Hoteller i Slovenien

Hotel Jelovica


Hotel Jelovica Bled *** er et godt tre-stjernet middelklasse hotel, som er forbundet med en smuk park, der fører direkte ned til søbredden i den gamle bydel i Bled. Hotellet er fordelt på 4 suiter, 1 studio og 95 værelser, alle med badeværelse, telefon, kabel-tv og balkon.

Hotellet har restaurant med sommerterrasse, bar, billard, wellness-faciliteter med indendørs swimmingpool, fitness, sauna, solarium og studie for skønhed og sundhed med diverse behandlinger.

Hotellets restaurant tilbyder morgenmad, frokost og middag. Ved middagen er der organiseret sommer eller vinter musikprogram ca 1-2 gange om ugen.

Hotellet har egen fri parkeringsplads.

Hotel Vila Bled


Hotel Vila Bled **** er et skønt fire-stjernet hotel, som ligger i den fredelig del af Bled. Hotellet ligger helt ned til søen omfavnet af en pragtfuld park. Tidligere var det præsident Tito´s sommerresidens – i dag et elegant hotel med historisk atmosfære. Hotellet kan tilbyde 7 standard dobbeltværelser, 7 suiter, 6 superior suiter og 1 præsident suite, alle med telefon, minibar, kabel-tv, badeværelse med bruser og badekar, hårtørrer, trådløs internetadgang. Balkon til alle standard dobbeltværelse.

Hotellet´s roste restaurant tilbyder kulinariske oplevelser fra det franske, middelhavet og slovenske køkken samt udsøgte vine. Om sommeren kan man nyde maden på hotellet´s sommerterrasse.

I hotellet´s wellness afdeling – Sauna og Relax Studio, kan du vælge mellem de finske og tyrkiske saunaer, et forfrisket koldt bad og massage bad eller bruser. Derudover tilbydes udvalgte massager, forkælelses bade og luksuriøse skønhedsbehandlinger. I sommermånederne er det muligt at få diverse behandlinger udendørs i ly af den skønne og private park.

Hotellet har egen fri parkeringsplads.

Hotel Triglav


Triglav Hotel **** er et totalt renoveret 4-stjernet familiehotel, først bygget i 1906. Hotellet er beliggende 200 m fra søen, 1,5 km fra centrum af Bled og tæt på den lokale jernbane. Hotellet har 22 værelser fordelt på 14 dobbeltværelser, 5 enkeltværelser og 3 suiter. Alle værelser har smuk udsigt over søen – de fleste med balkon. Derudover klimaanlæg, internetadgang, minibar, telefon, tv, hårtørrer og pengeskab.

Hotellet´s Restaurant 106 har en fantastisk flot udsigt over søen Bled. Derudover tilbydes kulinariske oplevelser og egen vinkælder. Restauranten tilbyder også workshops i løbet af året for både børn, voksne og erhvervslivet.

Hotellet´s relax-center tilbyder swimmingpool, finsk sauna, fitness og diverse massage behandlinger.

Hotellet har egen fri parkeringsplads

Grand Hotel Toplice


Grand Hotel Toplice ***** er et 5-stjernet hotel med en stolt og mangeårige historie. Hotellet forkæler sine gæster med sin traditionelle og harmoniske inventar og luksuriøse stil. Hotellet er beliggende centralt i Bled og direkte ned til søen. Der er 78 værelser hvoraf de 33 er suiter. Alle værelser har badeværelse med badekar eller brusebad, en altan, direkte telefonlinje, kabel-tv, minibar, pengeskab, aircondition og internetforbindelse.

Hotellet kan tilbyde flere restauranter og barer. Både indendørs og udendørs. Her er det muligt at nyde a la carte, lette frokoster, snacks, desserter og cocktails.

Luisa Studio, som er hotellets spaafdeling består af swimmingpool med termisk vand (22 º C) og finsk, tyrkisk eller infrarød sauna. Derudover er der et bredt udvalg af skønhedsbehandlinger og massager.

Antiq Palace Spa


Det eksklusive Antiq Palace Hotel & Spa **** er det seneste og også mest unikke nyåbnede hotel i hjertet af Ljubljana´s gamle bymidte. Tidligere var bygningen for de adelige familier i Ljubljana. Kalkmalerier, arkitektoniske detaljer og andre rester af bygningernes strålende fortid kan stadig ses i ejendommen i dag. Derudover byder hotellet på bar, gårdsplads og fælles stue med pejs.

Der er 2500 kvm fordelt på 13 individuelt designede suiter, der spænder fra 100 m² til 250 m², hver med et soveværelse, stue, spisestue, køkken og et badeværelse. Alle værelser har tv, telefon og internetadgang.

Hotellet tilbyder kun morgenmad. Personalet hjælper gerne til med reservation af bord på gode restauranter i nærheden.

Fordyb dig selv i ro Antiq Spa Palace, hvor den luksuriøse behandling er inspireret af enkelhed og renhed af naturen. Hotellet´s team er højt uddannede behandlere, der sikrer at hver enkelt gæst får en komplet oplevelse for sind, krop og ånd med de fineste økologiske produkter. Stedet inkluderer en jacuzzi, tre typer af saunaer (finsk, tyrkisk og infra-rød) og fitness. Eller du kan bare nyde en afslappende massage.

Det kan være vanskeligt at finde parkeringsplads i nærheden og der skal betales pr. time. Man kan evt. spørge efter parkeringsaftale i nærliggende p-kælder.

Hotellet er ideelt til den kræsne hotelgæst og større grupper/familier.

Copyright © 2014 Culture Adventure aps - Strandgade 102 · 1401 København K · Tlf: +45 7610 0070 · Fax: +45 7610 0170
Pin It