Gæsterne siger

Her kan du læse et udpluk af tilbagemeldinger fra gæster som har rejst med Culture Adventure.

Mange af vores glade kunder er faktisk firmaer. Hvis du vil se vores firmakunders tilbagemeldinger, kan du tjekke det her.

Rejsebrev #1

Hej Flemming.

Nu er vi kommet godt hjem til det kolde danmark, det har været en rigtig god tur og mange gode oplevelser, det hele gik perfekt med afhentninger og hotteller. Vi kan varmt anbefale jer til andre.

Tak for en perfekt tur.

M.v.h.

Per Horsevad

Rejsebrev #1


Hej Flemming

Vi er lige hjem kommet fra alle tiders tur til Thailand. Alt klappede perfekt. Vi er blevet forkælet, så vi aldrig har prøvet lignende. Pavillion Quens Bay var alletiders. Sikke nogle vidunderlige mennesker.

Tak for alle tiders tur.

Finn og Hanna Hansen

Rejsebrev #1


Kære Flemming
Så er vi vendt godt hjem fra turen til Australien, og har også haft lidt tid til at vende tilbage til hverdagen, og fordøje de mange gode oplevelser.
Konklusionen må være: FANTASTISK rejse – og meget stor RESPEKT for den tur du havde skruet sammen til os, med gode input fra Kasper.
Alt i alt flaskede alt sig som det skulle, og kvaliteten af ture, kørsler og hoteller var bare helt i top, og ligesom vi ønskede os.
Det er svært at fremhæve nogle enkelte ting, men hvis vi skal, så må det være solnedgangen over Ayers Rock, togturen Sydney-Perth, Kangaroo Island og bridge climben over Sydney Harbour Bridge.
Men så var der jo også lige pingvinerne på Philip Island (tak fordi du havde booket os som VIP-gæster med en ranger), fyrværkeriet og hele stemningen i Darling Harbour, krokodillerne i Kakadu, osv. osv. osv. osv……..
Så tusind tak for hjælpen med det hele – det har været fantastisk.
Kh. Stig & Lisbeth Sølvbjerg Hansen

Rejsebrev #1


Kære Flemming!
Vi kom i går hjem fra en virkelig skøn rejse til Kina og Japan. Alt fungerede som aftalt. Derfor skal du og dine samarbejdspartnere have STOR ros for jeres tilrettelæggelse, som var planlagt og gennemtænkt til mindste detalje. Fx havde dine samarbejdspartnere på togrejserne bestilt underkøjer til os begge. Det sætter man stor pris på, når man som vi er i 60*erne. På flyrejsen hjem var der fx reserveret pladser med god benplads. Guiderne var adviceret om min kones glutenallergi osv.

Alle guider var og hentede os til tiden på aftalte steder og fortalte meget kompetent om de forskellige besøgssteder. Vores lille gruppe på ialt 3 personer indbød til, at vi lærte hinanden godt at kende og kom til at tale om alt mellem himmel og jord. I disse samtaler var guiderne meget åbne og ærlige, så vi fik en masse viden både om besøgsstedet, men også om aktuelle kinesiske samfundsforhold. Og sådan kunne jeg blive ved. Så vi er virkelig godt tilfredse og føler, at vi har haft rigtig mange gode oplevelser og fået set rigtig og lært rigtig meget!

Mange hilsener
Sten Nicolaisen & Hanne Bonde

Rejsebrev #1


Hej Flemming

Lige en tilbagemelding på turen til Vietnam. Det var en helt fantastisk tur. Smukt land, venlige mennesker. Fint arrangeret, og med meget præcise guider og chauffører. Det var en helt utrolig tur, hvor alt klappede til mindste detalje. Tak for det.

Med venlig hilsen
Ove Nielsen

Rejsebrev #2


Hej Flemming Vi vil gerne takke for jeres andel i at vi har haft en fantastisk rejse til Vietnam. Alt har kørt perfekt. Hoteller, transfer, ture har levet op til vores forventninger. Mango Bay Resort på Phu Quoc var fantastisk. E-mail service fra din side har været super, tak for det.Vi vil bestemt anbefale Culture Adventure, og forhåbentlig selv bruge jer igen engang.

Mvh
Familien Munch

Rejsebrev #3


Hej Flemming

Lige og vel hjemkommet fra Thailand, vil jeg bare sige at vi havde en fantastisk tur. Dejligt land at besøge, og vi har rigtigt mange gode og sjove indtryk med tilbage.

