var med til at introducerer hinduismen på øen. Efter at I har checket ind på jeres resort, er resterende af dagen til fri disposition. Overnatning på Rama Shinta

 

Afstand og rejsetid:
Denpasar Airport – Candidasa (67 km): 2 timer 20 minutter

Dag 2: Candidasa – Tirta Gangga – landsby trekking – Candidasa (M/F)
Efter en tidlig morgenmad, tager I afsted til Pura Lempuyang. Pura Lempuyang, bogstaveligt talt oversat som den ‘højeste lanterne’, er et af de vigtigste og helligste templer på Bali. Indgangen ligner porten til himlen og åbner sig med panoramaudsigt til det nærliggende Mount Agung og helt ned til de smukke rolige bugter på Bali østkyst.

Tag på to og en halv times trek af en sti igennem græsarealer og Pandan skove. Bliv belønnet med en betagende udsigt, mens I nyder te eller kaffe og balinesiske snacks serveret 1.058 meter over havets overflade. Modtag en velsignelse fra en balinesisk præst. Nyd de smukke omgivelser, imens I vandre ned ad de 1.700 trin på stien. Fra bunden af Belibis bjerget fortsætter I med en kort køretur til en smukt beliggende restaurant, hvor I nyder en Megibung frokost, en typisk frokost for den kongelige familie af Karangasem.

 

Efter frokost udforsker I den smukke og sjældent besøgte provins Karangasem. I begynder med et besøg på Tirta Gangga, hvilket betyder “vand fra Ganges”. Dette hellige vandpalads blev bygget i begyndelsen af det tyvende århundrede af den sidste konge af Karangasem. I vil opleve mange dekorative damme, springvand og et frodigt planteliv. Efter besøget spiser I en dejlig frokost på restaurant Bali Asli.

Efter frokost fortsætter I til landsbyen Tenganan. Landsbyen er hjemsted for Bali Aga folket, Balis første indbyggere. I kan opleve landsbyens unikke arkitektur samt observere ikat vævningen og traditionel kurve vævning.  Derefter vender I tilbage til jeres resort og har resten af dagen til fri disposition. Overnatning på Rama Shinta

Afstand og rejsetid:
Candidasa – Pura Lempuyang (17 km): 40 minutter
Pura Lempuyang – Tirta Gangga (5 km): 10 minutter
Tirta Gangga – Tenganan (10 km): 30 minutter
Tenganan – Candidasa (6 km): 10 minutter

Dag 3: Candidasa – Besakih – Kintamani – Beji Temple – Lovina (M/F)
Morgenmaden serveres på hotellet, hvorefter I bliver hentet og kører til Besakih, også kendt som balis “moder tempel”. Det ligger på den vestlige skråning af Mount Agung, balis højeste vulkan (2 567 m), og er det største og vigtigste tempel på Bali.

 

Efter besøget fortsætter I ind over øen til Kintamani, hvor I spiser frokost på en lokal restaurant, hvorfra I kan nyde en fantastisk udsigt over Lake Batur og dens vulkan, Mount Batur. Selvom Mount Batur (1412m) ikke er den højeste vulkan på Bali, er det den mest aktive og den er omgivet af et imponerende caldera. Efter frokost kører I over bjergene og gøre et stop ved Beji templet, inde I ankommer til jeres hotel ved Lovina stranden. Overnatning på Padma Sari Lovina

Afstand og rejsetid:
Candidasa – Besakih Temple (32 km): 1 time 10 minutter
Besakih – Kintamani (22 km): 50 minutter
Kintamani – Lovina (58 km): 2 timer

Dag 4: Lovina – Seririt – Munduk (M/A)
Formiddagen er til fri disposition. Efter frokost bliver I hentet og kører til Brahma Vihara Arama, et sjældent buddhistisk tempel på Bali og herfra går I til de varme kilder, hvor I kan tage et afslappende bad i de hellige kilder (omklædningsfaciliteterne er basic). Herefter kører I videre igennem grønne bakker, ad naturskønne veje til det smukke og fjerntliggende område Munduk i det nordlige Bali. Om aftenene kan I nyde en dejlig middag på hotellet. Overnatning på Munduk Sari Garden Villa 

 

Afstand og rejsetid:
Lovina – Brahma Vihara Arama (10 km): 20 minutter
Brahma Vihara Arama – Munduk (18 km): 40 minutter

Dag 5: Munduk – Bedugul – Jatiluwih – Umabian (M/F/A)
Munduk er det ideelle sted for udendørs aktiviteter og her til morgen har I chancen, for at udforske området på et let trek (2 timer). Munduk er omgivet af tropisk regnskov med smukke vandfald og på grund af sin kølige temperatur (20-25 ° C), dyrkes der mange frugter, grøntsager og krydderier i området. På trekket kommer I gennem mange plantager med kaffe, nelliker, vanille, avocado og kan opleve hvordan de dyrkes og høstes. Derefter vandre I til det røde koral vandfald, før I via en anden rute vandre tilbage til hotellet. Efter at I har checket ud, kører I til en nærliggende lokal restaurant, hvor I spiser frokost.

