Rejser til Afrika

Afrika betragtes af antropologer som fødestedet for menneskeheden og hvorfra menneskeheden har udviklet sig. I Great Rift Valley viser fossile spor, hvordan menneskeheden har tilpasset sig mangfoldigheden af ​​muligheder på de endeløse savanner. Denne mangfoldighed er muligvis grunden til Afrika bevarer sådan en primal tiltrækning på rejsende, og især dem, der søger eventyr.

Himba stammen i Namibia

Himba stammen i Namibia

Vores ture over land forgår med køretøjer, der er specielt konstrueret til over land ture, dvs det er ikke typiske safari køretøjer, men køretøjer der kan køre over alt, hvilket giver os mulighed for og frihed til at opleve alt det som almindelige turister gør, samt alt det de ikke gør. På vores ture oplever I alle de kendte steder, som ethvert program skal indeholde og derudover udforsker vi alle de ukendte steder og perler, som man ikke kan nå med traditoneller safari køretøjer og som man kun kender efter mange års erfarenhed og indgående lokal kendskab.

Alle vores ture er med små homogene grupper og fokusere på den interessante og ofte unikke fauna og flora i Afrika og af denne grund forlader vi ofte den slagne vej, for at udforske fjerntliggende områder, hvor lidt eller ingen infrastruktur eksisterer. Vi slår tit lejr i disse områder og deler derved kun den ægte afrika oplevelse med den stjerne besatte afrikanske nattehimmel og de vilde dyr.

Tag med os på aktive eventyrrejser igennem nogle af verdens smukkeste lande, hvor den vidunderlige natur og det dramatiske primale dyreliv stadig regerer. En rejse med os, er et eventyr, der ikke blot fanger din fantasi, men vækker din sjæl, efterlader dig åndeløs og beriger dig med uforglemmelige oplevelser. Afrika har det hele, fra endeløse savanner, masai landsbyer, pygmæstammer, bjerggorillaer og brusende vandfald til frodige vådområder, rafting på nilen, ørkenelefanter og træklatrende løver.

Lad eventyret begynde med en af vores utrolige ture igennem Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Kenya, Sydafrika, Namibia, Tanzania, Uganda og Mozambique.

Se video fra en af vores nye spændene safariture her…..

Rejser til Afrika


Leopard i Kruger National Park

8 Dage – Safari og Romantik i Sydafrika, fra dkk 15895,-

Leopard i Serengeti

12 Dage – Eventyrlige Kenya Og Tanzania, fra dkk 18195,-

12 Dage – Uganda og gorillaer i disen, fra dkk 17595,

Elefanter i Etosha National Park

17 Dage – Vidunderlige Namibia, fra dkk 19995,-

Leopard i Kruger National Park

14 Dage – Uforglemmelige Mozambique, fra dkk 17895,-

Han løve

16 Dage – Magiske Botswana, fra dkk 19995,-

 

Masai Landsby i Masai Mara

16 Dage – Karen Blixenss Kenya fra dkk 23995,-

Elefanter i Matobo National Park

16 Dage – Enestående Zimbabwe, fra dkk 17795,-

18 Dage – Kruger parken, bjerge og Garden Route, fra dkk 19595,-

24 Dage – Eventyr i Zimbabwe, Botswana, Namibia og Sydafrika, fra dkk 22495,-

victoria falls

24 Dage – 6 lande – Det ultimative afrikanske eventyr, fra dkk 21595,-

Copyright © 2014 Culture Adventure aps - Strandgade 102 · 1401 København K · Tlf: +45 7610 0070 · Fax: +45 7610 0170
Pin It