Det overrasker dig nok ikke – men alt klappede ifølge plan. Hoteller var af en fin standard, med venligt og hjælpsomt personale. Udflugterne var alle velarrangerede og levede op til vores forventninger.

MVh Peter

Rejsebrev #4


Hej Flemming

For god ordens skyld vil jeg lige sende dig en tilbagemelding fra Thailand turen. Det var en rigtig god tur, som vi var godt tilfredse med. Logistikken med transport frem og tilbage kunne ikke være bedre. Topkarakter for det.
Flyvningerne perfekt. Hoteller i Bankok og Chiang Mai var rigtige gode.

Alt i alt en godt planlagt tur fra jeres side, og vi kan godt forestille os at gøre brug af jeres tilrettelægning en anden gang.

Godt nytår

Erling Bo Larsen

Rejsebrev #5


Hej Flemming
Vi vil gerne sige tak for en fremragende og vel planlagt ferie til Laos og Thailand, som vi nød i fuldt drag! Den var akkurat som vi havde drømt om.
Kokkeskolen i Vientienne. Jeg havde med nød og næppe fået overtalt mine veninder til at tage med mig på kokkeskole, så det var en stor lettelse, at det var totalt fantastisk og alle pengene værd. Veninderne var bestemt begejstrede. Vi startede på et marked i byen og fik forklaret en masse om ingredienser og Laos-mad af den charmerende kvindelige kok, hvorpå vi kørte i tuk-tuk ud til en villa ved floden, hvor vi sammen med australsk familie lavede mad til den store guldmedalje. Og bagefter spiste vi det i haven,. Da vi forlod Laos, var vi enige om, at den mad vi selv lavede den dag, faktisk var det allerbedste vi havde fået i landet 😉

Satri House i Luang Prabang. Vi kan VARMT anbefale stedet., Her var den ægte, diskrete luksus. Overmåde stor venlighed lige fra kuffertdrengen over fyren i baren til den elegante ældre dame i sarong, som overså at alt gik rigtigt for sig i den udendørs restaurant. Alt klappede, alt kunne lade sig gøre., Maden var skøn, værelset var lækkert, omgivelserne var himmelske. Topkatakter.

Luang Pradrang i det hele taget. Fed by. Hyggelig.

Vi var rigtigt glade for vores to guider i Laos – især ham i Vientiane, som, vi havde mest med at gøre

På Koh Chang var alt som det skulle være 🙂 Resortet lå lige ud til vandet, som vi havde drømt om, vand og strand var perfekte, vores lille bungalow var dejlig og rummelig, og personalet på stedet var venlige, smilende og hjælpsomme.

I øvrigt stor ros til det selskab, der tog sig af kørslen i Thailand. Ud over at stille med to meget kompentente chauffører samt nogle skønne luksus-minibusser (ret vigtigt, når man skal køre langt).

Så altså Flemming – vi er rigtigt glade for dit arrangement og vil meget gerne bruge dig/jer en anden gang.

Mvh
Mette

Rejsebrev #6


Hej Flemming

Her en lille feedback på vore tur til Thailand

1: Sand Sea Resort
Personlig var den min favorit sammen med Elephant Hill. Et rigtig godt sted. Sand Sea ligger skønt, de ansatte er utrolig flinke og stedet perfekt selvom det ikke er top moderne. Maden og pris niveauet absolut i den gode ende af det vi oplevede. Og så er der en lille ”wallking steet” med nogle få og små butikker. Kysten lie ved hånden med mulighed for oplevelser i og på vandet. Et stille og roligt lille sted for livsnydere. Et sted som vi kun varmt kan anbefale.

2: Elephant Hills
Vores fælles favorit – nok meget pga de personer som vi mødte og den afslappethed der er, samtidig med at alt bare kører på skinner. Teltene er perfekte og det var her vi havde vores bedste nattesøvne. Hele stedet emmer af natur og naturbevarelse. Gode dagsture til områder hvor man kan se at turismen ikke har og ikke vil vælte alt. Et meget anbefalesværdig sted. Dog er poolen ikke særlig stor, men vi brugte den heller ikke så meget.

