Eventyrlige Kenya og Tanzania

Denne eventyrlig safari kombinerer højdepunkterne i både Kenya og Tanzania. I koncentrerer jer hovedsagligt om de internationalt anerkendte national parker, kendt fra Discovery Channel og hjemsted for den årlige migration af millioner af dyr, der vandre fra Serengeti til Masai Mara og tilbage igen. I besøger også mindre kendte områder og kan nyde at interagere med de lokale stammer, herunder de berømte Masaier.

Se dokumentar om Serengeti her…. 1 2

Leopard i Serengeti

Leopard i Serengeti

12 dage oestafrika

REJSEFAKTA

Tur navn: Eventyrlige Kenya og Tanzania (grupperejse med lokalguide)
Rute: Nairobi – Lake Nakuru – Lake Naivasha – Masai Mara – Victoria Lake – Serengeti – Ngorongoro – Arusha – Nairobi
Højdepunkter: Masai Mara National Park, Lake Naivasha, Lake Nakuru, Lake Victoria, Serengeti National Park, Masai landsbyer og Ngorongoro krateret
Rejselængde: 12 dage
Afgang: Faste afgange (min 2 personer)

Valgfrie ekstra aktiviteter under turen (for egen regning):
Bådtur på Lake Naivasha, tur i varmlufts ballon over Masai Mara, tur til primitiv lokal landsby og cykeltur ved Lake Manyara.

Afrejsedatoer i 2016:
09, 23 jan, 06, 20 feb, 05, 19 mar, 02, 16, 30 apr, 14, 28 maj, 11, 25 jun, 09, 23 jul, 06, 20 aug, 03, 17 sep, 01, 15, 29 okt, 12, 26 nov, 07, 21 dec

Pakkepris i danske kroner i perioden 01.01.15 – 31.12.16
Pr person                                                               fra dkk 18195,-

Dag til dag program


Dag 1: Ankomst til Nairobi
Ved ankomsten til Nairobi bliver I hentet og kørt til jeres hotel i byens centrum. Dagen er til fri disposition. Hvis I ankommer tidligt og har lyst og mod på det, kan hotellet tilbyde og arrangere en bred vifte af ture og udflugter. Kl. 18.00 vil I modtage en pretur briefing. Middage for egen regning på en lokal restaurant. Overnatning på hotel

Dag 2: Nairobi – Lake Nakuru (M/F/A)
I forlader Nairobi og rejser mod nord og kører langs kanten af Great Rift Valley, hvorfra I kan nyde den fantastisk udsigt. I kører derefter ned i dalen og ind i Lake Nakuru National Park, hvor I kører gamedrive og søger efter næsehorn, leopard, løve, bøffler og mange andre arter, der har hjemme i parken. I vil også opleve den den betagende udsigt over de enorme flokke af flamingo, der samles her. Om aftenen slår I lejr på Kembu under stjernerne, som siges at være aller klarest her under ækvator. Overnatning i safarilejr

Dag 3: Lake Nakuru – Lake Naivasha (M/F/A)
Efter morgenmaden kører I til bredden af ​​Lake Naivasha, hvor I slår lejr. Herefter er der tid til at slappe af, opservere flodhestene og nyde den spektakulære natur. Om eftermiddagen besøger I Elsamere, det tidligere hjemsted for Joy og George Adamson, hvor I får eftermiddagste, samt et indblik i deres fascinerende liv. Derefter vender I tilbage til jeres lejr. Overnatning i safarilejr

Dag 4: Lake Naivasha – Masai Mara (M/F/A)
I dag kører I gennem nogle af Kenyas fineste naturområder. I kører ad små lokale veje og på vejen passerer I adskillige Masai landsbyer. Efter en dejlig tur igennem smukke landskaber, hvor I forhåbentligt har spottet mange dyr, ankommer I til jeres lejr, som støder op til den berømte Masai Mara National Park. Nyd et varmt brusebad inden en dejlig middag. Overnatning i safarilejr.

Dag 5: Masai Mara (M/F/A)
Tidligt om morgenen kører I ind i parken og kan nyde en hel dag med gamedrive. Masai Mara er kendt for sine store flokke af bøffler, antiloper, wildebeest, hjorte og og rovdyr og deres sæsonbestemte vandringer. I spiser en picnic frokost på bredden af Mara floden, kendt for sin enorme krokodille og flodheste befolkning. Efter en hel dag med gamedrive og forhåbentligt masser af gode billeder, returnere I til jeres lejr. Overnatning i safarilejr.