 

Efter frokost kører I via en lille bjergvej med en fantastisk udsigt over de to fantastiske søer, Buyan og Tamblingan. I fortsætter til Bratan søen, hvor I stopper for at besøge det meget naturskønne Ulun Danu tempel. Templet ligger på en lille tange, midt i søen, hvilket giver det indtryk, at det er “svævende”.

Herfra går I til et nærliggende traditionelt lokalt marked i Bedugul, hvor et utal af frugt, grøntsager og orkideer er til salg fra områdets haver. Der er også boder, der sælger eksotiske krydderier og souvenirs. Efter besøget kører I sydpå igennem de smukke UNESCO fredede rismarker i Jatiluwih. I stopper og tager en gåtur igennem risterrasser og rismarker og lærer om den specielle balinesiske måde at dyrke ris på.

 

Herfra fortsætter I til Umabian, hvor I checker ind på jeres hotel. Hotellet er designet således at det ligner et traditionelt balinesisk hus og de mange pavilloner og værelser er placeret, så de minder om en traditionel landsby. Hotellet er omgivet af rismarker, med en dejlig swimmingpool i haven og er det ideelle sted at slappe af. Om aftenen spiser I en dejlig middag på hotellet. Overnatning på Puri Taman Sari

Afstand og rejsetid:
Munduk – Umabian (69 km): 2 timer 20 minutter

Dag 6: Umabian – Rumah Desa – Taman Ayun – Tanah Lot – Ubud (M/F/A)
Efter morgenmaden, starter dagen med en tur til den lokale landsby Marga, hvor I kan opleve det lokale balinesiske liv og kultur. Ved ankomsten, bliver I budt velkommen ad en lokal farmer, som vil fortælle om deres daglige liv og byde på en drink. Derefter går I en tur igennem rismarkerne,  lokalt benævnt Sawah. imens farmeren forklare om det unikke Subak vandingssystem. I går tilbage til landsbyen, hvor I kan opleve de daglige aktiviteter, inden I spiser en lækker frokost på gården.

 

Om eftermiddagen kører I til Ubud, med stop undervejs ved det fredfyldte Taman Ayun tempel nær Mengwi. I laver også et stop ved det berømte Tanah Lot tempel, beliggende på en klippe ud i havet og det kan kun nås ved lavvande. Fortsæt til Ubud og check ind på jeres hotel.

Intet besøg på Bali ville være komplet uden at opleve traditionel dans og denne aften skal I overvære en opvisning i en nærliggende landsby. I vender tilbage til Ubud, hvor I nyder en dejlig middag på en lokal restaurant. Overnatning på Bhuwana Ubud Hotel

Afstand og rejsetid:
Umabian – Rumah Desa, Marga Village (16 km) : 35 minutter
Rumah Desa, Marga village – Taman Ayun (20 km): 40 minutter
Taman Ayun – Tanah lot (18 km): 35 minutter
Tanah lot – Ubud (30 km): 1 time

Dag 7: Ubud – Gunung Kawi – Tirta Empul – Spa – Ubud (M/F)
Her til morgen besøger I landsbyen Tampaksiring, hvor I udforsker Tirta Empul, et tempel berømt for sit hellige kildevand. Templets hellige vand er dedikeret til Vishnu og alle balinesere bader her mindst en gang om året, som en rituel rensning.

 

I fortsætter til en nærliggende landsby, hvor I besøger det unikke tempel Gunung Kawi, smukt beliggende, midt i frodige ris terrasser. Templet er fra det 11. århundrede og har 10 stenhelligdomme hugget ud af klipperne. Herfra kører I til Ubud, hvor I spiser frokost med udsigt over de smukke ris terrasser ved Tegallalang. Efter frokost kan I nyde en times balinesisk massage på et lokalt spa. Derefter er det retur til jeres hotel, hvor resten af dagen er til fri disposition. Overnatning på Bhuwana Ubud Hotel

Afstand og rejsetid:
Ubud – Tirta Empul – Pura Gunung Kawi (15 km): 30 minutter
Pura Gunung Kawi – Tegalalang (8 km): 15 minutter
Tegalalang –Ubud (10 km): 20 minutter

Dag 8: Ubud – Sanur (M/F)
Efter morgenmaden besøger I ARMA Museet (Agung Rai Museum of Art), hvor I kan opleve en af de bedste permanente samlinger af balinesiske og indonesiske malerier. Et besøg på ARMA giver jer et indblik i øens rige kunstneriske traditioner.

 

I fortsætter til det royale palads i hjertet af Ubud. Bygget i det 16. århundrede, er paladset stadig hjemsted for Ubud’s kongelige familie. Afslut formiddagens udflugt med en tur på ubud’s lokale marked, hvor lokale leverandører kommer for at købe og sælge mad, samt kunsthåndværk og tekstiler.