3: Koh Yao
Ikke et low-budget område. Alt koster mindst 3-4 gange mere på resorted end andre steder. Vi lå på ca 1800-2500 bath for en aftensmad (kun hovedret + en cola pr person). På Sand Sea kostede tilsvarende omkring 600-1000 bath. Men absolut et skønt sted for dem som søger ro og afslapning. Der var ikke meget at lave, men masser af dyreliv (fugle, varaner, kæmpe fruit bats). Et sted hvir vi gerne kommer igen, men i den dyre ende.

Positivt er det at øen kun har meget få asfaltveje og biler. Det ligger tæt på Hong Island med lagunen, så øen er absolut et alternativ til Sand Sea.

Vi vil gerne sige dig mange tak for din indsats og hjælp i forbindelse med en rigtig dejlig ferietur. Det var bestemt en tur som vi kun kan anbefale til andre.

Mvh
Jørgen

Rejsebrev #7


Hej Kasper og Flemming!

Hermed en tilbagemelding på en god ferie i Thailand.

Ved ankomsten til Bangkok, ventede jeres dygtige og venlige chauffør og bragte os i sin flotte Toyota til Glow Trinity Silom, hvor vi bl.a. nød at bade i svimming pool på 9. etage. Efter 2 dage i Bangkok kom vi til Hin Tok River Camp, der ligger smukt ved floden. Undervejs så vi bl.a. krigs kirkegården og broen over floden Kwai. Vor udmærkede guide sørgede for sejlture på floden til vandfald, besøg i landsby, elefant ridetur, besøg i Lava grotten og en tur langs den tidligere Thailand-Burma jernbane m.m.

Vi havde udmærket forplejning, og vi nød især middagen med bål på midten af pladsen, der gav en god stemning. Vor udmærkede chauffør kørte os til River Kwai Resotel, hvor vi bl.a. overværede underholdning i Mon landsbyen. Næste dag gik turen til Chom View Hotel i Hua Hin. Vi var udmærket tilfreds med vort værelse og hotellet, hvor der alle dage var nok af liggestole i pool området, hvor der også var en poolbar.

Vi var også rundt i Hua Hin området ved hjælp af de billige taxa. Jeres dygtige chauffør kom præcis som tidligere gange og hentede os for at køre os til lufthavnen. Vi har været yderst tilfreds med jeres rejsebureau.

Med venlig hilsen
Kirsten og Otto Olsen

Rejsebrev #8


Hej Flemming

Så er vi hjemme i kulden igen, tak for en suveræn ferieoplevelse. Alt klappede med militær præcision, ret imponerende når man tænker på hvor mange guider/transfers vi trods alt var igennem :-).

Med venlig hilsen
Rune Barslund

Rejsebrev #9


Hej Flemming

Det var en super tur du havde lavet til os i Australien, alt klappede til mindste detalje, gode hoteller med fantastisk beliggenhed og vi havde en super ferie derude, tak for det 🙂

Med venlig hilsen
Rune Barslund

Rejsebrev #10


Hej Flemming.

Nu er vi så tilbage – og vil skynde os at sende dig og CA kæmpe tak for en fantastisk dejlig og velorganiseret tur til Thailand. Alt kørte på skinner, og vi følte os i rigtig gode hænder hele vejen. Biler, tider, steder og ophold var både helt præcise og meget meget fine og skønne.

Elephant Hills var et skønt eventyr, især for de unge mennesker, der helt forelskede sig i elefanterne…og især den lille 3 uger gamle unge. Og til sidst lidt luksus på Phi Phi…som altså var rigtigt fint. Her blev vi opgraderet gratis til en Pool Villa på bjergsiden med udsigt over øens grønne bakker og palmer, havet og den blå horisont – med egen lille dybblå pool til at ramme udsigten ind. Bjergtagende. Helt helt i top…

Og stedet var utroligt godt med en fantastisk service, venlighed og gæstfrihed, så vi var helt forelskede og fuldstændige afslappede. Stedets små ture med long boat var også dejlige, og de nærmeste snorkelsteder meget meget flotte; farvede fisk der spiste af vores hænder og en dag et morgen dyk med hajer! Både store og små var lykkelige 🙂

Tak igen for at organisere det så perfekt, vi kommer altid gerne igen og
anbefaler jer overalt 🙂

Kh,
Mette-Ann, Peter og 3 stk. Teenagere børn

Rejsebrev #11


Kære Flemming

Netop kommet hjem fra en FANTASTISK ferie i Thailand, og vil blot sige et KÆMPE TAK for alle dine tips, råd og hurtige svar. Vi har haft det FANTASTISK og nydt hele turen.