Dag 6: Masai Mara – Lake Victoria (M/F)
I lader Masai Mara bag jer og begiver jer ind i Tanzania og imod bredden af a​frikas største sø, Lake Victoria. Denne sø er en del af Great Rift Valley og er yderst vigtig for de mange lokale, som den brødføder. I bruger tid på at slappe af, udforske lokale markeder og interagere med de lokale fiskere. Middag i aften vil være for egen regning på en lokal restaurant. Overnatning i safarilejr.

Dag 7: Lake Victoria – Serengeti (M/F/A)
I dag besøger I et af verdens mest anerkendte vildtreservater og indbegrebet af afrikas vildt parker, Serengeti National Park. Parken har en enorm koncentrationer af drøvtyggere, rovdyr og fugleliv, der bebor de tilsyneladende endeløse græs og akacie dækkede sletter. I kører gamedrive i Serengeti hele dagen og tilbringe natten i den aktive Seronera lejr. Overnatning i safarilejr.

Dag 8: Serengeti – Ngorongoro krateret (M/F/A)
Efter et omfattende morgen gamedrive forlader I Serengeti og kører imod Ngorongoro krateret, hvor I vil opleve hvordan Masai stammefolkene hyrder deres kvæg blandt de vilde dyr og stadig opretholder den samme traditionelle livsstil, som de har i århundreder. Om aftenen slår I lejr i den berømte Simba Camp på kanten af ​​det storslåede Ngorongoro krateret, hvorfra der er en spektakulær udsigt. Overnatning i safarilejr.

Dag 9: Ngorongoro krateret – Masai landsby (M/F/A)
Tidligt om morgenen kører I ned i krateret i de mindre 4×4 safari køretøjer og udforsker dette naturlige vidunder, med dens stejle vægge og frugtbare sletter. Med mulighed for at se næsten alle afrikas dyrearter, bl.a. det sjældne sorte næsehorn, på nært hold, er det nok den bedste safari oplevelse der findes. I vender til Simba lejren, hvor I nyder en dejlig frokost. Efter frokost kører I ned af skrænten til jeres lejr i en Masai landsby, hvor I vil bo de næste to nætter, bogstaveligt talt blandt Masaierne. Overnatning i safarilejr i Masai landsby.

Dag 10: Masai landsby (M/F/A)
I dag skal I udforske Masai landsbyen og dens omgivelser til fods. I bruger tid på at absorbere den unikke kultur, opleve den traditionelle levevis, lokale markeder og evt opleve Masai dans. Overnatning i safarilejr i Masai landsby.

Dag 11: Masai landsby – Arusha (M)
I starter tidlige om morgenen og kører til Arusha, byen for foden af ​​det smukke Mount Meru. I bruger eftermiddagen på at udforske denne livlige by og dens lokale markeder. Aftenen er til fri disposition. Overnatning på hotel.

Dag 12: Afrejse fra Arusha (M)
Efter morgenmaden bliver I kørt til busstationen, hvor I bliver sat på bussen til Nairobi. Busturen tager jer igennem spektakulære landskaber og på en klar dag vil I have en fantastisk udsigt til det mægtige Mount Kilimanjaro, afrikas højeste bjerg. På sin vej til Nairobi centrum, stopper bussen i Nairobi lufthavn, hvorfra I kan flyve hjem til Danmark, med kufferten fuld af uforglemmelige oplevelser og fantastiske ferieminder eller I kan vælge at fortsætte jeres rejse i Afrika eller tage på en velfortjent badeferie.

PRISEN INKLUDERER:

 • Fly Billund/København – Nairobi r/t
 • Lufthavnskatter
 • 12 dages rundrejse (Vi forsøger at gøre alt for at sikre, at vores kunder er fuldt ud klar over, hvilke omkostningerne der er forbundet med hver tur, så for at undgå nogen overraskelser og skjulte omkostninger, er prisen alt inklusiv ifølge programmet.)
 • Overnatning ifølge programmet
 • Kitliste
 • Gruppeudstyr (telte, gryder, både, polers osv.),
 • Transport, ture, udflugter ifølge programmet
 • Lokale gebyrer, parkgebyr, tilladelser, entreer ifølge programmet
 • Kompetente professionelle engelsk talende lokale safari guider med stort kørekort og level 1 førstehjælps certifikat
 • Måltider som beskrevet i programmet (M: Morgenmad, F: Frokost, A: Aftensmad). Maden er sund og enhver bestræbelse bliver gjort for at tilpasse maden til enhver smag, og vi gør så meget brug af lokale produkter som muligt. Vi inkluderer kaffe og te, samt frugtjuice til morgenmaden, men alkohol, sodavand og flaskevand er for egen regning. Vi benytter ikke foodkitty systemet, da dette medfører forsinkelser under rejsen