Frokost vil blive serveret på en af Ubud’s bedste restauranter, med en betagende udsigt over Tjampuhan ådalen. Efter frokost bliver I kørt til jeres dejlige hotel ved stranden og har resten af dagen til fri dispostion. Overnatning på Respati Beach Hotel

Afstand og rejsetid:
Ubud – Sanur (35 km) 1.5 time

Dag 9-13: Sanur (M)
Sanur ligger i den sydøstlige del af Bali og er en af Bali’s mest populære feriebyer, med en dejlig 7 km lang strand og et koralrevet der fungerer som bølgebryder og beskytter den brede sandstrand. På den fredelige hovedgade og på stranden, kan man finde et væld af spændende restauranter, hvor man kan nyde de mange kulinariske lækkerier, Bali har at tilbyde.

 

Der findes også mange små hyggelige butikker, lokale markeder, templer og traditionelle ceremonier, som giver jer et indblik i balinesernes kultur og hverdagsliv. Om aftenene liver stranden og hovedgaden op på ny. I lyset af solnedgangen og I skæret fra restauranternes kulørte lamper, anrettes dagens friskfangede fisk, og duften fra den utrolige lækre seafood BBQ pirrer ens næsebor.

Dagene er til fri disposition og I kan vælge at slappe af ved poolen eller på stranden, nyde en omgang afslappende massage eller helende spabehandling, lære at surfe eller stand up paddle boarding, tage på spændende udflugter til andre strande eller andre dele af Bali, tage på et snorkle cruise til øen Lembongan, spise seafood BBQ på stranden, besøge de smukke Uluwatu og Tanah Lot templer og meget mere, Overnatning på Respati Beach Hotel

 

Dag 14: Afrejse fra Bali (M)
Dagen er til fri disposition, indtil I bliver hentet på hotellet og kørt i lufthavnen

Ovenstående program er et forslag og det kan selvfølgeligt laves med billigere og dyrere hoteller. Alle vores rejser er skræddersyede, så rejselængden, ruten og antallet af overnatninger kan selvfølgeligt også ændres i henhold til jeres ønsker.

LÆS MERE OM VORES HALVDAGS, HELDAGS & AFTEN UDFLUGTER HER…..

Hotelliste: 
Candidasa: Rama Shinta 
Lovina: Padma Sari Lovina 
Munduk: Munduk Sari Garden Villa 
Umabian: Puri Taman Sari 
Ubud: Bhuwana Ubud Hotel 
Sanur: Respati Beach Hotel 

Pakkepris i danske kroner i perioden 01.09 – 23.12.19 / 06.01 – 31.03.20 
Pr person i delt dobbeltværelse                    fra dkk 16795,-
Enkeltværelses tillæg                                        dkk 4295,-

Pakkepris i danske kroner i perioden 23.12.19 – 06.01.20
Pr person i delt dobbeltværelse                    fra dkk 16095,-
Enkeltværelses tillæg                                        dkk 3595,-

prisen inkluderer:

 • Fly København – Bali r/t
 • Diverse lufthavnsskatter og afgifter
 • 2 nætter på Rama Shinta i rama værelse med morgenmad
 • 1 nat på Padma Sari Lovina i deluxe værelse med morgenmad
 • 1 nat på Munduk Sari Garden Villa i AExecutive Diah Satyawati værelse med morgenmad
 • 1 nat på Puri Taman Sari i deluxe værelse med morgenmad
 • 2 nætter på Bhuwana Ubud Hotel i deluxe bungalow med morgenmad
 • 6 nætter på Respati Beach Hotel i superior dobbeltværelse med morgenmad
 • Måltider som anført i programmet (M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad)
 • Engelsk talende lokalguide på ture og udflugter
 • Transport, ture, udflugter og entreer som nævnt i programmet

Prisen inkluderer ikke:

 • Måltider, som ikke er nævnt i programmet
 • Ture, udflugter, transport og entreer, som ikke er nævnt i programmet
 • Udgifter af personlig karakter, såsom drikkevarer, souvenirs, drikkepenge, vasketøj osv.
 • Visum til Indonesien kan fåes ved ankomsten og er gyldigt i 30 dage (check altid reglerne på www.um.dk)

Bemærkninger:

 • Skulle der ikke være plads på det navngivne hotel, bliver overnatningen på et hotel af samme standard.
 • Der kan forekomme værelsestillæg på helligdage eller under højsæsonen, Samt tillæg for obligatoriske jule og nytårsmiddage på hotellerne
 • I visse perioder kan der være minimumsophold (f.eks 3-5 nætter) på nogle hoteller pga messer eller højtider/helligdage, dette oplyses ved bekræftelse
 • Alle priser er med forbehold i tilfælde af ændringer i brændstoftillæg, afgifter, lokale skatter, transportomkostninger, entréer mv

Bestil rejsen

Klik her for at bestille rejsen

Copyright © 2014 Culture Adventure aps - Strandgade 102 · 1401 København K · Tlf: +45 7610 0070 · Fax: +45 7610 0170
Pin It