Hotellet i Bangkok var super, havde en skøn beliggenhed og alt var herligt. Husbåden var, som du nævnte , en dejlig oplevelsesrig tur, og vores cykeltur var også pragtfuld. Vi havde en skøn guide og var så heldige at det kun var os 4 på turen, så det var bare en ekstra bonus. En tur der virkelig var enestående god!

Sydens strande på Koh koh Kao var dejlige og rolige, så igen TAK for din indsats, det er bestemt ikke sidste gang vi rejser til Thailand, det har været en oplevelse for livet – for hele min familie!!!!

Mange hilsner fra
Pia Tönshoff

Rejsebrev #12


Hej Flemming og Kasper

Vi er nu vel hjemkommet efter en dejlig tur, og ungerne har så småt omstillet sig til dansk tid igen.

I får lige noget feedback:

Hintok Rivercamp er et fedt sted, med super muligheder for ture op ad floden.

Tenta Nakara var helt fantastisk – super telte, super strand, dejlige søde mennesker omkring os og alt fungerede. Fedt at leve det primitive liv med olielanterner og koldt vand. Tak for have vist os den perle, Flemming.

Mariott hotellet var upåklageligt. Ungerne elskede de store fladskærms-TV i hvert rum og selvfølgelig poolen og Kid’s Club.

Gode nytårsønsker til jer begge
Peter og Anne

Rejsebrev #13


Hej Flemming

Så er vi ved at være landet efter vores ferie i Thailand, det er blevet hverdag igen og vi går rundt i Danmark og fortæller om vores meget vellykkede tur.

Vi vil gerne takke dig for det arbejde du har gjort for at vi skulle få en god tur.

Den guide vi havde på turen kan du godt bruge igen han var meget god til engelsk og kunne fortælle os meget om landets befolkning og kultur. Det var dejligt at han valge forskellige Thai-retter og specialiteter til os på busturen.

Elefantlejr dagene var super gode, vi havde mange dejlige naturoplevelser.

Vi har alt i alt haft en dejlig tur alle 9, og jeg har i dag anbefalet dig og culture adventure til en forældre, i den børnehave hvor jeg er leder, de vil rejse til Thailand næste vinter.

Måske vi vender tilbage om nogle år når vi skal se en anden del af Thailand.

Venlig hilsen
Tina Kildam

Rejsebrev #14


Hej Flemming,

så er vi vendt hjem fra knap 3 ugers fantastisk ferie rundt om i Thailand.

Specielt turen ind til Elephant Hills i Khao Sok var en spændende og
fantastisk oplevelse. Vi kan dog nævne i forbindelse med dette, at man
ikke behøver at have håndklæde med selv. 🙂

Med undtagelse af hotellet i Ao Nang, så har alt været perfekt og vi har virkelig fået nogle gode oplevelser med i bagagen og en oplevelse af “value for money”.

Vi vil til enhver tid anbefale jer til andre, og ville ikke tøve med at booke rejse hos jer igen.

Med venlig hilsen
Jack Stange & Tanja Quach

Rejsebrev #15


Hej Flemming
SUPER ferie indtil videre og tak til dig for det …… Vi er på næste gang vi får muligheden. Alt har indtil videre været perfekt tak for det.

Kh.
Arne Tranholm
(Thailand)

Rejsebrev #16


Kære Flemming

Jeg vil godt give dig en tilbagemelding oven på en meget vellykket tur til Vietnam. Vi vil med glæde anbefale jer til vores bekendte. Ud over din tålmodighed og hjælpsomhed med at tilpasse programmet til vore ønsker, vil jeg også godt fremhæve, at jeres vietnamesiske samarbejdspartner er yderst effektiv og pålidelig.

Endnu en gang tak for god betjening.

Med venlig hilsen
Hans laugesen, Rungsted

Rejsebrev #17


Hej Flemming,

Vi er hjemme igen efter en kanon oplevelsesrig og på alle måder dejlig ferie. Stor succes!

Alt har fungeret. TAK! For en super tur. Vi er fulde af indtryk og inspiration. Vi føler vi har fået slappet godt af, nydt at være sammen og alligevel set og oplevet kolossalt meget. Det har på en gang været en dannelsesrejse – og ferie.