PRISEN INKLUDERER IKKE:

 • Regionale flyvninger i Afrika
 • Indkvartering før og efter turen
 • Lufthavn transfers før og efter turen
 • Andre måltider end dem nævnt i programmet
 • Valgfri ture og udflugter, som ikke er nævnt i programmet
 • Visum til Kenya og Tanzania (kan p.t fåes ved indrejse, husk pasfoto), husk altid at checke med um.dk for opdateringer mht visum
 • Udgifter af personlig karakter, såsom drikkepenge, drikkevarer, souvenirs og vasketøj osv.
 • Sygdomafbestillings- og rejseforsikring

BEMÆRKNINGER:

 • Alle priser er med forbehold i tilfælde af ændringer i brændstoftillæg, afgifter, lokale skatter, transportomkostninger, entréer mv.
 • For bedst nyde denne tur bør man have en åben og fleksibel mentalitet. Vej og vejrforhold eller andre uforudsete forhold kan nødvendiggøre ændringer af rejseplanen og man bør være forberedt på dette. En sovepose, pude og håndklæde er påkrævet for denne tur.
 • Den anbefalede valuta til denne tur er US dollar, og noter i små sedler. En lille dagrygsæk er tilrådeligt.
 • Inden afgang vil I være forpligtet til at underskrive en formular med vores betingelser

Transport:

Turene opererer med forskellige typer og mærker af lastbiler, varevogne, landcruisers og unimogs, alle valgt på grund af deres funktionalitet og pålidelighed. Der er plads til op til 17 personer afhængigt af programmet. Alle køretøjer er designet på en måde, der afspejler årtiers erfaring i safariindustrien. Passagerkabine, køretøj og lagerområde er alle specialbyggede til vores specifikationer, idet passagerernes sikkerhed, komfort og køretøjets pålidelighed er vores første prioritet. Alle køretøjer inspiceres og serviceres før hver afgang. For små grupper benytter vi landcruisere.

Gruppestørrelse og alder:

Gruppene er normalt på imellem 6 til 17 personer. Vi rejser i små grupper for ikke at invadere campingpladser og parker. Med små grupper er det også muligt for os at opretholde en langt mere personlig service over for vores kunder og beskytte miljøet og lokalsamfundene og ikke efterlade andet end vores fodspor. Vores grupper består normalt af enkeltpersoner, par og undertiden en grupper af venner i alderen 18 til 55 år. Grundet det aktive program og den tit ungdommelig mentalitet, der hersker på disse ture, gør det dem generelt uegnede for kunder over 55 år.

Guider:

Vores guider er modne voksne, der er unge af sind, professionelle og som nyder deres arbejde. De er valgt for deres personlighed, deres interesse for miljøet, deres erfaring, lokalkendskab og evne til at håndtere mennesker. Vi benytter en kerne af fuldtidsansatte, samt gode pålidelig deltidsansatte, alle registreret i Field Guides Association of Southafrica og med level 1 førstehjælps certifikat og en stort kørekort.

Indkvartering:

Normalt i safaritelte der kan rummer to voksne. Alternativt bruger vi hytter, bungalows eller sover under stjernerne, hvis det ønskes. Sovepose, pude og håndklæde skal medbringes til denne tur. Tynde liggeunderlag bliver udleveret, men man kan medbringe oppustelige madrasser for yderligere komfort. Enkelt kunder kan komme til at dele indkvartering med andre rejsende. Vi udlejer soveposer hvis det kræves.

Bagage:

Bagage pr person er strengt begrænset til én stor rygsæk, der højst vejer 15 kg, samt en mindre taske eller rygsæk til håndbagage. KUFFERTER vil ikke blive accepteret.

Lommepenge:

Hver tur vil kræve forskellige mængder af lommepenge afhængigt af turens længde, den enkeltes behov og specifikke forhold for hver tur. Lommepenge er nødvendige for måltider på først og sidste dag af rejsen, alkohol, mineralvand, sodavand og yderligere udgifter der ikke er inkluderet i prisen. Drikkepenge er en sædvanlig praksis.

Bestil rejsen

Klik her for at bestille rejsen

Copyright © 2014 Culture Adventure aps - Strandgade 102 · 1401 København K · Tlf: +45 7610 0070 · Fax: +45 7610 0170
Pin It