De bedste hilsner
Annette
(Vietnam/Thailand)

Rejsebrev #18


Hej Kasper

Vi kom hjem i går fra vores 5 dage i Slovenien. Hvis vi lige ser bort fra at det ikke var det bedste vejr, så har vi haft den mest fantastiske tur, og alt har bare været helt i top. En dejig velkomst i lufthavnen, skønt hotel, og fantastiske guider der var super professionelle, og så er det slovenske folk så serviceminded….og så Kremsnita på Panorama terassen….guf…
Vi kommer helt sikkert til at rejse med Culture Adventure igen, i har bare været suveræne og meget professionelle!
TAK FOR EN FANTASTISK TUR.

De bedste Hilsner fra
Sus., Sanne, Maria, Dorte, Jonna og Hanne

Rejsebrev #19


Hej Kasper.

Vil lige sige tusind tak for en fantastisk oplevelse på Grønland, Især opholdet i Ilulissat var fantastisk.

Super gode ture og især hundeslæde turen, fik sat sig fast i hukommelsen.
Meget søde og rare guider og den kære Silver hjalp os med at sende lidt tøj til os som vi havde ”glemt”.

En kæmpe oplevelse som jeg jo havde ventede på siden 1986, men må sige det har være ventetiden vær og begge mine drenge har allerede sagt vi skal der op igen.

Vi mødte nogle af dine andre gæster (Jette & Flemming) de var også meget begejstret.

Endnu engang tak for, at du gjorde det muligt for os at få sådan en oplevelse, fantastisk.

Famlien Jacobsen

Rejsebrev #20


(Slovenien)
Kære Kasper,

Vi var afsted på golf/vandre-tur i Slovenien i påsken, og boede på slottet i Mokrice. Vil bare lade dig vide at det var en helt fantastisk tur. Slottet, golfbanen og naturen omkring var utroligt flot. Alt var grønt, rent og frodigt. Der var ikke mange turister nogle steder (på nær nogle italienske og slovenske på spa-stederne). Så vi kan varmt anbefale destinationen til andre – og gør det allerede.

Med venlig hilsen

Louise

Rejsebrev #21


(Slovenien)
Tusind tak for en fantastisk arrangeret tur til Slovenien, Ej men hold da helt op for pokker da- DET VAR PERFEKT!
Næste år er vi klart GAME igen.
We love Slovenic people og STEDET og i det hele taget ALT ved området ..
ALT foregik problemfrit og vi har KUN vidunderlige oplevelser med hjem i bagagen.

Tak kære Kasper.
Keep making these wonderful trips.

Kind regards
Heidi Ankersen, Frederiksberg

Rejsebrev #22


Hej Kasper

Så er vi vendt hjem fra Slovenien efter en fed ferie uge, nu ville man bare ønske det var to uger man skulle være der.

Vi vil sende dig denne mail som en tak for en godt arrangeret ferie hvor alt bare klappede og de aktiviteter vi var igennem, de folk der stod for alt, stedet, landet ja man kan blive ved.
Det var et rigtigt fedt sted at være, vi har alle fire oplevet lige det vi gik efter af vilde og flotte ting og det er bestemt ikke sidste gang vi drager der til. Plenta det B&B vi boede på var helt i top og de sødeste mennesker der har det. Jeres lokale guider styrer bare det der med turene , Canyoning Bob er jo et kapitel for sig – det fineste gut vi har mødt i en flod :o)

Vi havde nogle vilde og flotte dage og vil bestemt anbefale dem vi kender at tage der til.

Med venlig hilsen
Hasse, Katja, Kasper og Emil

Rejsebrev #23


Hej Kasper!

Så er vi tilbage fra endnu en fantastisk ferie i Slovenien.

Hotel Triglav Bled var en udsøgt fornøjelse, ja næsten euforisk. Vi har været i den syvende himmel, og kunne næsten ikke få armene ned igen, da vi forlod stedet. Vi er blevet så feteret og forkælet af personalet, specielt the Head Waiter Damiel, han bar os rundt og svirrede omkring os hele tiden, så det var en ren fornøjelse. Vi har en varm og kærlig hilsen til dig personligt fra Damiel.

Selve ejeren af hotellet, har inviteret os op i sin hytte, som ligger oppe i Triglav bjerget, i national parken. Han blev så glad for os, at han pressede os til at komme til september, så vi sammen kunne drage op i bjerget og nyde stilheden, god mad og vin i godt selskab. Sikke et tilbud.

Jeg har vedhæftet nogle billeder fra Hotel Triglav, så du kan se hvad jeg mener. Sender to mails med billeder :O)

Mvh
Marianne Lohse

Rejsebrev #24


Hej Kasper

Synes lige jeg ville give dig en tilbagemelding på vores tur til Slovenien i uge 32.

Det var en kanon ferie! Meget, meget smukt land – og området omkring Bled er jo helt betagende… Gutterne var super professionelle og søde, og vi havde nogle fantastiske ture.

Hotel Triglav var dejligt, lå fantastisk og vi havde den vildeste udsigt, fine værelser og super restaurant! Den eneste anke er, at det ligger forholdsvis langt væk fra indkøbsmuligheder, når man som os ikke har bil med. Så vi fik gået en del og kom hjem til Danmark med baller af stål… 🙂

Men tak for en helt fantastisk ferie – det er bestemt ikke sidste gang vi besøger Slovnien, og Jonathan har erklæret, at næste gang skal vi bestige Triglav!

De bedste hilsner

Jannie og Jonathan

Rejsebrev #25


(Brasilien)

Hej Kasper,

Vil bare lige sige 1000 mange tak for et fantastisk tour-arrangement. Alt klappede iflg. planen – incl. flyafgange på planlagte tidspunkter…
Og det var noget at en super oplevelse – lidt køligt at komme tilbage til DK 😉

Blev modtaget af Eugenio i Rio med efterfølgende rundtur dagen efter – fantastisk sødt menneske…. og meget fortællende / super!!!

Amazonas gav mig ubestridt det største indtryk. Og Samo (tror jeg han hed) var en super engageret tour-guide – med mange spændende og tankevækkende fortællinger. – og right! pas nu godt på sådan et område…… findes ikke mange steder.
Tog iøvrigt tilkøbsturen – heldags med h.h.v. flodbåd og speedbåd til bl.a. sammenfletningen af Rio Negro og Amazonas floderne – fantastisk syn.

Salvador – hvilket fantastisk værelse med altan – and view!!!! Blev også her mødt af sød gut (Carlos) samt interessant rundtur i den gamle bydel. Der gik jo helt kolonitids-stemning i det.
Tog også her tilkøbsturen med skonnert med en fabelagtig afslappet og sjov stemning (der manglede ikke øl og caipirinhas ombord) hehe.
Dejlig – næsten – afslutning på hele rundturen.

Endnu engang mange tak for arrangementet.
Det er ikke sidste gang jeg skal til den verdensdel!!!!

Mange positive hilsner

Bjarne

Rejsebrev #26


(New Zealand)

Hej Kasper,

Så er vi tilbage ved udgangspunktet og dagligdagen igen nærværende. Men sikke en ferie !!! Det har været en utrolig oplevelse og alt har bare klappet.

Vi kan kun anbefale at man en gang i sit liv oplever New Zealand. Det er svært at beskrive alle de indtryk vi har fået på turen – det skal opleves.

Også Thailand var en fin oplevelse og du har ret i at Railey Beach er ren Bounty Land. Vi nød opholdet og det var en super godt beliggende bungalow vi havde.

Der er et par små ting du skal være opmærksom på . KEA camper er fantastisk. Bedre camper kan ikke fås og deres service er i top. Brug dem al det du kan i fremtiden.

Håber på et også fremtidig samarbejde

Hilsen

Anette og Ingolf

Rejsebrev #27


(Kina)
Kære Jeppe

Vi vil af hjertet sige dig tak for din medvirken til en uforglemmelig Kina-tur. Med din viden – humor – medrivende begejstring (undtagen hvor der blev præsenteret te på plantagen, men det er dig tilgivet!!!) – og ikke mindst psykologiske indsigt til at takle os vidtforskellige mennesker, har du været den mest fortræffelige rejseleder, man kan tænke sig. Turen var i alle tilfælde en kæmpeoplevelse, men med din hjælp nåede den klimaks. Og for mit eget vedkommende takker jeg dig for at finde den herlige restaurent til min fødselsdag – og lagkage . Jeg vil aldrig glemme den dag.

Kærlig hilsen Jørgen og Hanne

Rejsebrev #28


(Kina)

Hej Jeppe

efter vi har set dig på tv på rejse i kina, har vi haft lyst til at sige dig mange tak for den tur til kina som du førte os igennem.
Vi tænker meget på at tage til kina igen, men der har ikke været lejlighed til det.

Jeg skal også hilsen fra vort oldebarn Josephine, hun fortalte om turen og viste lysbilleder for hele skolen.

Mange hilsener Josephines oldefar og oldemor

Rejsebrev #29


(New Zealand)

“Hej kasper.
Jeg vil bare sige tak for en fantastisk tur her på sydøen. Du har virkelig arrangeret det fint for os. Det har været den ene overraskelse efter den anden, når vi er kommet til vores bestemmelsessteder. Hotellerne har været i top og de fleste med panoramaudsigt. Igår var et af højdepunkterne ved Lake Tekapo, hvor vi ankom med skyfri himmel ved 18-tiden. Vi var ikke længe om at booke en tur til observatoriet og vi fik en fantastisk oplevelse med stjernekiggeri. Den sydlige himmel er overvældende, når det er stjerneklart.
I morgen går turen med toget nordpå.

Ha’ det godt.
Kh herfra, Robert og Bente

Rejsebrev #30


(Engelberg – Schweiz)

Hej Kasper,
Tak for en vellykket tur – jeg synes engelberg var fantastisk – og selv om vejret ikke var det mest fantastisk så var/er alle meget glade for oplevelsen – skituren fredag var formiddabel – og lørdagens gourmet-oplevelse med geny prikken over i’et – han var ganske simpelt fremragende – afslappet og med god emati. lars var god, velmotiveret og serviceminded og faldt fint ind i gruppen – men det har han forhåbentlig selv fortalt? vi var glade for hotellet og synes også de resterende aktiviteter var ok – så alt i alt er vi tilbage med god energi og en god oplevelse rigere.

Bedste hilsener Michael Sølling

Rejsebrev #31


(Brasilien)

Netop hjemkommet fra Brasilien skal du og Culture Adventure lige have en velfortjent Tak for arrangementet fra Britta og undertegnede. Alt var veltilrettelagt og især ordningen med guider ved ankomst og afgang var en fornøjelse. De valgte hoteller havde en meget god standard så alt i alt Supertur.

Med venlig hilsen og tak for arrangementet!

britta Graversen og Carsten B. Nielsen
(Dublin gruppe)

Rejsebrev #32


(Gruppe til Irland)

Kære Kasper

Denne mail bare lige for at sige at alle deltagerne synes at det var en kanontur, godt planlagt, velgennemført og alt klappede!!!

Marianne

Rejsebrev #33


(New Zealand & Thailand)
Hej Kasper

Vi havde en rigtig god tur med mange spændende oplevelser.

Alt hvad du havde hjulpet os med at planlægge klappede ned til mindste detalje og vi havde en super fed 3 dages tur i Thailand. Specielt ungerne var helt vilde med tigertempel og elefantridning.

Tak for den hjælp du gav os der gjorde, at vi fik en uforglemmelig og dejlig tur som familie.

Vi er ikke i tvivl om, hvem vi skal ringe til, når vi skal af sted igen.

Venlig hilsen

Bo

Rejsebrev #34


(Slovenien)

Jamen jeg sidder lige og hygger her på verdens mindste, men absolut hyggeligste kontor.
Du her ret….drengene i Bled er absolut TOPKLASSE.

Canyoning er da det suverænt sjoveste jeg endnu har været med til….og her gik jeg og troede at jeg både var bange for højder og vand.

Kasper det her er den sjoveste ferie jeg endnu har vaeret paa.
Du kan godt begynde at planlagge min tur til Cuuuuuuuuuuuuba

hilsen Pia

Rejsebrev #35


(Brasilien)

Hej Kasper,

Vi vil bare sige at vi endnu engang havde en forrygende tur til Brasilien.

En stor tak til dig og resten af Culture Adventure.

Mvh.
Gert og Henrik.

Rejsebrev #36


(Engelberg – Schweiz)
Hej Kasper,

Vi havde en meget fin tur. Alt gik efter planen og var arrangeret super godt – og vejret var skønt.

Christoffer

Rejsebrev #37


(Kina)

Tak for en pragtfuld tur!!! Held og lykke med de næste.

Venlig hilsen

Ingeborg og Viggo

Copyright © 2014 Culture Adventure aps - Strandgade 102 · 1401 København K · Tlf: +45 7610 0070 · Fax: +45 7610 0170
Pin It